dinsdag 21 augustus 2012

K***strepen

Met dank aan GeenStijl: de aangifte van gemtreels door een Nederlandse complotterd annex mongeaul. Bij de politie (Delft) ook nog, de blauwe stadswacht van de NWO. Er volgt een weer behoorlijk onsamenhangend verhaal over Monsanto en rasters van rooklijnen. 'Je kent het zo googeluh'. Heb u legitimatie, wil de politie weten. Nee natuurlijk, het is niet voor niets een complotterd! De dame achter de balie, ook niet de slimste, verwijst hem eerst nog vriendelijk door naar de Nationale Ombudsman. Maar de man geeft niet op is de dag erna terug. Meteen knallende ruzie. 'Dan hoef ik ook niets aan te trekken van die Naziwetten van jullie.'

Trouwens, wie zich mocht afvragen waarom de daders zelf geen kanker krijgen van die 'kutstrepen' in de lucht, dan is dat omdat we worden geregeerd door andere wezens. Die andere wezens zijn waarschijnlijk immuun voor de vergiftiging waar ze ons mee opzadelen. Dat u het even weet.

In de commentaren bij GS:  'En ondertussen rookt gekke Henkie illegaal geteelde wiet waar een ton aan pesticiden op zit, maar daar hoor je ze nooit over...'

25 opmerkingen:

 1. Al die starontioem, kolere zeg, ken niet eens aangifte doen teguh dat mooie weer. Goeverdoeme google dan, google dan zelluf. Moet je die starepen zien man, tering. Polyfinario, wu goan er allumaal aan!!

  Wiet wiet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel lief dat zijn vriendin de eerste keer met hem meeging.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En toch ben ik van mening dat deze mensen eenmaal goed geholpen, beter af zijn voor de maatschappij en zichzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach ja, die chemtrails.

  Remember. if you see those chemtrails in the sky, relax and breathe deeply!

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ligt het aan mij, of worden dit soort malloten met de dag gekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De typische MO van een Klokkenluideronline-adept: al vroeg een flinke snuif Otrivin, ff 'chargen' op de site van Micha, lodderig naar boven kijken, en met kunstig gemaskeerde 'opname-apparatuur' (want we zijn allemaal 'onderzoeksjournalisten van de nieuwe media') op een volstrekt warrige en ongestructureerde manier de overheid lastigvallen.

  Het is tegelijkertijd grappig en oh zo vermoeiend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op zich wel vreemd dat hij zomaar weer naar huis mocht: geen legitimatie, belediging van een ambtenaar in functie, valse aangifte, zonder toestemming opnames maken... van mij had hij een nachtje mogen blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, het is weer warm geweest. Dan gebeurd er iets in de hersenen van sommige mensen.

  Vreemd, je zou toch denken dat die chemtrails een averechts effect hebben. Of waren ze nu niet meer voor mindcontroll? Ik houd het niet meer bij.

  Hoe dan ook: Waarom zei deze man niet gewoon dat de overheid is ingespoten met een tegengif? Stuk geloofwaardiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Deweb

  Inderdaad.. ik zal het op de volgende Bilderberg bijeenkomst toch eens aansnijden, want het was de bedoeling dat de (niet reptiliaanse) burger lekker dociel zou worden van die chemtrails. Komen ze goedverdoeme aangifte doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze kunnen beter een kudde plofduiven in de lucht laten vliegen, die na het slikken van Bariumbolletjes op bepaalde hoogte afgaan. Geen haan die er naar kraait, duifdepopulatie is tenminste nog geloofwaardiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit krijg je automatisch als er door bezorgde burgers terecht geanticipeerd wordt op hetgeen er om hen heen allemaal voor onbegrijpelijkheden plaasthebben. Zo langzamerhand is van de roverheid die tegen steeds meer ontmaskerende beerputten van zakkenvullerij met een strijd van leven op dood bezig is door een om duidelijkheid smekende electoraat dan ook absoluut niets meer te verwachten! Wat is er nl aan de hand? Er wordt weldegelijk met strontium ea zicht bellemerende vergiften gesproeid. Echter die zaken zijn vanwege hun militair strategisch doelgerichtheid tot staatsgeheim verklaard. Er worden namelijk reflecterende micron deeltjes boven militair strategische gebieden van NAVO territorium uitgesproeid. (LINK) Doel daarvan is om het zicht van spionagesatelieten der vijand (raketten dan wel ander militair tuig op het stratego bord) over de gezondheid en rug van het gepeupel strategisch 'onzichtbaar' te kunnen afdekken. Het gesproei neemt dan ook pas echt criminele vormen aan wanneer het wolkendek vanwege seizoensinvloeden weg is komen te vallen. Nog een aspect wat opvalt is het volgende. Ik bivakeer geregeld in gebieden die vanwege hun ligging niet onder de invloedsveren der NAVO met zijn koekeloerende vijanden vanuit de ruimte liggen. Wanneer ik mij daar dus bevind wordt ik nooit wakker met de smaak van een naar strontium meurende bek. Hier echter in dit lage land is het met name wanneer de bewolking afwezig is alsof ik de hele nacht lang in de kerkers van de b'nai-brith zelf door lucifer met zijn strontbakkes ben afgebekt via demonische rituelen. Liefje plus kroost kampen met hetzelfde euvel jahverdommenogaantoe. Maar goed zoals ik dat al ergens liet doorschemeren, Robin in Equador heeft gelukkig al het een en ander voor mij en mijn gezin in petto. Echt waar. Deze is wat deze problematiek betreft ook zeer leerzaam te noemen...

