maandag 16 mei 2011

Crimewatch PVV

PVV'er James Sharpe werd vorige week bij Powned gerehabiliteerd. Hij had een beetje gelogen over de veroordeling van het Hongaarse bedrijf waar hij topman was, maar verder: even goeie vrienden. Kiss and make up. Bovendien stelde die veroordeling niks voor. Iets onduidelijks in een relatie-advertentie. Maar hoe het nou zat met al die ranzige domeinennamen werd weer eens niet duidelijk, en ook het schoenincident met scherpe spikes bleef onopgehelderd. Hoe dan ook, Sharpe keert voorlopig niet terug in de politiek. Wel moet Spits nog even boeten.

Inmiddels is de volgende James Sharpe opgestaan: De lijsttrekker van de PVV in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, blijkt volgens NRC medeoprichter van een omstreden verslavingsbureau in Den Haag. Het bedrijf met de naam Expertcleanics behandelt verslaafden met Tetlong-250, een injecteerbaar geneesmiddel dat niet is toegelaten in de EU. Maar omdat het middel wordt voorgeschreven en verstrekt in Oekraïne, maakt het bedrijf zich niet schuldig aan een strafbaar feit.

Op de website van ExpertClinics wordt ook nog eens gesuggereerd dat zeven hoog aangeschreven buitenlandse cardiologen/onderzoekers verbonden zijn of waren aan het bedrijf. Twee van hen zouden bovendien deel uitmaken van de 'scientific board', een wetenschappelijke raad van toezicht. Vier van hen ontkennen bij het bedrijf betrokken te zijn. Welingelichte Kringen zette het complete rijtje PVV boeven nog eens op een rij en PVV fan Tim Engelbart heeft De Graaf al afgeschreven.

De vaste reactie van de PVV: ordinaire heksenjacht, demonizee, ik ben klein en zij zijn groot, niks aan de handa, jammer dat roddel- en achterklapblaadje NRC niks beters te doen heeft. Een kopstoot kunnen jullie van Geert krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten