maandag 2 mei 2011

Osama (1957 - 2011)

Wat een timing. Precies in het jaar van het 9/11 jubileum en kort voor de herverkiezingen. Daar gaan de complotters de komende dagen vast mee aan de haal. Taliban reeds flink in de ontkenning. Eerste We got him nep-foto's hier. In november 2007 schreven we (in een vorig bestaan):

'Helaas voor complotters, Bin Laden leeft blijkbaar nog. En jesses, hij heeft zijn mond ook nog eens opgetrokken. Osama heeft Europeanen opgeroepen om er bij hun leiders op aan te dringen de militaire samenwerking met Amerika in Afghanistan te staken. En over de aanslagen van 11 september 2001 zegt Bin Laden dat alleen hij verantwoordelijk is.

En ja hoor, daar komt het complotvolk alweer aangehold: Osama is een acteur in een keldertje in een Hollywood studio, er is toch leven na de dood, wist je dat 9 van de 19 kapers van 11 september nog leven (het aantal levende kapers wordt elke keer groter), Osama begint wel een enorme baard te krijgen, je bedoelt CIA agent Tim Osman, ik wil graag geloven in sprookjes dus laat hem een keer bij Jensen op de bank zitten, enzoverder.

Bin Laden en zijn plofmoslims passen even niet in het plaatje van de criminele elementen aan de zijde van Bush die de WTC torens met thermiet of met een ander wondermiddel neerhaalden. Zodra er weer een videoboodschap van Osama opduikt wordt die meteen ontkend: hoofd te groot, ring aan de verkeerde vinger, er is altijd wel iets wat niet klopt.

Nog makkelijker is het om het bestaan van Osama gewoon te ontkennen, zonder enig argument, alsof het een vaststaand feit is. Zijn bestaan kan immers ook niet bewezen worden, dus daar kun je mooi van profiteren. Al kun je je afvragen waarom al die Osama video's zo vreselijk amateuristisch lijken dat de authenticiteit voortdurend ter discussie staat. Zou dat ook onderdeel zijn van het grote masterplan?'

18 opmerkingen:

 1. De radicaalislamitische Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP) heeft ontkend dat terroristenleider Osama bin Laden dood is.Dat meldde de Pakistaanse nieuwszender Geo News maandag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alex onthoudt zich nog van een definitief oordeel, maar suggereert al wél al vast dat dit Obama politiek gezien wel érg goed uitkomt (hetgeen natuurlijk klopt). http://www.infowars.com/red-alert-government-had-osama-bin-laden-frozen-for-years/

  Alex gaat zich hier natuurlijk nooit bij neerleggen. Bij Infowars maakt men nu gegarandeerd overuren . Verwacht later vandaag de "ontmaskering" van dit CIA-complot op Infowars.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @p.vander.gallen

  Deze week:
  - Osama dood, vage foto plus anoniem zeemansgraf.
  - Obama toont zelfde week geboortebewijs
  - Obama vervangt Defensie minister en CIA chief in zelfde week
  - Dollar historisch laag
  - 1 mei mega big Illuminati dag
  - 1 mei zaligverklaring oude paus plus kardinaal dood
  - Zoon ghadaffi dood, plus oorlogsverklaring aan Italie
  - Anti--Christ William trouwt.
  - Micha Kat's 'zaak der zaken' bij de RvdJ
  - Alle Amerikaanse bases wereldwijd naar FPCON Bravo

  Yep, genoeg voer voor honderden nieuwe websites waar de alupoesjes hun jip en janneke leventjes kunnen botvieren.

  Maar de fraaiste stunt kwam toch wel van onze Iraanse vriend. Die bleek gewoon even een weekje te staken. Een president van een land die gewoon een week gaat staken. Hilarisch! Wat nou geen democratie in Iran. Zelfs de President heeft stakingsrecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto van de dode bin laden is nep:

  http://i52.tinypic.com/14k8vue.png

  Verder is het raar dat de Amerikanen het stoffelijk overschot over boord hebben gegooid.

  Deze handelswijze voedt juist complottheorieën, in plaats van dat er nu duidelijkheid is over het lot van Bin Laden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Ziva
  Mij zou het niet verbazen indien Micha Kat gaat roepen dat dit alleen maar dient om de aandacht af te leiden van zijn zaak bij de RvJ:P

  Overigens is het dumpen van het lijk in zee inderdaad nogal dom. Daar weten Alex en zijn geestverwanten wel raad mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die twee viervoeters op deze link (http://tinyurl.com/SZBG-100823) hadden het al lang geleden door. En om verder bewijs te vermijden, wordt Osama snel in zee gedumpt. Ze gaan nog een DNA onderzoek plegen, maar ik weet al lang de uitslag. Het was hem, terwijl Benazir Bhutto al lang gelden zei, dat Osama in december 2001 is vermoord. Zoog ze dat uit haar duim, zie: http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Rogier: Dat kan waar zijn, maar ook een uitspraak om het moreel hoog te houden.

