dinsdag 15 december 2009

Elite

Nexus heet in het echte leven Ron Schleepen. Dat valt te lezen in een mooi stukje over Argusoog door Wouter Engler, dat meteen opent met een regelrechte Nexus klassieker: "Ashkenazische Joden zijn echte nep-Joden. Ja, voel je nu de kracht van Illuminaten? Ik zou maar alvast mediteren." In drie zinnen wordt de gekte van Schleepen treffend samengevat: joden, illuminaten en mediteren.

Engler werd overigens met de nodige argwaan bejegend door Schleepen die natuurlijk weer eens dacht de journalist van de AIVD is. "Stichting Skepsis…ik weet zekers dat deze enge club geregeerd wordt door de overheid en de AIVD…Wouter. Heb je trouwens niet gezien hoe de machtige Wouter Bos is veranderd? Ineens draagt hij een stropdas, dus hij moet wel een hagedis zijn of in ieder geval een lid van Weishaupt’s Illuminaten. Ik weet het zeker. En ze zijn me op het spoor, want ik hoor elke dag helikopters overvliegen. De overheid houdt Argusoog in gaten, zekers."

Schleepen's jongste bijdrage bij Argusoog biedt weer een mooi inkijkje in zijn verwarde hersenpan. "De Apocalyptische Eindtijd – Recodering van de samenleving" luidt de intellectualistische kop, waarna Nexus ons even de geschiedenis gaat uitleggen. En die gaat natuurlijk over de ''elite'. Na de oprichting van de FED was de volgende stap het inkopen van deze heren (...) in ontelbare bedrijven en let wel, met geld dat in werkelijkheid niet bestaat! Wapenfabrieken, kranten, medische bedrijven, voedingsindustrie, auto-industrie, radiostations en later TV stations werden toegevoegd aan het bezit van deze selecte groep superrijken.

Merkwaardig hoe complotters de elite altijd weer zien als een coherente groep die kennelijk iedere zondag sigaren uitwisselt om het volgende moordplan uit te dokteren. Diezelfde elite blijkt volgens Nexus ook verantwoordelijk voor ongeveer alle oorlogen die er tot dusverre geweest zijn. Wat is het toch fantastisch om alles terug te brengen tot een (1) zelfverzonnen vijand.

En nadat je dat allemaal uit je duim hebt gezogen, is het trekken van een conclusie niet zo moeilijk meer. Nexus: "Je hebt nu wel begrepen dat de elite zich niet voor een gat laten vangen,ze hebben hun grijpgrage handjes dan ook overal in zitten, door het eigen gemaakte geld weet je nog. Overal waar geld te verdienen valt kun je het vakmanschap van de verlichte broeders terug vinden. Ook het klimaat is een gewild voorwerp van gesprek want stel je nou eens voor dat men een bestanddeel van de atmosfeer zou kunnen belasten, dat zou een nieuwe en eeuwig stromende bron van inkomsten zijn."

Gelukkig, zo besluit Nexus, zien steeds meer mensen dat er waarheid steekt in het verhaal over de elite. En godzijdank verschijnen er ook steeds vaker mensen uit andere kanalen die dit onderkennen en aansluiting zoeken bij het verzet tegen deze elite. Soms hebben deze mensen de mogelijkheid via publieke kanalen hier en daar een tipje van de sluier te lichten rondom de elite. Soms maar steeds vaker. Als we Nexus toch niet hadden.

2 opmerkingen:

 1. "Laat ik nou toch leven in het bewustzijn dat ons geld gedrukt moet worden door mijn eigen regering, en niet door een of andere bankier, die het dan tegen een rente aan ons leent. Kun je me dan wel helpen, billy de op het land spartelende vis? Als Duitsland weer flinke delen van Polen terug pakt, omdat de duitse ziel daar nog steeds huist en ronddwaalt, dan moeten we die Polen maar wegpesten en 6 m hoge muren door hun dorpen bouwen om ze weg te krijgen?"


  Comment#48 in deze draad is mijn bron van inspiratie.
  Bedankt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is niemand het dan meer met mijn Billyboy eens?

  Het is hier na 5 dagen nog steeds zo oorverdovend stil. Zal ik dan maar iets zeggen?

  Buiten schijnt de zon. In huis is het warm. Moe doet de was. De hond blaft. Jan speelt met zijn blokken. De tuindeur kraakt. De kraan drupt. Buurvrouw Roelie loopt langs. De wind waait.

  Wie-o-wie wil op Billy's toch zo enige en guitige stukje reageren??

  BeantwoordenVerwijderen