zondag 9 januari 2011

Yes it is a government conspiracyEen geheime regeringsoperatie? Mwa, het lijkt er eerder op dat de 22-jarige Jared Lee Loughner, die gisteren in Arizona afgevaardigde Gabrielle Giffords neerschoot, zelf een conspiracy nut is, net als de Rasputin met de pet hierboven. Loughner zag de overheid als vijand en pleitte voor een nieuwe munt. Een pot head die bovendien geloofde in 2012 en mind control door de overheid. En 9/11 niet te vergeten. Sounds pretty familiar.

'His videos are full of word salad (a classic sign of schizophrenia) which he seems to rationalize by claiming that proper grammar is a mind control conspiracy (mind control conspiracy beliefs are another sign). He attempts to emulate formal logical construction of arguments but the result is so nonsensical and each attempt is so disconnected that it is obvious he does not have a capacity for rational linear thought.'

Compilatie van YouTube video's hier:


3 opmerkingen:

 1. Complotdenkers zullen wel weer gaan roepen dat het allemaal één groot complot is om hen zwart te maken of dat je altijd gekken hebt (wat dan weer waar is).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag vis, hier een kreeft.

  Dit specifieke incident is inderdaad het resultaat van een uitermate verwarde geest. Geruime tijd echter volg ik dit blog en kan me niet aan de indruk onttrekken dat ook u de vele samenzweringstheorieën heeft moeten zien langskomen, zoals eenieder die geïnteresseerd is in de uithoeken van de menselijke geest en beschikking heeft over internet. Daarom dat ik u de volgende vragen voorleg en graag beantwoord zou zien.

  In hoeverre was, volgens u, de Amerikaanse overheid op de hoogte van 9/11 voordat de daadwerkelijk aanslag plaats had? Is Bilderberg een bestaand fenomeen en zo ja, wat wordt daar denkt u besproken? Over mindcontrol gesproken, welke rol dicht u de media toe? Bent u op de hoogte van de zeitgeist movement en haar opvattingen over het hedendaagse monetaire stelsel?

  Deze vragen stel ik u niet zomaar, het komt me voor dat kritiek leveren in deze tijden een te makkelijk tijdverdrijf is geworden. Gaarne zie ik u antwoord tegemoet.

  mvg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach Erik,

  als je echt dit blog volgt, dan wist je de antwoorden op die vragen al.


  Deze vraag is bovendien wat vreemd:

  "Is Bilderberg een bestaand fenomeen"

  Als je dat al niet weet...

  BeantwoordenVerwijderen