vrijdag 4 november 2011

Pedojager

Zelfverklaard pedo- en satanistenjager Ben van de B. is gearresteerd. De complotblogjes spreken er schande van. Hij werd met veel geweld overmeesterd, tot bloedens toe tegen de grond gewerkt en meegenomen door een arrestatieteam van de politie Alkmaar. De aanleiding? Dat is weer eens een van de vele raadsels uit het dossier Van de B. (We korten die naam met opzet af, de reden wordt zo dadelijk duidelijk.)

Ex-visser Ben van de B. (1966) dook enkele maanden geleden voor het eerst op toen hij bij Argusoog zijn verhaal mocht vertellen. Dat komt er op neer dat hij vanaf 2009 begon te vermoeden dat zijn schoonvader zijn twee kinderen had misbruikt. Van de B. schetst een beeld van satanisten in de omgeving Bergen, Schoorl en Alkmaar: rijke families van al dan niet rooms-katholieke huize die elkaar kinderen zouden misbruiken in bizarre rituelen. Met maskers enzo. Hij zou het allemaal uit de mond van zijn kinderen hebben gehoord.

Toen hij verhaal wilde halen bij deze of gene, deden die prompt aangifte. Daarop werd Van de B. naar het Pieter Baan Centrum gestuurd - waar hij zich weigerde te laten onderzoeken - en pakte Bureau Jeugdzorg zijn twee dochters af. Op welke gronden? Weer een raadsel. Van de B. beweert nu dat ook Bureau Jeugdzorg ook zijn kinderen misbruikt en dat ongeveer iedereen in het (pedo)complot zit. Is Ben een fantast? Iemand zich van alles inbeeldt? Of is hij een groot satanisch netwerk op het spoor gekomen?

Het was even zoeken, maar twee vonnissen vertellen een heel ander verhaal. In 2010 werd Van de B. veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf voor bedreiging 'met enig misdrijf waardoor gevaar voor de algemene veiligheid van personen of goederen ontstaat'. Het gaat onder meer om SMS-bedreigingen aan het adres van zijn schoonvader, het bedreigen van een leerling die zijn dochter iets zou hebben aangedaan, maar ook de mishandeling van zijn eigen partner, die hij 'één of meermalen in/tegen het gezicht en/of haar hand en/of (elders) op/tegen het lichaam heeft geslagen en/of heeft gestompt.'

Op 2 september 2009 heeft een medewerker van de Raad voor de Kinderbescherming te Alkmaar een gesprek gehad met Van de B. en diens partner. Hierbij werd geconstateerd dat' mevrouw diverse bloeduitstortingen had in haar gezicht ter hoogte van ogen en neus'. 'Desgevraagd gaf verdachte aan dat hij haar geslagen had. [medewerker] heeft hiervan melding gedaan bij de politie.'

We komen al iets dichter bij de waarheid, want in het vonnis staat ook dat 'reeds sprake is van begeleiding van het gezin van betrokkene uit hoofde van civiele maatregelen van ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing.' Alles wijst dus op herhaaldelijk huiselijk geweld. Overigens werd Van de B. in deze zaak 'enigszins verminderd toerekeningsvatbaar' verklaard, maar werden geen psychotische waarnemingen bij hem geconstateerd en dus is er geen behandelaanbod gedaan.

Maar dan komt het. Van de B. liep ten tijde van het plegen van deze feiten nog in een proeftijd. Hij was namelijk op 4 september 2008 ook al eens veroordeeld ter zake 'van poging tot doodslag, bedreiging en handelen in strijd met de Wet wapens en munitie'. En dat speelde zich allemaal af ruim voordat Van de B. - naar eigen zeggen - seksueel misbruik bij zijn dochters begon te vermoeden. Als dat al waar is.

