vrijdag 18 november 2011

Super Elastic Bubble Plastic

Er zijn complotten die je niet kunt verzinnen. Die gebeuren gewoon. Vergeet chemtrails, de winter des doods, WW III, de holofraud en niet te vergeten de Rothschild Zionistische 9/11 Media Job. Vergeet überhaupt alle hersenspinsels van aluhoedjes. Nee mensen, de werkelijkheid is nog veel erger.

De oceanen worden stilaan enorm drijvende vuilnisbelten van kleine stukjes plastic die massaal in gigantische wervelstromen samenkomen. Dat geeft een soort kikker in warm-water effect. En dat komt allemaal door de....wasmachine. Kid you not!

De New World Order bestaat uit een geheime kongsi van Bosch, Siemens, LG en nog wat witgoedmerken. Bij iedere wasbeurt laten kledingstukken namelijk stukjes plastic achter. Wel tweeduizend per wasbeurt. Daar zitten plastic derivaten als acryl en polyester tussen, die via de riolering en de waterwegen de oceaan kunnen bereiken, waar ze later massaal op de stranden aanspoelen.

Deze enorme plastic tsunami gaat ons verstikken, net als de vermeende breiwerkjes van gemtreels.  Sluipenderwijs verstrakken oceanen tot een grote egale plastic vloer, slibben ons rioleringen dicht en zien we aan de kust zien we geen schuim van fytoplankton meer, maar een stuwmeer van polyethyleentereftalaat. De Plastic Heroes gaan ons dit keer niet meer redden. We are totally doomed. 

5 opmerkingen:

 1. Je moet de boel ook niet bagataliseren. Er is wel degelijk een gigantisch probleem. Ik heb zelf 5 jaar op zee gevaren, en de troep die je daar aantreft is echt .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg Barracuda, wat dacht je? Ik ben de complotters ditmaal maar eens voor... of probeer je stiekem toch de trendzetter te zijn? lol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ff of topic

  Hoofdredacteur NU.nl per direct weg wegens intern conflict

  Een redacteur van NU.nl die zegt namens de hele redactie te spreken licht de ontstane situatie toe:

  “Het vertrek van Laurens is op de redactie als een bom ingeslagen. Wij keuren dit besluit ten strengste af en staan achter Laurens. Er is een conflict tussen Laurens en de uitgevers ontstaan over zaken als de redactionele onafhankelijkheid en dat is geëscaleerd. Het gaat niet om een persoonlijk conflict, maar het is een conflict tussen management en redactie. In een brief heeft de redactie zich achter Laurens geschaard. Daar volgde een radiostilte op van drie weken en vandaag kwam dit nieuws naar buiten. De redactie is tot op heden niet ingelicht over de inhoudelijke gronden van Laurens’ vertrek.”

  BeantwoordenVerwijderen