donderdag 9 augustus 2012

The Illuminati: The Illuminati Card Game Conspiracy

24 opmerkingen:

 1. @pipo gigante infant

  Gokkasten schijnen ook overladen te zijn met subliminale boodschappen. Leg jij eens uit hoe het zit met al die gele sterren, zoek even wat spannende plaatjes erbij. Verder op onderstaande adres nog wat achternamen t.b.v. jouw diepzinnige spinsels waar zelfs Jan met de pet zijn broek van afzakt.

  http://www.ernieramaker.nl/raar.php?t=achternamen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Entry into the yourfilmfestival film competition. A twist on the old slasher horror genre...

  ps; En wat jij daar allemaal op 10:41 uitkraamt is mij een volstrekte raadsel, maar als je je afvraagt of ik jou ook in mijn archief heb opgespoord dan wel gearchiveerd, kan ik daar met een volmondig JA op antwoorden hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @peppie gigante
  hahaha , ik doe ook maar eens of ik gek ben, nog een keer: hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @piepie langkous gigantos
  Is het je al gelukt om te bewijzen dat (semi)ambtenaren meebloggen? Goeverdoeme zag, wie had dat ooit gedacht, potverdorie zag. En ze bewaren ook nog alles? Kan niet op man. Het is me toch wat in die digitale wereld, zou verboden moeten worden. Ik denk trouwens dat flitspalen ook bestaan, maar ja wie ben ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://img443.imageshack.us/img443/5135/hahaha9qy9.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @popo gigantesk
  Ik ben geen jurist maar.... heb toch het jurisprudentieel vermoeden dat suggestief anti semitisch opruien via een link , een ander rechtsgebied behelst dan auteursrechten, los van het feit dat ontcijfering van jouw meerdere gestapelde opgeslagen identiteiten ,het gebraden kippetje is voor de huidige stand der techniek. Nog vragen pia?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "The Illuminati: The Illuminati Card Game Conspiracy" ha...ha...ha... (en zo komen ze er dus uiteindelijk uit te zien wanneer ze zijn uitgesuckt he!? denk erom!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @papio gigante
  Denk erom? Waarvoor? Pas jij maar op dat jouw geassocieerde deelneming aan om het even welke groep, verlinkt gaat worden door figuren , die niet langer voor je in willen staan. Ben niet gek, ben een vliegtuig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alex staat op instorten mensen. Gooi eens even wat opkikkertjes voor de illuminati-fanaat bij Arend online? Vrees anders dat het straks ZELF-KILLUMINATI gaat worden...

  "Moet je nagaan Barracuda commenters nadat mijn site uit de lucht werd gehaald wordt ik bijna overal verstoten, ik wordt nog meer gehaat als Joris Demmink! Ik trek mijzelf maar even terug van het internet want dit wordt mij allemaal net iets teveel" Boehoehoehoe...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leedvermaak is geen gezond vermaak , ook al is de man opgelicht met suggestieve wartaal. Wie is er nu echt ziek ?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor Alex is de eindetijd iets te vroeg gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarbij het de vraag is, of het misbruiken en publiceren van vertrouwelijke post van verwarde mensen,niet zwaar strafbaar is. Ik denk van wel, iets van misbruik o.i.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. One issue cq plaatjesperceptie op blogs , sociaal isolement, eenkennigheid, zelfingenomenheid, mensenvreemdheid, anti semitisme , pipa giga kijk zelf maar wat van toepassing is. Zelfs die Jodenhaat kan je niet bewoorden, kort van stof , kortom de zelfverkaarde king of desception.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je kan altijd wel zoals DAVID (58e deelnemer) dat altijd heel 'grappig' in zijn filmpjes weet te doen besmuikend of synisch over deze materie blijven doen, echter alleen dan pas wanneer je de tijd neemt om hetgeen erover door insiders op papier is vereeuwigd te bestuderen met de ernst die het verdient, weet je in ieder geval dat er veel door onherstelbaar afgerichte 'deskundigen' aan de klepel wordt getrokken zonder ook maar iets af te weten waar de klok ervan ergens hangt...

  "Now then, this satanic plot was launched back in the 1760's when it first came into existence under the name of the Illuminati. This Illuminati was organized by one Adam Weishaupt, born a Jew, who was converted to Catholicism and became a Catholic priest, and then, at the behest of the then newly organized House of Rothschild, defected and organized the Illuminati. Myron Fagan's recording took place sometime in the 1960's. Please take the time to "VERIFY" the statements made herein. We don't expect you to take Mr. Fagan's word at face value. We suggest that you visit the "Law" and "Depository" libraries that are located throughout your state or nation..." *,-The Illuminati and the Council on Foreign Relations

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En weer een geleende "perceptie" copy and paste. Neem anno 2012 zelf waar, concludeer pas na de verkregen wijsheid en ontelbare waarnemingen. Je hebt de trekken van een simpele geloofsfanaat zonder verstandig wijf, die verlaten namelijk als vanzelf gillende en krijsende jouw pand. Alexander Israel en vervolgens zijn eigenschappen en profiel
  neerzetten? Dat is het referentiekader van een 12 jarige, al dan niet met trauma. Blufbloggertje, teveel De Niro gekeken.

