donderdag 10 december 2015

Oprispingen

AD journalist Chris Klomp heeft de smaak te pakken. Na zijn artikel waarin Jan Willem Nienhuys van Stichting Skepsis complotdenkers omschreef als 'allemaal kleine sekteleidertjes' met een 'lage sociale status', wil hij de plotters zelf aan het woord laten.

Dat heeft geleid tot totale paniek in het virtuele kippenhok van Micha Kat & Co. Die zelfs al dreigde met 'persoonlijke onthullingen' als de le-vens-ge-vaarlijke Klomp zijn plannen doorzet. Waarbij Kat ook nog eens quasi verontwaardigd reageerde omdat hij niet voorkomt op het interviewlijstje van Klomp. Klomp wil alleen 'serieuze' plotters spreken.

Nu had Klomp ook wel kunnen vermoeden dat hij zijn neus in een wespennest zou steken, want de plotters die hij aanschreef hebben natuurlijk helemaal geen zin om een corrupte main stream media journalist te spreken. Zo liep een mailconversatie met de knotsgekke Hans Vogel, die zich ten overstaan van Klomp plotsklaps Dr. H.Ph. Vogel noemt, al meteen vast. 'Ik stel dan ook empirisch vast dat u als journalist niet serieus te nemen bent, en dat uw stukken slechts bestaan uit achteloos opgetekende en verzamelde oprispingen van “wetenschappers” die u blindelings vertrouwt, aangezien u niet in staat bent hun uitingen te verifiëren, zelfs niet marginaal te toetsen.'

Dat 'zelfs niet marginaal toetsen' doet Hans zelf regelmatig ook, maar dan mag het blijkbaar wel.

Het mooiste mailtje kwam van Vaatstra superduper speurder André Vergeer, die nog eens trots wees op zijn Gouwe Ouwe klassieker: de zogenaamd bewerkte pasfoto van de vermeende Vaatstra moordenaar Ali B. Of Chris even notie wilde nemen van deze 'feiten' voordat hij vragen op papier zet. 'Je begrijpt ongetwijfeld dat complotdenkers zich altijd baseren op aangetoonde bewijzen en argumenten en dat het kenmerk van hun ‘bashers’ zich nu juist richt op het negeren en uit z’n verband trekken van de bewijzen en het belachelijk maken van die boodschappers. Zo iemand ben jij toch niet?'

Dat uit zijn verband rukken doet André regelmatig ook, maar dan mag het blijkbaar wel.

Eerlijk gezegd verwacht Barracuda dat Klomp met lege handen komt te zitten. Geen plotter zal hem te woord willen staan, vanuit hun onderhand bekende paranoia. Wat overigens niet erg is. Dit soort lieden verdient geen podium in een serieuze context.

20 opmerkingen:

 1. > de knotsgekke Hans Vogel

  Mwah, valt wel mee, hij heeft toch ook wel goede punten. Op Twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm.
   Het enige, dat ik zie, is dat @Rudharcom hele verhalen over zichzelf tegen @chrisklomp aan het ophangen is. Ook als @chrisklomp in bedekte termen laat doorschemeren, dat hij geen interesse heeft, blijft @Rudharcom doorsputteren.

   Niks nieuws onder de zon.

   Verwijderen
  2. @Ruud

   Hou toch op, schei toch uit.

   Heb jij de emailwisseling tussen Chris Klomp en dr. Vogel op 'rol' wel gelezen?

   Zoals ik in mijn reactie onder het vorige topic al stelde, dr. Vogel is een gemankeerde idioot zonder enig zelfinzicht.
   Misschien vindt dr. Vogel het zielig dat Kat steeds krankzinniger wordt maar dat is voor een normaal weldenkend mens geen reden het geschuimbek en de absurde waanvoorstellingen van Kat serieus te nemen en/of te verdedigen.

   Verwijderen
  3. Dat Vogel Kat naar de mond praat is op zich wel verstandig van hem.
   Immers: één onvertogen woord van Vogel, waaruit enige reserve ten opzichte van Kats getroubleerde wereldbeeld blijkt, en Vogel wordt Kat's vriendenkring uitgetrapt.
   Waarna Kat er nog drie elkaar overtreffende artikelen aan wijdt, om te beweren dat Vogel een pion van de NWO is en een wegbereider van WO III en een zwager van Herman Bolhaar en Camiel Eurlings.

   Blijft nog het raadsel, waarom Vogel de vriendschap met Kat zo belangrijk vindt, dat hij zijn gezonde verstand er voor opzij zet. Maar dat is meer iets voor de Story of de Privé.

