zondag 5 augustus 2012

Voorspellen

De Olympische Spelen zijn nu al ruim een week onderweg, en nog altijd is er niks gebeurd: geen valse vlag-aanvallen, aliens, Derde Wereld-oorlog en andere door complotters voorspelde super duper megarampen.

De gekkies wisten het absoluut zeker: zaterdag 4 augustus zou het dan echt gebeuren, in de 02 Dome in Greenwich, zo rond 4 uur in de middag tijdens trampoline voor dames. Maar weer niet dus.

Dus waar ging het mis? Simpel: het onwrikbare geloof in allerlei roeptoeters op internet en het willen bewijzen van wat die mensen zeggen. Eerst wordt er dan weer een staaltje onnavolgbare numerologie op losgelaten, waarbij willekeurige getallenreeksen een soort zelfvervullende voorspelling vormen. Heb je eenmaal een willekeurige 'uitkomst' gevonden, dan ga je op zoek naar al even willekeurige gebeurtenissen uit het verleden om daarmee je gelijk aan te tonen.

Op 4 augustus 1964 viel bijvoorbeeld Noord-Vietnam een Amerikaanse mijnenveger aan in de Golf van Tonkin, wat leidde tot de Vietnam-oorlog. Het is de 48ste verjaardag van dat incident, dus 4/8 4 augustus. Op 4 augustus 1914 viel Duitsland België binnen. Dat is 98 jaar geleden, dus 9+8=17, alweer een 8! Whitney Houston overleed vorig jaar 48 jaar oud, maar het verslag van de lijkschouwing werd 4 augustus gepubliceerd. Haar hotelkamer was op de vierde verdieping en haar kamernummer 424.444. Drie maal vier dus! Kortom: 'gefundeerd onderbouwd met numerologische feiten en symboliek', om meesterfilosoof Arend Zeevat te citeren.

Maar zelfs als er al een logica aan ten grondslag zou hebben gelegen, heb je als complotter nog helemaal niets aangetoond, want wie zegt dat deze getallen en gebeurtenissen worden meegenomen in de overwegingen voor een verrassingsaanval, mocht die al plaatsvinden? En trouwens, waarom zouden de illusionatie hun plannen vooraf bekend maken?

Barracuda gaat alvast voorspellen dat de verdere Olympische Spelen zonder noemenswaardige incidenten gaan verlopen. En hij kan zich niet aan de indruk onttrekken dat zo langzamerhand al deze miscalculaties en mislukte profetieën steeds verder vreten aan de geloofwaardigheid van zweef- en complotbloggen. Zelfs aluhoedjes krabben zich wel eens achter de oren.

De truc is dan om de aandacht maar weer op iets anders te vestigen. Zoals op het Satanisch vrijmetselaar Symbolisme op Dance Valley. Helaas, dat festival verliep ook al zonder wanklank. Dan maar het Dicky Woodstock Festival. Op de flyer stonden Babylon Circus en wat omgekeerde pentagrammen. Gisteren is dit festival getroffen door noodweer. Vorig jaar werd Pukkelpop getroffen door noodweer. In 2001 werd Dance Valley nogal chaotisch afgesloten met verkeerschaos, regenbuien en veel verkleumde en onderkoelde mensen. Wie zei ook maar weer dat complotters niet kunnen voorspellen?

59 opmerkingen:

 1. Collega Zeevat bezorgt de numerologie een slechte naam, door dit feit luchtigjes over het hoofd te zien:
  http://www.nu.nl/film/2876274/marilyn-monroe-vijftig-jaar-geleden-overleden.html

  Dan kom je voor het Eind van de Wereld uit op vanmiddag kwart over drie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is trouwens wel mooi hoor, al die aandacht voor de Olympische Spelen.

  Maar ik betrap mezelf er steds vaker op, dat ik heimwee heb naar de gemoedelijke en vertrouwde oudhollandse spruitjeslucht van weleer.
  De complotten, zeg maar, die zich zo warm kunnen nestelen in een mooie zwartwitfilm van Fons Rademakers uit de jaren zestig, en waarin de boeven gewone hollandse namen hebben als Dorbeck, Demmink, Leistra en Brouwer.
  Ergens in een ver hoekje van het internet piept Kat nog dapper, dat Theo van Gogh is vermoord door de AIVD, maar zelfs zijn trouwste volgelingen hebben alleen nog maar oog voor pyramides, obelisken, en wat er verder nog allemaal uit het buitenland komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Maar ik betrap mezelf er steds vaker op, dat ik heimwee heb naar de gemoedelijke en vertrouwde oudhollandse spruitjeslucht van weleer.
  De complotten, zeg maar, die zich zo warm kunnen nestelen in een mooie zwartwitfilm van Fons Rademakers uit de jaren zestig, en waarin de boeven gewone hollandse namen hebben als Dorbeck, Demmink, Leistra en Brouwer."

  Tsja, hoe diep kan je zinken, hoe zinloos kan je leven zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat je al zo snel en triomfantelijk met je eigen gelijk denkt te kunnen bepalen wat er zich allemaal voor dan wel achter de coulissen afspeelt, tekent weldegelijk je voorgeprogrameerde goedgelovigheid over de ranzigheid dat er dagelijks (in zowel de mainstream als 'alternatieve' media) allemaal tussen onze oren wordt ingeprogrammeerd. Want zeg nou eens eerlijk moderator. Waarom 'moet' een sportief en menselijke samenkomst gecombineerd worden met al dit soort (next link) van ranzige cryptosignalen onder machtsgeile satanisten naar elkaar toe!? (This has NOTHING to do with SPORT! It has EVERYTHING to do with the AGENDA of people who are members of various Masonic & Magical Secret Societies...) Natuurlijk hoeft er bij het niets voorvallen het niet meteen te betekenen dat er toch wel aan mennende verlakkerij via deze misselijkmakende brood en spelen poppenkast wordt misdaan!

  Het patroon van een via verborgen agenda's en synthetische terreur bedreven theaterstuk is voor een ieder die wil zien overduidelijk zichtbaar. Bij 9/11 werd er tenslotte ook op dezelfde wijze met het gepeupel omgesprongen en waarbij ze bovendien hun slachtoffers met zwaar occulte porno in paniek een en dezelfde richting lieten in en leeglopen dan wel doodbloeden. Bovendien zijn al deze meestal desinformerende speculaties geen proclamaties van insiders zelf gedaan, maar slechts door ervaring wijsgeworden outsiders die een patroon van mensverradelijke volksverneukerij menen te kunnen herkennen. Niets meer of minder. Dat je nu nog niet wil/kan zien dat met de realiteit vooral door de gevestigde wanorde een loopje wordt genomen is aan je schrijftallent heel goed te merken trouwens. Dus het feit dat ze niets meer ongezien kunnen doen heeft volgens mijn school veel meer met hun verloren geheimzinnigheidsmonopilie te maken dan dat ze niets in petto gehad zouden hebben. En aan je jodenwijsheid moet ook nog zo het een en ander gedaan worden 'vrind' cause;

  • We virtually get away with murder, and all the goy do is to talk about it, which is ineffective since we, the masters of propaganda, always publish a contradicting account...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @geendank

  Een mooiere reactie kan ik me niet wensen.

  hoe diep kan je zinken
  hoe zinloos kan je leven zijn


  U moet nederlandstalige liedjes gaan schrijven; het talent is er!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @papigaai gigantisch
  Zeg brammetje horlepiep, al gedacht aan het bijeffect van die onbegrijpelijke getikte braakselwerkjes? Jouw vijandig en fobische wereldje geeft genoeg reden om die zogenaamde vijand te vrijwaren van idioten. Hahaha, held op natte sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lachen is gezond, beste mensen! Waar is de humor op heden gebleven, dat vraag ik u af...

  Dankzij KLOL weten we inmiddels dat de aanslagen in Bulgarije en Damascus het werk zijn van de Mossad, en dat Pamela Hemelrijk door duistere krachten in haar bed is vermoord.

  Ondertussen blikt Mind over Matter terug op het Batman-bloedbad in Aurora, Arizona. Hij schrijft (nou ja - "vertaalt"): Dit is mijn video presentatie waarin ik het rituele karakter van de Aurora moorden blootleg. Tijdens mijn onderzoek om het ritueel te ontrafelen had ik minstens 50 “Oh My God”-momenten; de doorzichtigheid van hun rituele bedelaarsgeloof is ongelooflijk.

  Alsjeblieft! Het moest maar eens gezegd worden! We hebben te lang gezwegen over het rituele bedelaarsgeloof van de satanistische NWO!

  Voor mijn geestesoog zie ik hoe Mind over Matter, André Vergeer, Arend Zeevat en, via een open lijn met de bajes, Micha Kat, in een geanimeerde discussie verwikkeld zijn over die dekselse joden en satanisten met hun vermaledijde rituele bedelaarsgeloof. De bedelaars met hun rituele geloof krijgen er stevig van langs en vooral André Vergeer veroorlooft zich enkele gepeperde meningen waar het internationale joden- en satanistendom niet van terug heeft!

  In het Engels staat er: the transparency of their ritual beggars belief. Dat betekent gewoon: Hun ritueel is ongelooflijk doorzichtig. Geen bedelaar te zien.

  KLOL, voor al uw onzin en obedoelde humor.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kijk en met des/mis-informerende parasieten bedoel ik dus ook die kindervretende misbaksel van op 16:48... Wat dat betreft vind ik ze hier (next link) veel komischer overkomen. Ondanks dat ik toch wel vermoed met een paar totaal doorgesnoven dan wel losgeslagen nulpunt energie malloten te machen zu häben. (BRON) Als ik diezelfde theorietjes namelijk doortrek, dan gaat er op Micha's voorgeleiding (want numerologisch zeer verdacht!!!) nog heel wat paSSeren hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Papi gigantesk de Jodenvriend voor dik en dun, wie had dat ooit gedacht

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nogmaals alleen zij die met hun draaiboeken weten te profiteren van al deze laffe valse vlag terreur kunnen weten in hoeverre zij die daar met hun 'voorspellingen' buiten staan het bij het juiste eind hebben. Echter de haast bij het veroorzaken van zoveel als mogelijke 'paniek' schijnt dusdanige proporties aan te nemen dat de synthetische staats/geslependienst-terroristen steeds doorzichtiger hun eigen betrokkenheid daarbij lijken prijs te geven...
  *,-Sorry About the Fake Bomb
  *,-United Real-estate of Israël IDEM!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pipa giga is connecting the dots, pistolen paultje hield van dieren, adamas is gelukkig toch nog de Jodenvriend der Jodenvrienden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het zijn de vele overtollig geworden communicatieadviseurs die hun paniek via de geijkte kanalen zien mislukken, meer is het niet.
  De "echte" journalisten kunnen nu laten zien wat hun bijdrage aan een betere wereld is. "De burger" haalt ze er feilloos tussen uit.

  Adamas de faalgeit, eat your heart out!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ziva mijn schoonste, hang je hier nog wel eens uit?

  Ik heb toch wel zulke lekkere muziek voor je. Uncle Acid&the deadbeats

  Enjoy!

  Ik jarig trouwens vandaag. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Laatste link uit mijn vorige comment is dus een stuk drek van gebleekt dan wel supremascistisch gelaarsde ratten. Dezelfde gestoorde mentaliteit als hun judeo-pooiers zeg maar. Te ondoordachtzaam uit het verkeerde segment in mijn archief doorgelinkt. DEZE correspondeert wat dat betreft beter en de joker is zoals ik al vermoedde via Ayahasca rituelen al lang geleden door geslepen jodengespuis bij zijn kloten opgepakt. En ik twijfel absoluut of de nar dat zelf al wel doorheeft btw...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heya Mind Fever,

  Gefeliciteerd!

  Ja, ik ben er nog. Al heb ik vakantie en dus erg veel minder achter mijn laptop, en heel veel meer buiten.

  Daarnaast verveelt het me hier ook een beetje. Het doorlopende anti-Zio gezeur van Adamas begint me te vervelen, net als het rare gekneuter van Arend Zeevat, of de megalomane Micha Kat.

