donderdag 5 mei 2011

PON Flon FlonOf het nu TON of PON is, populistische hobbyclubjes redden het op een of andere manier niet in Nederland. Verkeerde toon, foute aura, you name it. De Populistische Omroep Nederland (PON) trok in 2008 nauwelijks leden voor een aspirantstatus, dus toedeledoki, ta ta en see you. Maar ze bestaan nog altijd en gisteren haalde de omroep flink uit. Paul de Leeuw wenste Geert Wilders dood in een liedje, dus aangifte. Ook is aangifte gedaan tegen Peter R. de Vries, Thomas van der Dunk, Fatima Elatik, cartoonist Adriaan Soeterboek en blogger Michiel Blok. Zeggen allemaal lelijke dingen over Geert.

Klaar met lachen? Dan even nadere aandacht voor PON. Die bestaat uit Ronald & Ronald: de Rotterdamse politicus Ronald Sørensen en Grunniger Ronald Kaatee. Sørensen denkt dat hij in de Eerste Kamer komt, dus mag Kaatee Overvlakkee de omroepkar trekken. Die heeft waarschijnlijk toch geen ruk te doen. Hij noemt zich historicus, maar wat de man voor de kost doet is volstrekt onduidelijk. Ooit was hij betrokken bij de groenconservatieve Partij voor Milieu en Recht (PMR) en die redde het ook al niet.

Wat gaat PON ons vanaf 2015, als een nieuwe gooi naar de aspirant-status wordt gedaan, mee verblijden? Onder meer gaat men aandacht besteden aan 'hitsers', oftewel al diegenen die hebben bijgedragen aan een klimaat waarin het legitiem leek om Pim Fortuyn te vermoorden. Of Geert aan af te vallen. Maar het beste nieuws is toch wel dat malloot 'onderzoeksjournalist' Peter Siebelt en PopNed gaan samenwerken. 'Voor PopNed.nl is de heer Siebelt een ideale samenwerkingspartner om de schade die onze elite dit land de afgelopen decennia heeft toegebracht ondubbelzinnig voor het voetlicht te brengen. Het wordt tijd om hier het vergrootglas op te richten in plaats van op de menselijke zwakheden van enkele kamerleden van de PVV.'

Bij PON mag de Rijdende Rechter dus straks standrechtelijke executies voltrekken tegen links Nederland met Siebelt als aanklager. Hoe zou het nou toch komen dat een omroep met zo'n enorme rancuneruft tot nu toe geen enkele kans heeft gekregen?

3 opmerkingen:

 1. Ik wist niet eens dat deze club bestond. Mooie reactie van Peter R. de Vries, trouwens: "Doen ze dit misschien om iets aan hun enorme naamsonbekendheid te doen?"

  Kijk trouwens maar uit met het bashen van Peter Siebelt, Barra. Straks word je in de Telegrof met RaRa, de RAF en de IRA gelinkt:P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tegen de tijd dat deze engerds aan de bak willen komen, stel ik een barricade van zandzakken voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. “Dit alles duidt maar op één mogelijkheid: Moderator dient enkel en alleen als bliksemafleider. Door hem de rest te laten overschreeuwen sneeuwen de echte feiten en de echte schandalen onder in een storm van onzin. Het grote publiek haakt af en de echte gelovers kunnen worden afgedaan als volgers van die idiojote prosemiet. Door alle aandacht op zich te vestigen haalt hij de angel uit de zaak en hoeft niemand het meer serieus te nemen. Als dank krijgt hij een riante toelage en kan hij heerlijk vertoeven in het kinderparadijs waar zijn pedofiele vriendjes regelmatig langskomen om hartelijk te lachen om die goedgelovige sukkels in Nederland….” Natuurlijk denk ik niet dat het helemaal zo zit, maar zoals je altijd wel 'schrijft' wekt het wel enigsinds de schijn van ongeloofwaardigheid. Door wie ben jij ook alweer afgericht moderator?

  BeantwoordenVerwijderen