maandag 7 december 2015

Buckler

Bij Climategate volgen ze de Amerikaanse politieke peilingen ook. En wat is Hajo Smit blij met 'de man van het volk Donald Trump' en de 'briljante debater Ted Cruz'. Want: de enige kandidaat die de klimaathoax zuiver wetenschappelijk fileert. En: 'Trump doet het met eigen geld. Cruz doet het met oliegeld. Het geld dat ik ook graag met Climategate.nl zou ophalen maar wat om een of andere reden steeds maar niet lukt.'

Nee, vind je het gek? Bij Climategate lijkt het enige criterium voor het Amerikaanse presidentschap te zijn dat er een eind moet komen aan de 'klimaathoax'.

En dan wordt het wel heel gênant complotterig: 'Ik heb altijd al gezegd dat als de grote machtige spelers in de wereld (bijvoorbeeld de olieindustrie) een einde wensten aan de klimaatcharade dat dit dan een fluitje van een cent zou zijn. En dat als die charade doorgaat dat dit dan evengoed bewijst dat the powers that be nog enig voordeel zien in de hoax. Nu de hele seculiere westerse wereld vol angst is voor ISIS en dus politiek en psychologisch minder nut is voor klimaatangst is de tijd misschien gekomen voor de Buckler. Dat kun je niet een Bush laten doen. Zo iets laat je een clown doen. Trump komt als geroepen.'

Een deel van het Amerikaanse electoraat vindt de 'Trump-show' inderdaad prachtig. Als amusement. Maar Hillary loopt nog altijd vooruit in de polls op Trump en Cruz, en we hebben nog niet veel van haar gezien. Er komt een moment waarop er gekozen moet worden tussen een hork met een toupet en een manwijf met net iets meer Witte Huis-ervaring, dus die Buckler kan Hajo waarschijnlijk zelf opdrinken. De toupet maakt zich trouwens drukker over het omleggen van de familieleden van strijdende haatbaarden.

20 opmerkingen:

 1. Ook Kat wijdt een stukje aan Trump.
  Vanuit een andere invalshoek. Hij ziet hem als bondgenoot: ook Trump is een kale schreeuwlelijk, die zijn beste tijd heeft gehad, met een bloedhekel aan journalisten.
  De flirt van Trump met Kat's persoonlijke aartsvijand Putin telt even niet mee.
  Terzijde: sinds Chris Klomp Kat er op heeft gewezen, dat de 1,4 mln bezoekers aan ROL nooit kunnen kloppen, is de teller foetsie. Ook al beweert Kat, dat Klomp er naast zit. Want Kat heeft altijd gelijk en doet de hele dag niks anders dan gelijk hebben en overwinningen binnen harken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die teller meldt bezoeken, geen bezoekers, op die manier kom je makkelijk aan 1,4 miljoen

   Verwijderen
  2. De teller staat er nog steeds/weer. Hij telt inderdaad geen bezoekers, maar geopende pagina's. En zo te zien dubbel, want er staan twee tellers op de pagina, die bij iedere refresh/pageclick met 2 opgehoogd worden.

   Verwijderen
 2. Trump is om te lachen in de debatten, maar je moet er natuurlijk niet aan denken dat zo'n flapuit gaat beslissen over gevoelige of hete dossiers. Zelfingenomenheid is geen geschikte presidentseigenschap. Als puntje bij paaltje komt, lijkt mij Trump kansloos en kiest men wrs weer voor saaiheid, betrouwbaarheid en voorspelbaarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk. Hillary wordt de nieuwe bitch-queen. Dat is allang besloten.

   Verwijderen
  2. Manwijf of bitch-queen? Het riekt hier naar chauvinisme. Foei Barra!

   Verwijderen
  3. Hillary zal het wel nodig hebben om the borg queen zijn. Zoals ze zelf al zei: If you can't stand the heat, get out of the kitchen.

