maandag 28 november 2011

Pedomaffia

Website Argusoog heeft een rechtszaak aan zijn broek. Twee zelfs. De aanleiding laat zich raden: de onrechtmatige beschuldigingen van zelfverklaard pedojager Ben van de B. aan het adres van de gastouders van zijn uithuisgeplaatste kinderen en de organisaties die bij die uithuisplaatsing zijn betrokken. De gewraakte passages moeten van de site. Argusoog weigert op hooghartige toon. Per slot van rekening waren ze net lekker bezig met het 'op meerdere fronten zagen aan de stoelpoten van de pedomaffia'.

We kennen het verhaal. Van de B. heeft een strafblad van hier tot gunder, van bedreigingen tot mishandelingen, en uit allerlei stukken die Argusoog zelf op de site heeft gezet valt feilloos af te leiden dat het gezin Van de B. bepaald geen stabiele omgeving was voor zijn twee jonge dochters, maar Argusoog-uitbater Arend Zeevat doet alsof hij Oost-Indisch doof is en liet Van de B. vrijdag eindeloos doorratelen bij het online radioprogramma Arend versus Zeevat. Nou ja, met zo nu en dan een enkel beleefd vraagje ertussendoor, waar Ben met zijn spraakwaterval handig overheen denderde. Dat er 17 aangiftes tegen hem waren gedaan, maar hij 'nog geen enkele boete heeft gehad'. Hoe was het ook maar weer? Diende zijn zaak niet binnenkort?

Die rechtszaken kunnen een duur grapje worden voor Arend, want die is niet gewend om rectificaties te plaatsen. Laat staan om wederhoor toe te passen, wat rechters ook alternatieve media doorgaans zwaar aanrekenen. Vraag maar aan Kleintje Muurkrant, die wegens het onvoldoende nakomen van een rectificatievonnis al eens 45.000 euro aan dwangsommen kreeg opgelegd. Maar Argusoog zelf heeft veel vertrouwen in de afloop. Zo dreigde de Stichting De Hoogste Tijd, eigenaar van de domeinnaam Argusoog, al meteen met het openbaar maken van de 'wanvertoning van het OM inzake de van kindermisbruik beschuldigde pedofiele (...) Secretaris Generaal Demmink'. Barracuda heeft zo het vermoeden dat het daar niet over zal gaan in de rechtbank.

Inmiddels is ook Amsterdam Post het haasje. 'Er is vermoedelijk een dart'lend hertje in zijn linker wiekje geschoten vanwege een tekstuele uitbarsting in een vooralsnog onbekend stukje,' meldt hoofdredacteur VanFrikschoten, die ook daarna maar niet concreet wil worden over het vermeende strafrechtelijk onderzoek. Iets met te veel bewondering voor Breivik, vermoeden de belendende percelen. De handjes gaan al op voorhand omhoog. Frik wilde het best in den minne oplossen. Herstel: NOT. 'Ik zal met instemming en jolijt die hele rattenbende van kleffe-handjes-rukkers, die hier achter zit, verbaal tot op hun schoenzolen afbranden op deze site.'

38 opmerkingen:

 1. Er lijkt wel een procedurele fetish door dit land heen te waren. Wat gebeurt er trouwens met al dat in beslag genomen materiaal waarin eventueel ook invloedrijke vooraanstaanden blijken te 'acteren'?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee he, toch niet weer dat volkomen uit de duim gezogen onzinnige verhaal over die clown in Oude Pekela Daar heeft skepsis in het verleden al hele pagina`s over vol geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paul de Leeuw kan inmiddels een kort geding tegen KLON beginnen. Makkie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Oude Pekela verhaal is inderdaad lang geleden al gedebunked.

  Wat Arend Holvat betreft: die aanklachten hebben betrekking op smaadschrift. Dat heeft niet zoveel met de vrijheid van meningsuiting te maken. Je moet gewoon geen mensen zonder spoor van bewijs op je site beschuldigen van kindermisbruik. Arend heeft er echt naar gesolliciteerd en hij moet nu niet klagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De kunst is dus om tussen al die shit een spoor van realisme te kunnen ontwaren. Net zoals met de zogenaamde 'truth' beweging! Daarbinnen wordt ook bewust en met insiderskennis gedeinformeerd om de zaken zoveel als maar mogelijk te kunnen vertroebelen. Je kan er pas met een herkennende voelspriet naar kijken als je daar zonder emotionele bagage naar kan speuren. En je weet het he? Ik pak altijd het laatste woord gecombineerd met mijn altijd hebbende gelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Durft hij niet john 12:44. De leeuw weet donders goed wat daar dan de konsekwenties van moeten zijn. De privé omstandigheden van deze lieden puilen zo van de uitwerpselen uit, dat ze het vreselijk vinden als daar met een stok alleen al naar verwezen wordt. Als je bovendien met een juridische tondeuze voor ze gaat staan zwaaien, verstijfen ze vaak bij de gedachten alleen al van de lijken die ze overal te verbergen hebben. Oid Micha Kat...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Iedereen staat al direct klaar met oordeel en commentaar op dat filmpje van Paul de Leeuw, maar we weten nog helemaal niks over de achtergronden. Miss. kent hij dat kind wel heel goed. Ook de ouders van dat kind heb ik niet horen klagen de afgelopen jaren. En wat zien we nu op dat filmpje, hij knuffelt een kind en geeft het wat zoentjes. Is dit dan verboden in NL? Mag ik alleen mijn eigen kinderen knuffelen? Of heeft het miss. te maken met dat hij homo is? mag een homo geen kleine kinderen knuffelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als Kat zijn neurotische denklijn op zichzelf zou toepassen, dan was is hij nu klaar voor TBS met dwangverpleging.
  Paul de Leeuw gaat al jaren vrijpostig om met
  Kinderen,geestelijk gehandicapten ouderen om,dat deel uitmaakt van zijn handelsmerk. Heeft geen zak met pedos te maken. Van Gorp ging regelmatig onderuit, is van Duin vrouwverkrachter?
  Micha Kat is ziek, doodziek. Laat Paul de Leeuw hem uitnodigen in zijn show, laat hij geen spaan heel van deze in Thailand verscholen laffe "held" met zijn google-psychopatische aanhang erbij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De pedogeobsedeerde Kat met zijn gedragsgestoorde levenswijze kon wel eens een zeer voor de hand liggende ontknoping opleveren, nl ; Micha Kat als de aller,aller grootste pedofiel van Nederland, mind you all breaking,breaking, stay tuned, Crazy Michas endgame is going on.
  Zo dat lucht op.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Interresant hoe er bij de viva in april 2008 over dat filmpje van de leeuw werd geoordeeld. De comments daar in Amerika logen er toen ook al niet om. Het beeld van Nederland bij lezeressen aldaar kon toen alleen nog maar hierop uitdraaien....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Paul de Leeuw die een act opvoert en de pias uithangt, so what? En Tom Manders, Sinterklaas, de Kerstman, Danny Kay , Henny Huisman enz. Micha Kat is knettergek met dat feitelijk aangetoonde gegeven als begin, denk je eerstens aan de ggd of riagg, rest is letterlijk paranoide baarlijke nonsens.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @geen:

  Ik kan Micha ook niet altijd helemaal volgen. Jij doet hier echter zonder enige kennis van zaken wel erg bevooroordeeld geraakt. De beelden waar het om zou gaan worden in het laatste item van een soortgelijke uitzending getoond! Ik geloof dat de hellsbengels in deze uitzending los mochten gaan. Overigens kan je in deze uitzending als je goed oplet al heel goed zien dat ze weldegelijk zijn geschoten. Dus niet zo ongeduldig en sta Micha straks 'gewoon' sportief op schiphol met een bos bloemen op te wachten ok? Kat for president hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kat vliegt waarschijnlijk via Duitsland terug, heeft daar nog een paar laatste nazi freunden, en moet daar nog wat veldonderzoekjes en natellingen doen. Hij zoekt nog een echte veld boormachine(met maatlatje) waarbij jdtv zijn indrukwekkende waarheidsvinding kan vastleggen t.b.v. van zijn psyche die hij in januari
  Volgens eigen zeggen laat onderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat dacht je van deze:

  Of wat dacht je van deze

  AMSTERDAM - Vrouwen doen na problematische echtscheidingen over de omgang met de kinderen, steeds vaker aangifte van seksueel misbruik door vaders. Tussen de 30 en 50 procent van die meldingen van wraakzuchtige moeders is vals. Dat constateert de Landelijke Expertgroep Bijzondere Zedenzaken (LEBZ), de autoriteit op het gebied van politieverhoormethoden. De organisatie uit forse kritiek op de kwaliteit van de zedenpolitie. In de Zembla-aflevering 'Verdachte vaders', die vanavond via de VARA/ NPS wordt uitgezonden, constateert LEBZ-hoofd Paul van den Eshof dat zedenrechercheurs te weinig aan waarheidsvinding doen. "Ze lijden aan tunnelvisie en manifesteren zich te veel als hulpverlener." De verklaringen van veel moeders zijn volgens de experts dusdanig gedetailleerd en gruwelijk, dat niemand bij de zedenpolitie twijfelt aan de verklaringen. Ook kinderen worden vaak door hun moeder gedwongen om verzonnen verhalen op te hangen. In 95 procent van de zaken, waarbij na echtscheiding de moeder aangifte doet van seksueel misbruik, adviseerde de LEBZ de zedenpolitie en justitie het onderzoek direct te staken.

  "In nagenoeg alle gevallen heeft de aangeefster, getuige en rechercheur goede bedoelingen. Helaas is het uiteindelijke resultaat niet goed", zegt Van den Eshof. Als vaders het seksueel misbruik niet toegeven, stappen zedenrechercheurs in veel gevallen over op ongeoorloofde verhoormethoden, zoals 'geleide herinnering'. Hierbij manipuleren de rechercheurs en zetten zij vermeende daders dusdanig psychisch onder druk dat ze alsnog een bekentenis afleggen. Hierdoor belanden vele honderden vaders na een echtscheiding onschuldig in de cel. Als ze uiteindelijk na ingreep van de experts weer op vrije voeten komen, zijn ze vaak levenslang gebrandmerkt. Bovendien is de immateriële schade ongekend groot. Walter van Kleef, voorzitter van de experts bij de Raad van Hoofdcommissarissen, zegt dat de oorzaak te maken heeft met verouderde politieopleidingen. Hij ziet de problemen vooral bij zedenrechercheurs die in de jaren tachtig werden opgeleid. "De korpsleiding moet de zedenrechercheurs beter aansturen." Van Kleef wil een landelijk onderzoek naar valse aangiften.

  "Als je ruim veertig zaken moet behandelen als rechercheur en je kunt er slechts dertig aan, dan moet je je gewoon tot dat aantal beperken." Bovendien is er een groot tekort aan zedenrechercheurs in Nederland. Hij schat dat van de ongeveer tienduizend zedenaangiften per jaar er minstens duizend tot vijftienhonderd verzonnen zijn. Van Kleef opperde eerder al voorstander te zijn van een protocol voor zedenrechercheurs. De valse verklaringen leiden tot veel tijdverlies en hoge kosten. Bovendien vindt hij dat justitie moeders die zich schuldig maken aan valse aangifte, strafrechtelijk moeten vervolgen.

  http://www.telegraaf.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En dan die geblurde heel hard fotoverscheurende Mustafa. Ach guttegut toch 20 jaar na dato nog steeds overstuur na het zien (ammehoela identificatie)van een ouder geworden Jorisfoto die al jaren op het web zwerft. Notabene dezelfde foto die bij toneelspeler Micha Kat boven zijn bureau hangt inclusief puberaal aangebrachte kleurtjes.Foutje bedankt.

  Kat zoekt nog iemand die als overlevende een beetje geloofwaardig is, en tevens organiseert Kat een tekenwedstrijd "kampje tekenen" , dit als kei en keihard bewijs voor zijn holocaust item t.b.v. tussen de soep en de aardappels door youtube kwaliteitsonderzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hoeft idd alleen maar de laatste 'urgent call' van Kat uit te zitten, en je bent meteen genezen van het idee dat Micha Kat gezond is. En dan te bedenken dat hij nu in zijn 'high' zit, nu de 'Demmink-tapes' ein-de-lijk exposed zijn. Ditmaal zal de 'low' nog harder aankomen; niemand die na zijn Holocaust-psychose nog met hem wil praten, collega-journalisten die hem mijden als de pest, en weer geen aandacht in de MSM voor zijn geweldige "ik".

  @Adamas
  Terwijl je druk op zoek bent naar de "Paul taart RUR" tapes - tip, bel de beeldbank, kan je het zo opvragen - is het 2-0 voor de Mistaravim, of is het 3-0? Tic-Toc

  Shahab-4 Ballistic missile facility in Isfahan doet 'boem'

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Paul de Leeuw is verbaasd over alle ophef die is ontstaan naar aanleiding van een vijftien jaar oud filmpje dat op YouTube is gezet. Het gaat om een satirisch filmpje waarin hij met de kleine Kees Groenteman op zeer suggestieve wijze een liedje zingt. Het fragment komt uit zijn show De Schreeuw van de Leeuw van begin jaren negentig. Een Amerikaan ontdekte het fragment onlangs en beschuldigde de presentator van pedofilie.

  De Leeuw snapt niet dat het filmpje zo uit z'n verband is gerukt en dat YouTube dat zomaar toestaat. "We kunnen YouTube sommeren het er van af te halen, maar is er geen Nederlandse YouTube-redactie die moet signaleren dat een onschuldig filmpje tien jaar na dato een vreemd eigen leven gaat leiden?", vraagt hij zich af in zijn wekelijkse column in VARA TV Magazine. "Wij wilden het er niet afhalen uit angst voor een waar-rook-is-is-vuurreactie".

  http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/10316

  BeantwoordenVerwijderen
 18. de reacties onder het bovenstaande artikel van de NOS liegen er ook niet om zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. de filmpjes zijn nu door de VARA ofline gehaald

  http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/10128

  Let op, straks zirt de VARA ook nog in het complot.

  Dat kind was trouwens de zoon van Hanneke Groenteman.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Òlá Zìvá:
  Als je mijn comments wat beter had geregistreerd voor je werkgever daar aan het uiteinde der pacha mamma, dan was je alreeds lang bekend geweest dat ik weet in wiens bezit die beelden (en wel meer ook!) op het moment zijn. Wat mij ook al zo bevreemdt is dat jij mij elke topic in een van je hitsende hinderlaagjes betreft de oorlogshandelingen van je tribe probeert te lokken! Dat vind ik niet alleen not done naar de gastheer van deze site toe, de genoegens die jij daar blijkbaar al soppen uit probeert te halen, geven mij het gevoel dat ik hier zoals dat jochie bij paul de leeuw voor politiek ranzige 'genoegens' (nl electronische aanranding!) wordt misbruikt. Ik heb je al eens verteld dat ik uit princiepe nooit ergens aangifte van doe, maar als wat ik in jou blijkbaar wakker maak niet stopt, dan zou ik wel eens van dat princiepe kunnen afdwalen. Pas dus maar goed op, want je speelt met een zeer brandbaar goedje mevrouwtje. Capiche? O ja; Ik wil je hierbij ook vragen mijn nooit meer naar dat vod van een haaretz toe te linken, ik weet niet met welke software die linkmichels hun site draaiende houden, maar om daar weer fatsoelijk uit te loggen is een godsonmogelijk taak...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Huh? Wat is er mis met Haaretz? Linkse krant die zéér kritisch staat tegenover Likoed en de kolonisten. Beetje vergelijkbaar met de Guardian.

  En dat jij niet kunt uitloggen ligt hem aan JOUW software. Nog nooit enig probleem gehad, daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hahaha, die Adamas Je kent ze wel die dictators die iets te scheutig met het gas omgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Adamas dit nummer komt vast (wedden) bovenaan in je favorieten lijst, let maar op. LoL

  (anders ziva wel, die weet goeie muziek wel te waarderen)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Adamas

  Je dicht me wel vaker 'interesses' toe die ik niet heb, maar dat terzijde.

  Ik probeerde subtiel te wijzen op een 'kansas city shuffle', en daar 'misbruikte' ik jouw ontelbare 'vertellingen' over het 'einde van de 'tribe' voor.

  Nogmaals, als je over beelden beschikt waar bekende heren misdrijven begaan dan zou ik ze 'uploaden' als ik jouw was, of beter nog, inleveren bij het dichtsbijzijnde politiebureau. Er op gaan zitten tot je er maximale 'exposure' uit kan halen plaatst je onmiddellijk op dezelfde dubieuze lijn als waar Micha Kat en Argusoog opereren.

  Beide uitbaters van het ultra-fringe sentiment zijn niet begaan met het 'welzijn' van de maatschappij, of kinderen, maar met het uitrollen van de eigen business-modellen of agenda's.

  Kat probeert al een paar jaar letterlijk het model van Alex Jones te kopieren, om het vervolgens te claimen als ware het van hem. Niet alleen de redactie van AJ wordt geclaimd, zelfs het gebruik van de track van Muse kopieert hij schaamteloos.

  Nu 'spint' hij weer 'traffic' rond een oud filmpje van Paul de Leeuw, waar een paar jaar geleden ook al uitvoerig over is geroddeld. Voor Kat maakt dat niet uit. Hij weet immers dat zijn emotioneel laag ontwikkelde doelgroep niet meer genoeg heeft aan een 'reality-show' op TV om zich middels de dagelijkse 10 minuten roddeltijd bij het koffiezetapparaat weer op te laden. Dus gebruikt hij de moderne trend bij uitstek; pedofilie of vermeend misbruik van kinderen. Want niets jaagt de hedendaagse tokkie zo snel en hoog in de gordijnen als 'onrecht bij 'onze' kinderen'.

  Een walgelijke exploitatie imo, waarvan Argusoog zich ook bedient, al gaat het daar minder om een business model, maar staat daar de 'agenda van het eigen gelijk' centraal.

  Door 'subtiel' de aandacht te leggen op gebeurtenissen die vele malen bedreigender zijn voor de gezondheid van de maatschappij probeer ik - zelfs jou - te laten inzien dat je focus verkeerd ligt.

  Je refereert in je reactie zelfs naar een 'uglytruth' artikel waarin Iran waarschuwt voor represailles wanneer haar nucleaire installaties worden aangevallen.

  Well, die 'represailles' hebben we vannacht al kunnen aanschouwen door een raketbeschieting vanuit Libanon/Hezbollah.

  Dit, en een aantal andere verontrustende ontwikkelingen die ongetwijfeld de komende dagen publiekelijk worden, is een teken dat "It has begun".

  En als 'it' escaleert dan hebben we allemaal een veel groter probleem dan de noodzakelijke dagelijkse jacht op die adrenaline shot aangeboden door een zich in Thailand verschuilende 'dealer'. Het is nl tijd om wederom naar je buren te kijken, en ditmaal te vergeten dat ze een andere kleur hebben, of een andere afkomst hebben, want we zullen elkaar harder nodig hebben dan ooit.

  Dat is alles wat ik je wilde duidelijk maken Adamas, maar als dat te ingewikkeld voor je is dan zal ik me voortaan beperken tot wat simpeler zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Laten we vooral niet de ogen sluiten voor de realiteit

  Misbruik katholieke kerk al in jaren vijftig bekend – ‘opnieuw blijk gebrekkige zorg aan slachtoffers’

  De rooms-katholieke kerk wist al in de eerste helft van de jaren vijftig van kindermisbruik in internaten. Dat meldt RTL Nieuws.

  In 1954 schreef de algemeen overste van de fraters van Tilburg, Canisius, in een nieuwsbrief: “mannen wees toch voorzichtig in de omgang met kinderen en maak jezelf niet voor een heel leven ongelukkig. Houd je handen thuis.” De brief is in het bezit van RTL (pdf).

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Kijktip Arminius. En wat heb jij toch altijd weer een spraakwaterval nodig om dat te vertellen wat je op je lever hebt Ziva. Als ik de juiste snaar raak via wat irritaties die ik over je ontwikkel, dan maakt dat semi-'academische' geratel als antwoord daarop absoluut geen indruk meer op mij. Mijn hintjes waren met name gericht op dat belerend/arrogante toontje van jullie zogenaamde onoverwinnelijkheid. Dat is een eigenschap waar ik mij altijd al ontiegelijk aan heb geergerd betreft jullie zelfverklaarde uitmuntendheid. (echt niet!) Ik heb je al lang laten weten hoe ik over de aspiraties van je tribe op dat gebied denk. Onze professionele betrokkenheid met elkaars polizieke standpunten zijn geheel wederzijds gelukkig. Laat a.u.b die oorlogsrethoriek eens wat vaker buiten beschouwing als ik je weer eens over de kling heb gejaagd. Voor de rest was, kan en zal er inderdaad ook nooit iets gemeenschappelijks tussen onze onoverbruggelijkheid ontstaan. Je heimat zal dat zometeen wel aan den lijve ondervinden. En met die overal van de daken geschreeuwde oorlogshitserij volkomen TERECHT. Ik bewaar wat dat betreft mijn lach nog wel even. Zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ Arminius

  Goed voorbeeld wat je aanhaalt : SKEPSIS, wat een mooi voorbeeld van stelselmatig collectief klakkeloze aannames en zelfbenoemde feitelijke gebeurtenissen (ken uw taal en herken de aanwezigheid van meervoudige betekenissen (bijv. ONTHOUDEN : opslaan(wel of niet vrijwillig) in het geheugen OF weglaten/ weghouden bij/van) welke betekenis hoort bij het woord en in welke context staat dit alles).
  Arrogantie ten voeten uit, als je beweerd in het juiste perspectief te kijken (niemand kan dit), waar ik mee zeggen wil, dat het besef en acceptatie van het feit dat ieders perspectief aangaande de interpretatie, concludering, acceptatie (wellicht) en uiting een niet te analyseren/beoordelen/verwerpen tijd/plaats/omstandigheid gerelateerd gebeuren is.
  Skepsis heeft mij vaker dan eens duidelijk laten zien, de essentie van onderzoeken te verliezen.

  Wetenschap bewijst datgene bewezen dient te worden, met een methode nodig om dit te BEWIJZEN.
  Ware het niet dat alles klopt, daar dit afgesproken is (blauw is blauw, dag en nacht, voor en na (of achter of tegen)).
  Gebruik je instinct eens vaker, dieren vragen zich niet af hoe te interpreteren, zij handelen automatisch.
  Inzicht ontstaat dmv. informatie (positief EN negatief) gecombineerd met ervaringen, NIET DOOR KLAKKELOZE AANNAMES VAN DOOR ANDEREN bewezen feiten.

  Als voorbeeld : Wir haben es nicht gewusst.

  Kijk deze eens : http://youtu.be/scOJqyiYVtk (met dank aan Streep voor de verwijzing) .

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ 12:41!
  Die een na laatste zin van je begrijp ik toch nog niet helemaal. De rest van je betoog daar kan inderdaad geen lucht meer tussen! Netjes en zeer tot the point/scherp geformuleerd! Daar houden sommige reactanten hier wel van geloof ik. Al moet ik je wel waarschuwen dat hun intellect er vaak een is van gehersenspoelde conditionereing. Wees dus gewaarschuwd. Je bent daarentegen wel een zeer grote aanwinst voor Barracuda's blog. Welkom kerel of ben je zoals Ziva er ook een?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @maakvanmijnhartgeenmoordkuil

  (ken uw taal en herken de aanwezigheid van meervoudige betekenissen (bijv. ONTHOUDEN : opslaan(wel of niet vrijwillig) in het geheugen OF weglaten/ weghouden bij/van) welke betekenis hoort bij het woord en in welke context staat dit alles).

  Ja, ja... zei de klepel tegen de klok...

  'onthouden' heeft in je voorbeeld slechts 1 en dezelfde betekenis. nl: "het weghouden bij.."

  Als je iets 'opslaat in je geheugen' moet je het eerst 'onthouden van' de plaats waar je het vond. Het opslaan en het 'onthouden' zijn dus twee verschillende handelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Ziva

  Volgens mij is het gewoon Adamas, maar dan toen hij dronken was.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Pyt

  Ha, gelukkig. Ik dacht even; "Oh nee, niet nog zo'n tiep dat een rommeltje van zijn Google studie maakt."

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Volgens mij is eerder het Westen oorlogszuchtig. Met dit soort scheve informatie wordt het publiek klaargestoomd voor alweer een vuile oorlog om grondstoffen en regionale dominantie (na Irak, Afghanistan en Libië)- en nu eentje die wel eens flink uit de klauwen kan gaan lopen. Hiermee laat het (hoernalistieke) blad Trouw ook zien dat het het zich slaafs leent voor het verspreiden van oorlogspropaganda en als onafhankelijke nieuwsbron niets meer voorstelt.

  Inderdaad wat een "heil moloch" 'journalistiek' gehalte toch wel weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Adamas

  Die 'woorden' en 'waarschuwingen' over Iran horen we al bijna 10 jaar. Niets nieuws dus.

  Wat het nu anders maakt is het openlijk uitrollen van hardware, en de dynamiek die daarbij gepaard gaat. Er is op een gegeven moment gewoon geen weg meer terug.

  Op zo'n moment helpen dit soort actie's niet.

  Al doet de rechterkolom 'top stories' anders vermoeden: 'Kelly Preston loses 36lbs" nr. 1.

  *sigh*

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat je met *sigh* probeert uit te drukken ontgaat me even. Maar ik vind deze interviewster bijv. wel wat heets uitstralen. Of is dat ook slechts het beoogde effect Ziva? Wat ze verder dan nog te vermelden heeft is daardoor 'maar' gojimmennende bijzaak 'helaas'. Incrédìble!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Adamas

  Niet eens.
  De *sigh* kwam na ik zag dat het artikel "Kelly Preston lost 39Lbs" het meest populaire artikel van de dag was.
  Da's dus kennelijk wat mensen het meest boeit.

  Leuke interviewster; gekke mond en scheef gezicht, maar troebele blik. Goeie combi.

  BeantwoordenVerwijderen