  En probeer dus even door mijn hallucinogene taalgebruik heen te lezen ok? De nada...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zeur je nou papi, Aurora Borealis is een van de mooiste natuurverschijnselen die we kennen. Het is ook nooit goed voor de complottertjes he.

  En wat je "hallucinogene" taalgebruik betreft: als dat je streven is, moet je nog veel oefenen vrees ik, want het verveelt vooral. Lees Naked Lunch van Burroughs eens, oefen wat met zijn cut-up techniek, sla Castaneda erop na, beluister wat Terrence mcKenna en doe wat leuks met de personificatie van gebruiksvoorwerpen. Laat het idee eens helemaal los dat er een organiserend principe achter je tekst zou moeten zitten, laat staan dat jij dat organiserend principe bent. Je zit al zo diep in je waanzin, dat het voor een buitenstaander toch geen ruk meer uitmaakt.

  Dan zou ik zeggen: ja, die papi is lekker hallucinogeen bezig. Maar dat is dus niet zo.

  Want eigenlijk heb je gewoon een saaie en vooral ook onjuiste boodschap. Dan gebruik je dat hallucinogene vormpje die vooral een gebrekkige verwijzing naar hallucinogeen taalgebruik is, om je gebrek aan argumenten te verhullen.

  Het staat telkens weer bol van de kwalificaties van je vermeende tegenstanders, terwijl je alleen in een linkje je "boodschap" zet. Die bestaat dan weer uit een google search ofzo, ik kan er niets mee.

  Holle praatjes maken om een chronisch gebrek aan werkelijke argumenten te verhullen is kortom iets anders dan jouw halucinogeen taalgebruik. Jij bent vooral saai en dom.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yep, en boven de gebieden waar Papi zijn roots heeft verstopt kleurt die Aurora ook nog eens mooi bloedrood.

  Hoe aangenaam zou het kunnen zijn om met een gehemelte vrij van Strontium weg te complotteren tegen een bloedrode hemel met een glas absinth in de hand en Dostoevski's "De Idioot" op schoot? Daar kan geen flesje Otrivin tegen op.

  Maar helaas, Papi kiest er al jaren voor om 24/7 gekluisterd achter zijn Hufschmid-bookmarks zijn 'search-and-destroy all Jew'-crawler over de donkerste woestijnen van het web te jagen. Af en toe glipt hij naar buiten om een pot pindakaas te halen, nooit dezelfde route nemend en zich altijd bewust van de Kidon-agentes die hem als een trofee aan hun jarretel-gordel willen pinnen.

  Als een normale polder-indiaan is dat niet vol te houden, dus ik begrijp dat hallucineren wel. Bij mijn volgende de-briefing zal ik dan ook vragen - in de hoop dat het het grondwater bereikt - wat extra Lithium rond de Utrechtse Heuvelrug te sproeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja, absinth..... de groene Godin die Crowley zo mooi beschreef:

  What is there in absinthe that makes it a separate cult? The effects of its abuse are totally distinct from those of other stimulants. Even in ruin and in
  degradation it remains a thing apart: its victims wear a ghastly aureole all their own, and in their peculiar hell yet gloat with a sinister perversion of pride that
  they are not as other men.

  But we are not to reckon up the uses of a thing by contemplating the wreckage of its abuse. We do not curse the sea because of occasional disasters to our
  marines, or refuse axes to our woodsmen because we sympathize with Charles the First or Louis the Sixteenth. So therefore as special vices and dangers pertinent to absinthe, so also do graces and virtues that adorn no other liquor.

