donderdag 23 augustus 2012

Repto's

GeenStijl is natuurlijk gewoon een frontstore van de illusionati. Maandag dreef het blog de spot met gemtrails en vorige week nam het Olympic Zion op de korrel, de extreme gekkiessite die een alien-invasie of compete alienoorlogen tijdens de Olympiade voorspelde en Den Bosch omschrijft als een 'belangrijke stad voor de machthebbenden (...) omdat daar een cruciaal energiepunt (gecreëerd) is wat o.a. ge/misbruikt wordt om hun nwo ‘imperium’ uit te bouwen.'

Olympic Zion is, als bijwagen van Klokkenluideronline, de dark room van het wereldwijde web, uitsluitend geschikt voor dagschuwe reptozombies en gedragsgestoorde psychoten die geen zin kunnen formuleren zonder  'zionistische joden' of 'monarchtechnieken'. Barracuda vermoedt het gros van de scribenten/reaguurders de ganse dag in een wietwolk verkeert of leeft op een dieet van Otrivin neusdruppels.

Posters met namen als Airwave, Anti-Zion 2012,D. Unfeldt en Davids 'Puke' leven in een schizofrene wereld waarin ongeveer alles een satanische betekenis heeft. Het hele blog ademt trouwens de sfeer van extreme godgelovigen. 'Als je de informatie van o.a. klokkenluideronline en olympiczion onderzoekt, zul je erachter komen dat er meer waarheid staat als in al die jaren in de mainstream media heeft gestaan'. 

Natuurlijk, vooral over Den Bosch enzo. Wist u trouwens dat George Bush sr. (spreek uit: srrrr) uit Duitsland komt? Of dat er maar zeven stappen zijn om Matrix op te heffen en Wereldoorlog 3 te stoppen? Of dat ieder mens werd in vorige levens door reptielachtige buitenaardsen is geprogrammeerd? Ja, ook U uit Gasselternijveenschemond! Staat op het interweb, dus is het waar. En bovendien: 'Als het echt zo een onzin zou zijn wat hier vermeld wordt, zouden ze er niet zoveel (negatieve) aandacht aan besteden'.

Aan dit soort ingenieuze cirkelrekeningen kan zelfs Emanuel Rutten nog een puntje zuigen.

Het visiterende GS-publiek kreeg natuurlijk meteen de gebruikelijke portie educatieve JoeToebs voorgeschoteld ('Bill Cooper voorspelt 9/11 en wordt vermoord!'), want nietswetende coma-ezels moeten worden bekeerd.

Gaat never nooit niet lukken, complotboys. Jullie zijn te eng en te wereldvreemd voor woorden.

94 opmerkingen:

 1. Niet overtuigend, haatdragend, antisemitisch, homofoob en rancuneus. Zo paranoïde en disscociatief, dat ze hun eigen gevoelens nog niet eens herkennen. Met name dit stukje vond ik hilarisch:

  Laat op de avond vertelde hij me, dat hij zijn vader had verloren en dat hij zich tot sommige mannen aangetrokken voelde. Oh, oh, maar ik niet! Ik had me op dat moment het liefst onzichtbaar gemaakt. Fysieke relaties met mannen waren voor mij eerder afschrikwekkend. De jongen wilde ten afscheid een omarming, maar ik was daartoe niet in staat.

  Toen ik daarna alleen in mijn kamer was, gebeurden er echt vreemde dingen. Ik voelde hoe een energie op mij inwerkte. In deze energie zaten homoseksuele voorstellingen gecombineerd met veel seksuele lust. Ik voelde opwinding. Daardoor bleef ik in die nacht een tijdje met deze energieën verbonden. Ik wist, dat ik daar eigenlijk niets mee te maken had en ik voelde ook een gevecht in mezelf, dat echter op een onbewust niveau plaatsvond. Na twee uur was alles voorbij. Ik had het gevoel, dat, als ik de jongen omhelsd had om hem een plezier te doen, deze homoseksuele energie in deze nacht nog wel veel heftiger geworden zou zijn.


  Homo dus. Een nicht als een kathedraal. Maar zo ver van je eigen gevoel afstaan, zo opgesloten zitten in je eigen taboes, dat je negatieve buitenaardse wezens er de schuld van gaat geven dat je op mannen valt.

  Wat me opvalt is dat deze schizofrenen moeite hebben met het nemen van een persoonlijke verantwoordelijkheid en allerlei wezens, krachten en energieën buiten zichzelf gaan verzinnen in plaats van eens goed in de spiegel te kijken.

  Dat hele blog is een schreeuw om hulp van psychiatrische patiënten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Man, man, het lijkt wel alsof iemand een stapel preken van een gereformeerde dominee heeft gevonden, en deze in een re-mix met Icke c.s. gegooid heeft.

  Zie ook het aangehaalde van Jeroen. Dat komt rechtsreeks uit de zondagmiddag biechtsessie van de bijbelclub waar iemand zijn homoseksuele gevoelens in de schoenen van Satan schuift.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In mijn beleving bestaat het gros uit jaren 70/80 content, gratis en gevonden in de kringloopwinkel van van tante Leen. Oubollige koude oorlog propaganda incl. gelinkte content met directieve leesopdrachten van THC geperveteerde hulpzoekenden. De luiheid zelve snappen en lezen ze het niet eens meer, en bedelen ze om vertaling vanuit een jaren kruik denkwijze, copy and paste, copy and paste, copy and ..... En maar schelden, dreigen , tsja. Flower Power in de agressieve vorm, anno 2012, Woodstock in de grunkvariant, binnenkort nog hopelozer in het webtheater.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk wel dat het in een behoefte voorziet, een paar van die zwevers zag je rondhangen bij Wanttoknow, maar dit is kicken in hun ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kreeg net via een snap-shot door dat zelfs Davids 'Puke' het daar niet zonder een permaban heeft mogen uithouden. Dat zegt toch wel het een en ander betreft s'mans kennis over de onderwerping van deze planeet door lucifers geliefde kinderen als voorbereiding op de wederkomst van hun godheid... Reden waarom Puke is geblokt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad, het is allemaal geknipt en geplakt. Ze nemen nog niet eens de moeite om naar de pagina te linkenwaar ze het vandaan jatten. Ik dacht nog dat ze het zelf uit het Duits vertaald hadden, maar zelfs dat is blijkbaar nog teveel gevraagd.

  In principe ben ik dol op een goeie conspiracy theory, sites als die van David Icke volg ik al zo lang ze bestaan en vroeger trollde ik ook wel op fora voor mensen die claimen door aliens ontvoerd te zijn enzo. Maar hier wordt alleen maar oude meuk opgebakken die we al kennen en die ook nog eens stierlijk verveelt.

  Dit heeft in geen enkel opzicht een toegevoegde waarde.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En de dataverstokers liggen er weer niet wakker van. Zelfregulering? Amme hoela, opjuinen is het devies.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sommige mensen dalen af tot het niveau van de godsdienstwaanzinnige ayatollahs met hun joodse complotdenken:

  http://likud.nl/2012/07/iran-welkom-bij-de-zionistische-spelen-2012/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OlympicZion heeft de laatste weken eens extra flink ingezet op het weren van reaguurders.

  Vrijwel de enige, die daar nog dagelijks voor vakkenvuller mag spelen is de vlaamse drummer Tjen van Remoortere. (Ondermeer bekend van de geflopte song "Tango de la Iglesia" uit 1983)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij proberen ze nu op KLOL de eerder door mij beschreven cut-up techniek in te zetten, maar het uiteindelijke effect vind ik toch eerder psychotisch dan hallucinogeen. Dat, of iemand bouwde een conspiracy bot, zoals Retecool eerder met Hubert Both op de Telegraaf site deed. Hij moet nog wel een beetje gefinetuned worden vind ik.

  De indruk word gewekt dat er ingegaan wordt op een column van von der Dunk. Die hield blijkbaar maande geleden een betoog over de natiestaat en zonder verder in te gaan op enig punt in zijn artikel, wordt er overgestapt op de gestoorde rant van de schrijver. Het is helemaal geen "open brief", dat is alleen maar een voorwendsel om heel andere dingen dan von der Dunk besprak te behandelen. Die puntjes missen werkelijk enige vorm van onderlinge samenhang.

  Hij begint eerst over genetische manipulatie (van wat? Voedsel? Mensen? Joden?) en dat daarmee begonnen zou zijn tijdens het verdrag van Maastricht. Ook noemt hij het verdrag van Lissabon, hoewel daarin nergens genetische modificatie genoemd wordt. Hij betrekt -volkomen random- een kersttoespraak van Beatrix uit 1992 er ook nog in, hoewel ze het daar heeft over "normen en waarden", zonder op enige manier te verwijzen naar genetische manipulatie of modificatie. Volgens mij is de schrijver zelfs al vergeten dat hij daarover schreef.

  Want nu gaat hij ineens toch over Europa beginnen (waar het von der Dunk om te doen was), noemt en passant de Oost-Europese staten zonder aan te geven wat hun relevantie voor zijn verhaal nou weer is en stelt vervolgens dat er een organisatie is die SKAL (?) heet en voor 1992 garant stond voor een democratisch proces. Daarna wordt er verwezen naar een Russisch schotschrift dat verder in het artikel ontbreekt.

  "out of the blue" stelt hij vervolgens dat uit bovenstaande volgt dat hij geen rancune heeft, hoewel het wel allemaal ligt aan zieke geesten die verantwoordelijk zijn voor zowel de jodentransporten als de kleur van de bloemen. Dus dan weet je het wel. Ofzo. Vervolgens associeert hij die "elite" met D'66 e beschuldigt ze tot besluit van orgaanhandel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach gut;

  Als zelfs netanyaHO adepten zich hier op Barracuda moeten komen verenigen om samen met hun partners in crime v/h JDL kruipende van de lafhartigheid de gelederen tegen hun heldhaftige oppositie te kunnen sluiten, heeft het voor mij geen enkele zin meer om hier met mijn waardevolle onthullingen omtrent de gesel der mensheid nog te komen onderwijzen. Deze vastgeroeste imbeciel van liKUT heeft met zijn al eeuwigdurende gejank over de slachtofferschap betreft zijn tribe er bij Zaplog al ruimschoots voor gezorgd dat het Nederlandse gedeelte der zelfstandig nadenkende burgers die site als water voor vuur hebben moeten verlaten. Jammer... Ondanks dat ik Savalle niet hoog heb zitten met zijn van meerdere walletjes vreterij, kunnen zijn hopeloos zwakzinnige (dat wel want die PUNCIA van hem is nog lang niet jodenwijsontwaakt zeg. OMFG wat is dat een vrijwillig desinformerende useful-idiot!) pogingen van heelmeesters die alleen stinkende wonden achterlaten wel mijn sympathie opwekken. Er zal toch iets aan dat aanstellerige gejank van jahves uitverkorenschap ook hier in Nederland gedaan moeten worden. Ja toch of niet soms? Er moet tevens een halt toegeroepen worden aan hun klinkklare maffiastyle van geintimideer waarmee een ieder die het terecht tegen hun kruiperigheid opneemt dmv hun juridisch bloeddorstige pooiers v/h MDI/CIDI monddood voor hekjes dan wel in kerkers schandalig crimineel 'moet' worden vastgezet. Naar piss-ra-hëll dus met deze maffiapraktijken van afpersende kaltstellerij jahverdommenogaantie! Op welke draad waar liKUT dan ook met zijn smerige gezuig komt aangekropen zal ik mij persoon dus wijselijk terugtrekken waarna alleen ziva nog kokhalzend van het genot als een collegaserpent kan, zal dan wel MOET klaarkomen. Mij zie je er in iig niet meer (alsof ik niets beters met mijn kostbare pareltjes te doen heb) met een ongekend hoog viveau van deconditionerende levenslessen hopeloos verloren mijn energie nog verspillen. AMEN...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tracteren op kiezelsteentjes, en dan jezelf wijsmaken, dat je parels uitdeelt aan de zwijnen.
  Dat moest een keer fout aflopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mij zie je er in iig niet meer (alsof ik niets beters met mijn kostbare pareltjes te doen heb) met een ongekend hoog viveau van deconditionerende levenslessen hopeloos verloren mijn energie nog verspillen. AMEN...

