zaterdag 5 november 2011

Luciferische laffe helhonden

De onthullingen over het niet geheel smetvrije verleden van zelfverklaard pedojager Ben van de B. - deze week gearresteerd, maar sinds gisteren voorlopig weer op vrije voeten - zijn Barracuda niet in dank afgenomen. Hij had ook niet anders verwacht. Complotters reageren altijd op dezelfde manier op onwelgevallig nieuws. Je hebt de mond vol over waarheidsvinding, maar daar passen even geen vervelende feiten bij. Ben vertelt nu eenmaal wat complotters willen horen: dat de hele justitiële top, de rechtelijke macht en de kinderbescherming een groot pedosatanisch complot is. Zo ziet de complotter de wereld en zo zal het blijven ook.

En dus sproot dit 'trollenblog' natuurlijk weer voort uit 'dezelfde maffiose justitie-organisatie waar Fred Spijkers, Sam Broersma, Georg Reuchlin, Ad van Rooij, Micha Kat en al die andere klokkenluiders door kapot gemaakt zijn of nog worden, omdat zij de maffia-kliek ongenadig voor het voetlicht brengen en daardoor wordt de aandacht manipulatief afgeleid naar de achtergrond van de boodschapper'. Verder waren we een engerd, een geenstijl in het klei of Luciferische laffe helhonden.

Ook deden 'dingen uit het verleden er niet toe'. Maar die doen er juist alles toe. Zo blijkt Van de B. deze week te zijn opgepakt vanwege dezelfde bedreigingen met geweld die hem al eerder in de problemen hebben gebracht. In de verzekeringstelling heet het 'zwaar lichamelijk letsel door schuld, gepleegd te Alkmaar, dan wel in een gemeente in Nederland tussen 31 oktober en 1 november 2011.' Geen Argusoger die wil weten wat er nu werkelijk is gebeurd. Men maakt zich enkel druk over zijn hardhandige aanhouding. Ook hoor je Argusogers niet over het feit dat Van de B. alweer enige tijd terug zelfs zijn partner heeft toegetakeld.

Van de B. lijkt met zijn verhalen de aandacht af te leiden van een huiselijke tragedie - inclusief schietpartijen  - die er voor heeft gezorgd dat zijn beide kinderen bij een pleeggezin zijn geplaatst. Want daar draait het allemaal om. Ben wil zijn kinderen terug, goedschiks of kwaadschiks. In een mailbericht meldde Van de B. dat hij - desnoods door te schieten - zijn beide dochters zou weghalen uit het huis waarin zij 'gedwongen' zijn geplaatst. En door maar lang genoeg te roepen dat je kinderen worden misbruikt door klasgenootjes, familie, politie en jeugdvoogden, en dat nog eens aan te dikken met verhalen over satanische rituelen, hoop je misschien je kinderen weer de armen te sluiten. En wie Ben zo vurig over zijn kinderen hoort praten, kan moeilijk geen sympathie voor hem krijgen.

Totdat je wat kritischer luistert. Dan blijken al die verhalen nogal onsamenhangend en onvolledig. Zo zou Ben enkele jaren terug in de gaten hebben gekregen dat zijn schoonvader zijn kinderen misbruikte. Maar Ben deed geen aangifte bij de politie, zoals een ieder ander zou hebben gedaan, hij benaderde naar eigen zeggen Bureau Jeugdzorg. Een grote vergissing, zo moest hij achteraf toegeven, want door een of ander speling van het lot, raakte hij patsboem zomaar zijn kinderen kwijt.

Het  tussenliggende verhaal krijgen we uiteraard niet te horen en uit zijn meest recente veroordeling blijkt waarom: de Raad voor de Kinderbescherming was al met het probleemgezin bezig, en het zou zomaar kunnen dat de schoonfamilie (die Ben van misbruik beschuldigt) de procedure in gang heeft gezet. Ook valt uit het vonnis af te leiden dat Ben alcohol- of drugsverslaafde was. Zo blijkt er een rapport door de Verslavingsreclassering te zijn opgemaakt en heeft Brijder Verslavingszorg bemoeienis met hem gehad. Een van de vonnissen maakt verder melding van een Uittreksel Justitiële Documentatie, gedateerd 16 juli 2008, waaruit blijkt dat 'de verdachte al eerder terzake van bedreigingen tot straffen is veroordeeld'.

