dinsdag 17 mei 2011

Tjkassa!

Wat een spannend begin van de week: eerst de IMF-man met de losse handjes die plotsklaps een alibi uit zijn hoed toverde (zijn dochter), maar niet op borgtocht werd vrijgelaten nadat Tristane Banon een bijna identiek verhaal opdiste, Donald Trump die na het Osama spektakel zich toch maar niet verkiesbaar stelde, en Emile Ratelband die zomaar op de bres voor Bin Laden sprong.

Ja, ineens was Emile er weer. Tegenwoordig verdient hij geld aan filmpjes met als strekking: 'Natuurlijk is Char geen oplichter, maar ze is ook geen helderziende.' Je mag een paar seconden gratis kijken, daarna betaal je voor 2 minuten 2,99 euro. Tjkassa!

Maar goed, de positiviteitsgoeroe noemde de Al-Qaida-leider bij Echte Jannen 'een vrijheidsstrijder met duidelijke principes'. 'Als je goed luistert naar zijn verhaal heeft hij altijd gezegd: het Westen gaat ten onder aan geld. Het geld is eigenlijk de duivel. En daar ben ik het wel mee eens.'

En George Bush heeft volgens Emile vele malen meer mensen over de kling gejaagd. 'Als we kijken naar Guantanamo en de verhoortechnieken, dan denk ik bij mezelf: dan kun je beter zeggen dat je een bevrijder bent, of een terrorist of een guerrillastrijder. In wezen is het allemaal hetzelfde.'

Kudo's voor Emile, zo'n vlijmscherpe observatie is wat we een beetje misten bij Georgina Verbaan, die Bin Laden alweer jaren geleden - toen hij nog niet in zee was gedumpt - 'een lekker ding' had genoemd.

Bin Laden is een belangrijke inspiratiebron voor Emile. De positiviteitsgoeroe liet vorig jaar een radiografisch vliegtuigje neerstorten op het plein voor het parlement. Voor een boekje, kan Barracuda zich vaag herinneren. Maar hij is te lui om het na te zoeken.

2 opmerkingen:

 1. David Icke's visie is dat 'de elite' (mensen boven Dominique Strauss-Kahn) chantabele mensen willen, mensen die het liefst wat seksuele abberaties vertonen.

  Op Prisonplanet staat een stukje over hoe wel meerdere leden van de elite (hier zijn ze blijkbaar wel de elite) er een vreemde seksuele moraal op na houden. O.a. Clinton (die meer op zijn naam heeft staan dan miss Lewinsky), Bush sr enzovoorts passeren de revue. En toegegeven, er is op zijn minst rook (en waar rook is...)
  De titel erbij is natuurlijk zoiets als "globalists like to rape women, as well as nations" en de conclusie luidt:

  "The behavior of Strauss-Kahn, Gore, Clinton, and every other globalist underscores how our planet is being seized by people who are predators in more than one sense, and whose conduct illustrates how they deserve to be behind bars more than they do accumulating power in the move towards global governance."

  Een wat simpelere en meer natuurlijke verklaring dan Icke, die met 'meesters boven de meesters' aankomt, en prisonplanet die er globalisme bij haalt, lijkt me wel een beetje dat het gewoon enorme alfamannetjes zijn.
  Ze zijn machtig omdat ze macht hebben geambieerd, omdat het alfamannetjes zijn, waar net als bij een apenstam de top van de rots wordt bezet door de meest agressieve mannetjes die ook nog eens (op soms niet zachtzinnige wijze) de helft van de vrouwtjes bevruchten.

  Maar ja, juist omdat ze die macht zo graag willen moet je die types er in dienst van algemeen belang juist niet hebben. Eigenlijk zouden gewoon overal van die types als Jamaï de macht moeten krijgen, dan voorzie ik een spoedig einde aan predatory capitalism, oorlogen en verkrachte kamermeisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerst ontkennen dat het uberhaupt plaatsvond en nu: Verdediging Strauss-Kahn: Kamermeisje wilde het zelf.

  De advocaten van IMF-baas Dominique Strauss-Kahn zullen mogelijk aanvoeren dat het kamermeisje dat Strauss-Kahn nu beticht van een poging tot verkrachting, zelf seks met de IMF-topman wilde. Dat Strauss-Kahn na het voorval lunchte met zijn dochter en enkele zakelijke telefoontjes pleegde, zou hiervoor ondersteunend bewijs zijn.

  Er komt steeds meer bewijs tegen Strauss-Kahn. Zo heeft de recherche in de betreffende hotelkamer sperma aangetroffen en heeft Strauss-Kahn krassen op zijn borst. Het ziekenhuis dat het kamermeisje heeft behandeld, bevestigt de lezing dat de vrouw is gedwongen tot handelingen. Ze is niet gewond geraakt.

  BeantwoordenVerwijderen