dinsdag 11 januari 2011

Toreros

En ineens was hij er niet meer op Klokkenluideronline: Micha 'aluhoedje' Kat. Ondergedoken en zich aan het voorbereiden op zijn aanstaande rechtszaak, mother of all evil battles, waar hij zich zal moeten verantwoorden voor de bekladding van overheidsgebouwen en het huis van justitiebobo Demmink alsmede het verstoren van hoorzittingen van parlementaire onderzoekscommissies. Een afscheidswoord kon er niet eens van af. Het hulpje in de huishouding moest melden dat de Razende Roeland zich niet bij de politie wilde melden voor vermeende bedreigingen op zijn site.

Wat ging hieraan vooraf? Te veel om op te noemen. Om hoofdpijn van te krijgen. Zo kwam het vorige week alsnog tot de onvermijdelijke breuk tussen Kat en tweede kapitein Wim Dankbaar. 'Uw webmaster staat de laatste dagen aan steeds meer kritiek bloot. Mensen, ook uit zijn eigen kring, roepen steeds dat ik ‘zaken niet kan bewijzen’ en ‘mezelf aan het overschreeuwen ben’. Zelfs mijn co-webmaster Wim Dankbaar steekt mij thans (voor de zoveelste keer) opnieuw een mes in de rug.' En: 'Ik verzoek de technische man achter de site alle accounts van Dankbaar uit te schakelen.'

Dat lukte niet, want de co-webmaster kon nog gewoon bij Klokkenluideronline reaguren en deed dat dan ook: 'Je krijgt steeds meer trekjes van een extremist, een dolle stier, wiens frustratie zijn eigen einde wordt.' En hij ging nog even door: 'Je lijkt de laatste tijd meer gedreven door persoonlijke vendetta’s dan door goed onderbouwde journalistiek. Je bent meer een actievoerder aan het worden dan een publicist met scherpe pen. Met graffiti, gescheld en oproepen tot revolutie en erger'

Dankbaar en Kat trokken aanvankelijk samen op in de zaak Demmink en later in de zaak Vaatstra, maar Dankbaar begon zich steeds meer te ergeren aan de 'clown' Micha Kat en zijn kleine schare malloten van volkomen geflipte Alex Jones-adepten tot leestekens en kapitalen brakende geestelijk gestoorden. 'Je gedraagt je als een stier die op de rode lap van de matador afstormt,' beet Dankbaar Kat maar weer eens toe. 'Het zou me niets verbazen als je binnenkort de arena uitgesleept wordt.'  

Dat leek vervolgens ook te gebeuren. Kat stortte zich maar weer eens in een diepe depressie, trok zich nog dezelfde dag weer uit de inzinking omhoog, en kreeg het alsnog te kwaad toen hij zich inbeeldde dat hij in de gaten werd gehouden door een politieauto die toevallig voor de deur van zijn appartement stond geparkeerd. Het laatste wat we van Kat vernamen was afgelopen vrijdag het radioprogramma Klokkenluider OnAir. Daarin riep Kat - als gillende keukenmeid - op om Demmink bij zijn huis op te wachten, zijn broek naar beneden te trekken en zijn geslacht te filmen. Een reaguurder: 'En dan nog vragen om 20.000,- voor een ‘Demmink-bus’ en te gaan ‘gospelen’ over de daden van Demmink in het land…En dan zit MK gewoon nog wat te eten tijdens het praten door….wat een gênante vertoning.'

Wellicht realiseerde Kat zich tijdig dat de psychose waarin hij langzaam aan het wegzakken is sooner or later dramatisch zal eindigen. Of heeft hij de vaderlijke adviezen van Arend 'Argusoog' Zeevat - werkzaam in de geestelijke zorg - op zich laten inwerken. Of misschien is Kat wel overal klaar mee en wenst hij alleen nog vrijspraak en een stille aftocht. Tot die tijd moeten zijn malloten zich naar onderling zien te vermaken. 