De geschiedenis zit helaas vol familietragedies die niet zijn wat ze lijken. Om een in een heel ander verband een voorbeeld te noemen: Wie herinnert zich niet hoe in 1994 moeder Susan Smith heel Amerika op zijn kop zette met het aangrijpende verhaal dat haar kinderen waren ontvoerd? Bij elk tv optreden - Smith verscheen in tientallen ontbijtshows en actualiteitenrubrieken - liepen de waterlanders over haar wangen en heel Amerika zocht mee naar haar ontvoerde kinderen. Maanden later kwam de gruwelijke waarheid aan het licht: ze had haar twee jonge kinderen in haar Mazda Protegé achtergelaten en in de auto in een meer geduwd. Haar nieuwe vriend wilde een relatie zonder kinderen.

37 opmerkingen:

 1. Koelere wat een stelletje elkaar naschrijvende debielen zitten er toch op internet. Als je mensen fijntjes wijst op de andere kant van Ben van de B. dan ben je opeens een trol of AIVDer.

  En dan die verhalen die er worden verteld, man man, wat een fantasie hebben sommige mensen.

  Als je sommige mag geloven bestaat de volledige politieke elite uit verkrachtende, babylijkjes vretende, Satan aanbiddende reptielen.

  Ik krijg er onderhand wel een beetje genoeg van

  Tijd voor de
  Conspiracy Clown om hier eens tegen op te treden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Arminius

  LoL. Ik las het. Man, je bent van complotter in 1 klap gepromoveerd naar de 1%. Gefeliciteerd, eindelijk weer iemand die wakker is geschud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou @Ziva, ik mag graag een complotje op zijn tijd meepikken, maar het moet wel een beetje realistisch blijven. Die gasten daar zijn nog gekker als bij niburu.

  Ik hoop dat die Ben van de B. [en zijn vrouw] snel en goed geholpen wordt door een maatschappelijk werker. En hij die fantasieën van hem snel de baas wordt. Want dit hele gebeuren zal hem alleen maar verder van zijn kinderen vandaan brengen. Want anders zal hij als een geestelijk onstabiele vader worden weggezet, en krijgt hij zijn kinderen nooit meer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben géén complotter en ik behoor zeer zeker niet tot de 1%....

  Je kunt trouwens geen weekje vakantie nemen of dit mooie blog staat plotseling vol lofzangen op corrupte bankiers (die natuurlijk al lang allemaal achter de tralies hadden moeten zitten) en kleinburgerlijk geneuzel waarbij vergeleken de gemiddelde PVV'er een toonbeeld van cosmopolitisme is.

  Verdomd als het niet waar is, maar ik krijg op sommige threads zowaar sympathie voor Arminius.

  On topic: een mooi artikel over satanisch ritueel misbruik vind je hier. Het is wel afkomstig van Skepsis, dus ik hoor zelfs vanuit het Hoge Noorden hoe de complottersgeesten onmiddellijk de luiken neerlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meneer blijkt in het verleden zelfs TBS te hebben gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Artikel aangevuld: Ben heeft diverse straffen voor bedreigingen achter de rug.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Pyt, niet overdrijven: ik heb slechts een keer een artikel aangehaald over de zin van waardecreatie. En dat was iets anders dan 'lofzangen' op corrupte bankiers. Zoals ik ook best wil geloven in ritueel misbruik met hooggeplaatsen, alleen denk ik niet dat Ben dat misbruik op het spoor is gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PICASSO [Hij bedoelt waarschijnlijk Picasa] zit nu ook al in het complot

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben trouwens wel benieuwd hoe je die rechtbankverslagen boven water hebt gekregen zonder dat de naam in het rechtbankverslagen wordt genoemd Barra?

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij Rechtspraak.nl gezocht op een combinatie van trefwoorden. Van de B. vertelde bij Argusoog over zijn veroordeling. Hij had een jongen op school van zijn dochters op zijn nummer gezet en had sMS'jes naar zijn schoonvader gestuurd. In het eerste vonnis staat de datum van het andere vonnis. Dan is het niet zo moeilijk meer. Ik sluit niet uit dat er nog oudere veroordelingen in staan, maar heb ze tot dusverre niet kunnen vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aaah ok. Mooi stukje onderzoeksjournalistiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het zou mooi zijn als je die schoonouders of buren zou kunnen achterhalen, die kunnen vast nog wel een boekje open doen over meneer B. heb ik zo`n vermoeden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De ellende is dat door dit soort idioterie echte pedozaken straks wellicht niet serieus worden genomen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit hele verhaal doet mij overigens denken aan de zaak X1

  http://www.skepsis.nl/x1.html

  ook toen nam de MSM de verhalen klakkeloos over.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goh, het kan verkeren. Nooit gedacht dartik het nog eens voor Barra zou gaan opnemen op andere sites :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wederom een bevestiging van hoe sneu de mensen zijn op argusoog. Alles voor het complot. Zelfs complete familietragedies waarbij alleen maar verliezers zijn (vader, moeder, kinderen) worden gebruikt om de honger naar complotgeleuter te stillen.

