vrijdag 11 november 2011

Thermietbom

Van tijd tot tijd duiken zogenaamde 9/11-klokkenluiders op met opzienbarende onthullingen. Het merendeel kun je meteen terzijde schuiven. Niet zelden betreft het of andere licht gestoorde oud-militair die heel lang heeft zitten piekeren en steeds meer overtuigd raakt van het eigen gelijk, maar natuurlijk geen spat bewijs heeft voor een inside job.

Voormalig 'CIA medewerkster' Susan Lindauer kan er ook wat van: de aanslagen van 9/11 waren wel degelijk uitgevoerd door moslimkapers, stelt ze, maar de VS wist ervan en heeft het om het allemaal een tikkeltje erger te maken gewoon laten gebeuren en stiekem een 'thermietbom' in het WTC gestopt en tot ontploffing gebracht om zo Irak binnen te kunnen vallen. En dus wordt Susan niet voor vol aangezien. Dat is jammer, want Lindauer zat mogelijk dichter op het vuur dan menigeen denkt.

Lindauer: Dochter van een krantenuitgever uit Alaska, en journaliste. Vooral heel erg politiek gedreven en pro-moslim, zegt ze zelf. Ze heeft allerlei baantjes gehad, vooral in Washington, maar ook in New York, waar ze voor de VN en de Iraakse Ambassade zou hebben gewerkt. Zou, want erg duidelijk is het allemaal niet.

In 2004 werd ze in elk geval gearresteerd door de FBI en gevangen gezet. Ze zou spion geweest zijn voor de Irakezen en als zelfverklaard 'vredesactiviste' diverse diplomaten uit moslimlanden hebben ontmoet. Niet eerder dan in 2009 liet de regering de beschuldigingen vallen. Een psychiater concludeerde dat Susan leed aan 'grandioze desillusies' en zij niet in staat zou zijn om te getuigen. Haar jongere broer heeft haar verhalen over al die diplomatieke ontmoetingen nooit geloofd, het gezin Lindauer is nogal 'fantasierijk', maar vond het wel frappant dat Susan hem in de zomer van 2001 wist te vertellen dat Lower Manhattan zou worden 'vernietigd'.

Niemand kreeg de vinger achter dit verhaal, maar nu klapt Lindauer in een nieuw boek uit de school. Ze was naar eigen zeggen informant voor de CIA, en moest onder meer onderzoeken of de Irakezen van plan waren om met vliegtuigen het WTC aan te vallen. Dat zou de CIA al in maart 2001 hebben geweten en in augustus 2011 stonden alle inlichtingenseinen op rood. De Irakese diplomaten die zij sprak kregen dan ook als waarschuwing mee dat de VS ze zouden platbombarderen als mocht blijken dat ze achter deze plannen zaten, maar Irak haalde de schouders op. Na de 9/11 raakte Lindauer ervan overtuigd dat de inlichtingendiensten expres niets hadden ondernomen en was ze al niet meer welkom in het kantoor van haar CIA contact. De enige manier om haar monddood te maken, suggereert ze zelf, was door haar te arresteren, want ook na 9/11 onderhield Susan contacten met Iraakse diplomaten.

Strikt genomen hoeft Lindauer, verre familie van voormalige stafchef onder Bush Andy Card, hier niet eens te liegen: het is bekend dat de Amerikaanse inlichtingendiensten al het nodige hadden opgevangen over 9/11 en de regering Bush daar te weinig aandacht aan schonk. Maar Lindauer schiet volledig door met haar thermietbom. Details hier. Het verhaal is dat vanaf augustus 2001 geheimzinnige busjes zouden zijn gezien bij het WTC en een vriend uit inlichtingenkringen haar vertelde dat die busjes mogelijk thermiet naar binnen hebben gebracht. De invloed van complotsites doet zich hier duidelijk gelden. Alleen heeft Susan niet helemaal begrepen wat thermiet is. Dat is geen explosief, maar een hoog brandbaar goedje dat je op alle stalen steunbalken van WTC zou hebben moeten aanbrengen om ze te verzwakken. En dat doe je niet met een paar busjes en ook niet tijdens een paar nachtelijke uurtjes.

Huishoudelijk: Barracuda is er eind volgende week weer. 

