maandag 3 januari 2011

Een bevrijdend 2011

Hoe hebben onze complotters de feestdagen doorgebracht? Gezellig bij familie en vrienden? Nou nee, een beetje complotter blijft stuurs achter de pc zitten, zijn natuurlijke biotoop, en uiteraard met de gordijnen dicht, voor het geval een of andere inlichtingendienst naar binnen gluurt.

Maar wat beweegt iemand ertoe om kort na het knallen van de champagnekurk maar weer eens het zoveelste Joris Demmink bericht bij NuJIJ te plaatsen? Als Demmink het eerste is waar je aan denkt in het nieuwe jaar, ben je echt rijp voor geestelijke bijstand.

Zelfs Demmink-jager Micha Kat, beneveld door liters drank, kwam niet op dat idee. Wel wenste hij het Nederlandse volk een fijn jaar toe: 'Fuck you, laffe, weerzinwekkende Nederlanders! Er is niets veranderd sinds 1940 toen we ook stonden te juichen en de klappen bij de binnenkomst van de nazi’s! Niemand die wat zei! Niemand die wat deed! Niemand die wat durfde! O wat haat ik jullie, walgelijk kloten-volk van laffe zwendelaars, hypocriete kinderverkrachters, konten-knijpende zakkenvullers, betweterige non-valeurs en volstrekt incompetente ‘wereldverbeteraars’! Dat jullie in 2011 allemaal en massaal naar de kloten mogen gaan!'

Viel een beetje verkeerd bij het clubje Eric Engerds die dag en nacht uit reaguren bij Klokkenluideronline: 'Ook een borrel op Micha? Zijn de remmetjes een beetje weg? Moet ik me hierdoor ook aangesproken voelen? Niet zo aardig voor je trouwe bloglezers.. Wat moeten we dan doen om bij jou in de smaak te vallen Micha? Moeten we dan allemaal een Demmink t-shirtje bestellen en met zijn allen in optocht naar Den Haag gaan, zodat we enigszins in jouw schaduw mogen staan?' En om 06.50 was ook de alom gevreesde leestekencomplotter alweer klaarwakker: 'En Draai Je Boosheid Om Náár Dé Daders Dát Mág Dat Helpt Enorm!'

In de Stortplaats bij Anarchiel plaatste iemand op 1 januari om 02.19 uur een nieuwjaarswens met als veelzeggend commentaar: 'Oud en Nieuw’ is een stilzwijgende afspraak binnen een wezenloze meerderheid. Daarom ruik je ‘de Duivel’ vandaag wat sterker dan normaal.'  Met als eerste ongeletterde reactie daaronder: 'Je bedoeld (...) het cocacola feest. je weet (hopelijk) hoe vedervelijk (...) cocacola is net zo verdervelijk (...) als sinterklaas wat coca cola van vernederland gestolen heeft om hun vergif verder te verspreiden'. De immer blowende Anarchieltjes begonnen 2011 trouwens meteen met goede voornemens: 'De shit van 2010 nu deponeren onder een deksel en doorspoelen. De Toekomst van 2011 en verder Halusineren in de hoop dat er iets van waar wordt.'

Bij Artikel 7 moest iemand voor het verscheiden van 2010 nog even een stukje wijden aan de belastingdruk. 'Schrijf uw gewicht op (92 kilo bij mij). Deel dat door 61 (1.50 bij mij). Vermenigvuldig het antwoord met 39 (maakt 58.8 kilo in mijn geval). Doe een rugzak om met dat aantal kiloos stenen/zand erin. Loop er gerust eens een dag of wat meer mee rond. Dat is uw belastingdruk.'  De islam, linkschmenschen en belastingen, de wereld van domrechts zal ook in 2011 weer niet veel groter worden.

Gelukkig hebben we Xander nog, die ons meteen maar verblijdde met hoopgevende voorspellingen: Financiële crisis verergert, verval VS zet door, kruitvat Midden Oosten, natuurramp of nieuw 9/11 en 'daarnaast zijn er natuurlijk de nodige doemscenario's in omloop die variëren van de komst van planeet X (Nibiru) en de daarmee gepaard gaande verwoestende wereldwijde aardbevingen, een zonnevlam die de hele beschaving terugwerpt in het Stenen Tijdperk of het uitbreken van een extreem dodelijke grieppandemie of een atoomoorlog, die honderden miljoenen of zelfs miljarden slachtoffers zullen eisen'. Kortom: we gaan weer rollebollen!

2 opmerkingen:

 1. En hoe is Barracuda de nieuwjaarsnacht doorgekomen?

  Maareh. Goed van Kat dat 'ie zich heeft laten gaan. Weer eens wat anders dan dat geschreeuw dat we normaal van 'm horen waarmee hij probeert de wereld te redden ofzoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wháháhá :-D:

  'Leestekencomplotter'

  Géwéldíg!

  BeantwoordenVerwijderen