woensdag 30 december 2009

Here's to the Crazy Ones


Jawel: het overmijdelijke jaaroverzicht. 2009 was zonder meer het jaar van de crazy ones. Eerst was er het gemopper op de verdacht politiek-correcte Obama, die zogenaamd niks concreets had te melden, maar volgens truthers werd omringd door "haviken uit de regering Clinton, oud medewerkers van de FED of Goldman Sachs, defensie-lobbyisten of overblijvertjes van de regering Bush." Waarbij Obama en Dick Cheney ook nog achterneven bleken te zijn, Obama de marktkoopman was van de illuminatie en de Obama jugend de hakken tegen elkaar klikte.

Het gemopper op de corrupte bankiers druppelde nog even voort, maar terwijl de ondergang van ING werd voorspeld, zag niemand het einde van Dirk Scheringa aankomen.

Een groot deel van het jaar stond in het teken van de Nieuwe Omroepen, waarbij Powned (Geen Stijl) en Wakker Nederland van broodjesmonster Sjuul Paradijs (Telegraaf) uiteindelijk als winnaars uit de bus kwamen, en niet te vergeten de ophef rond de discussieblogs De Jaap en DeJoop, waarbij de laatste met straatlengte won.

Pas echt gezellig werd het onder complotters toen de Mexicaanse whatever-griep zich over de wereld verbreidde, "Goebbels" Osterhaus moest worden geslacht, en Jane Burgermeister ons wijsmaakte dat het griep gewoon in het lab was uitgedokterd en Désirée Röver, de Berendien uut Wisp, voorspelde dat het vaccin ongeveer de hele wereld zou uitroeien. Uiteindelijk eindigde de stand 1 - 1: de pest bleek een griepje en Nederland is niet aan het vaccin overleden.

Ongeveer tegelijkertijd brak Irangate los, waarbij achter de schermen natuurlijk weer heel andere machten aan de touwtjes trokken en er flink werd gefotojokt door de twitterende desinformanten van boze inlichtingendiensten.

2009 was ook het jaar van de privacygekte. Eerst het verzet tegen de slinkse meters, het kilometerkastje, de misverstanden rond het vrije internet, daarna nog eens twee Vrijheidsparades van knuffelhippies onder een walmende wietwolk.

Er mislukte wel meer: de flyeractie van Argusoog, de 'doorbraak' van 9/11 door de vondst van "actieve nanotechnologische thermiet", de complotten rond Karst T. en de verzamelde werken van Zapruder.

2009 zag de komst van de chemtrailburgemeester en het impulsbijten, het Farmaceutisch-agrochemisch-militair-industrieel-media-bancaire kartel en niet te vergeten Jesse Ventura, de Bluto onder de complotters.

2009 betekende ook het einde van de geruchten rond niet-bestaande FEMA kampen en de Bijlmer mannen in witte pakken, de profetie van 2012, de vliegtax, het bestaan van de oercomplottersite site Ditkannietwaarzijn, Wacko Jacko, de geloofwaardigheid van 9/11 complotter David Shayler alias Delores Kane, Pirate Bay as we know it, de Balkenenderitus van Jeroen Kreek, en niet te vergeten de natte scheten rond Climategate en de KNMI hoax.

Domrechts maakte zich dit jaar kwaad over achternamen uit de Grachtengordel en de biokerosine en introduceerde tussen de bedrijven door de kopvoddentaks.

Micha 'aluhoedje' Kat ging dan toch eindelijk de confrontatie aan met zijn obsessie Joris D. maar twee demo's in Haarlem en Utrecht gingen hopeloos de mist in, waarna Kat de spuitbus ter hand nam om de Bilderberg Groep te bestrijden, maar bij het verkeerde adres belandde. Voor een derde demo blijkt de animo niet zo groot, nu Kat het handje ophoudt voor wat geld.

2009 sloot op de valreep nog af met een heus terror plot, van een Nigeriaan met een bombroek die kennelijk is gestuurd door oud Guatemala Bay-broeders en een omweg via Jemen maakte. Zodat volgens complotters Obama Jemen kan toevoegen aan de lijst met terroristische landen en je de bodyscan op vliegvelden versneld kunt invoeren.

Barracuda sluit het jaar af met Breedveld: "Het geloof in een complot maakt de wereld ook een stuk overzichtelijker. Desondanks blijft het een aanfluiting voor het verstand. Daarom, om met het motto van Kant te besluiten: sapere aude: mens durf te denken."

Barracuda is er weer in het nieuwe decennium.

5 opmerkingen:

 1. 'k vond het een geweldig jaar op Barracuda!
  Dank je voor alle moeite.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die gek van een Webster Tarpley roept natuurlijk weer dat het een false flag is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sapere aude...

  sápere ouwe (nádenken, ouwe)

  Veel Liefde, Licht, Wijsheid en Kracht in het komende jaar, allen en weet dat de Galactische Federatie klaar is om ons bij te staan in onze moeilijke strijd tegen de Illuminati, de brengers van het Valse Licht van de Lucifer.
  Weet ook, dat alle hobbels op de weg naar de Vrijheid & Ascentie worden opgeworpen door het denken. De 'werkelijkheid' volgt het denken, volgens het principe: 'in den Beginne was het Woord en het Woord was bij God, en het Woord was God'.
  Ergens moet iemand dit Blog bedacht hebben en door onze gedachten houden we het in stand. Laten we proberen het weg te denken door het te negeren, want waar Duisternis is, kan geen Licht zijn. Laten we Barracuda zegenen met mooie gedachten, want de Schepper-van-al-wat-is zal jubelen als dit dwalend schaap terugkeert in de reinigende schittering van de Waarheid.
  Mogen de Lichtwerkers ook in 2010 hun werk voortzetten om de Getalsvibraties van Gaia te verhogen met hun inspanningen, volgens het plan van de Kosmos. Wat 2 is, zal 3 zijn en wat 3 is, 4 en eindelijk zal het Lam aanliggen met den Leeuw. Amen

  en groeten van Joram

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja baggercuda de modderrator .. hahaha .. het was weer een prachtig jaar zonder ellende oorlog verdriet en verderf, de wereld wordt ieder jaar een betere en rechtvaardigere plek voor iedereen, vind je niet baggercuda de modderrator, kijk maar naar bv Irak A'stan Pakistan Jemen enz enz, het is echt een geweldige wereld.

  Everything is OKAY !!

  Dus voor je kijken en doorlopen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @anoniem : Waarom moeten mensen zoals jij toch altijd zo vreselijk overdrijven? En waarom willen mensen zoals jij dat maar niet inzien?

  Hoe dan ook: Allemaal een vrolijk 2010.

  BeantwoordenVerwijderen