  Rond blijven zingen in het zelfde cirkeltje zonder ook maar een stap verder te komen. Een beetje treurig allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat komt dan zeer goed uit zeg! Ook ik wil niets met op snuffmovies geilende (zoals die op 11:21) jentas te maken hebben. Bovendien heb ik de schijt aan debielen die via meerdere profielen (DE typisch schyzofrene oplichterspraktijken van kike-jentas dus!) in de veronderstelling blijven 'onzichtbaar' tussen 'zijn of haar' useful-idiots in rond te kunnen hoaxen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Mr. Joris Demmink, Riouwstraat 13, Den Haag, onze nationale pedofiele moordenaar, tevens Secretaris-Generaal Ministerie van Justitie, durft het niet aan Micha Kat te laten spreken in het openbaar tijdens de geplande Kort Geding zitting in Paleis van Justitie Den Haag : dinsdag 7 augustus ’12, 12.00 uur. Hij heeft bevel gegeven, dat Micha Kat onder voorwaarden wordt vrijgelaten uit de gevangenis in Zoetermeer, waar Micha vanaf 5 mei ’12 werd vastgehouden. Micha Kat mocht maandagmorgen vroeg (6 aug.’12) de gevangenis verlaten…" Uiterst desinformerende bron dat wel...

  PS: Trouwens die Silvia Videler werkt zeer nauw samen met de criminele groep waar de hier aanwezige snuff-liefhebster dus ook vrijwillig voor rondkruipt als een con-nende sayaan. Waarvan acte...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Pipa giga pinkeltje
  Zeg, op hol geslagen snuff fantast, heeft jouw geestelijke bagage, te vergelijken met die van een achterlijke pedo jager, ook nog enige zelfreflectie? Christus man, geef jezelf aan, al is het uit bescherming tegen jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Micha Kat schijnt, evenals Adamas, Zeevat, Vergeer c.s, niet te beseffen dat Kat niet vast zit om wat hij zegt, maar om hoe hij het zegt.

  Micha Kat wordt verdacht van laster, smaad, bedreiging, opruiing, en het plegen van 2 valse bommeldingen.

  Dat Kat zich door het lezen van allerlei boeken in zijn cel nu is gaan vereenzelvigen met dissidenten, politiek gevangenen en werkelijke klokkenluiders doet daar helaas voor Kat niets aan af. Het bevestigt alleen maar dat Kat een psychiater nodig heeft om zijn naar zelfdestructie neigende brein te stabiliseren. - genezen is onmogelijk - en hem te doen laten beseffen dat hij zich beter kan gaan bezighouden met voor hem minder destructieve activiteiten zoals het schrijven van reisverhalen.

  Het is zeer treurig dat zijn 'achterban' en 'vrienden' hem blijvend voeden in zijn corrupte zelfreflectie. Je zou van je 'vrienden' mogen verwachten dat ze je beschermen, ook tegen jezelf, en ze je niet zoals nu met Kat gebeurt als een stel naar sensatie hunkerende hyena's steeds sneller naar de afgrond jagen.

  Het niet klakkeloos overnemen van een vaag bericht over zijn vrijlating hoort daar ook bij.

  It's not what you say, but how you say it that makes it good or bad

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bezopen,stoned, informatieclowns, ze lossen zich vanzelf op. Je kan hooguit wat tevergeefs waarschuwen.
  Zeg nou zelf, die adamas is compleet rijp voor een gesticht.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Adamas,kat,vergeer,zeevat enz. Informatieclowns die bij ieder dood fruitvliegje in tranen uitbarsten. Salonactivisten die elke serieuze dialoog mijden als de pest. Jan Wolkers had tenminste nog succes. Op internet bestaat m.i.geen "aanhang" alleen de psychedelische waan dat 99,9 % van wereldbevolking internet als eerste en enigste betrouwbare informatiebron ziet. Zero point zero dus als het erom spant. Dat zijn de feiten. Doorgeslagen watjes zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Barracuda vergist zich weer eens. De doomsday decade duurt in ieder geval tot 2020.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach weer een de kreekse bijdrage, met doomsday voor in de mond bestorven. Kan ik me goed voorstellen vanuit zijn reddeloze perspectief.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Doe toch eens even normaal zinostische (weldegelijk de polizieke kant van dezelfde woekerende judaspenning) kike van op 14:38? Waaruit maak jij op dat ik een aanhanger dan wel vriend van Kat zou zijn? Mijn hart gaat altijd van blijdschap tekeer als ik welke a/nazi of sefardische jood dan ook met zijn/haar hitsende desinformatie aan alle kanten van vele scheidslijnen op zijn/haar bek zie gaan hoor. Je bevragende geslependienscht spelletjes beginnen mij trouwens ook zo langzamerhand van de vissende onkunde erg te vervelen. Ging het trouwens nog lekker laatst zo met je gespleten tong over dat van de hitte gesmolten asvalt hahaha!?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ging het trouwens nog lekker laatst zo met je gespleten tong over dat van de hitte gesmolten asvalt hahaha!?

  Ben ik weer eens in je wekelijkse nachtmerrie beland?

  Oftewel denk je me weereens te hebben gezien waar ik niet was.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Let op mensen gigaticus pipa komt nu met de tekst der teksten. Hij is niet te stoppen.Sefardische Joden berg je maar, zijn nieuwste doelgoep sinds het NOS journaal hem informeerde. Van alle markten thuis , zei de gek.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hier (voor die van op 16:24) polizieke judaïst;

  Of wilde je mij hier nog met droge ogen gaan misinformeren dat deze knakker niet van en met dezelfde judaspenningen als jij dat eveneens doet rondkomt!?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. En daar gaan we weer. Terwijl de ene belediging de eerdere in een steeds sneller tempo verdringt presteer je het weer om schaamteloos te verlangen dat een ander in jouw paranoïde fantasie stapt om je raadseltjes te ontrafelen.

  Kortom Adamas, ik heb weer geen idee wat je nu bedoelt met de links naar Adelson. Bedoel je me daarmee te ontmaskeren als een Israel-firster, of als Zionist? Hardly een ontmaskering zou ik zeggen.

  Maar goed, dit is dus precies wat ik bedoelde in mijn reactie naar Mind Fever. Dat anti-Zio plaatje draait nu wel erg langdradig rond in dezelfde paranoïde groef.

  Boring....

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Kat zit onder meer wel degelijk vast om wat hij zegt.

  Wanneer je, om maar eens een bekend voorbeeld te nemen, iemand ervan beschuldigt serieel baby's op te eten, dan is het c'est le ton qui fait la musique niet echt van belang, naar mijn bescheiden mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Van die grijze(?) cellen daar tussen je flaporen hoef ik -om een beetje intelligent te kunnen converseren- het blijkbaar ook al niet meer te hebben 'helaas'. Nee sukkel; wat ik maar wil zeggen is dus dat ik je bedrijfseconomische activiteiten (die op dezelfde leest als die van Mitt's suikerduivel zijn geschoeid!) al langere tijd op de korrel heb! Bram M met zijn koffertjes witgewassen spul uit the US, wildermannetje dat altijd in de vakantie met briefjes tussen de voegen terugkomt, en nu weer die mormoonse jodensloof die eveneens met aardse slijk gekosjerd blijkt te worden! Modus Operandus worldwide always the same stinking 'game'... DEUHHH!?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat zei ik? Hij krijgt dadelijk zijn medicatie, zakt het weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Theo van Loon

  Ja, dat is waar, met die nuance dat Kat niet vastzit - ook al wil hij dat graag (doen) geloven - voor zijn jarenlange betaald door het slijk halen van een SG, of het 'vinden dat Westenberg een liegende rechter is/was', of dat hij bij herhaling het 'ons-kent-ons'-cultuurtje binnen justitie en de advocatuur aankaart.

  Kat zit vast omdat hij doorlopend verschillende mensen op een zodanige manier van allerlei onfrisse zaken beschuldigt dat deze personen dat niet accepteren, en daar (terecht) van vinden dat het moet stoppen.

  Je kan vinden dat een journalist zijn werk onbehoorlijk doet, of zelfs in zijn werk teveel geloof hecht aan de mening van een van de (overheids)partijen, maar dat uiten door die journalist bij herhaling te beschuldigen lid te zijn van een Rosemary's baby-kliek is een ander verhaal.

  Idem wanneer je het oneens bent met de handelswijze van je advocatenkantoor. Schrijf je frustratie van je af, geef je mening, maar onthoud je beschuldigingen en beledigingen die niet anders dan als smaad kunnen worden bestempeld.

  Etc, etc.

