zondag 27 november 2011

Keek op de week

Ja, mensen, het was me een weekje wel. Zo bleek de huid van epidemioloog Roel Coutinho toch minder dik dan we dachten. De vele kritiek op te ruim ingekochte vaccins voor de Mexicaanse griep kon hem blijkbaar niet echt deren, maar als een Capelse huisarts de integriteit en onafhankelijkheid van Coutinho en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ter discussie stelt en zich bovendien kritisch uitlaat over het wetenschappelijk bewijs van de effectiviteit van de jaarlijkse griepprik, is Leiden in last. Er komt een bodemprocedure die de huisarts handen vol geld gaat kosten.

Vier hoogleraren huisartsengeneeskunde riepen Roel Coutinho en het RIVM afgelopen week op om een gerechtelijke procedure tegen huisarts Hans van der Linde te staken. Terecht: Van der Linde is geen Désirée Röver die denkt dat de griepprik is bedacht door Satanaanhagers of als heksenbrouwsel wordt ingezet tegen de Amerikaanse zwarte bevolking, maar een nuchtere arts (oordeel zelf), die overigens niet zegt dat de prik 'bewezen onwerkzaam' is, maar 'onbewezen werkzaam'. Dat is een valide wetenschappelijke discussie die je niet met rechtszaken moet afkappen. Bovendien geeft Van der Linde - zo moest hij het tv programma Moraalridders toegeven - dezelfde griepprik gewoon aan zijn patiënten, omdat ze erom vragen en hij ze niet mag weigeren.

Wat er in elk geval niet meer lijkt te komen is een rechtszaak tegen de hoogste justitie-ambtenaar Joris D. Het OM meent dat de aangiften van de twee Turkse mannen, die D. beschuldigen van verkrachting en seksueel misbruik, onvoldoende zijn. En die aangiften waren zo ongeveer het belangrijkste wapen van het anti-Demmink kamp met als aanvoerder juridisch vluchteling Micha Kat. Meer was er niet, afgezien van enkele nauwelijks op waarheid te controleren bizarre verklaringen.

Waar ging het mis? Simpel: De Amsterdamse advocate Adèle van der Plas voert al jaren actie tegen Joris namens de tot levenslang veroordeelde Turkse drugscrimineel Baybasin. Die is blijkbaar niet op inhoudelijke gronden vrij te spreken, dus richt je je pijlen op de hoogste man van justitie, die zich in de jaren negentig met deze zaak heeft beziggehouden.

In Turkije zou Joris zich hebben vergrepen aan jonge jongens, inmiddels volwassen mannen die wel heel erg plotseling opdoken toen duidelijk werd dat Baybasin niet meer vrij zou komen. Zij zouden zijn geronseld door een politieman die daarmee destijds kennelijk geen enkel ethisch probleem had, doch nu met terugwerkende kracht wil toegeven dat het een vriendendienst betrof, zodat de Turkse regering die lastpak Baybasin in Nederland achter de tralies kon krijgen. Voeg daarbij een verhaal over vervalste tapverslagen en en je hebt een spannend complot. Alleen ga dat maar eens hardmaken. Een van de betrokken politiemannen heeft sindsdien verklaard dat er niks van klopt. De slachtoffers zeggen weer door deze man bedreigd te zijn. Een welles-nietes verhaal dat het in geen enkele rechtbank gaat redden.

Uit frustratie heeft Van der Plas een deel van de interviews met een van de slachtoffers nu maar online gezet, vreemd genoeg zonder al te veel context of vraagstelling. De Micha Kat-parodie die naar aanleiding daarvan bij GeenStijl werd geplaatst werd door de Demmink complottertjes godbeterhet als een overwinning uitgelegd. Vandaar dat Kat serieus meent dat de big awakening op pedo-gebied nu dan toch eindelijk is begonnen. Als 2500 fans hem op Schiphol toejuichen marcheren in de grote mars tegen de kinderverkrachters, neemt Kat het vliegtuig naar Nederland (anders niet dus). 

22 opmerkingen:

 1. Het OM meent dat de aangiften van de twee Turkse mannen, die D. beschuldigen van verkrachting en seksueel misbruik, onvoldoende zijn.