  Nb
  Levenservaring en kennis heb je niet veel, zeker weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @poipo gigatski
  Het feit dat je met de regelmaat van de klok @geen en anderen met gezanik lastig valt over ene @ziva (iemand met inhoud) wijst trouwens op een ongezonde afwijking. Verder zou ik me eens verdiepen in wat nlp , dan leer je pas echt hoe je de mind effectief al dan niet kan fucken. Als atheist tot aan de dood wacht ik nog steeds op verdere uitleg over hoe je mijn strot gaat door snijden, jouw woorden, jouw belofte, digitaal gearchiveerd. Kom held!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @pipa golden gun gigaflop
  Slotsom
  Je bent dus het zoveelste brainwashed onderknuppeltje dat kan dansen voor de groep. Praten mag je niet , en kan je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Juist ja @geen;

  Intimidatie op bestelling! Ik ben toevallig wel blij dat er mensen in Vernederland wakker zijn en nog veel meer te betekenen zullen hebben. De meeste sufferds zoals jij hier hebben geen zin om er even bij stil te blijven staan wat er hier allemaal gaande is! Jij bent onherstelbaar zwaar afgericht weet je dat @geen? Echt perfect gedebiliseerd zodat je mijn Papi met nietszeggende verbale porno het zwijgen probeert op te leggen. Ik ben bijna klaar ben met mijn project waaraan ik ben begonnen toen ik van mijn Papi jouw opgegoogelde gegevens in mijn handen kreeg toegespeeld. Nog een paar weken en dan neem ik contact met je op zoals dat in onze kringen gewoonLIJK is. Dan zal ik eens goed op je los moeten gaan zodat je gezeik met MIJN Papi afgelopen zal zijn! Ik ben het zat, meer dan zat achterbakse kindervreter die je er bent. En geen nette dure woordjes of rechtzaakjes voor jou meer ouwe zakkenwasser! Het gaat vanaf nu alleen nog maar op mijn manier. Want van mijn Papi blijf je af! Heb je dat goed verstaan? Nederland is mede dankszij nutteloos en afgekeurde parasieten zoals @geen een ziek, vies en gestoord kloteland geworden waar ik voor mijn Papi heel snel weer orde op zaken zal stellen. Kom dus maar op lamlullo!
  Afz. Mona die Gigantisch voor, over en met haar Papi wegloopt...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @poepo gigallisch
  Hoeveel beloftes hebben "ze" jou gedaan? Als toekomstig centrum van deze wereld?
  Stakker , jouw "groep" kan je nog geen betaalde vrouw leveren voor vanacht. Jouw disrespect voor vrouwen wijst richting de voorkeur voor jouw eigen geslacht, niks mis mee , maar die gecodeerde tekstuele onmacht is vele male zieliger dan een naief nieuwsbrekertje, stuk onbenul. Baby baby, komt er nog iets zinnigs?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Pap(i)aver gigaschijtlaars heeft
  computer in elkaar geslagen, mooi zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Point_of_Access_for_Providers_of_Information

  Hahaha kill me onstabile MF

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dat is nog maar minder dan 1% van hetgene "IK" weet en aantoon, de rest staat stationair. Bel jouw groepies maar, klungelmans!!! Stumperclub.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ Papi/Adamas:

  "Ik ben bijna klaar ben met mijn project waaraan ik ben begonnen toen ik van mijn Papi jouw opgegoogelde gegevens in mijn handen kreeg toegespeeld. Nog een paar weken en dan neem ik contact met je op zoals dat in onze kringen gewoonLIJK is. Dan zal ik eens goed op je los moeten gaan zodat je gezeik met MIJN Papi afgelopen zal zijn!"

  Jaja, bijna klaar met je project enzo.. net als de vorige keren dat je hier wegging, want je was met een grote actie bezig en iedereen zou ervan weten als het zover was en bla bla bla, en dan ga je "eens goed los" op iedereen die tegen je is, want zo gaat dat in je ondergrondse netwerk.

  Buiten dat je de capaciteiten en zo'n netwerk mist zou je zelf toch ook wel in moeten zien dat je een gefrustreerd zielig persoon bent als je elke keer als mensen tegen je in gaan je ze gaat bestoken met martel-en doodsbedreigingen... En oh ja, leuke toekomst moet dat in je visioenen zijn, als je dan eindelijk aan de macht komt. Lekker mensen martelen enzo, terwijl je hier doet alsof je predikt vanuit een bepaald rechtvaardigheidsgevoel. Onoplosbare paradox misschien?

  BeantwoordenVerwijderen