vrijdag 29 januari 2010

Aart heeft altijd gelijk

Aart van Wijngaarden verhuisde in 2005 zwaar gefrustreerd naar Thailand. Tot die tijd had hij als ondernemer met iedere Nederlandse instantie overhoop gelegen, "niet omdat ik gelijk wilde hebben, maar omdat ik gelijk had." En dus nam Aart zijn gelijk mee naar Khon Buri. Kennelijk omdat hij niets om handen heeft, hangt Aart de hele dag aan het internet om zijn mening te ventileren. Nederland zal weten dat Aart bestaat en dat Aart Nederland een bananenrepubliek vindt.

Onder de naam Aart Liberty houdt Aart ook nog een haatblogje bij. Met name joden krijgen er van langs. "Zelfs in eigen joodse kringen wordt de officiële holocaustgeschiedenis afgeschilderd als een verhaal, gebaseerd op leugens, mythen en oorlogspropaganda." Sterker nog: Aart vermoedt dat de Mossad zo ongeveer iedere terroristische aanslag heeft beraamd. En dat kan Aart bewijzen ook, want hij vindt altijd wel weer een vage website waar een of andere mafkees precies de gevoelige snaar van Aart weet te raken. De rest vult Aart gewoon naar eigen believen in. "Op geen enkel punt is er een onjuistheid over mijn artikelen gevonden, is trouwens ook niet mogelijk, want alles is met bewijzen en linken onderbouwd." En als je je verhalen met 'linken onderbouwt", moeten ze wel kloppen.

Zo heeft Aart ontdekt (nou ja, gewoon gelezen) dat Schiphol gebruikmaakt van de diensten van een firma met de naam ICTS, die de Nigeriaan met een rotje in zijn onderbroek de controle "liet omzeilen". En ICTS is onderdeel van Expanded Security Services, waarin de CEO Menachem J. Atzmon een meerderheidsbelang heeft, die weer de Israëlische nationaliteit heeft. Als je maar lang genoeg linkt, knoop je je gelijk vanzelf aan elkaar: "Volgens hun website werd ICTS International N.V. in 1982 opgericht door een speciale groep veiligheidsexperts, die nader worden benoemd als voormalige leidinggevende officieren en oud-militairen van de informatie en veiligheidsdiensten (...), uiteraard niet met name genoemd, maar we spreken hier natuurlijk over de Israëlische Mossad."

Dat laatste is natuurlijk niets minder dan een 'educated guess', zonder ook maar een splintertje bewijs, maar Aart gaat met deze zelfverzonnen waarheid vervolgens in de vierde versnelling. Want is het zo dat "vele landen hun beveiliging op vliegvelden overdragen aan Israëlische firma’s, die allen ongetwijfeld geliëerd (...) zijn aan de Mossad." De vraag waarom de Mossad zo'n knullige aanslag organiseert blijft natuurlijk weer eens onbeantwoord.

Toegegeven: niet alleen Aart is het is de bol geslagen. Aart heeft blijkbaar een Russisch neefje. De meeste zogenaamde terroristische aanslagen van de afgelopen jaren werden in werkelijkheid verricht door de Mossad, de CIA en de Britse geheime dienst, zegt een medewerker van de Pravda. Op een bijzonder vernuftige manier is de schuld van al dit geweld met zijn vele slachtoffers in de schoenen van moslims geschoven, maar de werkelijke daders kwamen uit het Westen. Aart doet waarschijnlijk een vreugdedans in Khon Buri: heeft hij verdomme alweer gelijk.

4 opmerkingen:

 1. Bovendien, zoals Hans Teeuwen al zei:

  “Er wordt wel eens wat gezegd over de Joden, maar die Duitsers waren ook geen lieverdjes”

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Volgens hun website werd ICTS International N.V. in 1982 opgericht door een speciale groep veiligheidsexperts, die nader worden benoemd als voormalige leidinggevende officieren en oud-militairen van de informatie en veiligheidsdiensten (...), uiteraard niet met name genoemd, maar we spreken hier natuurlijk over de Israëlische Mossad."

  De dienst wordt wel met naam genoemd, en het is inderdaad niet de Mossad (civiele inlichtingendienst) maar Shin Bet (militaire inlichtingendienst) :

  ICTS was established in 1982 by former members of the Shin Bet and El Al security. Menachem Atzmon, who has been chairman of the board of directors since 2004, holds the controlling shares in the firm.

  http://www.haaretz.com/hasen/spages/1141434.html


  "Dat laatste is natuurlijk niets minder dan een 'educated guess', zonder ook maar een splintertje bewijs."

  Er is inderdaad geen enkel bewijs dat ICTS ook maar iets van doen heeft met deze mislukte aanslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het aantal reacties valt toch behoorlijk tegen en zeker als je een groot gedeelte van het oorspronkelijke artikel weglaat, dat hebben lezers al snel door. En of ICTS nou wel of niet betrokken was, doet niet zoveel ter zake, het is in ieder geval vreemd, dat een beveiliging iemand buiten de controle om, laat instappen. En het verdere verband van ICTS met o.a. de vluchten van 9/11 wordt maar achterwege gelaten. Er is weinig mondsnoerende logica te vinden op Barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen