dinsdag 3 januari 2012

Glazen bol (2)

Nog even door de zure appel heen bijten mensen, want er gloort licht aan het eind van de tunnel. Het jaar 2012 brengt niet het einde van de wereld, zoals velen vrezen, maar een transformatie naar een 'lichtere en warmere periode' in de geschiedenis. Dat voorzien vier internationale 'topastrologen', die hun visie zaterdag 21 januari in het Mövenpick Hotel in Amsterdam zullen toelichten tijden het minicongres 'Outlook for 2012'. Om met Micha Kat te spreken: Be there.

De topastrologen zullen vooral inzoomen op de financieel-economische ontwikkelingen in het nieuwe jaar. Op 21 december staan namelijk voor het eerst in 26.000 jaar de aarde, zon en het hart van de Melkweg op één lijn. Dat is sinds de geschreven geschiedenis van de mensheid nooit eerder gebeurd. 'In die 26.000 jaar draait de aarde om haar eigen as. Daarna begint een nieuwe cyclus, net zoals een cyclus van dag en nacht, zomer en winter. Nu zitten we aan het eind van de donkere en koude tijd en we gaan naar een lichtere periode,' beweert financieel astrologe en marktanaliste Irma Schogt, initiator van het Wereldwijd Platform van Financiële Astrologie. 'Mensen zijn bang voor het einde van de wereld, maar dat zeggen alleen mensen die er geen verstand van hebben. Wij willen op het congres laten zien dat de centrale boodschap juist heel bemoedigend is.'

Astroloog Karen Hamaker-Zondag gaat bijvoorbeeld uitleggen dat in 2012 voor monetaire instituten en centrale banken een cyclus van 248 jaar afloopt en dat hen grote transformatieprocessen wachten. Ter vergelijking: bij het eind van de vorige cyclus ontstonden de Verenigde Staten.

Maar we moeten nog wel enkele stormen trotseren. Volgens de Duitse astrologe, journalist, auteur en tv-bekendheid Antonia Langsdorf nemen natuurrampen en financiële crashes toe, maar krijgen we daarna een kantelpunt. Dat is volgens Antonia niet iets om bang voor te zijn, maar iets 'opwindends en adembenemends' om maar uit te kijken.

De enige vraag die ons rest is: waar blijft Willem (Middelkoop)? Zie wat hij samen met Rode Planetaire Hemelwandelaarster Nicole Zonderhuis, Robin de Ruiter, Rick DeVente en Marcel Messing reeds in 2009 had te melden over het jaar 2012 (en andere zaken):

10 opmerkingen:

 1. Het wordt tijd voor een grote schoonmaak.

  Klokkenluider: Occupy is een complot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Arminius:

  Jeetje, Jut staat tegen Jul in de regen uit te leggen dat 'de elite' occupy gebruikt om de voor de elite oh zo gevaarlijke revolutionaire cellen te pinpointen... Nou, de elite kan rustig gaan slapen, want ik neem aan dat ze niet hoeven wakker te liggen van deze 2 figuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is die relnicht nou gewoon jaloers?

  "Niemand wilde zijn kaarten kopen. Toen hebben ze een castingbureau ingeschakeld en kregen mensen 22,50 euro om in de zaal te zitten. Haha, echt waar! Daklozen en zwervers hadden dat snel in de gaten, dus die meldden zich snel bij dat theater." Lang hield het publiek het volgens Verlinde niet vol. "Na tien minuten dachten ze: dit vind ik niks, ik wil weer naar buiten. Haha. Maar dat mochten ze niet. Er stond een dame van het castingbureau in de foyer om iemand weer de zaal in te duwen. Dus dat was een vrolijk verhaal. Een opvallende wereld van Beau." Bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, volgens mij is 'cabaretier' gewoon een vak. Heel veel leren en oefenen, en een bepaald talent moet je waarschijnlijk ook hebben.

  Beau mist beiden... oefening en talent.

  Benieuwd wat we dit jaar van Beau te zien krijgen. Beau als dirigent bij DNO? Als onderzoeker bij de deeltjesversneller? Beau als Europarlementariër? (slecht voorbeeld, talent is blijkbaar niet nodig, aangezien het resultaat inmiddels om te huilen blijkt).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En verder blijkt Verlinde een satirische column van Luuk Koelman serieus te hebben genomen... klopt dus niets van het betaalde-zwervers-bij-Beau verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik voorspel dat voor het eind van het decennium het chartale geld wordt afgeschaft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een losers zijn julllie toch ook allemaal van geilstijl/barrack he? Ja ook jij moderator! Dheah...!?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daag... Ik vraag mij af hoe oud moderator en ziva zijn?

  BeantwoordenVerwijderen