  Wie zal het zeggen. Ik weet het niet. Misschien is 'ie dood, misschien was 'ie al dood, misschien zit 'ie nog ergens.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Psst Liberty: Bin Laden was stiekem Joods.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Volgens nu.nl is dat zeemansgraf alleen door CNN bekend gemaakt, niet door de Amerikaanse overheid. Hoewel je je kunt afvragen hoe betrouwbaar die zijn, kun je je ook afvragen hoe betrouwbaar wilde geruchten zijn.

  Btw: De Amerikaanse overheid zou ook nog geen foto's hebben vrijgegeven. Dat iemand een photoshop heeft gemaakt die nu uiterst serieus word genomen door sommige mensen lijkt me dan ook niet onwaarschijnlijk.

  ...en zo komt dus de onzin in de wereld...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inderdaad met het overboord gooien van een zak botten dat al jaren in een diepvrieskist aan boord van een van hun marineschepen van hot naar her werd gesleept, is absoluut een veeg teken van paniekerige ongecontroleerdheid geopenbaard. Ik hoorde anders ook nog dat Ghadaffi met synthetische ontnuchterende aanslagen gepleegd door westers/gekoosjerde geslepen dienschten naar buiten zou komen, nu hij als een baksteen wordt verneukt door zijn cabalistisch/geldverslaafde pooiers! Het is alsof wij Wouter B. horen zeggen dat onze miljarden met rente zullen worden terugbetaald, maar dat wij daarvoor eerst nog met zijn allen vele miljarden meer zullen moeten gaan bezuinigen, en dat het dan net zoals met dat benziene kuartje van Wuim-Cock als pasen en pinksteren op een dag vallen vooralsnog goed zal komen. Wat een slecht gespeelde onmacht toch weer van onze wereld misleiders. Ze komen steeds meer in een niet te harden stank van rotteschild luchtjes met hun blote kont te staan. En geloof me dat ziet er niet meer zo leuk uit voor ons aller mensen! De volgende BOEM en zijn volgende patsy staan al in de coulissen voor de volgende acte de precance. De 'oorlog' tegen onze eigen synthetische terreur misdrijvende demonen moet tenslotte onophoudeLIJK doorgaan. Let maar op mijn voorzienende woorden, want je mag mij eraan ophangen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ John
  Joden worden niet in zee gedumpt, maar gaan de gaskamer in, dus hadden ze nu 6 miljoen kunnen bijstellen naar 6.000.001.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Naar ik heb begrepen is de foto die op internet circuleert inderdaad fake. Althans, dat wordt op diverse sites gemeld.

  De begrafenis op zee schijnt wél echt te zijn.

  Uit de Guardian: "A US official said Bin Laden had been buried at sea, the AP news agency reported. Senior administration officials said the body would be handled according to Islamic practice and tradition. That practice calls for burial within 24 hours."
  Volgens de Guardian is die begrafenis wel degelijk bevestigd door een overheidsfunctionaris. Al kan natuurlijk ook de Guardian er naast zitten.

  Nou ja, de dood van Bin Laden is denk ik van weinig méér dan symbolische betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Aarts-laffe Aart Wijngaarden

  Een veelvoud van 6000000 Joden en niet Joden walgt van jouw getypte google-wijsheden. Vroeg of laat krijg je de aandacht, en daar ga jij niet blij van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waren er maar piranha's in zee. Dan hadden ze nu een halalhapje gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ geen

  Een veelvoud van 6 miljoen vinden mijn publicaties prima. En over laf gesproken, je durft zelf niet eens je eigen naam te vermelden. Trouwens echte joden kunnen geen Zionist zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inmiddels blijkt Obama door de mand gevallen:
  Bin Laden leeft nog steeds en heeft inmiddels een video laten verspreiden waaruit dat blijkt.

  Ben benieuwd wat de volgende stap van de VS is om deze blamage teniet te doen.

  http://www.dumpert.nl/mediabase/1465041/e6d4da0a/breaking_osama_leeft_.html

  BeantwoordenVerwijderen