woensdag 11 januari 2012

Real Illuminati

Complotters zijn papegaaien. Karbonnetjesdenkers. Kopieerfilosofen. Hetgeen verklaart waarom op internet de mening van één persoon al snel de waarheid van duizenden anderen wordt. Sir Tim Berners Lee had nooit de hyperlink moeten uitvinden, want nu waarschuwt heel alternatief internet voor een illusionaire vijand: de illuminati(e) of New World Order. Geen mens die meer weet wat het betekent.

Tot ergernis van enkelingen. The Real Illuminati heet een website, die tot doel heeft 'het weerleggen van alle absurde leugens en desinformatie over de Illuminati welke (...) op duizenden sites te vinden zijn. Al deze absurde theorieën, speculaties en onwaarheden zijn door tal van complotaanhangers gepubliceerd en keer op keer klakkeloos van elkaar overgenomen. Deze mensen hebben het woord “Illuminati” tot slechts een holle term gereduceerd die synoniem is geworden voor; een Nieuwe Wereld Orde (New World Order), de Elite, Bilderbergers, Duivelaanbidder enz. Ook door populaire videospelletjes, rapnummers en complotromans waarin de term Illuminati gebruikt wordt om de ‘duistere machten achter de schermen van het wereldtoneel’ te verwoorden, is de ware betekenis van het woord volledig verloren gegaan' 

Als gevolg hiervan wordt de Illuminati volgens de site door miljoenen mensen wereldwijd beschouwd als 'DE meest sinistere en gevaarlijkste organisatie op deze planeet welke zich tot doel heeft gesteld de wereldbevolking op korte termijn met miljoenen of zelfs miljarden te verminderen door middel van “chemtrails”, vaccinaties, mind-controlling chips en meer van dat fraais.'

Maar enkele alinea's verderop duiken de illuminati dan toch weer op. Want ze bestaan dus wel. Sort of. 'Slechts 6000 mensen 'runnen' deze aarde. Slechts 6000 mensen bepalen de regels voor 7 miljard(!) mensen. Slechts 6000 mensen kunnen doen wat ze willen, omdat WIJ dat toestaan. Het enige dat we hoeven te doen, is niet langer accepteren dat deze mensen, puur vanuit hun eigenbelangen, de wereld regeren. Er is geen grondwetswijziging nodig om een Koning of Koningin af te zetten. Het enige dat wij hoeven te doen, is niet langer accepteren dat iemand Koning of Koningin IS. Negeer alle symboliek en strip Beatrix (figuurlijk) van al haar franje.'

Zesduizend? Waar komt dat getal vandaan? Geteld, geturfd soms? Het resultaat van nauwkeurig onderzoek? Nope, weer gejat van andere illuminati sites. Ooit verzonnen door een weetal achter de pc op een zolderkamer en vervolgens eindeloos gekopieerd.

17 opmerkingen:

 1. Feit blijft dat de illuminati heeft bestaan. Vraag blijft, bestaat zij nog steeds, en zo ja, hoeveel invloed heeft zijn op deze wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad ze hebben bestaan (feit) en de symboliek vind je nog steeds vandaag de dag terug. (de dollar, darpa)

  What does it mean!!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk maar uit jongens, 'ze' willen vast weer wat van 'ons'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Arminius en Mind Fever:

  Vooral ook rondsnuffelen op de site van VigilantCitizen. Hij heeft het over de symboliek van de media, vol mind control, met Monarch Butterflies (Monarch Mind Control), éénoogsymboliek, baphomet, en dan komt het... hij schrijft helder (een stuk beter dan de gemiddelde warrige complotdebiel) en zijn voorbeelden zijn steeds weer geweldig. Als je zijn hele Lady Gaga-verhandeling leest, en dan vervolgens zijn hele serie Symbolic Pics of the Month doorklikt begint je een unheimlich gevoel te bekruipen. Je leert op zijn manier kijken en gaat onmiskenbaar dezelfde patronen zien die Vigilant ook ziet.