Ook in dit verhaal gaat het weer om allerlei tamelijk serieuze bedreigingen, soms zelfs met zware mishandeling. In een geval heeft hij iemand met een mes willen steken en in een ander geval heeft hij kogels afgevuurd op het hoofd van een slachtoffer (de rechtbank spreekt van 'Een of meer wapens van categorie III, te weten een revolver kaliber .22 magnum, merk North American Arms Corp., en/of munitie van categorie III, te weten randvuurmunitie, kaliber .22wmr). Daarmee zou Van de B. mensen in zijn tuin hebben willen verjagen. De rechtbank heeft zijn beroep op noodweerexces (vrees voor de aanranding van eigen en eens anders lijf, zijn partner en kinderen) overigens gedeeltelijk gehonoreerd, maar niet in het geval van de schietpartij.

Wat de aanleiding is van al deze ruzies wordt niet duidelijk, maar gezellige vrienden heeft Ben in elk geval niet. Lieden die met een bijl via de voordeur naar binnen wilden komen, bijvoorbeeld. Type Zware Jongens met losse handjes? Een van de slachtoffers was in elk geval een deurwaarder die verhaal kwam halen in verband met een huurschuld. Deze man kreeg te horen dat 'hij (Van de B.) wel een stel joego’s' zou sturen.'

Wie weet verklaart dit allemaal waarom Ben in onmin leeft met zijn schoonvader - die mogelijk niets van hem moet hebben - maar het beeld van de stoere pedojager brokkelt na het lezen van deze stukken helaas snel af. Ook bij zijn recente arrestatie schijnt er weer naar wapens te zijn gezocht. Nu is de vraag: hoe lang blijft Argusoog deze man nog geloven?

UPDATE: Politie zegt Van de B. is aangehouden vanwege bedreiging met geweld. Bij een huiszoeking zijn messen en een ijzeren staaf in beslaggenomen.

43 opmerkingen:

 1. Zou Arend dan echt zo mediageil zijn dat hij bij het profileren van zijn site, de polizieke belangen van zijn eega, daarmee zonder wat voor bewijs dan ook op het spel zou durven te zetten? Ik denk echt dat je hem daarmee veel te kort doet moderator. Ben heeft weldegelijk met bewijs stukken (PV's en aanmaningen!) via Argusoor kunnen aantonen waaruit bleek dat er onaanvaardbare machtsmisbruik van het gerechtelijke apparaat met hem gaande is! Bovendien is wereldwijd al lang met feiten en veroordelingen aangetoond dat 99,9% van de gevestigde orde alleen tot die tak van politieke kampcommandanten mag behoren, als zijn via chantabel gerelateerde initiaties bij de kloten gehouden kunnen worden. En dus onmogelijk meer uit de school kunnen klappen wardoor zij tot de innercirkels der macht kunnen mensverlakken dan wel hoereren! Ik weet dat het moeilijk is om als geconditioneerd geborene überhaupt ook maar iets te willen begrijpen van wat er hier allemaal aan de hand is. Dus debunkende sheeple kom er maar weer eens mekkerend in. Béhéhéhé. (of zoiets...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je die vonnissen gelezen, Adamas? Gewoon een grote hoax. Een ordinaire draaideurcrimineel met losse handjes die vermoedelijk een heel verhaal heeft opgehangen om zijn kinderen terug te krijgen.

  En welke 'bewijzen' zijn dat, Adamas? Iemand met zo'n achtergrond kan zelf ook stukken vervalsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb geen idee waar de waarheid ligt. Echter het is natuurlijk wel zo eerlijk om toe te geven dat deze man onderhand wel de schijn tegen heeft. Echter; het is ook niet geheel ondenkbaar dat er inderdaad smerige spelletjes gespeeld worden, en dan heb ik het niet over misbruik van kinderen; maar wel over machtsmisbruik van mensen die het geld ervoor hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het verdient, iig bij mij, wel sympathie wanneer een vader als een leeuw voor zijn kinderen vecht. Ook al is het een draaideurcrimineel. Dat boeit me dan niet zo. Wat bij mij veel meer wringt is de modus operandi van types als Zeevat, Kat c.s.
  Een MO dat is gericht op het targeten, voor eigen gewin, van labiele, en laag intelligente sociaal zwakke individuen.

