woensdag 15 augustus 2012

Nieuwswaardig

Micha Kat mag langer in zijn cel blijven zitten. Zijn verzoek om in afwachting van zijn zaak volgende maand eerder vrijgelaten te worden werd gisteren niet-ontvankelijk verklaard. De juridische uitleg gaat Barracuda boven zijn pet, maar het komt neer op: verkeerde procedure bij de verkeerde rechter.

Dat zien zijn aanhangers natuurlijk weer als een slimme tactiek om, wegens gebrek aan argumenten, de zaak dan maar naar een andere rechter te verwijzen. En die zaak deugde in hun ogen toch al niet, want niemand minder dan de 'corrupte rechter mr. R.J. Paris' 'die ook al verbonden was aan meerdere schandalen waar Micha al jaren geleden over publiceerde' mocht het vonnis vellen. Maar geen wraking, want daar had Kat gelet op de geringe tijd die hem nog resteerde geen belang bij. Zo opportunistisch zijn we dan wel weer.

Niemand schijnt zich trouwens nog om Kat te bekommeren, behalve André Vergeer, Kats grootste fan, die maar weer eens een oproep deed aan de 'journalistiek'. 'In de zaak van Micha Kat tegen de Staat (zijn strijd tegen pedofilie, de mafia in toga, de graaiende overheid en de banken) is het minst genomen opvallend te noemen dat jullie, als ‘collega’s’ binnen de journalistiek zo stil zijn. Ik heb dat al vergeleken met de enorme ‘ver van onze bed-show’ van Pussy Riot in Rusland. Langdurige en veelvuldige krokodillentranen over al dat onrecht in het buitenland terwijl jullie hier tot aan je kruis in de stront staat.'

Micha Kat gebruikt onorthodoxe methoden en grote woorden 'maar iedereen (dus ook jullie) weten dat hij recht uit zijn hart spreekt. En dat er een grond van waarheid in zit waar niemand meer omheen kan. Rechters zijn door Micha exposed en uit hun ambt geslingerd, ene Joris is bij herhaling (ook door jullie) exposed en wordt eerdaags wellicht uitgeleverd aan de EU of erger, aan de USA of aan Turkije, de bankencrisis die Micha Kat al jaren geleden voorspelde, enz., enz.'

Als collega-journalist moet je volgens Vergeer op zijn minst een mening hebben over ‘dergelijk gedrag’ van Kat. Het is 'nieuwswaardig omdat de vrijheid van pers en die van het vrije woord ter discussie staan'.

Onzin. Kat zit in de cel wegens telefonische bedreigingen, valse bommeldingen en regelrechte laster, juist in de richting van collega-journalisten, die hij ervan beschuldigde aanwezig te zijn geweest bij (rituele) kinderverkrachtingen. Kat is dus helemaal niet nieuwswaardig, eerder zielig. En het laatste wat journalisten moeten en vermoedelijk ook willen doen is deze aandachtszieke Kat een podium verschaffen.

58 opmerkingen:

 1. Wizard Obama voorspelt dat Kat niet geholpen gaat worden door "collega" journalisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat is niks meer dan een ophitser, die een puinbak van nederland wil maken. Deze fatalist heeft schijt aan anderen. Met geld gekochte gewetenloze mindfucker zonder enig zinnig plan of doel. Beestje bij de naam noemen is weer eens the proof in the tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Vergeer is al net zo'n complotdenker als Kat. Komt niks serieus uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Zichzelf_waarmakende_voorspelling

  Deze samenwerkende betaalde klol figuren , daar trapt inmiddels geen simpele ziel nog in. Veel van de site-bezoekers, willen wel eens weten wie de opdrachtgever van deze flauwekul is. Toekomst zal dit zeker vroeg of later uitwijzen. Kat concept zit momenteel met self fulfilling profecy behoorlijk in het nauw.
  Ik voorzie een veroordeling bij
  verstek. Kat gaat vervolgens zijn bajes met tuin op het Zuiden , verruilen voor een andere onbekende stek. Bouwinstructies voor Ikea vertalen , onder het pseudoniem
  Leo de Beo. Gokje.


