maandag 28 februari 2011

Mad as hell!Fear & Loathing in Hollywood! Vorige week werd de hoerensnoerende en zelfdestructieve acteur Charlie Sheen door CBS aan de kant geschoven nadat hij zich bij Alex 'schreepstoeter' Jones had beklaagd over de producers van de televisie comedy Two and a Half Men.

Eerder was de productie geschorst omdat Sheen met ernstige buikpijn was opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis 36 uur lang had gefeest met drank en drugs. En dat was al het zoveelste incident in een lange reeks van schietpartijen, een straatverbod voor stalking en recentelijk nog een korte gevangenisstraf voor mishandeling van zijn ex-vrouw. Normaal stop je zo iemand in een tuigdorp, maar CBS verdiende miljoenen aan die serie, dus dan gedoog je dit gedrag zo lang mogelijk.

Afgelopen week zette Sheen op de Bahama's de bloemetjes nog maar eens buiten met meerdere snollen, nadat eerder pornoster Lindsay schielijk zijn huis had verlaten omdat Sheen wat al te veel lijntjes cocaïne had opgesnoven. Ook zijn filmcarrière lijkt van de rails te lopen. De producent van Major League wil niet met Sheen werken als hij zichzelf niet in de hand kan houden.

Sheen doet overigens nog steeds alsof er niks aan de hand is. Later vandaag wil Sheen, althans dat was vorige week nog het plan, op zijn werk verschijnen om aan te tonen dat hij 'schoon' is. Hij beweerde vorige week op dat hij bij kabelaar HBO een nieuwe show krijgt. Dat blijkt gelogen. Sheen gaat een boek maken genaamd When The Laughing Stopped. Uitgevers mogen met bieden beginnen vanaf 10 miljoen dollar. Doktoren in L.A. noemen Sheen 'manisch' en rijp voor opname.

Wat deed Sheen trouwens bij Alex Jones? Dat zit zo: enkele jaren geleden werd Sheen een conspiracy nut. Hij geloofde in het bedrog rond 9/11 en was even van plan om de Final Cut-editie van Loose Change in te spreken. Dat ging uiteindelijk toch weer niet door, wellicht omdat Sheen toen nog nuchter genoeg was om zich te realiseren dat dat het zijn carrière niet ten goede zou komen. Dat stadium lijkt nu wel gepasseerd. Zal Barracuda niks verbazen als Charlie binnenkort als een moderne Howard Beale bij Prison Planet eindigt.

UPDATE: Sheen's vaste woordvoerder houdt het voor gezien.

1 opmerking:

  1. Volgens mij is Sheen nu echt doorgeslagen:
    http://www.nu.nl/achterklap/2457181/charlie-sheen-wil-met-serie.html

    BeantwoordenVerwijderen