  Als je door de eindeloze stroom van Ben's warrigheid scrolled dan zie je het resultaat van een corrupte opname van Internet's meest duistere spelonken; satanic rituals, Monarch mind-control technieken, David Icke, Springmeier, Phelp's Vatican Assassins, Kat's Justitie Kronkel, etc, etc… Ben heeft het duidelijk allemaal doorgeworsteld, en hem nog vele malen meer labiel gemaakt door in een soort van cognitieve dissonantie vapor lock te zijn geraakt. Daarmee is de kans op een spoedige hereniging met zijn kinderen sterk verminderd, zo niet onmogelijk gemaakt.

  Echter in plaats van Ben te 'helpen' - Zeevat werkt nota bene in de psychiatrische gezondheidszorg - hengelen deze sujetten als doorgewinterde handlers dit soort zwakke broeders binnen hun platform om ze daar prominent te presenteren als 'bewijs' voor hun eigen gestoorde agenda's.

  Wat dat betreft zijn het aasgieren die niet onderdoen voor de clan die ze bij hoog en bij laag beweren te bestrijden. Zij zijn het die mensen misbruiken. Of dat nu gebeurt door uren radio-zendtijd te besteden om de verstoorde geest van Ben te voeden en te sturen, of door opdracht te geven een privé-rechtszaak te verstoren zoals Kat zo graag mag doen.

  Eigen gewin staat hier altijd bovenaan, niet het lot van dit probleemgezin, of het voortbestaan van onze Rechtstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Het verdient, iig bij mij, wel sympathie wanneer een vader als een leeuw voor zijn kinderen vecht. Ook al is het een draaideurcrimineel'

  Maar dat is het beeld dat hij zelf naar buiten brengt. Uit de bemoeienis van de Raad voor de Kinderbescherming valt af te leiden dat het hier een probleemgezin betreft. Wie weet hoe die kinderen hebben geleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga hier geen mening hebben over Ben Maar ik heb al eerder hier geteld dat er veel mis is met de kinderbescherming en Jeugdzorg

  http://www.sdnl.nl/kinderen.htm

  Structureel probleem in deze sector is dat de burger te maken heeft met ongewenste dominante structuren, ernstige belangenverstrengeling en willekeur bij het benoemen van "gevaren en normen" om contact tussen kind en ouder te stoppen of te minimaliseren. Met als gevolg dat van familieleden soms vijanden gemaakt worden. Door het ontbreken van "normen" waarop (geheime) rapporten en (geheime) maatregelen worden gebaseerd, het ontbreken van duidelijke wetgeving die ouders en hun kinderen afdoende tegen de bemoeienis van deze sector beschermt. De wetgeving die er al is kan door de sector vaak ongestoord worden genegeerd. M.a.w. deze sector is veel te machtig geworden. De burger heeft daarom met name de hulp van de media en publicaties nodig om de sector te dwingen over hun (ethisch) handelen na te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @John

  Geen idee of die kinderen geleden hebben, maar een gezin waar de vader vanuit het raam mensen in het hoofd schiet, 's-nachts met bijlen op de voordeur wordt ingeslagen, of moeders in het gezicht wordt gestompt of getrapt lijkt me nou niet de ideale omgeving om jonge kinderen op te laten groeien. Dus wat dat betreft is de bemoeienis van Jeugdzorg of Kinderbescherming wel helder.

  Desalniettemin heb ik sympathie voor de vader Ben dat hij er alles aan doet om zijn kinderen weer terug te krijgen. Dat hij hiervoor een volstrekt kansloos pad kiest is treurig. Dat hij daarbij wordt gevoerd, gestuurd en aangespoord door Zeevat en Kat is bijna misdadig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Problemen met de jeugdzorg eist veel slachtoffers
  http://www.sdnl.nl/jeugdzorg-conferentie.htm

  Ook na een scheiding gaat het vaak verkeerd
  http://www.sos-papa.com
  http://www.dwazevaders.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mishandeling, het komt in de beste families voor.

  Vuile smeerlap!