18 opmerkingen:

 1. Hier een echter samenzwering

  BASF, Bayer, Hoechst (IG Farben) financierden de NAZI'S

  DE BRAND VAN DE REICHSTAG EN DE VEROVERING VAN DE MACHT VONDEN PLAATS IN
  OPDRACHT VAN HET CHEMIEKARTEL!

  De 2e Wereldoorlog was een veroveringsveldtocht van het olie- en farmakartel

  Op 20 juli 2007 – een zonder meer historische dag – kwam een eind aan 60 jaar zwijgen en misleiding. Dat gebeurde met een knal die wereldwijd te horen was.

  Meer dan 40.000 pagina's van het "Neurenberger Tribunaal tegen de IG Farben", een kartel dat uit Bayer, BASF, Hoechst en andere concerns bestaat, werden voor het eerst online en wereldwijd gepubliceerd.

  Wist u dat…

  a.. Bayer, BASF, Hoechst (IG Farben) de eigenlijke "belangrijkste oorlogsmisdadigers" van de Tweede Wereldoorlog waren en dat deze oorlog zonder dit kartel überhaupt niet mogelijk zou zijn geweest.

  b.. Het IG-Farben kartel de nazi's financierden en gebruikte om met
  militaire middelen haar veroveringsplannen uit te voeren om de controle te krijgen over de wereldmarkten farma, olie en chemie.

  c.. De IG Farben de door de nazi's voor hun machtsgreep geënsceneerde "brand van de Rijksdag" beloonde met een bedrag van 400.000 Reichsmark, tot op dat moment de grootste individuele donatie op de "Nationale Treuhand"
  bankrekening van de NSDAP. Het samenvallen van de boekingsdatum van dit "miljoenenbedrag" (in huidige valuta) en de brand van de Rijksdag op een en dezelfde dag, 27 februari 1933, was beslist geen toeval!

  De publicatie van deze dossiers van het Neurenberg tribunaal zal er niet alleen toe leiden dat de geschiedenis herschreven moet worden. De politieke verhulling van deze choquerende feiten en de decennialange gerichte misleiding van de burgers van Duitsland en van de wereld zal een politieke
  aardbeving van ongekende omvang veroorzaken.

  Zie voor de dossiers http://www.profit-over-life.org/main.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Arminius

  copypasten is ook een vak

  lekker makkelijk: hoef je zelf niet meer na te denken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of het toeval is weet ik niet, maar ik kan momenteel de site van Micha Kat niet bereiken. Kat zinspeelde zelf in een van zijn laatste stukken op een mogelijk spoedig einde van de site. Het zou geen groot verlies zijn.

  Barracuda spreekt van een psychose waarin Kat steeds verder wegzakt. Ik weet het niet. De enige reden dat ik de site nog steeds volg is, dat ik wil weten of Kat zelf in zijn fantasieën gelooft. Ik betwijfel dat vaak. Een alternatieve verklaring voor de merkwaardige cocktail van fantasie, laster en sensatiestijl is, dat Kat heeft geprobeerd een carrière op te bouwen als de Nederlandse Alex Jones. Het scheutige (en volstrekt onnodige) gebruiken van Engelse woorden en uitdrukkingen wijst op grote invloed van Jones. Wil je het maken als de Nederlandse Jones of David Icke, dan moet je natuurlijk wel altijd precies het omgekeerde beweren van wat de door Kat vervloekte MSM (mainstream media) melden. Dus dan schrijf je b.v. dat de hoge ambtenaar D persoonlijke betrokken was bij de "rituele" moord op een Fries meisje, of dat Wikileaks een opzetje van de CIA is.