  LoL, en nog een paar Papi,

  want dat klinkt wel erg dapper en arrogant uit de mond van 'de admiraal van het ondergrondse verzet tegen alle Jodenwijsheid' die vanmorgen nog met tranen in de ogen hier kwam biechten dat zijn alter ego "Puke" tegen de zoveelste permaban is aangelopen.

  Jouw wereld wordt steeds kleiner Papi, niet de onze.

  Namaste... LoL

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ziva
  Nu moet je hem niet gaan kwetsen, komt ie weer terug. Voorspelbaar.
  Stomme meid heur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En jou dromen worden van de vooringenomenheid steeds makkelijker te doorzien dan wel te bespelen hahaha. In your wet dreams desinformerende door-bitch. Want zo verkoop je jezelf met die in het duister florerende activiteiten bij blogger toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @geen

  Hij heeft al honderd keer beloofd zich permanent terug te trekken op een internetloos eiland, maar doet dat nooit.

  Zijn zorgvuldig in elkaar gezette propaganda-campagne tegen het joodse-geschlependienst-rule-the-world-and-goi-with-porno-and-money kent op het moment wat bereik problemen zodat @Papi zich gedwongen, volkomen tegen zijn wil natuurlijk, toch nog - helaas - hier wat moet presenteren, om onbetaald, dat wel, dus toch, maar niet tegen zijn wil, als 'leraar' de ontwakende medemens de juiste Google-search resultaten te linken.

  En als dat niet helpt heeft hij altijd nog een mooie index van Eric Hufschmid (zijn favoriet) of andere hate-sites in de aanbieding.

  Niemand wil zijn product kopen, maar dat boeit 'm niet. Het ondergrondse verzet is immers niet commercieel.

  RFOL

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hij is nog onder moderatie. Er komt echter zodirect (ik weet dus niet wat die moderator aan het doen is maar goed...) onder dat stukje een antwoord ter bevestiging dat je weer eens in mijn manipulerende sublimiteit bent getrapt...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Papi

  Nou, ik kan niet wachten

  hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @papi

  Want zo verkoop je jezelf met die in het duister florerende activiteiten bij blogger toch?

  Als je zou weten wat ik werkelijk doe 'for a living"

  zou ik waarschijnlijk de "living daylight" uit je snoetje poetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Al zou je persoonlijk Mable Smit&Wesson of haar Maximaal zuigende eega wezen van de arro stinkende smoke-screen, jou soort kan mij nooit meer met welke eigenschappen dan ook nog imponeren dan wel van slag brengen. Denk erom daar is zeer veel voor nodig... Andersom zal dat ook nooit het geval kunnen/mogen zijn, want mijn MO is vanwege zijn genetische afkomst als de natuur altijd overal en nergens van de activiteiten op scherp staand. Heb je al last van dat in paniek om zich heen speurende kippenekje van je!? Dan doe je je werk waardeloos slecht voor iemand die van de opgeblaasdheid op het punt van vallen staat...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @papi paco
  Aangepast niveau :Hier is wijdbeens weer , bloemkolen!!!

  Ga toch eens een vak leren man,denk eens wat jouw vredesbijdrage nu werkelijk is met je visioenen van ingekeerde zelfhaat. Gewoon uit de kast komen,
  Vriendjes worden met jouw joodse medemens, en je zult eindelijk rendement scoren Toetsenborden gaan langer mee, scherm blijft schoner, en jouw buren klagen minder.
  En als je gaat, ga dan. Laurel van Hardy kond ook geen afscheid nemen, maar hij ging toch.(Vergelijking berust op toeval)
  Zet je bolhoedje recht en go with the flow .(Ook toeval)

  Paco
  Ehh
  Is het waar dat reptilianverhaaltjes het signaal zijn van de illuminatie dat er lariekoek op een site staat?
  Kan je mooi gekkies mee ronselen, die weten dat namelijk niet.


  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gottenyu @papi, je bent nog simpeler dan ik reeds vermoedde.

  Kom naar mijn land idioot, en doe je stoere praatjes in mijn gezicht. Maar hou hier je dreigende toetsenbord praatjes met je eindeloze rij aan bans voor jezelf.

  Je bent al jaren de sukkel van het Nederlandse Internet. Grow the fuck up...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. http://www.digitalefotografietips.nl/wp-content/uploads/2010/05/kerken_alziendoog_sintjan.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En dat zegt dan een nazaat van een verachtelijk volkje dat al jaren van de labbekakkerigheid als blaffende honden tegen de Perzen voor de hele wereldgemeenschap zich onherstelbaar belachelijk staat te maken!? Dus iets minder hoog van die van de houtrot op instorten staande ivoren toren blazen OK? Want met dat uit jullie bek van ruftende gebluf valt die lafheid van mensenhitserij alleen maar nog meer op. BRRR...hahaha...

  PS; En jij weet dus met je onvoorstelbare debieligheid blijkbaar ook nog niet eens dat er als toelatingsexamen voor de verzetsbrigades waarbinnen ik een hoge positie bekleed het absoluut vereist is om met ip-bans sucsesvol te kunnen soliciteren he? Binnen mijn altijd wakkere kringen is het namelijk in veel gevallen alleen maar een pré om via blokkades te kunnen aantonen op bepaalde jodenslovende sites van desinformerende porno niet welkom te mogen zijn. Echt waar. Heb je daar wel eens aan gedacht? Of is je al vanaf je geboorte gehersenspoeld dan wel wijsgemaakt dat jouw tribe het meest intelligente op aarde zou behoren te zijn? Jawel hooooooer en mijn naam is dus Papi-Gigante He? Hohoho...

  BeantwoordenVerwijderen

 25. Hij is nu met zijn handboek soldaat in de weer, ringmapversie alles door de war.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @papi
  Vanavond weer blikjes pletten en medailles hameren? Eric met zijn internationale webbbseit met vlaggetjes wil produktie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Papi

  Ach ga weg, mafketel. Je bent een werkeloze toetsenbord-mafketel die nul-komma-nul effect met zijn praatjes op de zijkanten van het nederlandse web weet te genereren.

  מחבל

  LoL.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. #1:Puta Madre!
  #2:Que paso?
  #1:Ese cojudo a sacado 50 soles de mi cajon.

  Van hetzelfde maar dan net iets anders hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @papi
  Zag laatst ook iemand met die tekst op zijn voorhoofd, is zoiets verwijderbaar? New age mexican wrap marketing? Ole Guapa al niet goed genoeg meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Holy shit jij bent slim @papi, maar dan anders..

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Met de romantische belofte van de digitale negerhut van oom Tom in Zuid Amerika(?) koop je een teksttikker in crisistijd gemakkelijk om. Alleen hoe ze je de shit laten optikken, zo gaan ze je uiteindelijk ook behandelen. Dat vereist wat inzicht, en anders is het voelen. Op hun ziel getrapte mensen hebben een olifantengeheugen, internet en de wet ook,onafhankelijk of de groep opeens gevlogen blijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat heerlijk om lekker achterover te zitten en een zak chips erbij te pakken, terwijl Ziva en Likoed NL de kolen uit het vuur halen. Zonder dat ik zelfs maar voor hasbara uitgemaakt hoef te worden. Onder de nick "Jabir" had ik nog wel m'n meningsverschillen met Likoed (ik ben eerder Shalom Achshav NL) maar in de discussie hier ben ik alleen maar gelukkig met zijn aanwezigheid.

  @papi: לך תזדיין

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ziva ik verwijt het jou toch ook niet dat je zo ontiegelijk dom jezelf op deze wereld maar moet zien te redden? Mijn arrogantie gaat echt niet zo ver dat ik van de erin gestampte geconditioneerdheid naast mijn schoenen van de onstervelijke belachelijkheid supremacistisch tegen mijn medeschepselen loop te bluffen. Dat is in jou geval toch wel een iets andere koek niet dan? Ik tel slechts mijn zegeningen met dankbaarheid naar mijn schepper toe, om daarna als vanzelf mijn eigen wegen te kunnen bewandelen. Zoiets zeg maar. Ik ga alleen niet het water op maar sluit mij als vanzelf aan bij groeperingen die gewapenderhand tegen de synagoge van satan in conflict blijven totdat de mensheid van zijn menselijke kwaadaardigheid verlost is. Niets meer of minder...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Tja, nu blijft hij weg @jeroen

  of hij komt zo met een dreigement tot totale vernietiging zoals een waanzinnige ayatollah zoals Likud al aangaf, incl de verontschuldiging een week later dat zijn 'bedoeling' verkeerd vertaald is door die 'ratten van de moozaad'.

  Het resultaat is hetzelfde; no balls to hit..en een paar anti-semitische linkjes. puke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Papi

  Ik krijg er bijna de tranen van in mijn ogen. Ik bedoel, dit is toch een pareltje:

  dat ik van de erin gestampte geconditioneerdheid naast mijn schoenen van de onstervelijke belachelijkheid supremacistisch tegen mijn medeschepselen loop te bluffen.

  Ik zou bijna denken dat je een aangenaam en weldenkend mens bent. Ware het niet dat je 95% van je 'opmerkingen' lardeert met links naar pure haatsites die slechts 1 doel kennen: anti-Joods no matter what.

  Je hebt je de afgelopen jaren overal en nergens met deze sites vereenzelvigt. De torenhoge stapel aan permabans die je op je rug meedraagt zijn allemaal zonder uitzondering het gevolg van je expliciete Jodenhaat.

  Je wisselt alleen daarom al met regelmaat van 'nick'. Je weet nl heel goed dat je filosofie overal behoorlijk kansloos is. Ik bedoel, come on, als je zelfs bij Olympic Zion geband wordt, dan lig je wel erg mager in de hierarchie van het anti-hunnie-verzet.

  En dan wil je mij nog wijsmaken dat je 'niets tegen Joden hebt'?

  Koop een tandenborstel, en poets de tanden van je kroost en je lief, dan kunnen ze ook in jouw lokale bovengrondse slaapkamer Strontium vrij slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Veel mensen zoals @papi worden niet oud op deze leest, dat weten ze zelf ook vaak. Proof is in the tasted pudding. Maak je niet druk,en laat je niet uit de tent lokken. Dit soort , kijkt vroeg of laat als konijntjes in de bekende koplampen, ik hoop dat de rem genoeg werkt. Assad eerst.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mijn excuses naar jullie stinkende lafbekken toe die van de kruiperigheid hier op deze wereld niet eens meer weten hoe zonder 'jullie' nietjoodse aanvalshonden van de NAVO de gekosjerde schaapjes op het droge binnen te halen!? Of zoals die gekosjerde natnek gelijk zijn leon de W. van de lafhartige gespletenheid om aan zijn bisexuele eikeltjes te kunnen geraken andere tribegenoten zijn perverse behoeftes maar geslepen voor hem uit het vuur laat halen? Hahaha wat zal ik zometeen met alle plezier voor mijn laatste trip in mijn raketkop richting TA opstappen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. [..] dat er als toelatingsexamen voor de verzetsbrigades waarbinnen ik een hoge positie bekleed het absoluut vereist is om met ip-bans sucsesvol te kunnen soliciteren?

  Weet je, wie er ook dacht, dat hij een hoge rol in een verzetsbrigade bekleedde?

  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hahaha wat zal ik zometeen met alle plezier voor mijn laatste trip in mijn raketkop richting TA opstappen zeg!

  Nog even en je gaat beweren dat je de Mahdi bent.

  Man, kom achter je toetsenbord vandaan, koop een Mars, en stop met dat gefrustreerde Diva gedrag.

  Doe een dansje, leer een volkslied uit je hoofd. OID zinnigs..

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Flikvlooiende draaiende @api laat zich graag in de kont neuken, niet verboden, maar als je goed kan lezen smeekt hij hierom. Low level tekstikker meer is het niet, ze vragen en hij tikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @apiekupke
  Je zou deze week mijn nek laten doorsnijden, je beschikte immers via jouw groep over mijn persoonsgevens.
  Wij wachten nog steeds, moet ik mijn familie afbellen, of komen ze wat later?
  BeantwoordenVerwijderen
 42. Nogmaals Ziva kijk eens even in mijn profielgegevens 2e tapblad onder introductie? Jij praat als een hoer die het haar pooier kwalijk neemt dat ze zelf maar haar condooms moet betalen omdat diezelfde pooier met de hogere inkomsten van je klandisie op een hogere niveau parasiterend kan klaarkomen? DEUHHH!? Ik wordt echt vreselijk moet van jou achterlijkheid meidje. Lees mijn introductie tapblad nou eens voor wat meer duidelijkheid! Verder kook je maar lekker gaar in je eigen ranzige sop hoor. Mijn energie is aan aandachtsgeile lieden zoals jij totaal verspild dan wel voor eeuwig voorbij. En toch blijf ik erbij dat 99% van de zogenaamde klokkenluiders sites als blinksemafleidende desinformatiebordelen onder beheer van cryptojoden zelf staan, of door hun goedkoop geinstrueerde sloofjes zonder dat ze dat vaak in de gaten hebben worden geexploiteerd dan wel uitgebuit. TIP

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @apiekop
  Voordat je het niet begrijpt.
  Dat antwoord ga je geven, 100% for sure. Ik zit er doorgaans niet vaak langs, mind you. Dus vertel!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Kom op grote tikkende held!!
  Ik met name, de Grieken de Joden, de Duitsers de Tasmaniers, de voedselbankbezoekers, de Iraanse vluchtelingen, de Palestijnen , de Spanjaarden en noem ze maar op. We lusten je rauw, flinke ingeteerde zelfzak. Dus vertel maar even waar je zit kerel, zorg ik dat ze je even lekker juridisch en moreel aan de tandjes gaan voelen. Komt er nog wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Kommandeer je ongestelde oma en blaf lekker verder zelf geen? Wie ga je anders meenemen dan? Ik heb je al eens verteld dat als je zo nodig voor hamburger wil gaan spelen, dat je dan tussen die gekosjerde pooiers als theo en poep aan zijn schoen maar moet gaan liggen! Toch? Ze wachten al smachtend op je initiatieven daartoe krentenbol. Zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Jaaaa volksliedjes! Hoewel Rieu zijn uitvoering van Hava Nagila wat mij betreft achterwege had mogen laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Niet zo dreigen papi. Daar houden we niet zo van.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Kijk mister @papi gigante ;lassagna in spe met zijn gejatte wiki concept die 7 miljard mensen de maat wilde nemen, schijt momenteel jankende op een stinkende hotel **wcpot , zijn ellende richting Obama, en krijgt zijn fatale lesje verantwoording nemen, als digitale op hol geslagen valse profeet. Niemand gaat of kan hem helpen,waarvan akte.
  Maar die keel van mij , wanneer gaat hij doormidden? Jouw belofte!!

  Kom op @papi gigante @adamas

  Iedereen kan meelezen, your moment


  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ja leuk @papi

  Ik zou best een hoop te vragen en op te merken hebben over je profiel enzo, en best open staan voor je goede bedoelingen en ambitie;s, maar waarom zou ik dat doen als jij keer om keer weigert te antwoorden op de vraag waarom je zo vaak eb veelvuldig refereert aan totale anti-semitische haatsites?

  Geef daar nou eens een antwoord op. Vanuit je eigen.., dus niet met dat labbekakkende gepruts van "gedegen wetenschappelijk onderzoek enzo"

  Nee, gewoon, vanuit je eigen onderbuik de verdediging waarom je ondanks dat je dondersgoed weet dat dit pure anti-Joodse haatsites zijn met als enig doel Joden in het algemeen op alle fronten te schaden, je toch vindt dat de info op die sites bijdragen aan het verduidelijken van je boodschap die op geen enkele manier als anti-Joods mag worden opgevat.

  Decrypt dat nou eens voor me..

  voor de lol, voor de heilzame genezing van mijn genetische afwijking, voor het benefit van ons allen,

  Daarnaast er is altijd een begin:

  Bereshit bara elohim et hashamaim veet haaretz vehaaretz haita tohu va vohu vechoshech al pney tehom

  en in het begin ligt de oplossing.

  dus, doe je best, salsa-monster..

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @jeroen

  ja, ja, Laibach is briljant, maar voor @papi zou ik toch eerder kiezen voor teapacks

  "Push the Button"

  "boom, boom' dat begrijpt ie wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @ziva
  Neen Ziva niet op eigen grond gaan kakken. Deze figuur gaat vol in de lens (als hij nog in staat is)vertellen hoe hij denkt in de grote wereld te gaan regeren. Tevens mag hij binnenkort verklaren hoe hij mijn keel gaat doorsnijden. Dat gaat hij vertellen, al breekt de pleuris uit! Mister @papi gigante @adamas weet nog niet wat hem gaat overkomen. Dus @ziva nu even opsodemieteren met zalvende woorden.
  BeantwoordenVerwijderen
 52. @geen

  Oh, okay, ik had nog wel dit leuke zalvende filmpie voor @papi als mysterieus crypto dinges achter de jarretel gordel in de blote hand.

  Maar goed...

  make war first...

  we'll make love later OID 33e graads wuink OID

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Damn, weer 5 minuten te vroeg, of 2 minuten te laat voor die 11:11

  Ik leer het ook nooit..

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Concorde Nieuwegein, at your service.

  @papi

  Kom op jungske, you did it!! Wanneer komt het antwoord zonder gelul?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @ziva: als we het over het pushen van buttons gaan hebben, zou ik je willen wijzen op Galvanize van de Chemical Brothers.

  Don't hold back ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Aan lepraleidsters (in jouw geval behept met het kwaadaardige joodse dna-gezwel) die van de schurft (je 'zionistische' indoctrinering) maar niet kunnen/willen begrijpen dat hun om aandacht bedelende gezeik bij schone MANNEN zoals ik die in de kracht van hun leven van de gezondheid een taal spreken die jouw afstandse soort toch maar niet verstaat, hebben zich in het verleden veel goedgelovige filosemietjes al stuk gebeten terminaal uitgepoepte. Geef mijn portie maar dus aan je TH hahaha... Echt het spijt mij niet ziva maar voor hielenlikkende sloofjes kan je hier op deze site betere gegadigden vinden toch? Wat let je! Hup verlos je van die plaat voor de kop en vermeng je liever onder je eigen soort van medelijwekkende leprozen die zwaar debiel afgericht met je desinformerende afstandsheid hotedebotel weglopen. Wij hebben het zo langzamerhand via de literaire weg wel gehad. Of niet soms? Tussen ons rest nog de schuttersputjes van realistische acties. Tot aan jullie gesmeek om genade. Dat mijn divisie iig julllie soort daar in die zandbak tussen de anus en vagina van pachamamma nooit meer zal schenken. Denk erom dit is geen gekosjerde bluf want daar houd ik dus in tegenstelling tot jullie blaffende netanyaHO absoluut niet van...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Nou papi, ik wil het eigenlijk ook wel weten. Waarom dreig je met geweld en waarom link je constant naar antisemitische haatsites? En wat is er precies mis met Joods DNA? Moet ik me zorgen maken? Welke risico's loop ik zoal, met zulke inferieure genen?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @papi

  En wat ik dan ook weer niet snap: als ik eigenlijk khazar ben als ashenazi zijnde, hoe kan mijn DNA dan toch een "kwaadaardig Joods DNA gezwel" zijn? Volgens mij sluiten die twee antisemitische theorietjes elkaar uit en zal je toch een keuze moeten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @jeroen

  ja, ook erg leuk

  don't hold back hou ik wel van. Mijn eerste reactie op jouw Fuck off gebaartje naar Papi was dan ook:

  inderdaad: Fuck off idioot

  Maar ja... je moet toch volwassen blijven reageren wanneer oprecht geinteresseerde mensen met je in discussie willen gaan met:

  Dat mijn divisie iig julllie soort daar in die zandbak tussen de anus en vagina van pachamamma nooit meer zal schenken.

  Anders staat het zo onfatsoenlijk als je plotseling bij ze aan tafel zit

  BeantwoordenVerwijderen
 60. WTF!?

  "Ik ‘publiceer’ al zo’n 6 jaar op diverse blogs. Was het eerst over de Deventer moordzaak (eerdaags behandeld bij de Hoge Raad), en nu dan over de zaak Vaatstra. En ik heb me altijd verwonderd over het grote aantal ‘trollen’ die er een onvermoeibaar genoegen in schijnen te hebben om de ‘boodschapper(s)’ aan te vallen zonder op de inhoud van die boodschap in te gaan.Eén van die ‘leiders’ lijkt ene Barracuda van Barracudanis.blogspot.nl. De afgelopen dagen werd ik gewezen op zijn/haar blog omdat mijn naam daar zou zijn genoemd: Mondsnoerend? Ja. Ik was zelfs met stomheid geslagen. Beetje dom dacht ik eerst, misschien alleen maar ondoordacht, totdat ik nog even verder las:" (lees verder)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Digitale Vingerafdrukkende @papi gigante @adamas krijgt zijn moments of fame, inclusief zijn historie mag hij tekst en uitleg gaan geven!

  Wanneer gaat mijn kop van mijn romp(ook jouw woorden!!!) Niet omheen lullen vertel; date and time

  Duidelijk, de Niro of ben je het pratende Mietje van Pietje?

  Niet jammeren dus, nu ook even vertalen naar daden.

  Ben je gewoon het mannetje dat bloedvergieten in het MO wel grappig is om aandacht te genereren.

  Prima , vertel even hoe je mij gaat killen.

  Kom jungske!
  BeantwoordenVerwijderen
 62. Als khazaar zijnde heb je je via demonische geboden als aangenomen nepjood totaal overgegeven aan de commandos van lucifer. Daarmee alleen al transformeer je automatisch genetisch tot een antimenselijke demoon. Je hebt gelijk als 2e rang sloofje onder gezag van de echt farizeeisch/sefardische maffia, maar desalniettemin net zo schadelijk voor de nietjoden mensen die jullie zo bloeddorstig bereid zijn daarvoor te slachtofferen. Jullie DNA structuur was overigens lang voodat jullie binnen het jodenDOM wegens die bloeddorstigheid werden aangenomen al to-taal verneukt hoor daar niet van! Dat kannibalisme heeft jullie uiterlijk niet alleen bepaald, de bestialiteit die de khazaren als gevolg van hun mensenvreterij lieten zien doet meer aan pratende apen denken waardoor hun onaangepastheid onder de echte mensenkinderen toen al verschrikkeLIJK opviel! LETTERLIJK! Dat is dan ook de reden dat lucifer zijn ranzige oogjes op jullie onmenselijke kwaliteiten liet vallen. Een beetje zoals die excuusturken van de politiek die voor een plaatsje op het pluche hun eigen soort met die welbekende judaskus eveneens bereid zijn te verraden. Capiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 63. De zoveelste Vaatstra fanaat en niks meer is dan weer een lost control nono. Geen enkel verantwoordelijkheidsbesef over zijn geuitte prietpraat, met authistische gevoelens naar de ellende van de feiten. Prutsfiguur pur sang, de hangjongeren typeren, om vervolgens de affectie met real live compleet voorbij te gaan. Tekstuele klootzak, je komt aan de beurt om je verhaal te doen . Belofte over mijn lijk, @papi gigante @adamas wacht je brievenbus maar af of erger!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. http://www.youtube.com/watch?v=yvRpGytDp20

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wie fuckt er hier nou eigenlijk OFF!? Alleen maar idiJODEN toch? Over met de staart tussen de poten afdruipen gesproken. Of dachten jullie ziva en poep aan je schoen dat ze het hazenpad kozen alleen vanwege hun zweetvoeten!? Kom maar op met die geslepen rattenstreken van jullie mooszaad, want aan stukken gescheurd varkensvoer is nog te genadevol. Ik ben tegen de doodstraf wee-te gé?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @paipaver
  Vertel even nuchter wanneer ik ga sterven, en jij blijft leven.

  Graag data (jouw bewering) : kom op

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Nounou, de sefardim zijn misschien wat strenger in de leer dan deutschjuden qua tijden die je bijvoorbeeld moet nemen tussen zuivel- en vleesmaaltijden en mijn familie had misschien sjabbesgoys zoals jou in dienst, maar volgens mij worden de mitzvot niet wezenlijk anders geïnterpreteerd bij onze ladino broeders.

  En hoe rijm je dat gelul over khazaren precies met de ontdekking van een "jew gene", dat bij zowel sefardim als ashenazim gevonden wordt? Hoe kan het dan dat hun DNA profiel vrijwel identiek is?

  Ik vind dat gescheld op ashenazi's van Nederlandse jodenhaters altijd hillarisch, want er zijn hier juist nogal wat sefardim. Die kwamen dan weer uit Portugal.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. @paip gigante
  Grote waffel, verder broodoptikkertje, wanneer ga je pornoscripts schrijven?
  Lafaard, mijn keel en andermans keel doorsnijden?(Jouw woorden) stuk unbenul!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Volgens mij is de tijd rijp voor een aangifte tegen papi wegens bedreiging met de dood, Jodenhaat, smaad en laster. Komen we eindelijk te weten wat zijn drijfveer nou is achter al die waanzin. Komt het nou door de otrivin, de coke, de wiet, of zou het door zijn gedepriveerde jeugd komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Als je je ongekend demonische streken telkens maar telkens weer via dezelfde 'dreigende' maniertjes hebt kalt te stellen poep aan je schoen, bereik je op een gegeven moment altijd het tegenovergestelde wat je met je arrogante opgeblaasdheid teweeg wil brengen. Dat zouden jullie als historisch herhaaldelijk over de knie gelegdenen toch zolangzamerhand wel moeten weten? In jullie geval kan je dus gerust spreken van een vals kruipende hond die van zijn onvermijdelijke slaag alleen nog maar vals geniepiger kan worden. Een hopeloze zaak die alleen met de eleminering van het beest zelf is op te lossen, want niet iedereen heeft het geduld of tijd om als een dogwhisperer zijn kostbare energie te verspillen! En jij geen moet vooral doen wat je uitzuigende raadsheren je in jou belang aanraden te doen. Op een gegeven moment weet je dat er geen weg meer terug is kereltje peststont toch? Ik schijt namelijk weldegelijk op zwaar debiel afgericht, kruipend dan wel likkende filosemietjes. Kom dus maar lekker op met je werkeloos en inhoudsloze bestaan, kan je tenminste weer eens met je hamburgende buidel die krentebol van je uit vorm brengen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Papi. Ik zie jou mensen bedreigen de keel door te snijden, je zegt de smerigste dingen over joden en ik wil graag dat je daarmee ophoudt. We leven in een land waar zulke bedreigingen en beledigingen strafbaar zijn en als het even mogelijk is om je identiteit vast te stellen, wil ik zien dat jij de straf krijgt die daarbij hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Wat een krankzinnig draadje weer. Goeie grutten.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. ehh... leuk is anders :-) Fascinerend wel hoe lang jullie dit nu volhouden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. hahaha, welnee, nog beter zou het zijn als iedereen in 1 kamer zit, met goede wijn, en leuke snacks..

  Een stuk beter dan de gezapige 'we zijn het helemaal met elkaar eens, en iedereen is lief.. pass dat blowtje nog even door... tjonge wat hou ik toch van je...' -gedoe.

  Beetje jammer is wel dat het weer eindigt in: "mijn papa is dus veel sterker dan jouw papa" al is dat met volwassen mannen kennelijk ge-evolueerd naar: "mijn advocaat is nog veel beterder dan die van jou.."

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Querulanten zijn doorzichtig, Mata Hari die deze veteraan niet krijgt, zou slimmer moeten zijn. Dus iets klopt hier niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @ geen,

  Mata Hari heeft een baard en rookt sigaren

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @theovanloon
  Inderdaad , you name it, she did it.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Ziva:
  "dat zijn alter ego "Puke" "

  Je bedoelt heteroniem, niet alter ego. Een vaak gemaakte fout.

  Ref:
  http://rudhar.com/politics/2110503b.htm#noot2
  http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2110927b.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 79. 24 augustus 2012 09:02

  Poep aan je schoen; Hup aan het werk met je kruiperige geblaf en zie waarmee je jezelf allover ten overstaan van hen die jou geslepenheid al meer dan zat zijn belachelijk staat te maken! Kom maar op lamlul van een van de opgeblaasdheid kruipende serpent! In die aanstellerige truucjes waarmee je je slachtoffers in juridische valletjes probeert te vangen trapt niemand meer. En als je dat allemaal niet meer bevalt is er daar toch nog dat ommuurde judeostan van je nog? Ga daar maar lekker staan te misbruiken want hier in de nietjodenwereld zijn wij met zijn allen jullie lafhartige gekruip meer dan zat weet je dat? Mafkees hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wie zijn precies "wij met z'n allen" papi? Jij en de stemmen in je hoofd?

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Met dat WIJ bedoel ik inderdaad een steeds groter deel der nietjodenwereld dat heel ziek en afkerig raakt van al dat terugkerende gemanipuleer door jankende joden vanwege hun zogenaamd eeuwigdurende 'slachtofferschap'. En was jij overigens niet dat meisje die gisterenavond op radio 1 via op de emotie parasiterende verhaaltjesvertellerij hen die je er vantussen probeerde te nemen doorzichtig geslepen aan het bedonderen was? Hahaha to-taal mislukt dat kan ik je wel vertellen loser. Wat een mietjes gejank zeg! Gewoon weer eens zoals gewoonlijk niet meer om aan te horen....

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ene jair-stein van plots VPRO 3e sprookje (tijd 38:40) dat als waar gebeurd schijnt te moeten worden 'verkocht'...

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Wat vertelt ie dan? Waarom moet ik het belangwekkend genoeg vinden om te beluisteren? Zou je dat misschien kort samen kunnen vatten?

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ene lunatic (comment onder) in de jongste draad van moderator probeert op jou niveau mijn gevoelens over die jair te verwoorden, maar zoals de naam van poster al verraad zijn jullie allen van hetzelfde laken een pak. Namelijk niet in staat om zelfstandig iets uit te zoeken en daarom maar afhankelijk van wat elke idiJOOD (m/v) jullie al vanaf dat je uit dat adder ei komt gekropen wijsmaakt! En die bisexuele kooltjes laat je maar door een tribegenoot van je maar uit het vuur halen, want ik voel mij daar veels te goed/waardig voor. Werkschuw 33e-graads natnek...

  "poep aan je schoen, dat jij een volledig gemankeerde, hersenloze idioot bent is tot daar aan toe. Maar je bent ook nog eens sooooo fucking boooooooring...

  Meet jezelf een paar betonnen schoenen aan en spring in de Maas. De mensheid mist werkelijk he-le-maal niets aan jou en jij bent ermee geholpen."
  20e comment

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Je weet dus zelf ook niet echt waar dat interview over gaat, papi? Het lukte je in ieder geval niet om me uit te leggen wat ik er belangwekkend aan zou moeten vinden. Maar los daarvan zal ik er verder ook geen traan om laten als je op een pijnlijke en langzame manier om het keven komt, papi. "zo gaat dat", zou Kurt Vonnegut zeggen. Dus ik vind niet dat je met een betonnen voetje in de Maas zou moeten springen, maar dat je beter een hapje polonium zou kunnen nemen. Het schijnt dat je dan net zo lang kotst tot je dood bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik weet niet wie Jair Stein is en het is me onduidelijk waarom ik zou moeten luisteren naar deze onbekende via een medium dat ik de laatste keer aan had staan in 1996. Sowieso ga ik geen links aanklikken of geluidsbestandjes luisteren omdat een of andere psychoot dat wil die niets belangwekkends te melden heeft en in het belang van zichzelf en de samenleving met een haldol injectie in de reet in de isoleer van een gesloten inrichting zou moeten zitten.

  Vind je het echt nodig om je TBS beschikking af te wachten, papi? Je kan je toch veel beter voor psychiatrische hulp aanmelden voordat je jezelf of de samenleving werkelijk schade berrokkent?

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Geenstijl is inderdaad een mafiaspin van joris demmink en ook door justitie aangelegd en betaald om de Bevolking te manipuleren uiteraard.Dejoop dejaap powned pownews NUjij ook.Kloks als Hetzuur Klol Argusoog gesaboteerd geinfiltreerd uitgeschakeld.

  De chemtrails die nu aan aluhoedjes toegeschreven en door lieden als geenstijl Valselijk aan Hen opgedrongen worden zijn echter afleidingsspins van dezelfde elitenmafia en de chemtrailhype begon tegelijk met een Heel Echte chemtrailexterminatie in Somalie waar ze 6000 ton van monsanto´s agent orange op de Oogsten flikkerden. Tussen al die vele verschillende chemtrailgillen zou zo een bericht dan niet Opvallen.Terwijl ze Je hier om gelijkends in de lucht laten kijken doen ze het elders dus echt. Vandaar ook opeens maarliefst 10 miljoen ontwrichtte Burgers tegelijk ..en op ééns. Psychopaat als ze zijn is bill gates daar heden mansanto´s producten aan het pushen als zou dat hongersnoden voorkomen en wegnemen. Dat er ook oorlogen zijn in afrika en Somalie van de banken en moslimhandlangers verzwijgen ze ook maarliefst tegelijk incluis alle hulporgs rechtenorgs doktors zonder grenzen(aan hun geperverteerdheid)en media. Hulporgs als terreurcellen van de elitenmafia al vele decennia en vele eeuwen zelfs als Men christendom en wetgever er bij haalt.


  Aan het Feit van grote mediale verspreiding en gedragen worden van de chemtrailhype en dat overwegend media van de spinmafia ze verspreiden had je kunnen Weten dat dit belangen dient.Zo als Je Weet Komt Echte Klokkenluiderij normaal geen kilometer Ver...Tenzij Men als Terminale Kanker Blijft Timmeren!

  Bijvoorbeeld dat jullie Kinderen op scholen en schoolreisjes elk jaar massaal verkracht gedrogeerd en gemarteld zijn -internationaal-zal ook wel nog wat jaren duren Voor Elkeen het Weet ...en de Gevolgen! Dan de daarmee verbonden verbloemende vaccinatiepushacties hpv vogelgriep opzettelijke extra vergiftigingen nog.

  Zelfs de politici op TV gaan heel wat harder over reccesies en bezuinigen kwaken als Deze Themas Voorbij Komen...Nutteloze spin die ook zij Zijn en zga allen mededaders!

  jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf
  http://www.naturalnews.com/022383_children_child.html
  http://www.naturalnews.com/037020_Bill_Gates_smear_campaign_vaccination_opponents.html
  http://www.naturalnews.com/037020_Bill_Gates_smear_campaign_vaccination_opponents.html
  http://www.veteranstoday.com/2012/09/02/breaking-afghanistan-americas-total-lie-war/

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Jeroen 1ste bijdrage: De Betreffende beschrijft Glashelder en Keurig Duidelijk Zijn Ervaringen met een situatie en de ontdekking van onbewuste trauma en complexinhouden op een Fatsoenlijk en Gezonde manier op wegens afwezigheid technotermen eigen Goede Manier.

  Niets mis mee.

  Ook Niet "homo "dús"!
  De Desbetreffende Beschrijft Hoe met twee uur die Voorstellingen en bijbehorende gevoelens Verwerken Hij Zich Daarna in Staat Acht van dan af Wél een Kind of Jongen te kunnen Omhelsen Voor Troost of Afscheid en dat is Weer Meer dan louter sex.Alhoéwél Ook Dát Minder afkeurenswaardig bedreigend of pervers Zal Blijken te Zijn Geworden. Over sex doen mensen Véél te beladen wegens eigen traumas er mee van Kind en Baby tijden.

  Toppie Gedaan DÙS!
  Nou jij Nóg eens Wat presteren in je Arme Koude leventje! Waarbij Ik Overtuigd Ben daar je zulke termen gebruikt Veel Verder van je gevoelens af te staan.

  Het is Ook een feit dat psychopaten het Gevoelsleven van Normale Mensen Niet kunnen Begrijpen of bevatten afgesneden door geweld en misbruik van het Eigen Wezen in een surogaatidentiteit verkerende.Is Geen blaam Maar Wél Wetenswaardig!

  www.naturalnews.com/037020_Bill_Gates_smear_campaign_vaccination_opponents.html
  jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Vraag Ligt óf gigante hier de huisjood is die voor het verplichte percentage antisemitisme moet zorgen bij gebrek aan Echte Natives?

  Praat als een jood schrijft als een jood kwaakt als een jood.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. http://www.naturalnews.com/036112_sociopaths_cults_influence.html

  BeantwoordenVerwijderen