maandag 2 januari 2012

Glazen bol (1)

Wat de paragnosten voor 2011 hadden voorspeld: Obama in ziekenhuis vanwege gezondheidsproblemen, aanslag op Obama, grote gasontploffing in Enschede, Rutte presenteert zijn first lady, Rusland draait gaskraan dicht, terroristische aanslagen in Duitsland en Engeland, kabinet wordt demissionair, bevestiging buitenaards leven, Champions League gewonnen door Real Madrid, dolfijnsterfte, winterse kou met strenge vorst en ijzige kou, Willen Alexander bestijgt troon, Cohen weg als partijleider, huizenverkoop in de lift, omroepstaking, wateroverlast in Europa, warme zomer, weer zoon voor Maxima, (soort) burgeroorlog tussen Vlamingen en Walen, Israël valt Palestina binnen, aanslag Pentagon, ramp met waterkrachtcentrale, ongeval met zeppelin, leven op Mars, machtswisseling in Iran, Beau van Erven Dorens naar buitenland,

(Bijna) goed: Italiaanse politiek rommelig, Midden-Oosten prominent in het nieuws, aardbevingen Japan, aardschok Ankara (Van), Yolanthe minder gevraagd voor tv, Wendy van Dijk blijft typetjes doen, (kleine) aardbeving in Nederland.

Geheel gemist: Eurocrisis, Breivik, Bin Laden dood, bloedbad Alphen, rellen Londen.

Voor 2012: Nederland wint finale EK voetbal met 2–1 van Duitsland, Israëlische bommenwerpers bestoken Iran, bomaanslag op treinstation Londen, einde gedoogkabinet Rutte, aanslag Amsterdamse metro in aanbouw, seriemoordenaar teistert Nederland, meerdere banken vallen om juwelenroof.

Disclaimer: in het verleden behaalde successen bieden geen garantie voor de toekomst.

19 opmerkingen:

 1. "Disclaimer: in het verleden behaalde successen bieden geen garantie voor de toekomst."

  De toekomst wordt echter maar al te vaak weldegelijk betaald met de in het verleden geleden rook schade...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik voorspel dat er van alle voorspellingen weer helemaal niks terecht komt.

  Nou vooruit dan, eentje. Eindelijk contact met buitenaardsen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar blijft 'mijn' roosje toch!? Ik mis je hier nu al als een bos brandnetels voor bij de pascha...

  "Nu bij RTL: Joodse Niggers!"

  Zijn we eindelijk eens in staat om te zien hoe en wie er allemaal achter de schermen als subliminaal conditionerenden actief zijn. (Wuink)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ... Adamas, ik mis weer een kop en een staart. Ook de romp ontbreekt trouwens. Een paar linkjes naar een ding dat in beta-fase zit, dus? Wat is hier (volgens jou) mee aan de hand?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niks aan't handje Tim. De topic is toch in de glazen bol loeren? Hieronder wordt dat eveneens op een bijna kolderieke wijze gadaan. Love the e-highway. Plank gas dan maar weer?!

  "Het jaar is weer omgevlogen, en er gebeurd te veel. Het jaar 2012 zal het jaar worden waar het duister van het licht gescheiden zal worden. Ook dit jaar gaan we vrolijk door om de duisternis eens vrolijk in het licht te zetten. Luister naar de nieuwjaarstoespraak van Micha Kat en wees voorbereid op wat komen gaat dit jaar. It's payback time!" Kijk hier verder naar wat Micha volgens zijn eigen voorspellingen allemaal nog te melden heeft ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat bezielt het blog genaamd 'barracuda' dat het zich geroepen op te werpen als strijder tegen onzin- en domdenken in de ALTERNATIEVE media?

  Wordt hier geld mee verdient?

  En wordt dit ook nog eens gedaan met mondsnoerende logica?

  De mond snoeren is dus wat er hier geprobeerd wordt te doen.

  Whuhahaha!

  Werkelijk, de gedachte alleen al doet me dit associëren met de Stasi, de KGB, CIA en misschien zelfs de AIVD.

  Is dit dan ook niet een beroep dat men op het lijf is geschreven?

  Er lijkt dan ook weinig verschil met de zogenaamde term die ergens op dit blog genoemd wordt namelijk die van TRUTHER!

  Overigens zit daar ook een fout in namelijk die van PSY-OPS. Daarin wordt beschreven dat die term gaat over zogenaamde psychologische operaties terwijl daar m.i. vooral de mensen in dienst van, mee worden bedoelt.

  Is dit geblog onderdeel van de informatie oorlog die zich heden ten dage plaats vindt?

  Vrijheid van menigsuiting, hoe dom die ook moge klinken is mij een groot goed en daarom ook voel ik mij geroepen om de nutteloosheid van je strijd aan te geven.

  Maar uiteraard is ook dit geblog vrij om haar mondsnoerende mening te uiten. Hoe zinloos ook.

  Uiteindelijk kan ik niet anders concluderen dat er wel degelijk een zaadje van realiteit aan de ALTERNATIEVE media ten grondslag ligt.

  Ooit gehoord van Zapata oil?

  Men zal moeten toegeven dat niet alles is zoals het lijkt.

  Ik wens Barracuda en medestander dan ook veel succes in hun strijd andersdenkenden de mond te snoeren.

  Overigens, was het te moeilijk om een plaatje van een echte barracuda te gebruiken i.p.v. die van een roofdier dat zich alleen in de zoute zee bevindt?

  Maar daarover mag ik niet lastig vallen heb ik ergens gelezen. http://barracudanls.blogspot.com/p/meer-over-dit-blog.html

  Alsof het zo moeilijk is een plaatje te veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Wordt hier geld mee verdient?'

  Zucht. Zo eens in de zoveel tijd komt er weer zo'n warhoofd voorbij. Altijd weer d en t-fouten, geen kop of staart, gelul over Psy-ops, AIVD, etc. Heeft weer op een halfgare site iets gelezen over Zapata Oil.

  Wat zullen we met je doen? Pek en veren? Hoofd in een emmer koud water?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm, hersengal van Micha Kat als voorspellingen voor 2012, verwoord in epische termen van duisternis versus licht.

  Ook Max Keiser doet qua voorspellingen weer een duit in het zakje, met knipoog en een love it or hate it style.

  Maar dat de man soms kan voorspellen heeft hij wel bewezen. Hier over banking meltdown in 2007, en voordat IJsland failliet ging praatte Keiser in ijsland zelf al over het faillisement alsof het een voldongen feit was, ruim voor het plaats vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reaguurders als Volslagen hebben altijd als laatste door dat ze een parodie van zichzelf zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij Niburu doet ook SaLuSa van Sirius (?) een duit in het zakje qua voorspellingen.

  "De oude garde heeft gepland gebeurtenissen te veroorzaken die de apocalyps zouden bevestigen door het vervullen van eeuwenoude profetieën.

  Maar met het verliezen van hun machtsbases is het niet langer mogelijk en het pad naar Ascentie verloopt zonder grote tragedies of vernietiging op wereldwijde schaal. Met de acceptatie van ons plan voor jullie bevrijding uit de overheersing van de oude garde nemen jullie bewustzijnsniveaus gaandeweg toe en worden deze harmonieuzer. Het is duidelijk dat er veel moet veranderen en de periode tot het einde van het jaar zal door ons helder worden uiteengezet."


  Phew, geen grote tragedies of vernietigingen op wereldwijde schaal. Da's toch mooi meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja @Adamas, mooi nieuw speeltje voor de 'crowd' dat Kykes. Beetje sleutelen aan een formule en het levert prachtige data op, plus een vaarwel naar dit armetierige cluppie met 1235 kastjes bij thuiswerkers, een batterij aan incestueuze consultants en eenzijdige rapportjes.

  Data-emotie is wat er nodig is. Inzicht in netwerken, vrienden, locatie, en een stop op die vreselijke traffic loss via #tvoh #ihvh. En het mooiste. SKO kost klauwen met geld, en de nieuwe zeer gewaardeerde panelleden doen het voor een paar 'badges'. LoL.

  Het is nog niet zo schandalig doorzichtig als deze app, maar genoeg om de 'crowd' te verblinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Tim Dog

  Met de acceptatie van ons plan voor jullie bevrijding uit de overheersing van de oude garde nemen jullie bewustzijnsniveaus gaandeweg toe en worden deze harmonieuzer. Het is duidelijk dat er veel moet veranderen en de periode tot het einde van het jaar zal door ons helder worden uiteengezet.

  Toch fijn dat de volgende 1% vantevoren aangeeft klaar te staan met de hersenspoelpasta om 'ons' een betere wereld op te dringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Breaking Donald Duck zit nu ook in het Demmink complot, let op geen grapje. Kat heeft zichzelf nog nooit zo serieus genomen, lees op zijn site en bel het Riagg voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Ziva:

  Jamaar, di's toch anders... deze 1% komt van outer space, dus zal hun hersenspoelpasta hopelijk eens echt een vernieuwend smaakje krijgen. Aangezien de 'revoluties' van 2011 nou niet bepaald de gewenste effecten hebben opgeleverd, en Dogbert ook niet de gewenste verandering zal verzorgen moeten we ons oog voor wat betreft verlossing misschien toch maar buiten onze aardkloot gaan richten.

  Ik stel voor dat onze buitenaardse vriend SaLuSa van Sirius een lekker neutraal terrein kiest om gewoon eens face-to-face (zonder tussenkomst van een medium) zijn verhaal te doen. Bijvoorbeeld de As Soennahmoskee in Den Haag. Mits de PVV niet moeilijk gaat doen over een visum voorzie ik verder geen problemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Tim Dog

  Hmm, toch wel behoorlijk 'reagan-esk' dan van die zweefhippie's van Niburu. Of heeft het meer te maken met een soort van "Born Again Christian 2.0"; Mijn leven is een fuck-up, en nou mag Jezus het oplossen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Ziva:

  Tja, Reagan... waarom moet het nou per se weer een buitenaardse bedreiging wezen om ons te verbinden. Kunnen mensen soms alleen maar worden verbroederd door een allesomvattende dreiging? Misschien heeft hij hierin wel gelijk... maar als hij gelijk heeft dan vind ik het menselijk ras simpelweg not worth saving.

  Overigens zit er inderdaad een Jezus 2.0-tak in de Galactische Federatie. Hij is namelijk gereïncarneerd als Sanada en lijkt (wederom) verdacht veel op Arie Boomsma.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is trouwens wel interessant hoe externe dreiging een verbroederend effect heeft. Wat een absurd ras zijn we toch. Reagan had sowieso helemaal gelijk, mocht een buitenaards ras ons aanvallen dan zou de mens in een klap verbroederen. En daarmee heeft Tim ook meteen gelijk, we zijn het redden helemaal niet waard, schiet ons maar overhoop aub.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @John

  Wat zullen we met je doen? Pek en veren? Hoofd in een emmer koud water?

  Ik stel voor dat we jou met honing insmeren en vervolgens een gekidnapte bijenkoningin in je slaapkamer droppen. Altijd al willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen