dinsdag 3 mei 2011

Goeroes

Natuurlijk, ze waren er weer volop: al die luie commentaren van complotters op hun zolderkamers. Bin Laden was al vele malen dood, net zo mysterieus verdwenen als al die zwarte dozen in de puinhopen van de Twin Towers, en de mooiste: Het lichaam van Bin Laden is al bijna tien jaar in ijs verpakt. Osama als Wacko Jacko. Maar intussen luidt Zapruder Bin Laden uit met een opvallend mild artikel, is er bij Prison Planet geen enkele samenhang in de berichtgeving over de zogenoemde hoax te ontdekken en volstaat de 9/11 site van Nederland 9/11 Waarheid met een 'beknopt nieuwsbericht'. Het zal er wel mee eindigen dat Bin Laden nu dan wel weer bestond, maar door de VS keurig werd onderhouden in een luxevilla.

Door al deze consternatie dreigde het nieuws dat Richard Gage en Niels Harrit volgende maand naar Nederland komen geheel ondergesneeuwd te raken. Hun komst zal tevens de officiële kickoff worden van de Nederlandse AE911Truth Action Groep, die vermoedelijk ook al niet erg in Bin Laden gelooft, maar een beetje als mosterd na de maaltijd komt.

We waren ze bijna vergeten: de Amerikaan en de Deen die enkele jaren terug om het hardst riepen dat ze bewijzen hadden gevonden voor het gebruik van thermiet bij de aanslagen van 9/11 en dus van een inside job. Dat roepen ze trouwens nog steeds. Gage, hoewel een echtgenote en een huis armer, omdat hij een riant jaarsalaris krijgt van complotters. Maar ook Harrit geeft nog regelmatig lezingen.

Harrit diende samen met nog acht anderen enkele jaren terug een peer reviewed paper in, maar kreeg het nergens geplaatst, behalve bij het Open Chemical Physics Journal van Bentham, dat niet de lezers, maar de auteurs vraagt om geld. Hoofdredacteur Marie-Paule Pileni, de Europese nanothermiet specialist in Parijs, nam prompt ontslag omdat het stuk nooit ter lezing is aangeboden en het in haar ogen ook helemaal niet het tijdschrift thuishoorde. Daar kwam dan ook nog eens eens hoop kritiek van experts overheen, omdat de sporen die men in WTC stof had gevonden evengoed aan verf of vliegas kunnen worden toegeschreven.

In dit 9/11 jubileumjaar zullen Gage en Harrit proberen om alsnog aandacht te krijgen voor werk. De vraag is of ze het na de dood van Bin Laden nog met evenveel enthousiasme doen. Van al die andere 9/11 deskundologen - Steven Jones, Jim Fetzer en David Ray Griffin - hoor je intussen al bijna niks meer. Van Gage des te meer. Daarom nog keer - op veler verzoek - dit filmpje:

18 opmerkingen:

 1. Als men denkt, dat de cyclus van het kwaad met de dood van Osama Bin Laden (nu voor de 2e keer), een halt is toegeroepen, heeft men het mis. Er zal altijd een vijand moeten blijven bestaan voor het industriëel-militair complex. De volgende vijand zal de Zionistische staat Israël zijn. Zie dit artikel:
  http://tinyurl.com/STZ-110305

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De VS gaat dus volgens jouw binnenkort de oorlog verklaren aan Israël? Ik begrijp best dat jij niets liever zou zien dan bombardementen op Tel Aviv, Aart. Desondanks lijkt het me zelfs voor iemand die zo'n beperkte greep op de realiteit heeft als jij, een nogal onrealistische wens.

  Overigens ben ik het voor de verandering dit keer met je eens: de dood van Bin Laden maakt geen ruk uit. Clinton heeft al gezegd dat de oorlog tegen Al Qaida door gaat, al zie ik de VS de komende jaren geen nieuwe oorlog beginnen, gezien de deplorabele staat van de economie. Tenzij - God verhoede het - die godsdienstwaanzinnige uit Alaska president wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jones' reactie:
  http://www.youtube.com/watch?v=srNG_Q7uN74&feature=player_embedded

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aart, ArtieBear, dolle dikbuik... nou overdrijf je toch een beetje met dat dagdromen van je. Natuurlijk weten we dat je droomt van de vernietiging van alle joden, omdat je meent dat een Israelische bank je in je hebzucht heeft teleurgesteld.