  En hij komt er nog mee weg ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat voor mij van af nu alleen nog maar telt is wie er belang hebben dan wel de regie voeren over deze werkelijk ziekelijke vormen van machtahandhaving! Wat Ben hier (mischien niet zo intellectueel 'begaafd' als sommige geconditioneerd vol geborenen hier wel zouden willen) gecriminaliseerd door het goorst machtsmonopolaire rapalje doet, heeft alles te maken met een rokende walm waaronder een vuur van onmenselijke ranzigheid schuilt. Juist zij die hiermee al millenia lang wereldwijd hun demonische agendatjes proberen te implementeren, kunnen tegenwoordig zelfs met hun zwaar afgerichte honden zo goed als niets meer uitrichten! Ze schijten bagger (wat die lafbekken dagelijks vooral in hun burgeroutfit wel moeten uitstralen!) en daarom pakken ze de op hun niveau niet meer van zich af kunnen bijtende 'patienten'. Patienten in die zin dat ze zwaar beschadigd het spoor tegenover hun carnivoren weldegelijk bijster moeten zijn. Ik zou die Ben met de juiste dicipline plus begeleiding wel onder mijn gelederen kunnen gebruiken heurrr. (wuink wuink wuink...)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Adamas

  Ik zou die Ben met de juiste dicipline plus begeleiding wel onder mijn gelederen kunnen gebruiken heurrr

  Ja dat begrijp ik. Makkelijk te beinvloeden en simpel gek te maken. Precies wat je zoekt.

  Anyway, ben even weg, as we speak worden er twee bootjes vol met van die vredelievende terroristjes voor de Gaza kust weggeschept. Weer een terroristenfeestje verziekt.

  Ik ga even een dansje maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 'Geen idee of die kinderen geleden hebben, maar een gezin waar de vader vanuit het raam mensen in het hoofd schiet, 's-nachts met bijlen op de voordeur wordt ingeslagen, of moeders in het gezicht wordt gestompt of getrapt lijkt me nou niet de ideale omgeving om jonge kinderen op te laten groeien'

  My take: schoonvader zegt tegen zijn dochter: ga weg bij die man, maar zij wil niet. Dus hij waarschuwt Jeugdzorg om in elk geval die kinderen weg te krijgen. Ben hangt een heel verhaal op over misbruik en verzint er steeds meer bij zodat mensen sympathie voor hem krijgen, met als ultieme beloning de terugkeer van zijn kinderen. Met dat laatste was hij al een eind op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zoek helemaal niets meidje. Hetgeen jij slechts zoekt zijn als vanzelf opnploffende bitende didgits. Dus ga nog maar even lekker vrijwillig dansen. Binnenkort namelijk, zal ook jouw netwerk wellicht van gekkigheid eens de voetjes van de werkvloer mogen tillen. Wil je tenminste niet blijvend door terugvliegende bascillen on-line/life verplicht gekraakt moeten boasten. Ik zal je eens diep van binnen laten zien wat volop genomen inhoudt. Muggescheetjes zijn van en door lafbekken. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ach Ziva, gelukkig ken ik ook andere Israëlisch

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vrede daar kan ook die dansende idf-er van jou nooit meer aan voldoen Arminius. Geef mij dan toch wel deze schoonheid waar mijn gemoedsrust pas echt van begint te tintelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Arminius

  LoL. Lief filmpje. Ik hoop dat het in Gaza uitgezonden mag worden van de Hamas-onderdrukkers.

  Al vrees ik dat hun PR-belangen op dit moment ergens anders liggen. Uit de Hamas-charters:

  “Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it” (The Martyr, Imam Hassan al-Banna, of blessed memory).”

  We con the world.

  @Adamas

  Ach het is weer na 2-en. Je begint weer in crypto-wartaal te spreken, en je lijst met dreigementen te spuien.

  Je bent wel constant. Dat moet ik je dan toch nageven.

  De beide schepen worden btw op dit moment ge-enterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Voetjes van de vloer? Zo krijgt Ben het vanzelf wel warm in die stinkende koude cel waar hij nu waarschijnlijk verblijft. En jij (ik niet wetende) huppelmeidje houdt je te doorzichtig van de domme? Hahaha 'xxx-jes'...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er zijn hier lieden die de bedriegelijke koudheid van ijsbloemetjes op de ramen niet meer kennen dan wel ooit hebben ervaren...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat zijn het toch een helden he?

  De activisten aan boord van de schepen Saoirse en Tahrir protesteren tegen de in hun ogen illegale zeeblokkade door Israël van de Palestijnse Gazastrook. De beide boten vertrokken woensdag uit Turkije. De activisten willen medische hulpgoederen ter waarde van zo'n 22.000 euro naar het gebied brengen. Ook hebben ze solidariteitsbrieven bij zich.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hulde Barracuda. Prachtig stuk. Je bent zowaar een echt journalist! Ik heb het met veel plezier gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Eigenlijk weten we allemaal (toch?) dat Barracuda veel te getalenteerd is voor zo'n klein en anoniem blog. Wie is Barracuda toch? Gewoon een alledaagse vent, wie weet wel vrouw, die dit als hobby erbij doet, of misschien wel een professionele journalist?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een obsessief gezoek naar wie wel of niet de moderator is! Volgens mij kwamen ze daar hier al wel heel ver mee. Is me dat even wennen? Van verstokte electronische stalkers echter weet ik ondertussen al wel het een en ander, maar om daar nu al wat mee te gaan doen is mij nog net iets te vroeg. Wie wat bewaart heeft altijd wat. Laat deze persoon toch wat crypto-seinen joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. jeetje als ik die link van Adamas(anarchiel) doorlees begrijp ik volkomen waarom Barracuda zich zo anoniem houd.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Voor 16:17 is mijn vorige comment bedoeld. En voor 16:35 heb ik alleen nog maar te melden dat de legers van Gog/Magog achter de schermen met een gezamelijke alliantie tegen een mogelijke actie van 'bibi', door Poetin en zijn gele hordes al van het een of adere lichtgevend goedje zijn voorzien. En ik kruip zometeen in mijn ballistische kop om aan mijn laatste trip in totale axtase nog te mogen beginnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 25. GAAN WE ACCEPTEREN DAT BEN VAN DEN BRINK, ERWIN LENSINK EN MICHA KAT KAPOT WORDEN GEMAAKT TERWIJL JORIS DEMMINK KAN DOORGAAN MET HET VERKRACHTEN VAN KINDEREN OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER?

  Ik voel een stille tocht aankomen. Doet het altijd goed bij de psycho-tokkies met een internetabonnement. Zie de 'agenda' btw. Users zijn het die Kat, Zeevat c.s., die simpel misbruik maken van ontspoorde en losgeslagen projectielen als Ben van den Brink.

  Anyway, ik ga even wijn drinken met mijn collega's.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ach Dadgad wat is anoniem? Niemand kan op deze wereld voor degenen die aan de touwtjes trekken anoniem functioneren. Hetgeen Barracuda alleen wil is dat hij inderdaad niet door een stel stalkende nitwits in zijn privé functioneren wordt belet! Er zijn hier toch ook posters die met filmpjes van zogenaamd zichzelf, narcictisch naar reacties van medegebruikers proberen te vissen? Ik denk dat als je zo doorzichtig met natgedroomde aliasen laat zien wie je dus duidelijk niet bent, alleen zoals op Anarchiel nog met deze repliek (laat mij dan maar lekker mopperen) met je beide benen op de grond weer gezet kan worden hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Adamas

  LoL. Soms denk ik dat je slim bent, en dan word ik weer teleurgesteld.

  Je hebt me via Youtube vandaag in mijn gezicht gekeken, maar al dat je weer omarmt is het NCIS aliasje van mijn nick.

  Heb je een off-day vandaag? What happened? Je alter ego in de bak wil meer geld omdat ie de Halal-nasi vies vindt? De coke-futures gekelderd? Je Farc- bunny op een mijn getrapt? Je Afrikaanse kluis geript? Of kwam je er vanmiddag achter dat dat leuke meisje achter de kassa bij je Lidl Sharon heet?

  Life sucks, amigo.

  maar be happy

  BTW: heb je tattoos?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Adamas,

  Zowaar een vriendelijk antwoord. Ik dank u zeer.

  Uiteraard hoeft de AIVD maar even in hun bestand te loeren om Barracuda's ware identiteit te leren kennen. Maar beschermd tegen stalkende bloggers is hij momenteel wel.

  Wat je met de rest van je comment bedoeld begrijp ik niet. Bedoel je Ziva en haar plaatjes? Of mijn deelname daaraan? haha. Dat was eenmalig en nooit weder.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Na 'haar' laatste post begrijp ik dat dan ook wel zeer wel van je Dadgad. OMFG! By the way ik moet ze nu al van me afslaan, dus 'ziva' kan maar beter open kaart spelen d.m.v. 'haar' onlife-adres...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wacht even.,.. die laatste foto(die later is verwijderd) heb je die ook gezien? Whaha! OMFG inderdaad!

  (no hard feeling he Ziva) LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Geuniformeerde paljassen die op deze manier met belangenbehartigers omgaan, stinken voor mij uren in de wind als gelegaliseerde criminelen die ALLES te verbergen hebben:

  Update 4/11/2011:
  "Gisteren heb ik gebeld met de politie Alkmaar en kreeg voorlichter Menno Hartenberg aan de lijn. Hem vroeg ik naar de achtergrond van de arrestatie van Ben. Hij zei daar niets van af te weten, het uit te zullen zoeken en mij terug te zullen bellen. Hetgeen hij natuurlijk, zoals te verwachten was niet deed. Daarom belde ik hem vanochtend daarover opnieuw. Hij bleek niet aanwezig. De telefoniste zou me daarom doorverbinden met zijn collega Petri Koenen. Dit gebeurde echter niet. In plaats daarvan kwam de telefoniste terug, met de mededeling dat zij met dame Koenen had gesproken en die had gezegd dat ik gisteren al met Hartenberg had gesproken en dat zei niets toe te voegen had aan dat gesprek. Toen ik uitlegde dat ik helemaal niets van hem had vernomen en hij mij niet terug had gebeld, deelde de telefoniste mij mede dat dame Koenen niet mij wenste te spreken over deze zaak."
  Laatste update. En kom mij nou niet weer aan dat wij in zo'n prachtige rechtstaat leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @dadgad

  (no hard feeling he Ziva) LOL

  Lieverd, hij bedoelde een andere laatste post. Maar ik vind het lief dat je nog aan onze 'nacht' terug denkt.

  @Adamas

  Het kotst me moeite, maar in deze, geef ik je gelijk.

  Al zal jouw en mijn mening hoe het gepeupel een toekomst te bieden waarschijnlijk altijd tegenstrijdig blijven. Bloed, blijft, Bloed.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Adamas

  En voor de duidelijkheid: Toen ik uitlegde dat ik helemaal niets van hem had vernomen en hij mij niet terug had gebeld, deelde de telefoniste mij mede dat dame Koenen niet mij wenste te spreken over deze zaak."

  Hier geef ik je gelijk. Ongelofelijk hoe normaal dit is in Nederland. Ik heb in andere landen gewoond, en nooit werd je zo naar huis gestuurd door een 'overheidsdienaar' of 'politicus'.

  BTW; Ik heb even gezocht en gebeld; Koenen is niet een 'chosen one' almanac-bekende. Sorry. (ze deden wat vroeger met plantages en slaven enzo in Latijns-Amerika. Dus vraag je opa).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Ziva

  Lieverd, hij bedoelde een andere laatste post

  Heb jij even geluk!

  Maar ik vind het lief dat je nog aan onze 'nacht' terug denkt.

  Uiteraard om nooit te vergeten. :)

  Trouwens, hoe noem je zo'n multifunctioneel ding eigenlijk? Super-Tarzan?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Ziva

  Heb je dat Taglit logo goed bekeken? Een all seeing eye en een passer? Vrijmetselarij?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ahh..speculeren over Barracuda's indentiteit.

  Ik zou niet weten wie Barracuda is, maar ik weet wél wie hij niet is. Hij is niét Eric Krebbers of Peter Breedveld (want politiek te agnostisch). Bovendien verschilt Barracuda's schrijfstijl nogal van die van Breedveld.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @dagdad:

  "of misschien wel een professionele journalist?"

  Dat is hij inderdaad.
  En dat kan ik veilig stellen, want zodra Barracuda dit ontkent wordt hij boven mij gelooft ;)

  BeantwoordenVerwijderen