100 opmerkingen:

 1. Zoals de Amerikanen zo mooi kunnen zeggen: There is definitely something fishy

  The 10 unanswered questions of 9/11

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag 11-11-11. Als er NU WEER niks gebeurt stop ik definitief met die hele conspiracy shit.

  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad Arminius, je hebt gelijk. Vandaag zou er toch wel iets grandioos moeten gebeuren. 11-11-11 Hoe vaak maak je dat mee! Lol

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet geschoten is altijd mis...poes. Dat is mijn voorspelling voor nog veel meer nodeloos bloedvergieten in dit aardse tranendal. Kom er maar in 'ziva' want ik weet dat je als electronische 'soldate' 24/7 wel aan het werk 'moet' zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dat doemdenken namelijk een beetje zat aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste 2 zijn mijn antwoord op je reactie 'ziva'. En verhip als Barracuda met deze beelden vandaag toch nog wel wat dichter bij de 'realiteit' zit dan die hele Lindauer...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jazeker Arminius. Daarom gaat het de synagoge van lucifer ook steeds moeilijker af om hun goy-hommels verwoest tegen israël's oppositie op te hitsen! Sterker nog; ze controleren hun politieke trekpoppen tot in de finesses, echter de soldaten (zoals in je laatste link al weldegelijk doorklinkt!) die met hun poten in de modder met israëls tegenstanders 'moeten' afrekenen, beginnen van de jodenwijsheid te mopperen en daardoor openlijk tegen hun leiding in te muiten! Ik heb daar zelfs hier in Nederland al gedocumenteerde voorbeelden van in 'mijn' bezit! Dus 'ziva' moet maar eens heel snel een toontje lager gaan zingen met haar onoverwinnelijkheid betreft hun commando's aan welke goyim attack dog waar dan ook. Viva la paz...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Adamas,

  Kerel wat een leuke foto's man. Prachtige dames allemaal. Je zou zo bij het leger willen. Normaliter word ik op slag depressief bij het zien van militair gerelateerde foto's. Dit is daar in tegen een gezellig aanzicht, zo'n gemengd leger, net een schoolkamp.

  Op naar Israël!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gatver die link van Ziva heeft het gewoonlijke deprimerende klik na 60 seconden weg effect. Bovendien is jouw muziek smaak (Ziva) ook echt een tranendal om in te verdrinken. Echt iedere keer weer. Luister je echt alleen maar naar troep?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Adamas die links van jou zijn toch wel echt de meest obscure, duistere websites die je maar kunt vinden zeg. Lees je al die troep echt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eens kijken, wie kan ik nog meer beledigen vandaag? Arminius! Je hebt echt een foeilelijke kut foto. Ga die is veranderen a.u.b. Bij voorbaat dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Laat het duidelijk dat mijn toekomstige zoon een evenbeeld dient te worden van deze grandioze held, zodat hij later met dergelijke figuranten even genadeloos kan afrekenen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prettige 'reis' Dadgad. En hun Anglosaksisch gehersenspoelden maken het al helemaal te bont.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat ziet er ook gewoon gezellig uit! LoL. Nee echt ik ga maar eens naar Israël, denk ik.

  En die Anglosaksische douchebags daar in America, ik hoop dat ze flink verder worden gemolesteerd door de TSA. Dat verslapte papsvolk mag wel wat lijden van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je gedraagt je vandaag als een muis die op de tafel staat te dansen terwijl de kat van huis is dadgad. Hoeveel heb je er al op?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als het met 11-11-11 niks wordt is er op 20-11-2011 om 20:11 nog een herkansing. De vraag is dan: wat eten we die avond voordat de wereld vergaat? En vergaat de wereld netjes per tijdzone, ieder uur een stukje?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ganz nichts herr Adamas. Zo sober als maar ken. Een melige bui zoals dat heet.

  Ik heb je video-link na exact 60 sec (mijn limiet gewoonlijk) maar weg geklikt. Vind je niet erg of wel?

  Heb je genoten van Stewie zijn brute acties?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @dadgad

  Wat ik post is niet wat ik op mijn iPod heb staan, maar onderdeel van wat ik wil zeggen in een post.

  transmedia storytelling Dadgad ;-)

  En tja, dat subverted nation gehonoreer van Adamas. Adamas linkt dan naar het postje over de JIDF dat hem uitkomt. Niet naar het postje waar ze schuw melden dat hun paypal account is gebanned. LoL.

  Propaganda is ook Adamas niet vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nogmaals 'ziva' ik propageer helemaal nìenté capiche? Jij begon hier van de hoge toren te blazen dat je mij wegens kritiek op jouw tribe (precies zoals dat in die desinfo link van subverted-nation wordt uitgelegd!) niet meer ging los laten o.i.d. Ja toch? Daarom wil ik je hierbij persoonlijk als ruil daarvoor terug pasen dat dat soort van 'dreigementen' bij mij altijd als een rode lap op een stier hebben uitgepakt 'niñita'! Ik zweer niet graag of veel. Echter die 'dreigementen' zullen (afhankelijk vna hoe je daarmee omgaat) vanaf het moment dat je ze naar me toe slingerde, je door mij persoonlijk tot vervelens toe overal waar je online over dat jidf van je loopt te boasten, worden nagedragen. Ben je mij nou daar helemaal over een dood paard heen gepleurt!? Dus wat nou propaganda. Jij weet niet eens half met wie jij hier te maken blijkt te hebben, laat staan dat je ook maar vaag vermoedt met wiens powerrrr je hier aan het 'dollen' bent geslagen hahaha. Nederigheid dan wel oprecht getoonde boetedoening meidje, zo niet dan blijf je als een stout kindje lekker over mijn knie heen liggen. (no kidding...)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat!? Is dat jullie volkslied? Deze nichterij?! You got to be kidding!

  Dit is toch wel zo overdreven gay, commercieel goedkoop en ronduit slecht met die foeilelijke piano begeleiding. Naaasty!

  Nee even serieus. Jullie hebben toch wel beter?

  Ik hou mij helemaal niet bezig met wat Adamas allemaal zegt. Af en toe klik ik op zijn links naar die obscure pagina's van hem en verdwijn na 10 seconden weer. Sommige youtube video's halen net 60 sec aandacht, maar dat is al veel.

  Maar de links van Arminius die bekijk ik al helemaal niet meer. Hij heeft onderhand bij mij het reverse effect teweeg gebracht met zijn obsessieve link-smijterij.

  (de nummers natuurlijk wel)


  ach.. wat klets ik weer voor nonsense.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. eh... even voor de duidelijkheid. Mijn laatste post was gericht aan die Israëlische dame hier met de "muziek smaak".

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hier dit is ook zo'n verschrikkelijk nummer dat net zo in elkaar steekt als dat "we are one" wat je linkte. Zo a-creatief. Echt een belediging aan je gehoor. En het kan me niks schelen dat het de meest succesvolle, geslaagde top-zangers en muzikanten zijn dit spelen. Hgt is gewoon scheisse. Net als die zogenaamde liefdadigheid erachter, maar dat is wat anders.

  Nee geef mij maar gewoon de Sirtaki voor vanavond.

  Heb je geen oprechte, integere Joodse muziek voor me?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Adamas

  Ik weet al heel lang wie je bent. Maar ik ben niet hier om jou te 'bestrijden'. Integendeel zelfs. Ik vind het wel leerzaam om met je van 'gedachten te wisselen'.

  Dan kan je wel boos worden bij iedere keer dat ik je laat merken dat ik slimmer ben dan die simpele FARC doos die je in je cel hebt genomen, maar wake up 'tiger of Malaysia.."; such is life.

  Oh ja, en de JIDF weglachen is wel erg suf als de JIDF jouw subverted nation fanclub op de knietjes dwong. Cool down 'Tiger', en dreig niet zo in iedere halfzin. Het misstaat je. Je intelligentie is een stuk interessanter dan die halfzachte militante onzin die je uitkraamt.