  The word is from the Greek apsinthion. It means "undrinkable" or, according to some authorities, "undelightful." In either case, strange paradox! No: for the wormwood draught itself were bitter beyond human endurance; it must be
  aromatized and mellowed with other herbs.

  Chief among these is the gracious Melissa, of which the great Paracelsus thought so highly that he incorporated it as the preparation of his Ens Melissa
  Vitae, which he expected to be an elixir of life and a cure for all diseases, but which in his hands never came to perfection.

  Then also there are added mint, anise, fennel and hyssop, all holy herbs familiar to all from the Treasury of Hebrew Scripture. And there is even the sacred marjoram which renders man both chaste and passionate; the tender green angelica stalks also infused in this most mystic of concoctions; for like the artemisia absinthium itself it is a plant of Diana, and gives the purity and lucidity, with a touch of the madness, of the Moon; and above all there is the Dittany of Crete of which the eastern Sages say that one flower hath more puissance in high magic than all the other gifts of all the gardens of the world. It is as if the first diviner of absinthe had been indeed a magician intent upon a combination of sacred drugs which should cleanse, fortify and perfume the human soul."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jacobse en Tedje van Es in de clip met hun starontioem en googleriedeltjes in het geheel niet wetende dat de uitgaande gassen van een straalmotor boven de de 1500 C weinig overlaten van dit toch al ultra reagente goedje. Afgezien van de piloot met showbizz ambities, is de ppm waarde niet eens uit meer te drukken t.o.v. de atmosfeer. Nihil, al zou ieder vliegtuig afgeladen vol zijn, inclusief een aanhanger. Maar toegegeven de gebbetjes van pipa beginnen wat naastenlievender te worden, eerlijk is eerlijk toch?
  Papi , ik heb ooit met geleidewapens mogen werken, hahahareflex? Haarp is overigens niks meer dan een ijkpunt voor geo positionering. Waar had jij die opleiding gehad? Zeeverkennertjes of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heheheh... stelling twaalf uit de speldwijzer, om je politieke voorkeur te bepalen:

  Welke rol moet de overheid spelen in het tegengaan van mindcontrol door de Bilderberggroep, bijvoorbeeld in de vorm van chemtrails?

  a) De overheid hoeft niks te doen, ik heb al een website met heel veel caps lock erop!

  b) Sinds ik van mijn geloof ben gevallen zijn chemtrails mijn dagelijkse herinnering dat er nog iemand aan me denkt

  c) Iets meer kleurstoffen erin graag, en wat speelse motiefjes, want ze lijken ze veel te veel op van die lange wolken

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @jeroen
  Eigenlijk zou iedere partij verplicht een stemwijzer moeten hebben, dat wekt vertrouwen.

  Pssst....

  De happy ones hier, gaan weer even los, niet verder vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @papi
  Van die smaak , zou niemand spijt mogen hebben. Niks mis mee.


  BeantwoordenVerwijderen
 20. @paco
  http://m.youtube.com/watch?gl=GB&hl=nl&client=mv-rim&v=lEr-AKJr-LI

  Luister dit maar eens, over vrouwen gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Daar heb je wel een punt: "In de commentaren bij GS: 'En ondertussen rookt gekke Henkie illegaal geteelde wiet waar een ton aan pesticiden op zit, maar daar hoor je ze nooit over...'""

  Die haarp&chemtrailhypes zijn ideaal om van allerlei politieks en maatschappeijks af te leiden als de massale milieuvervuilingen zo als tuinhout met chemisch afval er in en van de triljoenenberovingen decennialang in heel de west met behulp van wet en staatsmiddelenmissbruik en zo. De directe zwartgeldstromen rechtstreeks van uit belastingdiensten via zwartgeldcircuits van de banken naar china en azerbadjan en zulks.

  Al die onderwerpen worden met een grote boog door alle collaborerende partijen omzeild en verzwegen weg geband en verwijderd.


  Of wat te denken van dat ze tegelijk met de start van de chemtrailhype inderdaad 6000 ton monsanto´s finest agent orange op Somalische Oogsten gooiden om daarna poeslief en behulpzaam te vragen of We nog wat geld voor ze hadden?

  Zo is haarp & chemtrail zeer winstgevend en aluhoedjes gelukkig tegelijk.Coverup voor liederlijkste misdrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Chemtrails? Laat me niet lachen. De mens wordt zo al genoeg vergiftigt

  Vis die wordt ingespoten met zwangere vrouwen pis. Kan ik dan GVD helemaal niks meer vreten?

  BeantwoordenVerwijderen