   Verwijderen
 3. off topic

  Brekend. Wimp moet weer voor het hekje verschijnen, nu wegens smaad tegen Wolfgang Hebben, figurant in het boek "De Moord in de Pipowagen".
  Er hangt al vier maanden voorwaardelijke celstraf boven Wimps hoofd wegens smaad, dus die kan hij nu wellicht verzilveren. Zijn advocaat is vooralsnog Thijs Stapel, tevens de advocaat van Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet wel Stapel zijn om dat tweetal te verdedigen, haha.

   I’ll get my coat ...

   Verwijderen
  2. Disclaimer.
   De enige,die deze aangifte wegens smaad tot nu toe meldt, is Wimp.
   Het kan dus ook om de zoveelste reclamestunt gaan.

   Verwijderen
  3. Precies. Geen scan van de aangifte, geen details over de aangifte. Vooralsnog kan het goed zijn dat dit weer een 'strategie' is.
   Volgende stap: uit het totale stilzwijgen van de MSM blijkt hoe bang alles en iedereen is voor Wimp en dat bewijst voor de zoveelste keer Wimp's gelijk.

   Verwijderen
  4. Dat denk ik ook heusing, want 6 december schrijft Wimp (en dat gaf m ook vast dit plannentje in):

   " Dat is ook de reden waarom ik niet vervolgd word voor de smaadaangifte van Wolfgang. Want mijn stelling dat de moord in zijn caravan is gepleegd, zuig ik niet zomaar uit mijn duim. Die is gebaseerd op deugdelijke en meervoudige bronnen, waardoor ik te goeder trouw kan aannemen dat wat deze getuigen stellen de waarheid is. Bovendien wijst het forensische bewijs van het OM zelf, reeds uit dat Marianne nooit in dat weiland kan zijn vermoord. Volgens het OM heeft Marianne 3 liter bloed verloren, maar dat werd niet gevonden in het weiland. Rara politiepet! Net zo min als haar tampon die Marianne volgens Jasper vrijwillig heeft verwijderd en in de richting van de boomwal heeft gegooid. Het OM zit daarom in een enorme spagaat om een smaadzaak van Wolfgang tegen mij op te tuigen. Om die te winnen zou men mij sowieso het oproepen van getuigen moeten weigeren, ondere andere Faek, Rida en de visboer. Hoe het ook zij, ook een smaadzaak van Wolfgang zou mijn boek in de schijnwerpers zetten. Wim Dankbaar weer voor de rechter voor smaad vanwege boek! Dat kunnen de media ook niet negeren. Veel meer mensen zullen dan willen weten wat er nu precies in dat boek staat, en ook de reviews op Bol.com lezen. "

   Verwijderen
  5. Benieuwd hoe zich dat ontwikkelt.
   Een smaadzaak tegen jezelf uit je duim zuigen valt wat mij betreft toch in de categorie je eigen ontvoering in scene zetten en dat soort fratsen.
   En dat alleen maar voor een boek, dat flopt.

   Verwijderen
  6. Ik denk dat de media prima Wimps zelf opgestelde persbericht kunnen negeren.....

   Verwijderen
  7. Wim geeft toe dat het nep was.
   De analyse van Liedetector van vanochtend klopt als een bus.

   Verwijderen
  8. Wim is zich aan het vervelen, en het laatste wat je moet doen is daar ook nog eens aandacht aan besteden.

   Verwijderen
  9. Nog eentje dan, als het mag ;-)

   Wimp heeft de aanhef van zijn 'uitleg' maar snel aangepast:

   Beste mensen,
   Dank voor alle (niet gepubliceerde) reacties op het vorige artikel.


   Waarom de 2 reacties die er wel staan dan wel gepubliceerd zijn, blijft onduidelijk.
   Wimp is weer lekker bezig zijn eigen werkelijkheid zorgvuldig te orkestreren.

   Verwijderen
  10. Okee, @Barra, begrepen. Ik zal me qua Wimp voorlopig een poosje koest houden zolang dat niet on topic is.

   Verwijderen
 4. *ik moest lachen*

  "Ik wilde eens testen of de media een dergelijk bericht wel zouden oppikken, maar dat gebeurt dus ook niet."

  DUHUH

  BeantwoordenVerwijderen