  @dadgad

  Dit is het Israelische volkslied; Hatikvah

  En ja, dat maakt dat we nooit meer afstand doen van ons land en ons bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dadgad;
  Die een na laatste link van je had te maken met een parodie op die schijnheilige goedbedoelendheid. De uitverkorenen willen daarmee via hun dikke middel-vinger naar de nietjodenwereld toe sarcastisch laten zien hoe ze 'hun' sloofjes er weer eens goed van tussen namen. Die moorden op die vlootgangers dus! Ook mijn humor zal dat nooit worden, maar 'ziva' kan daar blijkbaar wel soppend van genot mee wegkomen. Het is voor mij inderdaad ook van een onaanvaardbaar ziekelijke disrespectabelheid, waardoor ik 'ziva' hierbij geheel voor jouw rekening tijdelijk zou willen overdragen. Maar denk erom wegens onvoldane rekeningen blijft ze tot dan toe nog wel steeds van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @adamas

  Stotter..stotter...

  stumper; napraten wat je ingefluisterd wordt "madam madam', maar afhaken als het te heet onder je behaarde billen wordt.

  LoL

  Soldaat van Niks

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @ziva

  Dat is prachtig. Goh, misschien wel het mooiste volk lied wat ik ooit gehoord heb. Totaal anders dan wat je voorheen linkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Adamas

  "Maar denk erom wegens onvoldane rekeningen blijft ze tot dan toe nog wel steeds van mij."


  eh... no problemo!

  Jullie zouden toch echt eens op een date moeten.

  Ze heeft jouw praktisch al uitgenodigd toen met die link naar die quasi-date-pick up site, je weet wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Die arrogantie van je in 23:12 laat bij mij een hoge mate van afstotelijkheid achter 'ziva'. Doet mij een beetje denken aan die arrestatie boeren van laatst, die zwaar bewapend en gemaskerd nog schijnen te denken over enige kracht tegen ongewapende burgers te kunnen beschikken! 'Bedankt' trouwens voor die complimenten betreft mijn zogenaamde inteligentie hoor. En dat van een geniaal uitverkorene? Toe maar zeg! Hahaha. De supremacistische kak druipt er gewoonweg van af! Hebben jullie dat nou werkelijk zelf nooit in de smiezen? Oh ja shit ik vergat even met wie ik hier van doen heb. Hier heb je een goyimse evenknie...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dadgad;
  Mevrouw blijkt steeds hitsiger van mijn postjes te worden. Droog haar eens even snel af? En nee mac-donnalds daar doe ik niet aan. Worden mijn andere dames vreselijk jaloers van...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @Adamas

  Goed, op jouw niveau dan (vinden je call (oeps, nee) oppas-girls in de cel top)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Een optreden in judeostan gecombineerd met het verwijt dat ik een pooier zou zijn of zo? He? Leg eens uit 'ziva'. Of ben jij momenteel echt van opgewondenheid je mannelijke counterparts hier virtueel aan het misbruiken? Het is dat ik nooit op welke wijze aangifte ergens van doe, maar deze ongecontroleerdheid is mij toch echt wel wat laag...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Arminius:

  Zowaar een lijst met 10 vragen die niets met complotonzin te maken hebben

  Chapeau daarvoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. BREAKING!:
  Deze jodenaangever is thuis door de mand gevallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Legenda Adamas?

  Wie, wat, waarom, hoe?

  Dit klinkt als: "BREAKING!!! Er is een boom omgevallen!"
  *stilte*

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik merkte op een van zijn virtuele stekjes dat er veel ge ms-docked wordt tegen hem de laatste tijd. En verder kreeg ik via de e-box nog binnen dat de miljoenen die dat geslependienst sloofje daar in Amerika wegroofde, op het punt van terugvordering staan wegens een voor hem ongunstige uitspraak! (wegens een gelijkaardige actie van hem aldaar) Dus wuillempie kom er maar in jongen hahaha. That's all 'ziva'. Valt het je tegen? Don't worry because ondankbaar is verry soon op lompen van dankbaarheid echt wel bij een van de vele als paddenstoelen uit de grond schietende voedselbanken aan te treffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Aha, dank. Ik had niet eens in de gaten dat het over Wim Dankbaar ging.

  Wist ook niet dat hij zich naast die ultrasaaie niet doorheen te worstelen opstellen over Vaatstra bij KLOL zich nog bezighield met andere capriolen.

  Ik bedoel dat JFK verhaal van hem is toch al jaren geleden gedebunked en vervolgens geflopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. O ja; en die post van 18:29 is er op een onbewaakte moment door een van mijn lollig willen zijnde geloofsgenotes op gegooid. Ze dacht zeker dat ik mij het hoofd op hol hier door jou liet brengen of zoiets. En dat nog wel door iemand die ik nog nooit heb gezien dan wel wens te ontmoeten vanwege de uitverkorenen genen waarover ik al vanaf mijn wieg ben onderwezen! Niet conditionerend of gehersenspoeld afgericht, maar wel vanwege hun all over bekendstaande geslepenheid! Ik heb mijn protocollen opnieuw moeten aanpassen om zulke jaloers brakende neigingen van mijn groepsgenotes in de toekomst nog uit te kunnen sluiten. 'K hoop dat wie de schoen past hem snel weer aantrekt om verder met haar leventje te willen gaan. OK?

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Adamas

  Ik dacht al. Adamas, zit je er nou net naast te klikken, terwijl je best met Chaka Kahn je gevoelens naar me kan uiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Jij lijdt aan een zeer ernstige vorm v/h Stokholm syndroom 'ziva'. Gevaarlijk voor degenen die deondanks toch wel om jouw heen verder zullen 'moeten' functioneren. Niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. hahaha...Stockholm syndroom....weet je het zeker?

  Maar dank je dat je zelfs nog zorgen maakt om mijn 'collega's'. Dat is alleen niet nodig. Alles gaat volgens plan.

  Mocht het echter toch fout aflopen en de wereld vliegt in brand, kunnen we altijd nog samen door de poorten van de hel de nieuwe vrije wereld opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. 'K vat je...

  En voor de beschrijving van het soort man dat hieronder geschetst wordt, moet je toch echt niet weer aan mijn kant van 'onze' scheidslijn zoeken. Zo wanhopig desperaat ben ik hier op jou toch nooit overgekomen 'ziva'!? Moch dat eventueel wel het geval blijken te zijn, dan vrees ik voor je dat er echt wel iets tussen je oren is misgegaan. Dat spijt mij dan even niet. Hoe zijn trouwens je polisvoorwaarden betreft een psych? Mijn diagnose heb je alvast helemaal gratis en voor niets net kunnen bemachtigen...

  "Let wel, de veel-te-lieve-man. Zo een die nooit tegen je in gaat. Zo’n man die nog je reet zou afvegen na het poepen. Ik pas. Dat doe ik liever zelf." Tamara dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Inderdaad! (15:37) Die plannetjes der bin-shit slagen alleen als je zonder protocolaire discipline met een op je pad gestuurde dellebel met je hersens tussen de benen in gaat slapen. Letterlijk en voor eeuwig dus in dit geval. Begrijp je nu waarom ik al vanaf mijn jeugd ben geleerd om op te passen voor die harlot die aan vele wateren gelegen is? De volgens plan verlopende gevolgen van jullie acties kunnen ook nu zeker niet meer uitblijven 'ziva'. Bovendien kan het toch ook zo zijn dat die revolutionaire (s)pion door Iran zelf als van meerdere walletjes vretende is aangepakt? Goed van je dat je (jou kennende) nu al in je vuistje lacht, dan kunnen wij dat straks als laatste des te beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. tssk... niet helemaal juist, en dat Tamara meisje is een open deur.

  Het is niet waar dat ik op foute mannen val. Die zijn namelijk meestal dom, en ik haat domme mensen. Goed ik ga liever wat drinken met een Hell's Angel dan met een sociaal talentloze software geek met een WNF-sticker op zijn laptop, maar dat heeft meer met de fun te maken, dan met prikkelende interesse.

  Maar je hebt gelijk. Ik hou wel van een beetje uitdaging, en wat grenzen opzoeken.

  En maak je over mijn beeld over jou geen zorgen. Ik zie je niet als een foute man, maar als een verwarde macho latino waarvan ik me afvraag of tie zijn borst- en balhaar scheert.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ach, we hebben jullie met het opruimen van dit soort addergebroed alleen maar een dienst bewezen.

  Waarom denk je dat dit soort terroristen poepies in Dubai in multi-sterren hotels verblijft?

  Naast het plannen van het doden van onschuldige burgers laten ze zich vollopen met de geneugten van de westerse decadentie waarvoor ze thuis hun buren aan de galg hangen. De homo-escorts zijn namelijk erg populair in Dubai.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik denk eerder deze want dat zullen jullie de komende tijd hard nodig hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. LoL, nee, een loser en een verrader.

  Doesn't get me steamy, Adamas.

  Anyway, voor de records, ik denk niet dat Angels leuk zijn. Ze zijn nl stuk voor stuk ultra-lelijk.

  BTW je hebt mijn (verkapte) vraag nog niet beantwoord. Hoe staat het met je 'haarmanagement". Billen, Ballen, Borst netjes glad of lijk je meer op een ongerept stukje Amazone?

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik denk eerder deze want dat zullen jullie de komende tijd hard nodig hebben...

  hmm, ik denk dat jij harder mag bidden dat die scene van jou niet het breaking news vanuit Tel Aviv wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik vraag mij echt af wat je toch met al die crypto steekjes onder water bedoelt. Ben je weer eens aan de barrel en probeer je me via sexueel getinte insinuaties uit te horen waarop je straks moet letten (geschoren balzak enz?) voor wanneer je het mes vanonder de lakens tevoorschijn moet toveren? Hahaha wat een vage filmpje en plaatjes stuur je toch weer de hele tijd op me af. De kwijl druipt van mijn kin! (nee dus) De bedoelingen daarvan ontgaan mij ook nu weer eens. 'T zal wel aan mij liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Volgens mij kick jij op oraal overgebrachte sm-sessies 'ziva'! Weet jij alvast het nummer dan wel e-adres van ronny?

  BeantwoordenVerwijderen
 51. LoL,

  Nee, niet aan de 'barrel'. Gewoon aan het werk (en nee, daar ontdoe ik me niet van mijn kleren). Hoewel, ik heb een tijdje in Helsinki gewerkt, en ga je gewoon met je klanten naar de sauna. Weird, maar goed voor de business.

  Alles is een stukje van de puzzel Adamas, en bovendien als ik je per dag een paar minuten van die 'subverted nation' rommel kan afhouden, ben ik al tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. hahaha

  Volgens mij kick jij op oraal overgebrachte sm-sessies 'ziva'!

  Als je dat in de kroeg tegen me zou zeggen zou ik denken; "WTF??" "Goed doe me maar een drankje, ik heb wel interesse in zin 2."

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Gesnopen en dat zal je alleen op een maniet nog lukken. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Deze avatar ook leuk. Wuink wuink wuink...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ga lekker verder mijn snor drukken. Jij hebt me met je laatste post juist enorm gestimuleerd om mij verder te bekwamen in deze fratsen 'ziva'! 'XXX-jes'...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Adamas

  LoL.

  Hier goeie sjop. Kan je wat stoere boots kopen. En dan door de duinen rennen, en heel hard 'boe' roepen tegen de hertjes.

  Na zes weken ben je dan toe aan 'tijgeren'.

  That is, als je winners-materiaal bent

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Nee hoor Dadgad. Zij ('ziva') heeft mij gisteren met die 'litaraire' sparringssessie he-le-maal uit de eventuele genegenheid die ik nog voor haar kon opbrengen gereanimeerd. Mijn spambox puilt als gevolg van die woordenbrij uit van op red allert staande alarmbellen van waarschuwingen! Mevrouw is blijkbaar nogal bekend in 'truthersland', waardoor mij welgevallige goji-mgroupies hun kans ruiken door zich al-mas als reddende engeltjes voor mijn voeten te werpen! No kidding... Dat heeft ze in ieder geval al wel voor elkaar gekregen met haar op pornografische ranzigheid gebaseerde e-lust. Je mag d'r dus helemaal voor jezelf hebben Dadgad. Ze is van af dit moment helemaal de jouwe kerel! Woon haar helemaal uit, want dat is de enige taal die ze verstaat. Mijn energie kan wel aan gevoeligere vrouwen besteed zijn. Chaitos...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ik kan moderator's lezers niet meer ontzeggen dat er vanuit deze hoek op dit moment wel erg zwaar aan me getrokken wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Aan die schoonheid kan 'ziva' inderdaad nooit meer tippen Arminius.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. O ja; Ik heb nog wat shokkende zaken betreft het hebben van groene ogen opgediept! Binnenkort als zeer schokkend te ervaren op mijn blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ach gossie, Adamas. Willen ze je weer eens opsluiten? Lastig zo vlak voor Sinterklaas.

  @Arminius

  Mooie meiden, goede regio ;-)


  Hier is mijn duit met 'schoonheid' voor jullie 'mannen'. Droom lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ja lekker he Arminius?! Echter; die jaloerse mannin in schaapskledij moet meteen weer het feestje voor ons mannen abrubt verpesten! En ja 'ziva' ik ben wel eens met dreigmails bestookt vanuit CIDI/MDI-hoek. Dat doet mij echter al jaren nul komma nul meidje! Bovendien zijn ze al meerdere keren op hun schreden moeten terugkomen wegens ervaren juridische pitbulls die ik van wat collegas uit de informele economie spontaan kreeg aangeboden. Strak he!? Nee mijn spambox puilt helemaal over van de Arabische schoonheden die mij via veel goed bedoelde raadgevingtjes, voor het onnodig vastplakken aan jouw geslepen s-lijmpogingen willen behoeden! Dit werk zeg maar. Wijs geworden uit Hufschmids wederwaardigheden op dat gebied houd ik de boot al langere tijd een beetje af. Heb jij nog wat gekoojerde raad uit je vele geslepen ervaringen voor me?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik niet meer van jou 'ziva'! Slaap jij nog of zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Heb jij nog wat gekoojerde raad uit je vele geslepen ervaringen voor me?

  Tuurlijk, Adamas: "Relax Goi."

  Ik refereerde alleen maar aan je eigen opmerking en verwijzing naar een Justitie promotiefilmpje over huiselijk geweld binnen allochtone gezinnen. Mijn conclusie was dat Justitie achter je aanzit. Maar kennelijk is het dus het huiselijk geweld gedeelte.

  Lullig voor je, dat je met de pollepel op je helm wordt geslagen door je Arabische nimf omdat je teveel adrenaline genereert wanneer je aan mij denkt.

  Voor de rest heb ik geen idee waarom je nu weer het CIDI en het MDI in de comments sleept. Ik heb in ieder geval niets met ze te maken. Dit zijn clubs voor gewone mensen, dat weet je toch?

  Ik slaap overigens uitstekend. Wil je niet weten wat ik aan heb (of niet) als ik slaap, en waar ik mee wakker wordt (of niet)?

  BTW WTF is een 'mannin'?

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik ben als 'goy' zo relax als wat 'mijn liefje'. Je tribegenote (het is nu nog 'symbolisch' wat menstruatie bloed van bonobos verpakt in ballonnen!) ziet echter de onuitstaanbare bui alreeds hangen!? Ik bewaar mijn lach nog even...

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @Adamas

  tssk... lief symbool-soldaatje van me. Je grijpt en graait maar weer snel wat linkjes en plaatjes bij elkaar om de promo-positie van je 'gelijk' te verdedigen. Echter wat zal de papa van Ahmad Rezaie denken wanneer hij leest dat het antwoord op de 'reis naar de maagden' voor zijn zoon wordt gepareerd met een paar verfbommetjes?

  Kudo's?

  LoL. Ik zou dus niet mijn 'lach bewaren', maar eerder nog even genieten van mijn 'rechterhand', want die ben je kwijt als je nieuwe patron zijn gelijk bij je komt opeisen.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Als Chéfè der oppositie ben ik daar altijd op voorbereid bin-shit harlot. Tranquillo verklede mannin you're wellcome. Don't panick just be Hispanic. MAN!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. zucht

  het eerste gedeelte kan ik inmiddels wel ontcijferen, maar wat je nu weer bedoelt met

  Tranquillo verklede mannin you're wellcome. Don't panick just be Hispanic. MAN!

  Is me weer een raadsel. Of is dit deel twee van "Adamas voor Joden"? Of denk je dat ik een man ben?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ik vermoed al langere tijd dat jij je zo probeert te propageren 'ziva'...

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @Adamas

  Als 'Peggy'? Hmm, nee niet echt.

