woensdag 2 december 2009

Bloggies


Barracuda feliciteert NRC Next met de behaalde overwinning in de categorie Nieuws en opinie bij de Dutch Bloggies. Voor deze categorie was dit blog ook genomineerd, alleen schatte Barracuda de kans te eindigen in de short list al niet hoog in, gezien de zwaargewichten waarmee geconcurreerd moest worden en zijn positie als fremdkörper in deze categorie, dus heeft hij geen onaardig jurkje gekocht bij de Maison de Bonneterie (waarin hij er toch al vreemd had uitgezien) en is hij niet afgereisd naar het Paard van Troje in het verre verre Den Haag, maar keek hij met een half oog mee via de livestream.

Sowieso vond Barracuda de nominering van een aantal andere blogjes belangrijker. Barracuda is een stille bewonderaar van Loorschrijft en (winnaar) Lief Dagboek vanwege het gouden pennetje. Barracuda ploegt blogt gewoon door, want ook als je een Bloggie wint, verandert er volgens winnaar Ben van Balen, weblogger op Irritaal, 'Geen ene reet'. Waarvan akte.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de nominatie!, ik had de naam inderdaad zien staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Correctie: dat waren de woorden van Chantall, niet die van Ben van Balen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zal me weinig verbazen wanneer de jury dit blog mede niet heeft gekozen omdat men zich liever niet verder wilde inlaten met de oorlog die op internet gaande is tussen verschillende figuren.

  Maar dat is slechts een vermoedden dat ik niet als feit uit kan en wil spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lijkt me sterk, aangezien zaplog vorig jaar in de prijzen viel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Truth Hurts: Dan neem ik mijn vermoedden terug. Al kan het zijn dat ze vanwege de veranderingen (en heftigheid) in complotland nog iets kunnen hebben doen besluiten.

  Ja, ik drijf door geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen