dinsdag 8 december 2015

Kaper

De journaalkaper vindt de hem opgelegde straf niet terecht. Die heeft in hoger beroep een verklaring van 31 pagina's overlegd, inclusief de speech die hij de bewuste avond wilde voorlezen. 'Die informatie is niet niks'.

Tarik Z. vindt dat er geen sprake is van een gijzeling en dat de situatie rustig was. 'Mijn woorden waren misschien genuanceerd, maar ik heb al eerder gezegd dat ik zo'n actie nooit meer zou doen.

Maar Barracuda, die vanochtend de Twitter-verslagen volgde, kan niet anders concluderen dan dat Tarik maar weinig heeft opgestoken van zijn kwajongensstreek, behalve dat hij alles probeert te downplayen. Een paar hoogtepunten: Hij (Z) vermoeide psychiater met verdedigen van zijn standpunten (...) Een deel van informatie op dreigbriefje kwam van hackerscollectief. Wie dat zijn en hoe contact verliep wil hij niet zeggen (...) Z oefende met nepwapen bij tunnetje. 'Je moet weten wat het is. Dat je er niet zelf van schrikt' (...). En deze: 'Het ging in de media meer over hoe zit z'n haar, hoe zit z'n bloes. Hij is hierover zeer teleurgesteld.'

Het is maar goed dat Z. nooit aan zijn Troonrede is toegekomen. Die denkt blijkbaar nog steeds  de NOS alle binnenkomende datastromen vertraagt en manipuleert. En om dat allemaal aannemelijk te maken verzon hij een geheim hackerscollectief dat NOS, NPO en Ericsson Broadcast & Media Services door elkaar haalde. Uitspraak 22 december2 opmerkingen:

 1. Over mensen die 'wel wat mankeren' gesproken.

  Zit net bij Kat de email wisseling tussen Hans Vogel en Chris Klomp te lezen.

  Tegen projectie is geen kruid gewassen besluit Vogel.
  Zoals iedere gemankeerde idioot toont ook Vogel met deze opmerking elke vorm van zelfinzicht node te ontberen.

  Als er namelijk 1 iemand is die zich in zijn ivoren waanzin toren boven iedereen verheven voelt, is het Vogel wel.

  Damn, een hele enge man...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Katten zijn wel erg in, elk onderwerp valt in het niet zo gauw een kat in beeld wordt gebracht, overal on the fokking net ook hier, of bij Froot "Dit zijn zonder twijfel de 22 meest fluffige katten op aarde."

  Another cat or...On Sunday a Man Appeared on Our Televisions.

  On Sunday night, television broadcasts designed to shape the spending habits of Americans were interrupted for a short message from Barack Obama, the oligarchy’s chief administrator and commander of its armed forces. In his address, President Obama offered his assurances that ongoing warfare, surveillance, and new restrictions upon our civil liberties would eventually quell the threat of violence from Muslim terrorists.
  http://disinfo.com/2015/12/sunday-man-appeared-televisions-said/

  BeantwoordenVerwijderen