  Het is het patroon zo eigen aan Kat dat hem nu in de cel heeft gebracht. Loop hem letterlijk of figuurlijk voor de voeten en hij gaat binnen een minuut volstrekt uit zijn kale bol.

  Typerend voor dat gedrag was zijn 'poging tot aangifte' bij de Amsterdamse internal affairs. Kat stond erop dat zijn camera mocht draaien tijdens de aangifte. ,Du moment dat Kat zijn zin niet kreeg ging hij zo tekeer dat je als kijker verbouwereerd hoopte dat Kat niet zo bezwijken, en je je verbaast dat de twee dienders zo rustig bleven en hem niet meteen het pand uitkegelden, of arresteerden.

  Daarnaast zal Kat's strafrechtelijke verleden niet geholpen hebben om buiten de cel te blijven. Hij is al eerder veroordeeld voor een telefonische doodsbedreiging, het vernielen van andermans eigendommen, en het verplicht verwijderen van lasterlijke teksten in een civiele procedure. Allemaal zaken die Kat gewoon naast zich neer heeft gelegd, alsof hij meent boven de wet te staan.

  Kortom het is Kat's gedrag dat hem in de problemen brengt. Idd deels door wat hij zegt, maar vooral hoe hij het zegt.

  Oh ja, en het plegen van 2 valse bommeldingen wordt tegenwoordig ook niet meer echt gewaardeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Papi Gigante

  Dat bedoel ik; paranoide fantasie.

  Mijn economische bedrijfsactiviteiten hebben in de verste verte niets van doen met die van Adelson of vergelijkbare Casino-Lords.

  Ik betaal ook niemand om mijn mening te verkondigen, of word ik betaald om die van een ander te verkondigen.

  Dus het zal allemaal wel. Kennelijk zit je weer in je fase van tomeloos recalcitrant doen omdat je creativiteit niet voldoende uitdaging krijgt.

  Koop een wit schilderdoek bij de Xenos, en teken de maan na. Laat de 'kunst' uit je vingers stromen, en vertel me later welke kleur je de maan hebt geschilderd, hoe groot deze op het doek staat, wat je nog meer hebt geschilderd, en ik vertel je wat je mentale gesteldheid is en welk groentesapje daar het best tegen helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Bedankt voor al je 'gratis' en met bedorven intenties geschonken 'tips'! K'zal's kijken wat ik nog voor je kan, wil en/of nog heb te doen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ook wel aardig..

  Op Klol komt Mind over Matter met wel heel sterke aanwijzingen, dat de landsadvocaat een vrijmetselaar is.

  Fraaie foto's van het kantoorgebouw tonen inderdaad de vorm van een afgeknotte pyramide, de twee zuilen (naast welke deur zie je trouwens geen twee zuilen) en een letter M ondersteboven.

  Heel indrukwekkend, ware het niet, dat Wind over Watter doodleuk het verkeerde kantoorgebouw te pakken heeft voor zijn bewijsvoering.

  http://www.vno-ncw.nl/over_vnoncw/malietoren/Pages/default.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Ziva

  Ja, ik ben er nog. Al heb ik vakantie en dus erg veel minder achter mijn laptop, en heel veel meer buiten.

  Daarnaast verveelt het me hier ook een beetje. Het doorlopende anti-Zio gezeur van Adamas begint me te vervelen, net als het rare gekneuter van Arend Zeevat, of de megalomane Micha Kat.


  Dan hebben we wat gemeen.

  Heb je al naar Uncle Acid geluisterd? Geef het een kans. Als je van The Black Keys houd moet je dit ook wel kunnen waarderen denk ik. Ken je trouwens het album Chulahoma van The Black Keys, waar ze allemaal covers van Junior Kimbrough doen? Te goed gewoon.

  Het is trouwens al weer een tijdje geleden dat je mij met mooie plaatjes hebt verwend... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Mind Fever

  Ja ik heb er naar geluisterd. I liked it.

  Die andere albums ken ik niet, maar zal ze opzoeken.

  Hmm, plaatjes. Hmm, enige voorkeur (als bonus voor je verjaardag ;) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ziva, 6 augustus 2012 19:12

  Ook weer geheel mee eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Ziva

  Dit nummer van Chulahoma is mijn favoriet.