   Verwijderen
  4. Kan heel goed zijn dat dr. Vogel Micha 'te vriend houdt' om te voorkomen dat Kat erachter komt dat dr. Vogel een achterneef heeft die is getrouwd met een stiefdochter van Demmink.
   En dat dat stel een zoon heeft die op de postkamer van het bedrijf van de Pootjes blijkt te werken.
   Die zoon, op zijn beurt, heeft een vriend die in Friesland uit vandalisme de Pipowagen van Hebben in de fik heeft gestoken. Bovendien blijkt die vriend -heel curieus allemaal- op een bewerkte pasfoto uit de kinderjaren van Westenberg te lijken...

   Niets is wat het lijkt maar als het op internet staat is het waar.

   Laten we Micha vooral niet 'wijzer' maken dan hij al is.

   Verwijderen
 2. Buitengewoon grappig is wel dat dr. Vogel niet eens van het bestaan van Blende op de hoogte was maar meteen geïnteresseerd was. Natuurlijk vanwege het feit dat daar een verdienmodel achter zit.

  Vogel: Dank overigens voor de informatie over Blendle. Kan iedereen daar publiceren of moet je lid zijn van de NVJ?

  Chris: Niet iedereen kan via Blendle publiceren. U dient gevraagd te worden of een verhaal in te sturen. Ik geloof niet dat u lid dient te zijn van de NVJ. Dat ben ik ook niet.

  Zijn ongefundeerde fulmineren tegen 'vooringenomen wetenschap vanwege geld' blijkt dus domweg nog hypocriet te zijn ook. Dr. Vogel laat zich net zo goed leiden door geld.
  Gezien de paranoïde onzin die dr. Vogel publiceert op pravdareport.com geef ik hem overigens weinig kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan mij nog iets herinneren (meer dan 10 jaar geleden) dat Vogel contact zocht met Kat om hem te steunen in zijn strijd tegen een krant. Waarvan Vogel vond dat hijzelf 'geschikter' was als correspondent Buitenland dan de persoon die het stuk voor de krant schreef.

  Ik zie het steeds terugkomen bij die "gasten"; een grote dosis zelfoverschatting en een gemis aan een standbeeld.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed geheugen!
   Zie Haenen, Marcel, laatste alinea.

   Overigens is Vogel kennelijk nogal een NOOB. Misschien denkt de ijdeltuit wel, dat zijn minuscule fittie met Klomp door 1,4 miljoen mensen is gelezen, in plaats van door een handjevol anti-plotters.

   Verwijderen
 4. Snap niet dat mensen hem geld geven; een zielig mannetje, verschuilend voor een zelf verzonnen vijand in Ierland, die daar in zelfbeklag en rancune zwelgt en iedereen die hem niet serieus neemt wegzet als pedo en onderdeel van de zwarte maffia...als je dan toch iets goeds wilt doen met je geld, geef het aan het rode kruis, leger des heils of een ander goed doel! Word er ECHT iets gedaan met je geld, en het NIET uitgegeven aan internetcafe bezoek en Guinness..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor degene die Kat sinds kort (uit eigenbelang, ivm een akkefietje met Yehudi Mosko) onderhoudt stellen die paar honderdjes niet zoveel voor.

   Verwijderen
  2. Die laat zich normaal voor grotere bedragen bedonderen bedoel je?

   Verwijderen
 5. Ben niet super thuis in gerechtelijke uitspraken, maar volgens mij zou deze uitspraak ook van toepassing kunnen zijn op Kat, Wimp, Vergeer en de rest van de stalkertjes :

  http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/schadevergoeding-voor-overlevende-van-arnhemse-villamoord-1.5530467

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Micha is niet meer serieus te nemen; hij geeft af op alles en iedereen in de zaak Dascha maar hij weet zogenaamd alles in zijn hostelletje in Ierland...tuurlijk superspeurneus Micha...keep on dreaming!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grappig dat Kat twee of drie keer zegt dat niets geheim is maar vervolgens niet zegt in welke stad hij verblijft, want het OM enz. De aanwezigheid van een nummer van de wekelijks verschijnende Westmeath Examiner doet vermoeden dat het Mullingar of Athlone is. De Bolhaar Squads zijn al onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @darllenydd

   Hahaha

   Ja, net zoals er ook nog een tweede gemeenschappelijke ruimte is in het hostel waar Kat nu zijn eigen kamertje heeft om stiekem in te rukken.
   Die andere ruimte liet hij -ondanks zijn ‘openheid’- ook niet zien. Want daar staat natuurlijk het altaar waarop Kat zelf ritueel baby's verkracht, aan stukken snijdt en opeet.
   Telkens als je denkt dat Kat qua verlies aan verstandelijke vermogens zijn absolute dieptepunt heeft bereikt overtreft hij de verwachtingen weer.
   Uiteindelijk zal hij kwijlend in een rolstoel aan de sonde voeding weer naar Nederland worden gerepatrieerd. Zijn DNA hoeft dan al lang niet meer verplicht te worden afgenomen. Dat hoeft alleen maar in een bakje te worden opgevangen.

   P.s. Wimp heeft Feik weer gestalkt maar Feik gaat uiteraard niet in op de uitnodiging voor de 'presentatie' van Wimp. Volgens de ‘logica’ van malle Wimpie is dat natuurlijk omdat Feik bang is of omgekocht door justitie.

   Ook ExTours ‘weet’ dit natuurlijk zeker:
   ExTours zegt:
   11 december 2015 om 23:08
   Nee, dat zal hij ook nooit doen, op wat voor presentatie dan ook. Hij gaat zijn bekentenis van 1 mei 1999 echt niet en public openbaren.
   Daar heeft hij goede redenen voor.


   Jammer joh, dat de realiteit een stuk eenvoudiger ligt. Feik zal -de door oplichter Mauritz verzonnen- maar door Wimp kritiekloos en zonder enig bewijs klakkeloos overgenomen ‘verklaring’ never nooit niet bevestigen. Domweg omdat die ‘verklaring’ er niet is en al helemaal niet van Feik afkomstig is.
   Wimp pleegt lezersbedrog. Door Mauritz geïnitieerd en door Wimp overgenomen omdat anders zijn hele zwetsverhaal al bij voorbaat aan duigen ligt.

   Verwijderen
 8. " .. dat Klomp met lege handen komt te zitten. Geen plotter zal hem te woord willen staan .. "

  Eigenlijk heb ik niet het idee dat Chris Klomp daadwerkelijk van plan is om echt serieuze interviews af te nemen. Ik heb het meer het idee dat ie gewoon wat reacties uit aan het lokken is. Wat natuurlijk altijd erg makkelijk gaat, en bovendien altijd voorspelbaar is.
  Waarom anders blijft ie op en neer mailen met Vogel? En hij snapt ook echt wel dat als ie aan Dankbaar vraagt uit de maillijst te mogen dat Wimp dat dan juist niet gaat doen.
  De tijd zal leren of ie daadwerkelijk aan 'een groter artikel' werkt of ie het voor de lol doet; al is het maar om wat 'jolige lezers-reacties' te hebben voor een eindejaarslijstje. :)

  24 januari serveert Wimp maar weer eens extra lauwe appelmoes, al sinds 2012 over de houdbaarheidsdatum heen. Zonder kers. Het gaat me weer een feest worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan het een tijdje uitstellen, maar ook Wim ontkomt er niet aan, de Vaatstra-zaak is gelukkig een nachtkaars geworden. Spartel nog maar even flink. Wees die clown die fantaseert hoe groot het zaaltje gaat worden, hoeveel volgers je op de been kan brengen. Oh gelukkig hoeven we niet naar Wim alleen te luisteren. Hoofdact van de onderons-bijeenkomst vormt een lezing van niemand minder dan Ronald Beetz die zijn visie gaat geven over, je gelooft het niet, de deventermoordzaak. Oude wijn in oude zakken. Ook Wim zijn gezicht wordt er door de jaren heen niet vrolijker op. Maar hij doet het voor ons, het lijden, als een echte verlosser. Die meeting van Wim voelt freudiaans aan als iemand die wil weten hoe populair hij nog is, of hij nog meedoet in plotland. Misschien moet hij dan toch een keer gaan denken aan zijn imago. Zelfs de plotters zijn vaatstra-moe. Ook heeft Wim de laatste 2 jaar zichzelf te vaak tegengesproken. Versies veranderd. Mensen raken wim-moe. Nadat de presentatie in januari wegens een gebrek aan belangstelling wordt gecancelled, misschien tijd voor een nieuwe case ? Wees een vent en laat de geest van Marianne en de gemoedsrust van haar familie rusten.

   Verwijderen
 9. Kats nieuwe video is hilarisch!! Zijn grootheidswaanzin kent geen grenzen; hij roept Koning Willem-Alexander op even alle rechters en justitiemedewerkers te ontslaan en dan een nieuwe commissie onder leiding van....jawel...grootheid Micha Kat himself, even een nieuwe justitiestelsel in elkaar te knutselen. Demmink en co hoeven niet meer de cel in maar mogen levenslang klusjes gaan doen om de maatschappij beter te maken....echt waar Micha, je maakt jezelf nu helemaal belachelijk!! Zo niet, als de koning dat niet doet zal Micha de nieuwe Franse Revolutie leiden en iedereen vermorzelen die niks in zijn plan ziet....tuurlijk kobold, en de koning en Nederland worden nu ook echt bang en gaan morgen op onze knietjes voor je...whahahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op zich is het een heel briljant plan van Kat.
   De enige manier om onder zijn veroordelingen uit te komen, is inderdaad de hele rechterlijke macht naar huis sturen.
   Een simpele, maar doeltreffende oplossing.

   Verwijderen