dinsdag 22 februari 2011

Glazen bol

De Libische luchtmacht die Tripoli bombardeert, Mubarak gewipt, Zine el-Abidine Ben Ali weg, onrust in kiele kiele Koeweit, Formule 1-seizoen afgeblazen in onrustig Bahrein, handgranaat tussen de betogers in de Jemense stad Taiz, voor- en tegenstanders van het regime in Teheran met elkaar op de vuist - onwillekeurig vraag je je af, waar bleven de paragnosten dit jaar? Dit is toch bepaald geen blipje op het radarscherm tussen hemel en aarde. Of een lichte beving op de magntudeschaal.

Waar kwamen de paragnosten begin dit jaar ook weer mee? Met grote veranderingen in het koningshuis, de val van het kabinet en een elfstedentocht. Of zouden ze de Weesper variant bedoelen? Zat er storing op de lijn? Verkeerde antennes? Zesde zintuig ontregeld? Glazen Bol wazig? Hebben zonnevlekken het gevoelskompas in de war geschopt? Niks over het Midden Oosten bij Paraproof. Peter van der Hurk. Paravisie. Liesbeth van Dijk. Char. Lou de Palingboer. Klazien uut Zalk. Berendien uut Wisp. Rosalien uut Drost.

Nostradamus, die nog redelijk goed zat met 9/11, voorspelde voor 2010 de opkomst van een harteloze, bloeddorstige leider die met zwaard en vuur zal regeren, maar voorzag niet dat de leiders massaal op de vlucht slaan. Zelfs de Enkhuizer en Deventer Almanak spreken elkaar tegen. De wereld is in de war, zoveel is zeker.

4 opmerkingen:

 1. Dat dit het enige is wat je kan bedenken na zulke ontwikkelingen is heel veelzeggend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, het jaar is nog niet voorbij dus wie weet.

  Volgens Micha Kat is de "langverwachte wereldwijde opstand tegen de NWO" trouwens nu definitief begonnen. Ik ben benieuwd hoeveel van zijn vervolg-voorspellingen er uit gaan komen. We zullen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach, veel meer zeg je zelf ook niet, geendank..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach, 11truthhurts11, mijn reactie bevat twee regels en jouw reactie slechts één regel, wat betekent dat ik iig meer gezegd heb dan jij, maar even goed bedankt dat je onder je steen vandaan wilde komen.

  BeantwoordenVerwijderen