  Nou, het ligt iets genuanceerder. Ter aanvulling op de berichtgeving over de secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, Joris Demmink, van gisteren, meldt een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie, dat leiding geeft aan het feitenonderzoek door de Rijksrecherche, dat dit onderzoek nog altijd loopt. 'Het is niet zo dat het oriënterend onderzoek naar de aangiftes tegen Demmink is gestopt', benadrukt de woordvoerder.

  Dat lijkt in tegenspraak te zijn met wat de advocaat van de aangevers gisteren naar buiten bracht. Zij stelde dat het Openbaar Ministerie geen mogelijkheid zag voor een strafrechterlijk onderzoek.

  De woordvoerder zegt dat het onderzoek 'zeker zal worden afgerond'. Hij kon niet zeggen op welke termijn dat zal zijn. 'Als het klaar is dan zal bekend gemaakt worden of er een strafrechterlijk onderzoek naar Demmink zal volgen.'

  http://crimesite.nl/dossier/baybasin/22388-onderzoek-demmink-niet-gestopt.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OLverigens wordt ik doodziek van die Zeevat. Onwelgevallige reacties worden direct van de site verwijderd. En dan je bek vol hebben over censuur in NL :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik erger mij kapot aan het verbanden leggen tussen homofilie en pedofilie. Nu moet Paul de Leeuw het weer ontgelden. Blijkbaar is er ergens een filmpje opgedoken uit de jaren `90 waarin hij tijdens een TV show [volgens sommigen] een kind [wat al te enthousiast] knuffelt. Nog even en we verbranden weer heksen in dit land.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arminius;
  Kan mij goed voorstellen dat gezien je persoonlijke betrokkenheid bij dit onderwerp jij wat genuanceerder over dit soort van ranzigheid kan oordelen. Je kan er echter niet meer omheen dat er vanaf dit dossier weldegelijk ondoordringbare wolken van rook opstijgen toch? Basje probeert ongeloofwaardig als hij zich in het verleden met dit dossier heeft beziggehouden, bij geilstijl om content bevorderende redenen nu ook al een judaspenning in de zak te deponeren. En dat zegt volgens mij echt wel wat! O ja en de comment van mijn bron hieronder moet je verder maar niet meer aflezen. Ik delete uit princiepe nooit vandaar...

  "Er schijnt ook een video te zijn van Paul de Leeuw die in het kader van een bloemetje afgeven een ‘Het spijt me programma’ in het vroege morgenuur zijn voordeur opendoet: de camera registreerde genadeloos een rij van zes cambodjaanse indische Oosterse jongetjes in zijn gang. Paul de Leeuw wist niet half hoe snel hij de deur dicht moest gooien."
  Bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg Adamas, jij hebt hier de skilz, ga eens als de wiedeweerga die beelden van Paul de Leeuw en de 6 Indonesische jongetjes opzoeken. (als het überhaupt bestaat natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Overigens, het OM zegt dat ze aan handen en voeten zijn gebonden. Moeten we dit letterlijk nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ongeloofelijk! Die beelden bestaan weldegelijk nog steeds! Sterker nog, zij werden mij net via een usb-stok per express als hotcontent afgepaast! Ik zal hiermee een tipje van de sluier voor je oplichten Dadgad. Een fractie van de beelden zijn ergens tussen een jewtube fragment van de smeerlap weggeplakt. Ik wil de hoernalistieke gilde van geilstijl niet met een scoop van jewelste aan de haal laten gaan. Dat gun ik die hoernalistieke dodos van wildermans geensins. Maar als Micha het bij de moderator hier persoonlijk komt vragen, dan wil ik er nog wel eens een nachtje over slapen. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dan wel zoeken op Caroline Tensen en Het spijt me

  Maar die opnamen staan niet op internet. Althans ik kan ze niet vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, er is een filmpje van Paul de Leeuw opgedoken waarin hij een zingende jongen kust. En dus is Paul volgens de pedogekken meteen weer pedo.

  Die oproep van Kat is lachen. De laatste Demmink demo telde een stuk of tien mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Paul de Leeuw is of was toch wel zo geniaal. Bedankt Arminius dat je mij daar weer aan hebt herinnert met die link. Deze ook prachtig. judo les

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vermoed al wie Dalai Drama hier is. Hij heeft i.i.g goed door waarom ik die beelden van DE POES nog even onlife bewaar. Stel je toch eens voor dat mijn noeste arbeid via dat hoernalistieke 'niveau' op zijn rozekhmer's en in opdracht van hun suiker oompje jorus direct weer zou worden kaltgestelt!?

  "GS wordt de laatste tijd wel erg triest. Waar ik nu zo'n hekel aan heb, is (denken) leuk te zijn ten koste van anderen. Beetje Paul de Leeuw niveau. Laat die dame toch gewoon met rust,en als je geen zinvolle topics meer kunt produceren, ga dan gewoon een daggie op zwart. Gewoon, omdat het kan."
  Dalai Drama | 27-11-11 | 13:53

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze is ook strak! Waar zullen ronny met zijn jidf-ster alhier straks nog van kunnen klaarkomen dan? De tekenen der decabaliserings-lente zijn er eindelijk. Lekker puh! Wie de schoen past trekke hem/haar aan/uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, ik dacht wel dat je daarmee zou komen Adamas. Valt me mee dat je nog niet hiermee komt

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En wat d8 je van dit dan? Nogmaals de content waarover hier wordt gerept is inderdaad al langere tijd verdwenen, echter de beelden ervan bestaan haarscherp weldegelijk zowel online als onlife. Uit bedrijfspolitieke overwegingen w8 het verzet nog even totdat ook edje van thijn die achter van duin aankruipt voor nog meer melkertjes op scherp zijn uitgelicht dan wel gebrand. De aangeboden beelden hebben nogal lang in een doos ergens onder in een vochtige kast liggen rotten. Ziva kom er maar in meidje hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Arminius die beelden van je uit 16:51 kan je al langere tijd als 'meziza' zoekterm bij subverted nation bekijken. En dat van die puto uit Rusland is ook al bijna van vergeeldheid vergaan. Next...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Arminius begrijp je de impact van hetgeen er hier passeert? Dat 'theater' van de leeuw in zijn walchelijk doorzichtige rolprent, is weldegelijk om reputatie beperkende redenen als 'parodie' meegenomen! Lenferink was hem namelijk als pedorast al langere tijd op het spoor! Ik kringen binnen het gooische matras is wel meer bekend (hans laroes bijv!) maar dat even terzijde. Onder zijn mededaders is zulks heel gewoon en alleen voor insiders als fuck you naar de onwetende schapen toe bedoeld! Dat niveau weet je wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziva kom er maar in meidje hahaha...

  Geen idee waar je nu weer op aast Osamas, maar - noem het arrogant - ik heb he-le-maal niets met de pedojagers-scene, of wat Paul de Leeuw met Micha Kat heeft, en wat Ed van Thijn daarvan vindt. Los daarvan vind ik het fascinerend dat een Demmink nog op zijn plek wordt getolereerd, maar het hele low-emotional tokkie gladiatoren circus daaromheen boeit me 'nul'.

  Micha Kat en zijn 'monkeys' vind ik uitsluitend als desk research interessant. Het scheelt me tripjes naar de speciale afdelingen in gevangenissen en ziekenhuizen.

  Als jij beelden hebt van een schuimende van Duin, of een kwijlende van Thijn dan moet je ze vooral uploaden.

  Voor de rest heeft Micha Kat voor mij allang afgedaan. Het is precies zoals Barracuda schrijft in zijn 'strike': "...Als 2500 fans hem op Schiphol toejuichen..."

  Dat is wat Kat nastreeft, en waar je naar kijkt. Een egomanische geesteszieke die dringend hulp nodig heeft. Not my cup of tea.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat Roel Coutinho vs Hans van der Linde betreft: als ik het artikel bij nos nieuws zo lees gaat het niet zo zeer om de onbewezen werkzaamheid van griepprikken, maar meer om de beschuldigingen aan het adres van Coutinho dat hij spreekt met de mond van de farmaceutische industrie, in plaats van onafhankelijk handelt.

  Tja, dan kan ik wel begrijpen dat Coutinho daar tegen in verweer komt.

  BeantwoordenVerwijderen