  Als Micha Kat die dingen niet zelf gelooft, is het al erg met hem gesteld. Gelooft hij ze wel, dan moet hij dringend opgenomen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Micha Kat, mag los van hoe je over hem denkt, toch wel als een klokkenluider met visie worden genoemd. Er is verschrikkelijk veel mis op het justitiële vlak in Nederland. Als men de Argusoog uitzending heeft beluisterd, dan weet je, dat de lijst met blunders van justitie bijna wekenlijks groeit. En dat Wikileaks niet anders is dan een CIA/Mossad productie, moge duidelijk zijn, daarvoor hoef je geen complotter te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aart van Wijngaarden is een oplichter samen met mygirl123 =
  Anneka Kroodsma-Tigchelaar
  a.e.kroodsma[at]hetnet.nl
  Hoendiep 304
  Groningen, GR, 9744TB
  Nederland

  Heel veel mensen zijn hun spaargeld kwijt aan deze 2 oplichters!.

  http://www.worldlawdirect.com/forum/internet-hyip-scams/13032-pathway-2-prosperity-pathway-2-poverty-pathway-2-ponzi-319.html

  RedNeck

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "De politieke verhulling van deze choquerende feiten en de decennialange gerichte misleiding van de burgers van Duitsland en van de wereld zal een politieke
  aardbeving van ongekende omvang veroorzaken."

  Wedden van niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anno, even wat meer details, want die link maakt weinig duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Anno

  Ik zou ook wel eens willen weten, wat mijn broer met mygirl123 van doen heeft en waaruit die oplichting dan wel bestaat. Hij zit al meer dan 5 jaar in Thailand, dus volgens mij ben je ergens aan het flippen. Pilletje vergeten misschien! En er zijn natuurlijk meer honden, die Fikkie heten. Net als Barracuda vraagt, graag wat meer informatie, ben ook benieuwd. Maar we zullen wel niks meer van je horen, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aart, ik ga een eind maken aan die Glommalee-flauwekul. Volgende keer onder je eigen naam, anders finito.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gistermiddag is onze site Klokkenluideronline uit de lucht gehaald. De reden zou liggen in een ‘technisch probleem’ bij het hostingbedrijf dat reeds eerder opgelost zou zijn, maar dat bleek niet zo. Erg vaag, maar meer uitleg hebben we op dit moment niet beschikbaar. Volgens onze staf zou de site vandaag of morgen weer in de lucht kunnen zijn. Er zou geen verband zijn met de inhoud en dus ook niet met de recente actie van Justitie tegen webmaster Micha Kat die een oproep kreeg zich te melden wegens ‘belediging’, maar wat is zeker? Wat speelt er werkelijk?

  Cruciaal moment
  Het moment van deze ellende is alarmerend. De site trekt meer bezoekers dan ooit en was juist begonnen met een vernieuwde campagne tegen de pedofiele Justitie-SG Joris Demmink wiens delicten aan de orde zullen komen op het proces van het OM tegen Micha Kat op 11 februari. Kat staat dan onder meer terecht voor het bekladden van het huis van Demmink met de woorden ‘pedo’ en ‘gevaar’ om de ouders van kinderen uit de buurt te waarschuwen. Ook de zaak tegen de corrupte rechter Hans Westenberg begint voor de Staat steeds rampzaliger vormen aan te nemen waarbij een patroon komt bloot te liggen van een tot op het bot gecorrumpeerde rechterlijke macht die in feite functioneert als een mafiose bende. Ons koningshuis tenslotte, een derde onderwerp waarover de site veelvuldig kritisch berichtte, is bezig aan een vrije val zowel qua eigen moraal als qua steun onder de bevolking. Reden te over kortom voor de macht de site uit de lucht te nemen. Maar nogmaals: zekerheid over wat er speelt hebben we niet.

  Het is oorlog
  Zoals Alex Jones reeds tien jaar geleden ontdekte bij de lancering van zijn website Infowars.com: het is oorlog. Inzet is thans niet gebied of geld, maar iets veel fundamentelers en belangrijkers: de waarheid. Overal ter wereld zien we thans dat de waarheid wordt bevochten en vernietigd omdat de macht het schelle licht van de feiten niet langer kan verdragen en dit licht een te grote bedreiging gaat vormen voor de uitvoer van de misdadige NWO-agenda. “Het eerste slachtoffer van elke oorlog is de waarheid” zo luidt een bekend gezegde. Dat thans overal ter wereld websites op zwart gaan en er wordt gesproken over draconische nieuwe ‘media-wetten’ duidt zonder enige twijfel op een naderende oorlog. Het is de vraag of deze tsunami van staats-censuur Klokkenluideronline reeds nu heeft bereikt of dat er iets anders aan de hand is. Mocht dat laatste het geval zijn, lijkt dat in elk geval slechts te duiden op uitstel van executie.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geen fair play
  Een ander overtuigend argument voor de naderende oorlog is natuurlijk dat er consequent geen eerlijk spel wordt gespeeld door de macht. Dus geen openlijke verantwoording als sites uit de lucht worden gehaald, geen openbare processen over vermeende smaad en/of bedreiging, maar intimiderende ‘bezemwetten’ die de macht de bevoegdheid geven sites naar eigen inzicht op zwart te zetten als ze het ‘algemeen belang’ te zeer zouden ‘schaden’ of woorden van gelijke strekking. In dit licht ziet het er ook somber uit voor het naderende proces tegen Micha Kat -waarin ondermeer ook de bekladding van het Bilderberg-hoofdkwartier in Leiden aan de orde komt- omdat de president tot nu toe geen camera’s heeft willen toestaan. Rechtspraak in het duister is geen rechtspraak, maar als de Staat geen zaak heeft is er geen andere keuze.

  MSM
  Om deze oorlog te kunnen voeren is meer nodig dan het publiceren van stukken op websites -zolang dat nog kan. Er dient ook actie te worden gevoerd. In de laatste uitzending van KLOA wordt hier nader op ingegaan. Een van de voornaamste targets zou de MSM moeten zijn. Juist omdat het vooral gaat om een ‘informatie-oorlog’ dienen de brengers van de leugens en de dienaren van de NWO het eerst te worden aangepakt. Bovendien is in de VS bewezen dat een aanval op de MSM succesvol kan zijn: alle grote kranten en nieuwszenders hebbende afgelopen jaren rond de helft van hun publiek verloren en worden door steeds minder mensen gezien als betrouwbaar.

  Nieuwste filmpjes van JDTV
  Kijk hier (het Demmink-syndroom) en hier (de zaak-Westenberg) naar de laatste filmpjes van JDTV die gepubliceerd zouden worden via Klokkenluideronline. De corrupte rechter Westenberg maakt -op staatskosten- inmiddels gebruik van de advocaat van Beatrix en herhaalde op de laatste zitting opnieuw zijn leugens. De rechterlijke macht lijkt nu de ‘autoriteit’ en de macht van Beatrix te willen gaan inzetten om onze rechterlijke macht een reddingsboei toe te werpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. We zijn getuige van het dramatische slotstuk van het Micha Kat theater. En dat is eigenlijk best jammer. Ik kan Micha's ambitie en vasthoudende eigenwijsheid wel waarderen.

  Het is triest dat het hem aan charisma en autoriteit ontbreekt om enige invloed uit te oefenen. Niemand neemt hem serieus, zijn boeken verkopen niet, en zijn artikelen worden zelfs door de complotters grotendeels genegeerd. Een ambitieus mens met een groot zelfbeeld wordt daar gek van, en dat is precies wat je bij Micha ziet gebeuren. Hij ligt inmiddels letterlijk schuimbekkend onder een anoniem bed.

  Inmiddels heeft hij ook een serieus lijstje aan strafbare feiten verzameld (6x kliederen, 1x verstoring), en wordt daar waarschijnlijk 'bedreiging en/of opruiing) aan toegevoegd. Vooral dat laatste is niet mild. Jeroen de Kreek ging voor soortgelijke zinnetjes 2 maanden achter slot en grendel.

  Als dat met Micha gebeurt is het over. Gaat/blijft KLOL op zwart en horen we nooit meer wat van hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zeer helder en duidelijk betoog van Rogier en Sizajazei, waar ik helemaal achter sta. Je mag dan van mening verschillen over de stijl van aanpak, Micha Kat heeft wel degelijk forse misstanden aan de kaak gesteld en het is nog maar het topje van de ijsberg. De blunders, die het OM van Justitie maakt zijn afgrijselijk, nam nog kennis van het feit, dat ene Henk Haalboom in 2003 werd veroordeeld voor moord, die hij nooit begaan kan hebben. Zie deze website: http://www.onschuldiggevangen.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik gaf alleen de tekst door, die niet van mij is, maar van Micha Kat. Allemaal weer een hoop heisa om niets, zijn blog is na een technisch mankement weer online.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het spijt me, beste sizajazel: Micha Kat is helemaal geen onderzoeksjournalist, laat staan iemand die onze steun verdient. Dat is gemakkelijk aan te tonen met een voorbeeld.

  Micha Kat verblijft regelmatig in de pedo-paradijzen Thailand en Cambodja. Je zou zeggen: een uitgelezen kans voor een onderzoeksjournalist om kindermisbruikende sextoeristen op te sporen en hun identiteit bekend te maken, zodat ze in hun land van herkomst berecht kunnen worden. Het is toch eigenlijk ondenkbaar dat Kat, die het altijd, altijd! over kindermisbruikers heeft, zijn frequente verblijf in Zuidoost-Azië niet zou benutten om een aantal van deze lieden op te sporen. En toch is het zo! Wel maakte hij onlangs een JDTV-filmpje in Sihanoukville, Cambodja. Dat ging over het Arend de Ru-huis, een soort studentenhuis voor meisjes die worden opgeleid voor beroepen in de hotelbranche. Vanwaar die reportage? De enige reden voor het filmpje was het feit dat de hoge ambtenaar D indertijd lid was van een comité van aanbeveling o.i.d. voor dit huis. Een Nederlandse priester wist te melden dat D het huis nooit heeft bezocht. Uit het filmpje blijkt op geen enkele wijze dat er iets mis zou zijn met het huis. Wel kwam Kat nog eens met de lasterlijke en op niets gebaseerde bewering dat De Ru (het huis is na zijn dood gebouwd) "ook" een kindermisbruiker zou zijn geweest.
  Wat we hier dus zien is een Micha Kat die alleen geïnteresseerd is in het promoten van zijn D-obsessie, een Micha Kat die geregeld Thailand en Cambodja aandoet maar zich nog nooit werkelijk geschokt heeft getoond over de kinderprostitutie aldaar, laat staan er onderzoek naar heeft gedaan.
  (En laten we niet vergeten dat Kat zich nog maar twee jaar geleden geweldig verheugde op zijn correspondentschap voor het dagblad De Telegraaf. Op dat moment deed het er blijkbaar nog niet toe dat (om Kat te citeren) de "Pedograaf" een "nazistische" en "fascistische" krant is die een pedonetwerk van hooggeplaatsten de hand boven het hoofd zou houden. (Als Kat iets verzint, doet hij het meteen goed.)
  't Is wel duidelijk dat één van Kats drijfveren rancune is.)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het verbaast me weinig dat dit gebeurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van de site van Kat:
  "Een politieauto stond direct voor de ingang van zijn appartementencomplex geparkeerd. De lift bleek buiten werking te zijn gesteld toen hij polshoogte wilde gaan nemen, iets wat nog nooit eerder is gebeurd."
  Ben je dan paranoide of paranoide? Of heb je gewoon een slecht geweten?

  BeantwoordenVerwijderen