donderdag 12 januari 2012

Rode Khmer

De SP wordt iets te groot in de ogen van domrechts. Slechte zaak, want die beminnelijke Emile Roemer - die door zijn tongval ontwapenende pappie van het volk - is geen islamvreter. Moet wat aan gebeuren! Snel! Waarschuwen voor het Rode Gevaar. Want die door Maurice de Hond gepeilde opmars van de SP is ernstiger dan u denkt. In tegenstelling tot de PVV heeft de SP namelijk wel degelijk zijn wortels in een totalitaire ideologie, en de oprichters van die partij hebben daadwerkelijk het communisme aangehangen. Schrijft Filantroop: 'Geen Elsbeth Etty die komt klagen over de terugkeer van de rode gruwelideologie die ze ooit zelf aanhing. De enorme groei van de SP brengt de pen van Thomas von der Dunk evenmin in beweging. Geen overhaast georganiseerde petitie tegen het kwaad van Doekle Terpstra. Geen student die een dissertatie schrijft over de SP=communistisch.'

Nee, waarom zouden ze? Vroegâh, in de tijd dat auteur Filantroop nog net niet de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt en de prostaat en het maagzuur minder opspeelden, had je ten minste nog echte communisten: Fré Meis, strokartonarbeiders in Oude Pekela, De Waarheid, maar dat was allemaal volstrekt onschuldig. Het echte communisme vind je eigenlijk alleen nog onder een kaasstolp in Noord-Korea en dat moet je koesteren, net als de bosjesmannen in Botswana. Barracuda mag graag kijken naar al die dansmariekes met geweer in de hand, hun Geliefde Leider erend.

Maar het schijnt dat Emile stiekem een soort Kim Jong-il is, een tot halfgod gepromoveerde dictator, en zijn partij de Rode Khmer. 'Wie de loonlijst van VARA’s stinkfabriek Joop onder de loep neemt ziet dat het er rood ziet van de SP’ers en de verwante Internationale Socialisten die er mogen komen vertellen hoe goed ze voor de mens zijn. Hoewel de SP officieel de band met deze trotskisten ontkent, zijn er genoeg aanwijzingen die de connectie aantonen. Ze opereren in de openbare ruimte te vaak naast elkaar om de geestverwantschap te ontkennen. En het past precies in de stijl van zowel het bruine als het rode socialisme dat er tegelijk in het parlement en op straat geopereerd wordt om de heilstaat te bevorderen.'

Want nog steeds wordt 'vriendelijk geglunderd naar moorddadige totalitaristen, als die het gehate Amerika, Israël en het kapitalisme er maar van langs geven. Dan mag het zo lijken dat de partij haar communistische gevederte geruid heeft, maar als dat werkelijk gemeend was hadden ze de partijnaam wel veranderd en zouden ze zich zwaar gedistantieerd hebben van het communistische verleden.'

Maar daar gaat het allemaal niet om natuurlijk. Allemaal rode spijkers op zeer laag water. Het gaat erom dat Emile de gevaarlijke baardmannen niet wil deporteren. En moskees niet wil afbreken. Of de straat wil verlossen van hoofddoekjes. Dat kan alleen de Blonde God uut Venlo. De rest van de linkse volksvertegenwoordiging is niet te vertrouwen. Ook Pechtold niet. 'Waar is die glimmende klootoog van D66? Die ultrademocraat, die het altijd op rechts gemunt heeft maar zwijgt over het linkse extremisme dat in tegenstelling tot de PVV wel over straat marcheert en met megafoon en spandoek schreeuwt om de omverwerping van de kapitalistische welvaartsstaat.'

12 opmerkingen:

 1. Persoonlijk maak ik mij meer zorgen om dit soort dingen

  De KLPD heeft een systeem aangeschaft om verdachte informatie van openbare bronnen te verzamelen. De regio Twente gaat er als eerste mee aan de slag.

  Het systeem CY-Humint (Cyber Human Intelligence) wordt geleverd door Athena GS3 Security Implementations Ltd in Holon Industrial Zone in Israël. Athena is onderdeel van de grote leverancier van infrastructuur- en transportsystemen Mer Group, in Nederland aanwezig met Cellular Infrastructure BV. Vragen van Webwereld worden vanuit Israël per e-mail beantwoord door Omer Laviv, chief executive officer van Athena.

  “Gebeurtenissen als de Arabische Lente, de rellen in Londen en de wereldwijde maatschappelijke onrust hebben aangetoond dat internet is uitgegroeid tot een favoriete plaats voor aanzetten tot en het coördineren van terrorisme en criminaliteit”, zegt Omer Laviv, CEO van Athena Security Implementations ltd.

  En zoals met de telefoontaps zullen ze ook in dit programma wel een achterdeurtje hebben ingebouwd voor zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww..dit artikel van dorpsgek Filantroop had ik volledig gemist. Komt door die stompzinnige opmaak van AP. Zeg, Frik, ouwe drag queen van me, moet de opmaak van die nazibagger-site van je nou echt de chaos in je hoofd weerspiegelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lees vooral ook de reacties eens: "het huidige kabinet (Rutte) is het meest linkse kabinet sinds Den Uyl". Lol! Over dat niveau hebben we het dus. Niet dat het er beter op wordt wanneer extreemrechts intellectueel gaat doen. Op Joshua Livestro's virtuele vodje DDS heb ik al iemand in alle ernst zien betogen dat Wilders een communist is, omdat hij het minimumloon wil handhaven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geez Arminius, je begint zo verstandig, maar eindigt weer met je stokpaardje; de duivelse Israeli. Man grow up, de wereld is groter dan Twente of de Bataafse Republiek.

  Daarnaast is dit een vrij late reactie van Nederlandse opsporingsdiensten, en zat het er door het doorgedraaide gedrag van een groepje Internet-hooligans en 'Micha Katjes' wel aan te komen. Zeker nu de Olympische Spelen voor de deur staan, en NL letterlijk een zijdeur naar London is.

  Het monitoren van social media streams, blogs en web sites is een normale taak van opsporingsdiensten en gebeurt zelfs in het land van de 'freedom of speech'.

  Maar wees gerust. Niemand - ook de Mossad niet - is geinteresseerd in een eerljke meubelmaker. Waar ze wel in geinteresseerd zijn, en dat brengt het meteen weer on-topic is de radicale idioten met hun modern-rechtse blogjes zoals AP, en DDS. In de Micha Katjes met hun oproepen de maatschappij te ontwrichten en hun dagelijkse braaksels van gif en beledigingen.

  En terecht IMO.

  Lees dit PDF-je maar eens, en dan vooral de laatste paragraaf van pagina 6. Herkenbaar toch waar Barracuda overschrijft in dit artikel?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziva

  “Gebeurtenissen als de Arabische Lente, de rellen in Londen en de wereldwijde maatschappelijke onrust hebben aangetoond dat internet is uitgegroeid tot een favoriete plaats voor aanzetten tot en het coördineren van terrorisme en criminaliteit” zegt Omer Laviv, CEO van Athena Security Implementations ltd.

  Dus als je opkomt voor je vrijheid en het niet eens bent met het gegraai van banken, ben je opeens een terrorist? Rare jongens die Israëlisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is weer zover: PVV Limburg in spoed bijeen om 'Turks varken'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, zo'n Limburgs PVV-cryptofascist heeft een een PvdA-Statenlid "een stuk uitgekotst halalvlees, gemaakt van Turks varken", genoemd. Nog effe wachten totdat Frik op AP betoogt dat dit helemaal geen racistische opmerking is en het trouwens toch gewoon allemaal de schuld van links is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik ben het trouwens dit keer met Arminius eens. Niet dat het verder relevant is dat dit systeem geleverd wordt door een Israëlisch bedrijf (had net zo goed Frans of Nederlands kunnen zijn zonder dat het iets aan de zaak verandert).

  "ALL governments are liars and nothing they say should be believed"

  I.F. Stone

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heb je die kop van die bosman gezien? Type New Kids on Blok 1, verrekte mongol

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tot op een zekere hoogte kan ik het monitoren van blogs en bloggers nog wel begrijpen. Het is imo namelijk enigszins naïef om te veronderstellen dat er online alleen vreedzaam geprotesteerd wordt.

  Wat daar in tegen veel enger is zijn wetsvoorstellen zoals SOPA. Noem mij maar een complotter maar deze wet heeft maar een doel en die heeft maar weinig te maken met het beschermen van copy-rights. Zoals mevrouw Clinton al beklaagde 'We are losing the information war'.

  De VS is sowieso lekker bezig met het geleidelijk aan afbreken van hun rechtsstaat (NDAA, Patriot Act).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nationaal Cyber Security Centrum geopent door minister Opstelten

  Het NCSC is in het leven geroepen om de gevaren van hackers, internetcriminelen, cyberterroristen en andere kwaadwillenden het hoofd te bieden. Doelstelling van de instelling is het creëren en eigen maken van kennis en expertise op het gebied cyber security"


  Nou, als ze daar nu nog mee moeten beginnen wens is ze veel suc6

  Ik zie het eerste schandaal aan aankomen.

  En wat mag dit geintje helemaal kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het fascisme en kapitalisme liggen niet zo ver van elkaar af.Het imperialisme (het kapitalistische systeem) heeft wereldwijd enorme hoeveelheden slachtoffers gemaakt. Het zet voortdurend de hele wereld in brand.Miljarden mensen lijden hieronder. De verwoestingen zijn enorm.Kapitalisten zijn mensen die leven op kosten van de arbeidende bevolking. Mensen die slechts kapitaal leveren werken niet; produceren geen rijkdom.Vroeg ik me af, vooral in deze turbulente tijden, of communistische gedachtegoed echt zo slecht is. Er wordt tegenwoordig namelijk elk dag gesproken over dat ‘Marx toch gelijk had en het falen van het kapitalisme.Alleen de communisten kwamen op voor de belangen van de gewone man. Andere partijen hebben de communisten altijd zwart gemaakt. Incl. en m.n. de sociaal-democratische partij(en).De sociaal-democraten waren de grootse bestrijders van de communisten. Daar kregen ze geld voor.Communisme zoals Marx het bedacht heeft, heeft bij mijn weten nooit ergens bestaan.Landen die communistisch zijn of zijn geweest voldoen eigenlijk geen van allen aan de omschrijving van Marx. Landen als Sovjet Unie, Noord Korea,Cuba,… worden communistisch genoemd, maar zijn zeker niet klassenloos.Zij die beweren dat ideeën van Marx “ouderwets” zijn, zijn de mensen die in een fantasiewereld leven en de misdaden van het kapitalisme of niet zien of niet willen zien. 
  De holocaust van het kapitaal.    

  BeantwoordenVerwijderen