woensdag 2 februari 2011

Whodunnit

Stoom kwam er de afgelopen dagen uit de oren van Wim Dankbaar, de 'burgerspeurder' die samen met Micha Kat een sluitend complot rond de moord op Marianne Vaatstra meende te hebben ontdekt. Eerst werd Dankbaar in de Leeuwarder Courant afgeserveerd, vervolgens gooide justitie consequent de hoorn op de haak, en kwam het OM met een volgens Dankbaar 'leugenachtig persbericht'.

Dat Dankbaar slecht tegen zijn verlies kan, weten we al langer, maar kennelijk geldt dat ook voor zijn achterban. Die had maar weinig begrip voor de analyses van de nuchtere misdaadjournalist H.J. Korterink, die het OM, een enkele kritische kanttekening daargelaten, bijviel in deze zaak. 'Op 30 januari 2011 19.21 hebben wij de website Misdaadjournalist.nl offline gehaald met een Ddos aanval vanwege slechte journalistiek'. Lekkere jongens, die complotters. Inmiddels mag dezelfde achterban dokken voor allerlei onzinnige smaadzaken, waarvan de afloop zich laat raden.

De mooiste reactie las Barracuda bij diezelfde Korterink: 'Het gaat mij niet om de 'burgeronderzoekers', het gaat mij om uw zeer eenzijdige vernederende benadering van zaken waaronder deze en uw kritiekloze slaafse vertrouwen in het O.M. en de gevestigde orde.'

Daar draait het dus allemaal om. Ieder bizar complot is derhalve geoorloofd, of moet op zijn minst serieus genomen worden, zelfs als dat complot bestaat allerlei ditjes en datjes waaraan veel te veel betekenis wordt gehecht.

Dankbaar en Kat zijn er stellig van overtuigd dat de hoofdverdachten, de asielzoekers Feik en Ali, vlak na de moord door justitie het land uit zijn gesmokkeld. 'Make no mistake! Wij hebben het bewijs in handen dat Justitie’s hoofdverdachte Ali Hassan stiekem door Harm Brouwer en Joris Demmink is weggesluisd via het toenmalige Grenshospitium aan de Tafelberg in Amsterdam!'  En waarom? Omdat ze wellicht hebben deelgenomen aan een rituele moord van een of ander pedonetwerk dat van hogerhand beschermd moet worden. Of zoiets.

Het persbericht van het OM is echter op het meest cruciale punt behoorlijk duidelijk: Ali H. werd inderdaad verdacht van de moord op Marianne Vaatstra, maar DNA-onderzoek sloot hem uit als dader van de moord. Het DNA van Feik bleek ook niet te matchen. Kortom, als Kat en Dankbaar menen dat de zaak anders ligt, laten ze dan eens beginnen met het weerleggen van het DNA onderzoek.

7 opmerkingen:

 1. "Na afloop van de vergadering gaan we lekker naar Hoog Catharijne alwaar we flyers gaan uitdelen en straatinterviews voor JDTV zullen opnemen. Van dit alles worden filmpjes gemaakt dus wie een camera heeft neme hem mee. Weet echter wel dat lieden als barrackjewda van de AIVD daar ook vanachter obscure hoekjes hetzelfde zullen doen voor hun opdrachtgevers van jorus D? Van een sympathisant uit Friesland kregen we 25.000 prachtige Demmink-flyers en ook stickers. Een paar anderen waren tevens zo goed om bedragen van meer dan drie cijfertjes voor de komma op onze paypalaccout gul bij te schrijven! We blijven maar groeien mensen... De zaak tegen Kat kwam recent op scherp te staan door een ongekend felle beschadigings-campagne tegen hem en tegen Wim Dankbaar vanuit het OM via de Leeuwarder Courant vermoedelijk in samenwerking met tonijnengespuis."

  Als reactie daarop zegt Micha Kat:
  1 februari 2011 om 22:24 Jahve-rdomme nog aan toe! Ligt klokkenluideronline er toch nog weer uit!? dat was zeker niet gepland hoor mensen. Eerlijk waar niet! Opnieuw op een cruciaal moment nu we het OM klem hebben in de zaak-Vaatstra en in de opmaat naar de moeder aller optredens in het gerechtsoperette gebouw op Zaterdag a.s.? Reken maar dat ze bang zijn voor ons met angstaanjagende groeistuipen de lucht inschietende revolutionaire oppositie mensen! Mijn site-beheerder hoopt de zaak morgen weer on line te kunnen krijgen, maar als dat niet het geval mocht blijken te zijn broeders weet dan dat ook hier binnen niet al te lange tijd Egyptische toestanden te verwachten zijn. Met mijn persoon als DE revolutionaire rebellenleider die daar het voortouw in zal blijken te moeten hebben. Be there folks! Laat ons dan maar lekker gek zijn...

  Veelzeggende bron wederom...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...en laten ze dan maar eens met dat bewijs komen dat Feik en Ali inderdaad zijn weggesluist door het OM.

  @Hoerbarack: Dat viel te verwachten. Het kan ten slotte niet zo zijn dat een storing of een tegen-ddos-aanval heeft plaatsgevonden. Want wie is er nou tegen DE (proest) revolutionaire rebellenleider behalve het OM?

  Echt, als ik zoiets lees weet ik niet of ik nou medelijden moet hebben of ze keihard uitlachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O en trouwens, ik ben benieuwd of ze ook enig bewijs hebben voor het feit dat Barra ingehuurd is. Ik zeg niet dat het per definitie niet zo is, maar aangezien ze het zo stellig beweren neem ik aan dat ze het ook kunnen aantonen.

  Met alle respect.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, de blinde haat is weer in de aanbieding in komplottertjesland.

  En wie het niet met ze eens is, is uiteraard een betaalde handlanger van De Zittende Macht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kat grijpt ook elk technisch defect aan om er opzet achter te vermoeden. En kennelijk zijn er altijd weer figuren die zo gek zijn om geld aan hem over te maken zonder dat enig inzicht wordt gegeven in de besteding ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "(...)figuren die zo gek zijn om geld aan hem over te maken(...)"

  Ik vroeg me al af waar hij de bakker en de slager van betaalde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op dit moment 29 april 2011 (20.19 uur) is de website misdaadjournalist.nl al uren offline (waarschijnlijk opnieuw een DDoS aanval). HJ Korterink is na 31 januari 2011 dus opnieuw offline gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen