donderdag 10 november 2011

Alarm


Meer details over de arrestatie van Ben van de B., die de autoriteiten ervan beschuldigt zijn dochters in een pedofielennetwerk te hebben gebracht. Tegenover het Noord-Hollands Dagblad, dat vermoedelijk gek is gebeld door opgewonden Argusogers en Anarchieltjes, bevestigt het OM, in navolging van Barracuda, het 'strafrechtelijk verleden van de verdachte' (en een ’mogelijk gevaarlijke situatie’).

Meest interessant is dat de beschuldigingen van Van de B. dat zijn kinderen door Jeugdzorg worden misbruikt en dat alles wordt gefilmd en verspreid in een kinderpornonetwerk, serieus zijn genomen. De kinderen zijn volgens het OM gehoord in een speciale verhooromgeving. 'Uit niets blijkt dat ze zijn misbruikt. Sinds zijn dochters uit huis zijn gezet richt de vader zijn pijlen op alle instanties die met die kwestie te maken hebben, zoals Jeugdzorg, de rechtbank en de politie. Hij verspreidt verhalen dat zij allemaal onderdeel zijn van een netwerk van pedofielen.'

Iemand die het voor hem opneemt is volgens het Noord-Hollands Dagblad Anneke Bleeker, vaccincomplotter. En niet te vergeten Argusoog-uitbater Arend Zeevat (door de krant omschreven als 'ene Arend Zeevat van Argusoog').

Die laatste vertilde zich deze week weer eens aan de een 'ernstige waarschuwing' over het ingrijpen van de Amerikaanse overheid, waarbij alle publiekelijke en internetkanalen woensdag om 19:00 uur Nederlandse tijd zouden worden geblokkeerd. Het is weer een typisch voorbeeld van complotters die de klok met de lepel verwarren. De federale rampenbestrijdingsdienst FEMA hield in de VS een grootschalig experiment met een video-alarm op alle tv netwerken en radiostations, waarbij de programmering voor 30 seconden werd onderbroken, maar dat gold niet voor internet (hoe wil je internet 'onderbreken'?). Overigens is het alarmsysteem nog mislukt ook. Sommige tv-kijkers kregen een deel van de boodschap voorgeschoteld, anderen helemaal niets.

Hoe kwam Arend trouwens aan die 'ernstige waarschuwing'? Heel simpel: een onzinvideo van een Twentse complotter, waarin weer veel dom geblaat over de illuminatie en de voorspelling dat het video-alarm de opmaat vormt tot een soort WOIII, dat zou moeten plaatsvinden op 11-11-11, want complotters hebben nu eenmaal iets met getallen. Die info kwam weer van een druk fantaserende Amerikaanse geloofsgenoot.

Kijk alleen niet vreemd op als Arend en zijn Twentse vrienden aanstaande zaterdag, als WOIII weer niet is uitgebroken, ons gewoon weer een volgend complot voorzetten. Maar u hoeft Barracuda niet te geloven, want hij is ongetwijfeld onderdeel van het 'Nederlands politiek - industrieel complex'.

16 opmerkingen:

 1. Zucht!

  Het vetgedrukte deel in het artikel is volgens Ben een regelrechte leugen, om de zaak in de doofpot te houden. Zijn dochters zijn namelijk, volgens Ben nooit onderzocht en hebben nooit gesproken met de zedenpolitie in een speciale verhooromgeving. Mocht dit wel zijn gebeurd dan hadden zijn dochters hem dat zeker gezegd. Het past geheel in de smerige leugenachtige mentaliteit van de door de pedomaffia aangestuurde justitie en politie. De macht van Joris Demmink in uitvoering.

  Verder deelde Ben de volgende bijzondere feiten mee. Hij heeft vernomen dat een aantal mensen, waaronder Anton Weijers van het gezinshuis in Zoetermeer waar zijn kinderen verblijven, op 2 november, de dag na zijn arrestatie, pas aangifte heeft gedaan van bedreiging en smaad. Hoe corrupt is dat. Eerst iemand arresteren, molesteren en dan pas aangifte doen. Dit is hoe de pedojustitie van Joris Demmink haar rechtzaakjes in elkaar breit.