  Ik maak weinig geheim van wie ik ben, of beter nog, waar ik voor sta. Ik ontken het ook niet, en zoek geen 'begrip'. Ik ben hier voor mijn lol, hasbara-activiteiten, of JIDF werk, of MFA-PR doe ik wel ergens anders.

  OK, ik geef toe, ik moet wel een beetje lachen om jullie 'mannen' en jullie gestotter en koortsachtig gezoek naar je 'ballen' wanneer een vrouw 'in your face' reageert. Het is ook schattig, en het laat alleen maar weer zien dat we uiteindelijk allemaal niet zoveel verschillen.

  Een 'Peggy' ben ik echter niet. Je grappige manier van reageren vind ik leuk, maar je bent teveel van 'voor mijn tijd' om me ooit echt te kunnen behagen. Je zegt namelijk echt al minstens 5 jaar exact hetzelfde. Overal!. Dat is niet wat ik zoek in een man. Leuk om mee te kletsen in de kroeg oid, maar te 'ambieren'?

  Nee, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. De arrogantie om te veronderstellen dat ik een oogje op je zou kunnen hebben, laat weer eens die zwakzinnnigheid van je betreft de taal die ik hier met je probeer uit te wisselen kond doen. Natuurlijk ben ik ver boven jou verheven waar het om diepzinnige intellect gaat uitverkorene der arrogantie. Je zogenaamd aantrekkelijke voorkomendheid heb ik via verzetstrijdsters al lang en breed op mijn harde staan 'liefje'. Ooit heb je je nagels hysterisch in een gojima moeten zetten, waarvan al langere tijd beelden online te bestuderen zijn. Jij moet mij als gekoosjerde bonobo nooit meer boven de 25 inschatten wil je? Ik zou er bijna stupide/narcictisch van kunnen worden oma 'ziva'. Lager dan 35 was het niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ziva, vertel mij eens. Ben ik als ongelovige "goj" gedoemd om in de hel te eindigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @dadgad

  Nee, dat soort exclusiviteit kent het Joodse geloof niet. 'Hemel' en 'Hel' staan open voor iedereen "Jood" en "niet-Jood". Overigens het hele concept van "Hemel en Hel" is anders dan bijv het Christendom dat kent. Zo is er geen 'voor eeuwig branden in de Hel' binnen het Joodse geloof. Je krijgt 12 maanden de tijd om uit de Hel naar de garden of Eden te klimmen. Lukt je dat niet, verdwijn je voor eeuwig.

  @Adamas

  Je raaskalt weer eens, zeurpiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Ik heb nog wel de dochter van Ziva gevonden

  Maar er is nog hoop voor je Ziva, maar dan moet je wel een beetje opschieten

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Zo, die kan men in zijn zak steken! Hadden we der daar maar meer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. ah... interessant.

  Maar ben jij dus Jodin? (Gelovig?)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. @Arminius

  ;-) you wish

  @dadgad

  Ik ben Joods door geboorte, maar ik ben niet religieus, ook niet zo opgevoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ja, en ik ben Bataaf van geboorte. Wat een onzin zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @Arminius

  Mooi man, eet er een croissantje op, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik ben half Nederlander, half Italiaan van geboorte. Zeg maar het moment dat ik uit mijn moeders vagina tevoorschijn kroop plakte het welkoms comité van de menselijke beschaving mij eventjes snel deze twee labels op, daarna kon ik aan mijn moeder worden overgedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. "Jij raaskalt weer eens, zeurpiet."

  En jij staat met soortgelijke beelden op mijn harde. Altijd het laatste woord hebben? Ga vooral lekker zo door en dan zul je merken dat ik altijd win! Lekker puh...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Schattig Adamas, maar dat soort beelden zijn never van mij gemaakt. Dus graaf nog even door in je spinneholletje want dit lijkt nergens op.

  En het gaat niet om het laatste woord. Ik geef gewoon antwoord op je vragen of suggesties. Dat je daar niet mee om kan gaan zegt meer over jou, dan over mij.

  /Blufpubertje

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. @dadgad

  Ah Italia, man..wees trots. Italie, het thuis van de meest fraaie kunst.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik win.
  ziva begint mij neus tikken (heel zachtjes) mmm... ga ik nog verder tot?

  BeantwoordenVerwijderen