dinsdag 8 november 2011

Chemtrails gibt es nichtDe Duitse meteoroloog en voormalig weerman en talkshow presentator Jörg Kachelmann kreeg vorige week van de rechter een verbod opgelegd om nog langer publiekelijk te beweren dat chemtrail-activisten voor 80 procent uit 'neonazi's en gestoorden' bestaan. Dat van die neonazi's was niet zo kien natuurlijk, maar gestoorden, dat moet kunnen. Kachelmann legt het hierboven allemaal prima uit.

Probleem is dat de zegevierende advocaat van het burgerinitiatief Sauberer Himmel, ene Dominik Storr, deze overwinning natuurlijk weer gebruikt om te beweren dat er al jaren 'keihard bewijs' is voor chemtrails, maar dat dit bewijs door de overheid voor het publiek verborgen wordt gehouden. Vandaar we Storr dus maar op zijn blauwe ogen moeten geloven. En natuurlijk sleept Storr ook HAARP er nog even bij, de Deus Ex Machina die altijd opduikt als complotdenkers een natuurlijk verschijnsel niet kunnen verklaren. 

De reacties bij Xander spreken weer boekdelen: 'Ze (...) willen een NWO, ze willen de wereld beheersen, ze willen ons brein controleren. Als een woedende Repelsteeltje tussen rokende afvalbergen op stoffige goudstaven dansen.' 'Chemtrails bestaan zeker wel!!! Heel internet staat ervol mee.... Open your eyes and mind!!!'' De huidige overheden zijn al decennia-lang ware KILLER-SPOKEN'

Gestoorden dus, zegt ook Barracuda. Dus kom maar op met die rechtszaak.

UPDATE: Aliens bestaan ook al niet.

6 opmerkingen:

 1. Die lust er ook wel pap van. Kan ik uit eigen bevindingen melden hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "First, take a look at this weatherman, as he himself futilely attempts to explain a new phenomenon that is goofing up the data he bases his weather reports on, his radar system."

  Goed artikel waaruit weldegelijk blijkt dat er voor militaire zaken dan wel 'sociaal' experimentele doeleinden (om de ocupy beweging 'verplicht' van gepacificeerd/blowende mafkezen afhankelijk te laten zijn of zo!) met de zuurstof die wij wel in moeten ademen gefuckt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yja. Het is maar net wat je
  chemtrails noemt he.

  Ik geloof echter niet in die onzin dat een geheime regering vliegtuigen vol boven ons hooft uit sproeit om ons allemaal dom te houden, of om ons allemaal steriel te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een beetje toe gekuisd naar wat meer realisme, maar toch wel de lading dekkend weergegeven:

  "Houd met betrekking tot Israel en Iran in het achterhoofd dat beide Rothschild gecabaliseerd zijn. Middelds deze verwoestende oorlog zullen de Rothschild satanisten proberen alle gelovigen ongelovig (Format C:) te maken. Vervolgens zullen zij de nieuwe software/virus genaamd “molochtrails” als ranzige manna over de gehele planeet met zijn onderdanige schapen heen sproeien! Met deze kennis in het achterhoofd zal deze satanische substantie geen invloed meer op je harde schijf defragmentatie kunnen hebben. Mind fucking Master!"
  Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @arminius:
  je kunt sporen in het toilet ook chemtrails noemen, etc..

  Maar daar gaat het niet om, het gaat om het complot van een geheime regering vliegtuigen vol boven ons hooft uit sproeit om ons allemaal dom te houden, of om ons allemaal steriel te maken.

  Dat is het chemtrailcomplot en niets anders.

  BeantwoordenVerwijderen