  ... En dan moet ik me weer aansluiten bij Mind Fever, want daarna vraag ik me weer af... What does it all mean!!?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tja dat zogenaamde Satanisme beangstigd mij niet zo(totaal niet), zelfs al het waar zou zijn.

  Maar als ik die foto's doorkijk, tja, je kan me niet vertellen dat er niets achter zit. De symboliek druipt er vanaf.

  Maar of het allemaal kwade intenties zijn valt weer te betwijfelen. Het grove merendeel van de mensen die zich hiermee bezig houden zijn allen conservatieve Christenen. Je weet wel, geen sex voor huwelijk, kuis blijven enzovoorts. Wat dat betreft sympathiseer ik meer met de Illuminatie dan de Illuminatie-hunters.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een bekende auteur van een veel verkocht Illuminatie boek (ben zijn naam kwijt) heeft naderhand ook een boek gepubliceerd waarin hij de Illuminatie ervan beschuldigd de feministische beweging te hebben georkestreerd. En eigenlijk horen vrouwen gewoon in de keuken volgens hem. (no kidding!)

  tja...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wie geen georkestreerde poging ziet van een aantal relatief kleine groepen om de hele wereld onder 1 knoet te krijgen zij het vergeven. Het is een dagtaak om er je hoofd omheen te krijgen. En dan nog. Een eeuwenoud fijn vertakt netwerk als dit ( huidige naam: The Crown) krijg je niet 1-2-3 ontrafeld. Geduld.

  @ Tim Dog: Vigilant Citizen kan inderdaad scherp uit de hoek komen. Hij maakt echter, zoals bijna iedereen in die tak van sport, een hele grote denkfout: de symboliek wordt toegeschreven aan de 'Illuminati'.

  Onzin, symboliek is van ons allemaal, we hebben alleen niet geleerd hoe ermee om te gaan. Omdat kennis macht is hebben de stiekemerds dat voor zichzelf gehouden middels selecte clubjes en geheimdoenerij. Hebben het gekaapt, zoals vrijwel alles is gekaapt tegenwoordig.

  Vigilant laat zien hoe een verbasterde versie van deze symboliek gebruikt wordt in de media en dat is prima. Hij maakt mensen iig bewust ervan. Het gevaar is dat er weer een nieuw dogma ontstaat en de 'Illuminati'-symboliek dezelfde kant op gaat als het hakenkruis: taboe want evil ( Vigilant is een hard core Christen). En dat zou eeuwig zonde zijn. Want symboliek, ontdaan van alle BS, is prachtig.

  *sprak hij op Barracuda ;]*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vinden jullie eigenlijk van dat verhaal van Cathy O'Brien? [TranceFormation of America]

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Arminius,

  Dat is echt een vreselijk boek, vreselijk als in wat een vreselijk verhaal verteld ze. Het is zo afschuwelijk en onvoorstelbaar dat ik er maar liever niet bij stil sta. Zwak? Ik weet het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Off-topic: Oh noes,de illuminati hebben de site van Micha overgenomen!!!1

  This account has been suspended.
  Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het verhaal van Cathy O'Brien is idd zeer extreem en ongeloofwaardig. Probleem is alleen dat het nog nooit afdoende is tegengesproken. Sterker, we weten dat het kan, en dat er driftig mee ge-experimenteerd is o.a. in psychiatrische klinieken in Europa.

  De ongeloofwaardigheid ligt hem dan ook vooral daarin dat - om het resultaat te bereiken zoals O'Brien en Springmeier beschrijven - er zeer extreem geweld toegepast moet worden op de slachtoffers. En dat is natuurlijk geen enkele garantie dat het niet gebeurt.

  Daarnaast is het zeker frappant dat de symboliek en coderingen die in samenhang met het Monarch MC beschreven zijn wel degelijk terug te vinden zijn inclusief de koppen van dezelfde mensen - zoals hier met rising 'kitten' Natalia Kills- uit de Power Elite die genoemd worden als afnemers van deze zgn. "Monarch sex-kittens'.

  Maar ook dat zegt natuurlijk helemaal niets. De muziek- en fashion industrie spelen van oudsher in op trends. En de illuminati zijn ontegenzeggelijk een 'trend'.

  Bovenal is het ook een 'sign of the times' om heel snel dat wat we op het web lezen aan te nemen als waar en te projecteren op onze eigen omgeving/situatie. Neem het geval Ben van den Brink. Ben heeft overduidelijk ook de verhalen van O'Brien en Springmeier gelezen en door zijn beperkte herseninhoud op een zeer destructieve manier verwerkt; de man ziet werkelijk achter iedere boom een hoofdstuk van Springmeier bewegen.

  Kortom Monarch Mind Control is een gebied dat zeer duister is, en zeker niet voor iedereen is. Persoonlijk hou ik het dan liever op Leo Lyon Zagami, een soort Adamas maar dan op het grote mensen internet.

  Vrolijke gek, goed gestyled, prachtig accent, en een flitsend brein dat op topsnelheid de Illuminati encyclopedie citeert. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het verhaal van Cathy O Brien heb ik alleen even gegoogled, en qua waarheidsniveau, tja, weet ik eigenlijk niet.

  Wel bewezen zijn de experimenten van Ewen Cameron en de CIA onder de naam MK-ULTRA.

  Slaapdeprivatie, electroshocks, constant geblinddoekt, LSD, geen menselijk contact, bizarre geluiden via audiokanalen... Een permanente nachtmerrie om mensen volledig tot de grond toe af te breken... Dan weet je in ieder geval weer waar 'ze' toe in staat zijn.

  Verhaal wordt trouwens ook beschreven in The Shock Doctrine van Naomi Klein.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Pyt:

  Geniaal filmpje, brings back memories.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Tim Dog,

  Klopt, MK-ULTRA is waargebeurd. Het boek van O'Brien beschrijft echter zulke onmenselijke en ronduit demonische dingen, daar kan een gezond verstand niet bij. Niet voor niets wordt ze ervan beschuldigd het verzonnen te hebben, dan wel niet bewust (oplichtster) of als gevolg van een geestelijke aandoening opgelopen tijdens de experimenten.
  David Icke (misschien wel interessant) gebruikt in zijn reptilian-theory ook een aantal passages uit haar boek. Een daarvan is een herinnering van haar met G.Bush (senior), waarin hij voor ogen in een reptilian veranderde en haar mededeelde dat hij uit een andere dimensie kwam. Ze beschrijft 3 soortgelijke ervaringen. Zelf gelooft zij dat wat ze gezien heeft een direct gevolg is geweest van de experimenten en dus niets meer was dan hallucinatie. Icke echter is ervan overtuigd dat wat zij zag de volle realiteit was.

  Hoe dan ook. Ongeacht of ze liegt of niet. Ze blijft tot op de van vandaag bij haar verhaal steken, evenals de FBI man (ben naam even kwijt) die haar dus gered zou hebben en haar sindsdien bijstaat.

  Er zijn daarnaast trouwens tenminste 2 andere vrouwen (waarvan ik weet) die claimen soortgelijke dingen te hebben meegemaakt. Een daarvan, Arizona Wilder, is door Icke (alweer) geïnterviewd en zij verteld ook over de reptilians en beweert dat het daadwerkelijk inter-dimensionale wezens zijn, die via rituelen worden opgeroepen. Eigenlijk exact wat Leo Zagami beschrijft/beweert. Hm.. Leo Zagami, is dat niet die vrolijke gek die hier beweert Jezus te zijn en binnenkort aan het hoofd van de New World Order te zullen komen staan?.

  Nou en dan nu het weer. Morgen bewolkt met eventuele zonneschijn. Het wordt gemiddeld 7 graden. Dit was Mind Fever met het nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Arminius,

  Inderdaad Henry Makow is zijn naam.

  BeantwoordenVerwijderen