  Ook zei Ben dat justitie in hoger beroep is gegaan tegen de schorsing van Ben’s inbewaringsteliing. Dus ze willen hem alsnog achter de tralies om er zeker van te zijn, dat hij zijn onthullingen van de satanisch geïnspireerde pedomaffia stopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joopenel zegt:
  9 november 2011 om 20:21

  Ik woon in Schoorl. De hele zaak is kul. Het hele dorp is ziek van hem. Geloof niets van dit gezwets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Mocht dit wel zijn gebeurd dan hadden zijn dochters hem dat zeker gezegd.'

  Hoezo? Die dochters zitten bij een pleeggezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je zo moeilijk door dat wat Ben te vertellen heeft kan doorlezen Barracuda. De perversie waarmee er in dit land arrogant aan machtsmisbruik wordt gedaan wordt d.m.v. jouw soort berichtgeving TE ridiculiserend van de hand gewezen. Lijkt mij best pijnlijk voor al die slachtoffers waar deze shit daardoor op deze wijze als gelul omheen blijft hangen! Dit bericht is slechts die ene procent dat het nieuws haalt, dus je kan je wel voorstellen dat de signalen van Ben wel een kern van waarheid moeten bevatten. En ja ook de MSM moet voor hun geloofwaardigheid ook eens wat kluifjes in het hoenderhok gooien. En inderdaad is er veel ruis te bespeuren van aandachtsgeile lieden die via 99% van HUN realiteit die ene % bedrog aan de man proberen te brengen. He-laas ja. Kijk daar echter doorheen en plet daarbij nou niet meteen zoals die ene roze-olifant die hele porseleinenkast aan gort. Kom er maar in Kat kerel. Heb je trouwens de laatste 'zending' inmiddels al wel in verse staat ontvangen? Wuink wuink wuink...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat toch elke keer met complotters dat ze telkens weer naar andere incidenten moeten verwijzen om hun gelijk te halen? Het gaat hier over VdBrink, niet over een geval in Tilburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. John heb jij wel eens van de helicopter-view gehoord? Of kom jij niet veel verder dan die anderhalve meter van de grond vandaan? Dan spreek ik inderdaad spaans tegen je. En dat spijt mij niet hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die helikopterview is een trucje, beste. Als er te weinig bewijs is voor zaak X, wordt zaak Y er bij gesleept om zaak X 'waarschijnlijker' te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Overeenkomsten met hetgeen Ben via opgedane schade aan de kaak (op zijn beschadigde wijze en niveau!) probeert te stellen: Staatsinstellingen waar door geilbakken aan de touwtjes getrokken wordt, doofpot waarmee justitie haar verantwoordelijkheid probeert wit te wassen, en promotie van hun stroman waardoor hij als vanzelf wel zijn bakkes moet houden! Ik denk dat jij je niet goed in het dossier van Ben hebt ingelezen john. Need i say more?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 'K vat hem Arminius. Beschadigde zielen tref je tegenwoordig overal en nergens aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat arrestatieteams agressief tuig zijn, was me al bekend, Adamas. Niveau Ben van de B., zeg maar. Dat zegt helemaal niks over de betrouwbaarheid van Ben. Die betrouwbaarheid is nul.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die betrouwbaarheid wordt inderdaad zwaar beschadigd weergegeven door de krankzinnigheid waarover hij informeert. Dat moet je helaas in verhouding zien tot de pijnlijke schade die de man via zijn wederwaardigheden heeft moeten ondervinden. Idem Micha Kat e.a boodschappers die zich met deze vormen van ranzigheid op welke manier dan ook bezig houden 'pyt'.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig zijn die lui van het AT nog niet zo erg als deze jongens

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wie vertelde ook al weer dat er al vaker een nationale test was geweest?

  Eerste test met nationaal alarmsysteem in VS flopt

  BeantwoordenVerwijderen