  Hmm, plaatjes. Hmm, enige voorkeur (als bonus voor je verjaardag ;) ?

  Steamy, hot, revealing... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Mind Fever

  Dat zijn ze allemaal ;-)

  More specifics, please
  Anders mail je ze maar, als je te verlegen of te fatsoenlijk bent om ze hier publiekelijk te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. More specifics, please
  Anders mail je ze maar, als je te verlegen of te fatsoenlijk bent om ze hier publiekelijk te geven.


  Maar ik dacht dat jij mij plaatjes ging geven? :) Plus, ik weet je mail adres niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 43. de specifics van de foto van mij idd

  mijn mailadres staat in mijn profiel

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Daarnaast laat ik een ander graag artistieke vrijheid toe. Zo blijft het verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. every girl needs to seduced, or loves it when you talk dirty MF

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Vooruit dan. Frontaal naakt doet me altijd goed. En dan natuurlijk die prachtige heupen van je, maar dan van achter. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ben ik dan nog de enige intellectueel die hier in dit draadje het onderwerp over de OS in Londen on-topic houdt en daarmee het niveau van dit stekje enigsins respecteert? Moderator doe eens wat aan die ranzig likkende sexverslaafde kike-lovers. Ik denk dat je anders maar een electronische darkroom moet implementeren? Heb overigens hier ergens nog wel wat zelfgeschreven software liggen als daar interresse voor bestaat. Of moet ik je soms met naam en toenaam bij de Purim Prohibition League rapporteren? Je zegt het maar hoor. En anders is dit mijn laatste comment hier 'hahaha...'

  Goed on-topic dan maar weer;

  "Keeping with the Zion theme, a new statue has been erected in London for the Olympic Games and its been called “The Spirit of Zion”.. So who can dispute the ZION theme. Boris Johnson also stated in a Newspaper that this statue was in keeping with the Olympic Zion Theme. Personally I’d of shat myself as a Child with this thing looming over me.. Extremely creepy to say the least.."

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ziva, het lukt me niet om je te mailen via blogger. Ik moet van alles invullen wat maar mis gaat. Mijn mail is mindfever86@hotmail.com (voor als je het via mail wilt doen)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @MF

  In je mailbox ;-)

  Anders kan Adamas niet slapen vannacht.

  Naakte jodinnen...brrrr...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. brrr...

  Dat is inderdaad een ware nachtmerrie. Moet er niet aan denken zeg. Genade snuff-loving jenta!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wijdbeens@joehoe.kom voor al uw broodnodige ontspanning

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Kwestie van tijd, en mind ohne matters gaat vertellen dat hoe het nu werkelijk zit met die mars missie. Opgenomen in de studios van Aalsmeer met containers aan bewijs verkregen in de bajes. Micha heeft tegenwoordig een marsmannetje als celgenoot, bevalt hem goed, Micha minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. wat in het woord SATIRE begrijp je niet @Papi?

  dat is nl wat de original source van je spider statue conspiracy zegt over zijn eigen grapje.

  http://wakeupfromyourslumber.com/node/3950

  BeantwoordenVerwijderen
 54. haha die Adamas, hij weet niet wat hij mist.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. En jij weet niet eens waar een vurige dame pas echt opgewonden van wordt. Neer MF-ertje laat mij maar lekker schuiven! Echte dames worden trouwens alleen door MANNEN met kloten herkend/bemind hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Dat zal allemaal wel, maar ik ben de man met de foto's. Fail.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Vroeg of laat komt op alle vragen betreft die sheldon altijd een gepast antwoord. En waarom ik jou als sayanim dus aan deze suikerdemoon koppelde zijn gewoonweg mijn vermoedens van dezelfde activiteiten door jou persoon hier in n/w-Europa tbv de mooszaad ontplooit. Wat is btw buiten die theodor van je hier in Nederland je polizieke voorkeur? Of moet je omdat je vanwege je activiteiten overal en nergens je neus zal inhangen daardoor alleen al low-profile opereren, en mag je daar van je werkgever dus geen uitsluitsel meer over geven? Wie de schoen past enz...

  *,-The sugar daddy is telling his whore what he wants if she wants that money he possesses.

  BeantwoordenVerwijderen