dinsdag 22 december 2009

Evangelist


Als Frank Ho, uitbater van de website Waarheid 9/11, oud en versleten is, zal hij vermoedelijk nog beweren dat de aanslagen van 11 september 2001 georkestreerd waren door Bush & Co. Ho is ongeveer de enige in Nederland die nog een blog bijhoudt over 9/11. Niet dat daar de laatste tijd veel nieuws is te lezen.

Toegegeven: Frank is niet zo fanatiek meer. In het verleden probeerde hij nog wel eens als een echte evangelist zieltjes te winnen op forums. Ooit roerde hij zich zelfs op het Refoweb, een reformatorische club, met wat hij noemde "een rationeel verhaal". Kennelijk was het idee dat als je de gereformeerden maar had overtuigd van je gelijk, je via pakweg de Pinkstergemeenschap en de Remonstrantse kerk heel Nederland zou kunnen veroveren. Misschien ging het twintig jaar duren, maar Frank had het er graag voor over. Maar helaas: "Het merkwaardige is dus juist dat op zo’n Refoweb je impliciet nog sneller voor gelovige wordt uitgemaakt dan op menig andere plek."

Afgelopen weekend concludeerde Frank - terugblikkend op 2009 - dat de doorbraak alweer is uitgebleven. "Nu zovele aanwijzingen, ondersteund door verklaringen van een grote diversiteit aan professionals, de bodem onder de ontoereikende officiële verklaring hebben weggeslagen, begint het er op te lijken dat nieuwe wegen moeten worden gezocht om het ontkennende nieuwskorps te bewegen zijn werk te doen."

Het is dus allemaal de schuld van de journalisten die 'niet hun werk doen'. "Drie wolkenkrabbers die binnen hun eigen omtrek op nagenoeg vrije valsnelheid zijn ingestort; de vondst van hoogwaardige explosieve stoffen in het WTC-puin; vliegtuigen waarvan na de crash nagenoeg niets gevonden werd, het wordt moeiteloos afgestreept tegen de absolute onwenselijkheid van een veel schokkender verklaring dan de gangbare."

Het eeuwige probleem met Frank is: Geen van deze beweringen is ook maar een beetje waar. Er zijn geen explosieve stoffen in het WTC puin gevonden, er is een groep wetenschappers die eigenzinnige conclusies trekt uit WTC puin en daarvoor van alle kanten is bekritiseerd, van de vliegtuigen zijn in alle gevallen onderdelen gevonden en het fabeltje van de vrije val-snelheden is jaren geleden al doorgeprikt. Iets dat een beetje journalist in vijf minuten kan achterhalen door te googelen. Waarmee de journalist zijn werk heeft gedaan.

De vraag die Barracuda nu vooral bezighoudt is: hoe komt Frank het volgende decennium door? Met kantklossen of het verzamelen van sigarenblikken? Of zou hijzelf al iets bedacht hebben?

27 opmerkingen:

 1. Frank is blijven steken in 2006

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach gossie, moet je nu Frank Ho aanvallen??

  Omdat hij een topic heeft op het VOLKSKRANT blog???

  Moet je hem nu aanvallen van je meesters???

  Jullie zijn echte een lachertje!

  http://www.vkblog.nl/bericht/292582/De_grote_ontkenning_van_het_offici%EBle_9-11_bedrog

  Kut hè, dat wij steeds meer terrein winnen, en dat jullie met de dag ongeloofwaardiger worden???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar weer een groep waarheidszoekers in een hoek zetten en zonder enig concreet tegenargument belachelijk maken. De ene keer zijn het complotters en gekken. Dan zijn het antisemieten. Nu zijn het weer 'evangelisten.'

  Barracuda is medeplichtig aan misdaad omdat hij de waarheid tegen alle beter weten in, koste wat het kost blijft ontkennen, belachelijk maken en verdraaien (over 'evangelisatie' gesproken). Hij is een verhuller van misdaad en beschermer van degenen die de misdaden plegen. In feite een volksverrader. Een 'gatekeeper' van de criminelen die macht over de mensheid uitoefenen en ons manipuleren. En dat al jarenlang. Jarenlang moedwillig op valse wijze verdraaien en drogredenenen gebruiken om andersdenkenden in diskrediet te brengen. Wat of wie bezielt hem om als volksverlakker op te treden ten gunste van macht en onderdrukking? Lieden als Barracuda deugen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barracuda is medeplichtig aan misdaad omdat hij de waarheid tegen alle beter weten in, koste wat het kost blijft ontkennen.

  precies mijn punt: complotdenkers denken dat zij de almachtige waarheid in pacht hebben, dus eenieder die het niet met ze eens is, is een leugenaar of nog erger...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat of wie bezielt hem om als volksverlakker op te treden ten gunste van macht en onderdrukking? Lieden als Barracuda deugen niet.