  Maar om nu het militair industrieel complex op te roepen Israel als vijand te gaan zien. Kom op beste brave borst, voor dat zoiets een optie wordt valt er nog meer dan voldoende te verdienen.

  Nederlanders die in het buitenland in Nederland strafbare feiten begaan 'chippen' bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ p.vander.galien
  Nergens zeg ik, dat de VS aan Israël de oorlog gaat verklaren, ik wijs er alleen op, dat er steeds meer landen zijn, die de Zionistische streken door beginnen te krijgen. Zo is er o.a. een volledig verkeerd beeld over Syrië, zie: http://tinyurl.com/ENDZ-110503
  Overigens ben ik het met je eens, dat God verhoede, dat die godsdienst waanzinnige uit Alaska president wordt, ook Trump moeten ze met de eerstvolgende ruimtevlucht mee schieten richting Mars.
  Die reactie van Ziva is stereotype en hoef ik ook verder niet te bestrijden. De groep 'echte' joden, die in vrede en harmonie met de Palestijnen willen samenleven is wereldwijd sterk groeiende.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is er stereotype Aart?

  Jouw eigen uitspraak dat Joden vernietigd moeten worden?

  Of dat bankverhaal dat je overal rondzingt toen je weer eens opgelicht werd door scam-artists omdat je graag makkelijk, maar dubieus geld wilde verdienen vanuit je luie stoel met die PPC-avonturen van je?

  Hier om je herinnering op te frissen. Een van de talloze uitspraken van je over de 'vernietiging van Joden'.

  http://img577.imageshack.us/i/aart1001a.jpg/

  Daar is geen woord Spaans bij lijkt me.

  En voor de volledigheid een van je eigen versie's over je PPC hebzucht en een Israelische bank.

  http://img801.imageshack.us/i/aart895aa.jpg/

  Dus nogmaals; wie of wat is er aan mijn eerdere reactie naar je nou stereotype.

  En om toch nog enigszins on-topic te blijven - al heb je het topic weereens gekaapt met je anti-semitisme - de 'roep' en de discussie om een vreedzaam leven met Palestijnen als buren is in Israel zelf al jaren een veel besproken onderwerp. Zelfs de discussie of het Zionisme als politieke stroming niet achterhaald is, mede omdat het gelet op de veranderende samenstelling van de Israelische bevolking in feite niet meer haalbaar is.

  Die discussie wordt uiteraard door de haviken vertroebeld, net als de haviken uit het andere kamp dat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ""Die discussie wordt uiteraard door de haviken vertroebeld, net als de haviken uit het andere kamp dat doen.""

  Ik werd voor een anti-semiet uitgemaakt toen ik vertelde tegen het beleid van Israel te zijn. De persoon die mij voor een anti-semiet uitmaakte is dus een 'havik'?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @geendank

  Geen idee wat je allemaal gezegd hebt over het beleid van Israel, maar kritiek an sich op het beleid van Israel maakt je geen anti-semiet imo.

  Net zo min dat iemand die dat wel beweert een 'havik' is. Eerder dom, maar goed je hebt ook domme haviken.

  Anti-semieten zijn bijv. mensen die Joden zien als een kanker dat vernietigd moet worden. Mensen zoals Aart van Wijngaarden dus.

  En dat lijkt me een heel eind verwijderd van het kritiek hebben op het beleid van een land.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ik allemaal gezegd heb? Nou, dat ik tegen het beleid van Israel ben.

  Dus de persoon die me om die reden voor een anti-semiet uitmaakte noem jij een havik?! Top!!

  Wat vind jij van het beleid van Israel, en wat zou er volgens jou eventueel moeten veranderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Ziva
  Grappig mannetje die Ziva, die maar blijft doorzeuren over een voormalige streek van een joodse bank, antisemitisme, de holocaust is ie even vergeten, maar ze liggen in Israël regelmatig dubbel van het lachen over antisemitisme en de holocaust en dat komt uit de mond van een voormalig minister:
  http://www.youtube.com/watch?v=jUGVPBO9_cA
  En blijkbaar is die Ziva David nog steeds boos, dat ik bij het MDI een klacht tegen hem in wilde dienen, omdat hijzelf discriminatie pleegt, door achter de uitspraken in de Talmoed te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Geendank,

  nope, die noemde ik dom.

  Ik sta achter het beleid van Israel, al hoop ik op een vreedzamer toekomst.

  @Aart

  Hij is zij Aart, wen er maar eens aan dat vrouwen je tegenspreken.