  Arminius geef ze daar maar op hun klote. Je hebt mijn sympathie gewonnen met deze strakke actie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. masterofhardcore

  Ben bang dat het weinig uitmaakt. Die lui zijn totaal de weg kwijt daar. En nogmaals, men richt ongelooflijke schade aan met die onzin. Zoals ik in mijn vorige post stelde, de ellende is dat door dit soort idioterie echte pedozaken straks wellicht helemaal niet meer serieus worden genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Arminius

  Yup. Dat is natuurlijk ook altijd de tragische kant van het optreden van Kat geweest. Ik bespeur het mechanisme bij mezelf. Kat met zijn idiote pedocomplotten zorgt er onwillekeurig voor dat ik échte pedozaken niet eens meer serieus neem, terwijl er natuurlijk wel degelijk wat aan de hand kan zijn (zoals bij die Amsterdamse pedozaak).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Arminius

  Dat is dus wat ik tegen websites als Klokkenluideronline en al die andere doorgeslagen websites heb die over kindermisbruik gaan.

  Kindermisbruik is een zeer ernstige zaak (de daders dienen keihard gestraft te worden) en dient daarom serieus genomen te worden. Zowel ten opzichte van het slachtoffer maar ook ten opzichte van een verdachte. Als iemand wordt beschuldigd van kindermisbruik moeten de bewijzen wel heel hard zijn. En dat harde ontbreekt nogal bij bv klokkenluideronline waar je als je tegengas geeft ook voor pedofiel of onderdeel van een pedonetwerk wordt uitgemaakt.

  Het is diepdroevig dat websites als Klokkenluideronline en argusoog kindermishandeling/kindermisbruik totaal niet serieus nemen. Ook al denken ze van wel.

  Ook al is Demmink daadwerkelijk iemand die kinderen misbruikt door het complotgeleuter van Kat zal niemand ooit nog deze zaak serieus nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zou me niet verbazen als de hardste schreeuwers tegen pedo`s daar zelf ook vuile handen hebben. Is in het verleden al vaker voorgekomen. Wat is nu een mooiere dekmantel voor een pedo?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo, maar ff wat anders als die kinderpurno shit. Ik ga zo de eerste 6 afleveringen van seizoen 6 van DEXTER kijken. Een serie over een goedaardige seriemoordenaar die alleen het uitschot uit de weg ruimt:) fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Natuurlijk weer illegaal gedownload van Pirate Bay...Tsk, tsk...*slaat de blik schijnheilig ten hemel*

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Kat en zijn bende doen me denken aan Renfield uit Bram Stoker's Dracula. De journalist die in Dracula zijn weg naar onsterfelijkheid zag, maar er knettergek van werd, en eindigde in een psychiatrische inrichting sabbelend op torretjes.

  Voor Kat is Demmink de weg naar de vurig verlangde (figuurlijke) onsterfelijkheid, maar eveneens zijn nemesis. Kat's obsessie, net als bij Renfield, maakt hem niet alleen krankzinnig, maar ook onsamenhangend. Simpele verslagen over de Thaise overstromingen krijgt hij al niet meer coherent uit zijn pen, en Renfield's "He will come, and promised to make me immortal" speelt Kat bijna feilloos na wanneer zijn stem van het een op het andere moment overslaat en er alleen nog maar hysterisch gegil uit zijn keel komt.

  Echter ook Kat is - net als Renfield - intelligent, bekwaam, bereisd en belezen; spreekt deels de waarheid, maar is door zijn geestelijke toestand zodanig aangetast dat niemand hem meer gelooft, of wil geloven. Immers, wie wil uitgemaakt worden voor een van Kat's "Mad men"?

  Kat is de weg kwijt, en ziet allang niet meer dat zijn actie's hem en anderen schaden. Kat wil bloed zien, bloed dat hem helpt terug op de statusladder te klimmen. Het liefst dat van Demmink, maar dat van de Telegraaf, Westenberg. of ieder ander die hem voor de voeten heeft gelopen volstaat ook.

  En net als Renfield heeft Kat zijn legertje van useful idiots die hij gebruikt om zijn voetstuk hoog te houden, als applausband, of in zijn onderhoud te voorzien.

  Fascinerende karakters - Renfield en Kat - maar wel binnen een triest verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Xander zegt:
  5 november 2011 om 18:24

  Kijk zo werken trollen. Ze droppen een bommetje en blijven de explosie er van goed observeren. Als ze gezien hebben dat de explosie effect heeft en er een tweeapslt is ontstaan, gaan ze die tweespalt versterken door medestanders te ondersteunen.

  Nogmaals, het gaat AIVD-trol Arminius helemaal niet om de waarheid. Want die waarheid ligt niet in het verleden, maar is nu aanwezig. Het gaat er dus niet om wat iemand zegt of schrijft, maar waarom en hoe. Als we naar de achtergrond, in dit geval het trollenhol van Arminius kijken dan blijkt overduidelijk dat de trollen die daar huizen een heksenjacht uitvoeren op alles dat buiten hun NWO ondersteunende kaders ligt, dus een bedreiging is voor die NWO.

  Alleen al de prominente uitleg van een barracuda op de voorpagina van hun trollenblog spreekt boekdelen. Altijd op zoek naar een prooi, jagen ze door totdat ze deze in stukken hebben kunnen scheuren. De manier waarop men zich presenteert zegt alles:

  Dus Arminius en zijn trollenbaasje Billy the Kid aka Barracuda hebben gedurende de ontwikkelingen rond van Ben van de Brink rustig liggen wachten in hun hol, totdat de steun voor van de Brink te groot werd en schoten toen ‘onverwachts’ uit hun hol om hier met een zogenaamd bewijs van vijf jaar terug de boel te laten exploderen. Als je ziet op hun site hoe stelselmatig vele alternatieve internetmedia kapot worden geschreven, kun je daar uit opmaken dat dit hun doel is en dat heeft dus niets met waarheidsvinding te maken.

  Dit is de NWO-tactiek pur sang. Verdeel en heers en het doel heiligt de middelen. Arminius meent de situatie van het gezin van de Brink te kennen op grond van papieren stukken, die voortgebracht zijn door een volkomen corrupt justitieel apparaat. Je zult deze AIVD-trollen dan ook nooit hun eigen broodheer zien afkraken. Nooit enige kritiek zien hebben op justitie, de pedomaffia en de rest van de bestaande corrupte zooi. Nee ze blijven komen met ‘bewijzen’ die hun eigen maffia heeft voortgebracht.

  Van de Brink wordt nu te gevaarlijk. In de gehele gang van zaken rond zijn arrestatie kloppen heel veel zaken niet, die nu door de AIVD-trollen worden weggepoetst met: “ach, kleine schoonheidsfoutjes. Het zogenaamde gevaarscriterium van van de Brink maakte het noodzakelijk om iedere vorm van menselijkheid, alle regels, wetten en procedures overboord te gooien. Absolute repressie in het kader van veiligheid.” Dit staat ons dus allemaal te wachten, want wij zijn allemaal vijanden van de staat. De staat wenst geen individueel vrije uitingen. De staat wil een gemakkelijk te beheersen uniformiteit. Dat doen ze door steeds verder gaande vorman van repressie.

  Arminius blijft proberen de aandacht van de pedomaffia af te leiden naar een focus op de vermeende foute bestrijders er van. Zo is Marcel Vervloesem, die de Zandvoort-files openbaarde en de vertakkingen van de Belgische pedomaffia naar pedoVernederland blootlegde ook onschadelijk gemaakt. Hij werd zelf aangeklaagd voor het in bezit hebben van pedoporno en werd in de gevangenis gezet. Gedurende het fake-proces verdwenen op onverklaarbare wijze vele bewijsstukken.

  De rechtsgeleerde Frank Bovenkerk heeft ooit eens aangegeven, dat bij de rechtsgang op selectieve wijze wordt toegewerkt naar een vooropgezet vonnis, waarbij bewijzen die niet passend zijn, dus contraproductief, in de prullenbak verdwijnen. In dit pedoland bestaat bij de Justitiemaffia geen waarheidsvinding. Het gaat er om, om de bestaande machtsstructuren in stand te houden.

  Het blijven benadrukken van een eventueel gewelddadig verleden van van de Brink, is de ideale afleidingsmanouvre voor het rechtvaardigen van de eigen gewelddadigheid. Als Arminius en zijn trollenbroeders echt geïnteresseerd zouden zijn in waarheidsvinding zouden ze onderzoeken, hoe de situatie in het verleden werkelijk ontstaan is en dan vanuit een menselijk gezichtspunt bekeken en niet vanuit een corrupt justiteel standpunt.

  Ik kom niet meer bij. Voor het eerst van mijn leven ben ik een Trol :))

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 'Want die waarheid ligt niet in het verleden, maar is nu aanwezig.'