  AMEN!, Ano 2!

  Ze deugen niet, maar ooit komt er gerechtigheid! Je oogst namelijk wat je zaait...

  Trutje kiest ervoor zijn medemens te misleiden, en dat dagelijk vanuit zijn anonieme positie....en dat al jaren lang!

  Hij reageert zogenaamd tijdens zijn normale werk....maak dat de kat maar wijs!

  En MOCHT het waar zijn wat jij zegt, dan ben je echt ZWAAR gestoord, Trutje....een beetje afwachten hier elke dag tot 12 uur sávonds hopen dat iemand hier verdwaald is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "precies mijn punt: complotdenkers denken dat zij de almachtige waarheid in pacht hebben, dus eenieder die het niet met ze eens is, is een leugenaar of nog erger..."

  Ja joh, dat is wat wij zeggen: wat een drol ben je toch...

  Mensen die het niet eens zijn met ons zijn een leugenaar??

  Nee joh! wij praten over slapende schapen, die hun droomwereldje niet los willen laten...

  Mensen die al jaren de NWO onderzoeken, en vervolgens zeggen dat "complottertjes" gek zjin, volgen een agenda, dat is zo klaar als een klontje..

  Het is ook niet dat jij het niet eens bent met ons, maar dat jij een pathetische leugenaar bent, die zijn beroep er van heeft gemaakt om internetdiscussies te verstoren....

  Lekker hè dat thuiswerk?? Hoef je ook de sneeuw niet in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tutje H.:

  "Barracuda is medeplichtig aan misdaad omdat hij de waarheid tegen alle beter weten in, koste wat het kost blijft ontkennen,... (... belachelijk maken en verdraaien (over 'evangelisatie' gesproken). Hij is een verhuller van misdaad en beschermer van degenen die de misdaden plegen. In feite een volksverrader. Een 'gatekeeper' van de criminelen die macht over de mensheid uitoefenen en ons manipuleren. En dat al jarenlang. Jarenlang moedwillig op valse wijze verdraaien en drogredenenen gebruiken om andersdenkenden in diskrediet te brengen).

  Kutjes reactie:

  precies mijn punt: complotdenkers denken dat zij de almachtige waarheid in pacht hebben, dus eenieder die het niet met ze eens is, is een leugenaar of nog erger..."

  Tuurlijk Trutje, geef er deze draai aan. Jij weet dondersgoed dat het hier gaat om het voeren van een redelijke discussie waarin men open staat voor elkaars argumenten. De eerste redelijke discussie met jouw leugenachtige vriendje moet alleen nog steeds plaats vinden. (Graag wel de volledige zin quoten, de volgende keer, is wel zo eerlijk).

  En sorry, we waren jou nog vergeten. Bovenstaande omschrijving geldt natuurlijk ook voor establishmenthoeren als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste redelijke discussie met jouw leugenachtige vriendje moet alleen nog steeds plaats vinden..

  Discussies met complotdenkers zijn zinloos.

  Zij denken immers de almachtige waarheid in pacht te hebben, dus eenieder die een andere mening toebedeeld is, is een leugenaar of erger..

  (Graag wel de volledige zin quoten, de volgende keer, is wel zo eerlijk)..

  Goed idee, want dat bekrachtigt mijn punt alleen maar meer:

  "Barracuda is medeplichtig aan misdaad omdat hij de waarheid tegen alle beter weten in, koste wat het kost blijft ontkennen,... (... belachelijk maken en verdraaien (over 'evangelisatie' gesproken). Hij is een verhuller van misdaad en beschermer van degenen die de misdaden plegen. In feite een volksverrader. Een 'gatekeeper' van de criminelen die macht over de mensheid uitoefenen en ons manipuleren. En dat al jarenlang. Jarenlang moedwillig op valse wijze verdraaien en drogredenenen gebruiken om andersdenkenden in diskrediet te brengen)"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. .een beetje afwachten hier elke dag tot 12 uur sávonds hopen dat iemand hier verdwaald is....

  Nee, dat is jouw rol.

  Ik ontvang de reacties gewoon via e-mail.
  Jij moet telkens hier terugkeren om te kijken of iemand gereageerd heeft.
  En dat doe je meermalen per dag, zo blijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn die complotdenkers toch altijd boos.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maar ales is beter dan geen inhoud hebben zoals @anoniempje van 22 december 2009 13:10 !!!!

  Toch is het vreemd dat er nooit een opmerking wordt gemaakt tegen een zogenaamde debunker die @anoniem reageert !!

  De zogenaamde dubunkers zijn enkel en alleen gefocust op de zogenaamde complottertjes, over geobsedeerd gesproken !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Trutje H:

  "En geobsedeerd."

  Trut H./Barraburra: het is niet waar want het zijn, complotters, gekken, antisemieten, en evangelisten. Ze zijn krankzinning, paranoia, kwaad en geobsedeerd.

  Wat zit de wereld toch simpel in elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hij moet z'n e-mail bekijken om daarna naar barracuda te surfen om dan te kunnen reageren, dat is omslachtiger dan direct naar deze site te surfen om te kijken of er gereaggeerd .

  in jouw geval wellicht.
  Hier niet: windows live mail staat gewoon altijd aan en geeft keurig melding als er nieuwe email is,
  En dan staan de reacties bij barracuda keurig allemaal onder elkaar.
  Zo is er op 13:18:39 gereageerd door een anoniempje op het artikel 'bluto', beginnend met het veelzeggende En daar gaat ie weer met zijn kolder..

  Eronder staat keurig een link naar de reactie, zodat ik niet half barracuda hoef door te bladeren om te reageren, mocht ik daar behoefte aan hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. et is overduidleijk dat trut hut werkschuwtuig is want zelfs een site bezoeken vindt hij al veel werk !!.

  Daarmee spreek je jezelf tegen: op de site klikken is toch minder omslachtig?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hè ja, Trut, vertel eens... gezellie...:

  Wat heeft je er, net als Billy Blaatstra, toegebracht om je ziel aan de leugen te verkopen? Is het motief geld, positie, macht? Wie heeft je wat beloofd? Door wie wordt je betaald om dag in dag uit mensen te misleiden? Maakt het je blij, al deze negativiteit die je leugens oproepen? Ab Klink zoekt ook nog mensen als jij om anderen te desinformeren, meelopers die zich prostitueren voor een gunst.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Barracuda toch.
  De slechtste weblog van Nederland.
  Altijd proberen complotten te ontkennen.
  En Fred als trouwe holmaat.

  Wat lees ik?
  ''Barracuda is medeplichtig aan misdaad''

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Trut H,

  Misschien is het je inmiddels duidelijk dat mensen helemaal geen respect meer kunnen opbrengen voor trekpoppen als jij, Billy Blaatstra en jullie meesters die misdaden plegen of goedpraten. Die willens en wetens misdaden van overheden op 9/11 en daaropvolgend ontkennen. Jullie zijn te laat. De geest is uit de fles en steeds meer mensen doorzien de leugens.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit vond ik over Truth Hurts:>

  en wat je bij elkaar googled is uiteraard waar :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Misschien is het je inmiddels duidelijk dat mensen helemaal geen respect meer kunnen opbrengen voor trekpoppen als jij, Billy Blaatstra en jullie meesters.

  ik had ook niet verwacht dat complotdenkers respect hebben voor mensen die hun mening niet delen...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zo, de boel flink gedecimeerd. Ik kan me niet voorstellen dat er nog lezers zijn die al deze pinpong discussies zinvol of zelfs maar interessant vinden, dus weg ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Misschien is het je inmiddels duidelijk dat mensen helemaal geen respect meer kunnen opbrengen voor trekpoppen als jij, Billy Blaatstra en jullie meesters.

  ik had ook niet verwacht dat complotdenkers respect hebben voor mensen die hun mening niet delen...


  Je draait, schijnheil. Het is precies andersom, zoals je heel goed weet. Dat totale disrespect van de kant van jou en je vriendje is precies de reden van deze inferieure blog. Heetten jullie niet ooit Zapburu als belachelijkmaking van sites van andersdenkenden als Zapruder en Niburu? Ga toch heen.

  Als er hier ooit van enige redelijkheid in de discussie sprake zou zijn geweest... maar nee... Werkelijk gedachten uitwisselen is ook nooit het motief geweest.

  Niets dan stempels opdrukken, liegen, twisten en belachelijk maken.

  Wat verwacht je dan. Nog enig respect? Respect verdien je en kun je niet opeisen. Ga snel uitjanken bij je baasje.


  O gut "De boel gedecimeerd." Tja het was nogal wat mensen je schreven. En ook nog de waarheid. Dan maar beter censureren, niet? En vooral de comments van je vriendjes laten staan.

  "Ik kan me niet voorstellen dat er nog lezers zijn die al deze pinpong discussies zinvol of zelfs maar interessant vinden, dus weg ermee."


  Whahahahahahahaahaha!

  Zinvol????? Interessant??????

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik stel voor dat je de komende dagen een leuke hobby elders zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Terechte actie. Laten Truth Hurts en de dorpsgek gewoon met elkaar mailen.

  BeantwoordenVerwijderen