  En nee Aart ik ben niet, en nooit, boos op je geweest over je melding. Bij het MDI lachen ze nu nog om je. Sterker nog Aart, ik ben nog nooit boos op je geweest. Je bent in mijn ogen een kleine bange Nederlander die strafbare feiten pleegt, en zo dom is te denken dat hij daar met zijn tijdelijke verblijfsvergunning voor Thailand mee weg kan komen.

  Maar beste Aart, de werkelijkheid is geheel anders. Je komt er nu nog mee weg omdat je een volstrekt onbeduidend figuur bent, met nul autoriteit of invloed. Echter er komt een dag dat het wat rustiger is op het bureau van deze of gene, en start jouw feestje.

  Geniet er nog maar even van zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ""nope, die noemde ik dom.""

  Zo'n persoon noem je geen havik??

  Waar heb je het hier dan over;

  'En om toch nog enigszins on-topic te blijven - al heb je het topic weereens gekaapt met je anti-semitisme - de 'roep' en de discussie om een vreedzaam leven met Palestijnen als buren is in Israel zelf al jaren een veel besproken onderwerp. Zelfs de discussie of het Zionisme als politieke stroming niet achterhaald is, mede omdat het gelet op de veranderende samenstelling van de Israelische bevolking in feite niet meer haalbaar is.

  Die discussie wordt uiteraard door de haviken vertroebeld, net als de haviken uit het andere kamp dat doen.'

  ??

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb het over mensen als onze vriend Liebermann. Of Moshe Kahlon die zich als een havik opstelt door te roepen dat bij een eenzijdige declaratie van een Palestijnse staat door de Palestijnen het misschien beter is de volgende dag de gehele Westbank te annexeren.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZsW03rNMyOk

  Begrijp je het heeft niets met anti-semitisme te maken als je daar tegen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ""Begrijp je het heeft niets met anti-semitisme te maken als je daar tegen bent.""

  Dat begrijp ik maar al te goed.

  Maar er zijn mensen die geen enkele kritiek kunnen accepteren en die maken je dan uit voor een anti-semiet wanneer je kritiek hebt met als doel je de mond te snoeren, die mensen zijn netzo erg als Moshe Kahlon.

  Ik had niet gedacht aan het woord 'havik', dat was eerlijk gezegd niet bij me opgekomen, maar dankzij jou weet ik nu hoe ik datsoort mensen kan benoemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, dus Ziva is een vrouwtje, wellicht een mietje. Want nu heeft zij het niet eens meer over de Talmoed, waar veel ergere uitspraken instaan, dan hetgeen ik heb gezegd. En in de eerder aangehaalde link, heb ik ook duidelijk verwezen naar joden, die achter de Talmoed staan. En dat ze bij dat Malafide Discriminatie Instituut niks met mijn klacht hebben gedaan, komt natuurlijk omdat ze volledig bemand zijn met Zionistische joden en hun belang dienen. En ondertussen de zakken vullen met overheidssubsidie. En wat weet jij nou van Thaise verblijfsvergunningen af, helemaal niets toch. En natuurlijk ben je nog steeds pissig, want een Jood, die achter de Talmoed staat, is een beest.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ geendank

  Die mensen zijn erger dan deze minister.

  @ Aart

  Poepie, ik heb met jou nog nooit een discussie gehad over de Talmud. Of denk je nog steeds dat je pedante blufjes destijds een discussie was? Ik heb je hier al eerder gezegd; er zijn vrouwen die niet denken dat Aart een leuke beer is die je serieus moet nemen.

  En Aart, je zou je verbazen wat ik weet over jouw verblijfsvergunning.

  Maar handige pummel. Waar blijft je reactie op die opmerking van je dat alle Joden kankergezwellen zijn en uitgeroeid moeten worden?

  Bedoelde je zeker niet zo toch? Je bedoelde Zionisten natuurlijk. Die zijn soooooooooo anderzs dann Jude...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Ziva

  Je weet helemaal niks van Thaise verblijfsvergunningen, wat je ook mag beweren. En dan blijkt wel uit het feit, dat je het hebt over 'verblijfsvergunning', omdat men hier in Thailand spreekt over verlenging van een visum.
  En over die joden, heb ik duidelijk verwezen naar joden, die achter de Talmoed staan. Overigens deze rabbi Manis Friedman is 10 keer ergens dan hetgeen ik heb gezegd, ben ik nog een leerling bij, zie deze link:
  http://tinyurl.com/STZ-112904

  BeantwoordenVerwijderen