  Grappig, de jongste veroordeling dateert van vorig jaar. Lang geleden, hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. En weer die flauwekul van de NWO er bij slepen. Volkomen gehersenspoeld door complotgekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Arminius

  Je bent eindelijk exposed. Je hebt het wel heel goed gespeeld hoor. Niemand heeft door gehad dat je voor de AIVD/NWO/Bilderberg werkte.

  Maar uiteindelijk wordt je toch het eerste de beste complottertje ontmaskerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb nog een familielid die bij de politie zit, zal hem stiekem eens vragen om die van de B. zijn dossier te lichten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Een therapeutische Nouvelle Cuisine
  De mythe van het satanisch ritueel misbruik

  http://www.skepsis.nl/srm.html

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Tja, dan ben je wel een beetje uit geluld

  Na mijn advies aan Ben van de B. om contact met de commissie Samson op te nemen kreeg in van meneer zeevat het volgende antwoordt.

  Arend zegt:

  De heer van de Brink heeft al lang contact gehad met de commissie Samson, evenals met de Stichting Alternatief Beraad. Deze clubs zijn echter, net als de commissie Deetman, slechts doekjes voor het bloeden om de toenemende maatschappelijke onrust rond dit thema te kanaliseren, dus af te leiden richting het sluiten van deze stinkende beerput. Het deksel is echter van de put en blijft van de put. Er geen houden meer aan voor de pedomaffia.

  Ik ben bang dat de medewerkers van de commissie Samson zoiets hadden van ok, hier kunnen we dus ff niks mee.

  Ik heb deze mensen overigens leren kennen als zeer integer en correct. Ik heb alle vertrouwen in de afloop van het onderzoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. De Stichting Alternatief Beraad zou die Arend Hotvat eens voor het gerecht moeten slepen. Eens kijken hoe hard hij dan nog durft te piepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Adamas kom er maar in

  Anonymous haalt websites van het Israëlische leger offline

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Arminius

  Tussen de regels door gluren is duidelijk niet je sterkste punt..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. 'Meer aandacht slachtoffer sekten'

  Het taboe op praten over seksueel en psychologisch misbruik door satanische sekten moet doorbroken worden. Slachtoffers dienen erkenning te krijgen. Met deze dringende oproep treden baptisten-dominee Anne de Vries, psychiater Tjeerd Jongsma en zes andere hulpverleners naar buiten.

  ,,In de afgelopen zes jaar hebben wij de ervaringen van 28 hulpverleners met zo’n honderd cliënten die met satanisch ritueel misbruik te maken hadden, gedocumenteerd”, vertelt De Vries, voorzitter van de stichting Alternatief Beraad. De stichting heeft een eigen brochure Ritueel Misbruik verspreid onder politie en hulpverleners.

  Satanisch ritueel misbruik staat voor een systematische vorm van lichamelijke, seksuele en psychologische mishandeling van kinderen en volwassenen, aldus de brochure. ,,Veel slachtoffers ontwikkelen daardoor een dissociatieve identiteitsstoornis (DIS), een meervoudig persoonlijkheid”, zegt psychiater Jongsma. Ze zijn bang en gehersenspoeld en durven moeilijk hulp te vragen, of aangifte te doen. Ook worden de veelal jonge slachtoffers tot geheimhouding gedwongen, zegt De Vries. ,,Het gaat om satanisch misbruik als er tijdens de psychische, en seksuele mishandeling verwezen of gebruik gemaakt wordt van satanische beelden, voorstellingen, en ideologie.”

  Ervaringen van slachtoffers lopen uiteen van angstaanjagende offerrituelen, kinderprostitutie, bedreiging met de dood, gebruik van symbolen zoals een omgekeerd kruis, gedwongen drinken van bloed, vernedering, programmering, manipulatie en dierenmishandeling.

  ,,Ik coach op dit moment een hulpverlener met een cliënt die met dit misbruik te maken heeft gehad”, vertelt Jongsma. Hij kreeg in zijn eigen praktijk te maken met DIS-clienten, al kan hij niet bewijzen dat zij ritueel misbruikt zijn.

  Volgens Jongsma wordt er vaak sceptisch gereageerd op het mogelijk bestaan van satanische sekten in de samenleving. ,,Men gelooft niet dat dit werkelijk gebeurt. Maar er moet echt aandacht voor komen.”

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Men gelooft niet dat dit werkelijk gebeurt". Nope. Nog nooit enig bewijs voor rituele moorden en het drinken van bloed gezien en programmering is al helemaal waanzin.

  BeantwoordenVerwijderen