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Door wie worden ze dan betaald? Het illuminati disinfo-fonds?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eenkennige communicatiebureaus die denken dat de reguliere wereld zich voor de gek laat houden door overprezen social media. Al voel ik mij niet verplicht om dit te verklaren, maar alleen de zon gaat voor niets op. Mijn redenering bevat in ieder geval veel minder vraagtekens, dan het Teeven gunstige klol katvang concept, inclusief vlunkende ggz medewerkers. Illuminatief sta ik overigens ook op diverse ledenlijsten, zoals bij zovelen het geval is. Concurentie dus. De klol ploeg lijkt een beetje op een soort dierentuin van mislukte journalisten zonder noemenswaardige mensenkennis, opeengehoopte mindpolizei, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Exploitatie van het Calimero denken is ook luceratief voor de databoeren, verkeer is verkeer, geld is geld. Minder dan 1% trapt hier in, waarbij 99% met verbazing het armoedige vermarkten van domheid gade slaat. Grappig is, dat niemand weet wie wie is. Dus de grachtengordel bureaus zitten elkaar in de haren, evenals nietsvermoedende (semi)ambtenaren. Mijn buurman sluit ik ook niet uit. Gaat inhoudelijk nergens over, uurtje factuurtje, nieuw montuurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amateuristich, inderdaad , de wolf in schaapskleren. Is over nagedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ook wel een theorie, maar dat heeft niet met een winstmotief te maken. Er is ook een sekte met een nogal activistische online instelling (zeg maar gerust fanatiek), die al een aantal jaren geleden nadrukkelijk hun waardering voor klol noemden (op spraakloos.nl), bij wie ik in persoonlijke discussies de naam "Joris Demmink" vaak hoorde vallen om het OM in diskrediet te brengen (ze worden zelf verdacht van strafbare feiten) en die het logo van dat trekken aan een bel zelfs overnamen op hun site, toen ze de aandacht vroegen voor hun strafzaak.

  Los daarvan passen de verhalen die ze online gooien goed in hun manier van schrijven zoals ik dat de afgelopen jaren meemaakte, lijkt hetzelfde "kliekje" van online gestoorden die we vroeger ook op de HP site tegenkwamen er omheen te hangen en krijgt het allemaal een interessante christelijke twist, die goed past bij hun "geloofsleer".

  Ik vermoedde het al en heb het nu ook uit twee anonieme bronnen bevestigd gekregen.

  Ze vinden (onterecht) dat er een hetze en haatcampagne tegen ze gevoerd werd en zijn volgens mij van mening dat dit soort "activisme" hun enige alternatief is los van de geweldsoptie.

  How's that for a conspiracy theory ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @jeroen
  Ik kan mij goed vinden in jouw mogelijke theorie. Echter gezonde achterdocht, verwijst niet logischerwijs naar complotdenken. Voor mij staat het voor 100% vast dat handhavers actief zijn op het web of op blogs. Niet waarneembaar undercover noem het maar op.
  Je mag dus aannemen dat men dit om jurisprudentie , of om informatieve redenen doet, zo goed als mogelijk.
  Beperken van de anonimiteit is de enigste oplossing, om tot zinvolle communicatie te komen. Brallers en hun sites verdwijnen als sneeuw voor de zon. Overheid kan vervolgens ook met open vizier richting de burger communiceren. Klol kweekt zeer veel wantrouwen op basis van gecontroleerde name dropping, en wouwse communicatie.
  Gemiste kans.
  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik mag hopen dat er ook online gehandhaafd en gemonitord wordt. Maar of ze daarvoor zo'n "front" moeten opzetten en communiceren met hun verdachten vraag ik me af. Zelfs als het al iets oplevert in de strafrechtelijke zin van het woord, kom je al snel in het juridische mijnenveld terecht dat "uitlokking" heet.

  En over online anonimiteit:
  ik denk dat je het kind met het badwater wegspoelt als je online anonimiteit onmogelijk gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent niet anoniem, dat is nu net het fabeltje,en te(e)vens hetgene dat uitlokt tot rare dingen. Handhavers kunnen binnen notime bij jou of mij op de stoep staan.Verder heb ik het over beperken van de anonimiteit, cq in voorkomende situaties een stukje besef kweken, niet de inhoudelijke bemoeienis. Legio oplossingen voor te bedenken, zoals bijv. bij intranet omgevingen hetgeen al sinds jaar en dag het geval is. Krijg je meer blije mensen van, dan dolende klol concepten ooit opleveren.
  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anonimiteit heb je natuurlijk in gradaties: volgens mij ben je behoorlijk onnavolgbaar als je gebruik maakt van de tor browser of een vpn verbinding uit Ouagadougou.

  Maar je kan het ook anonimiteit noemen als je onder een pseudoniem reageert; dan ben je weliswaar te identificeren voor opsporingsinstanties, maar niet voor potentiële werkgevers. Volgens mij is vooral dat laatste van belang voor mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mispoes dus, maar ik begrijp wel wat je wilt zeggen. 20 jaar geleden zou je nog helemaal gelijk hebben. Bijna alle cybercriminelen zijn tegenwoordig traceerbaar, echter sommige landen zien nog niet in, dat deze vormen van anonimiteit en ellende uiteindelijk tegen zichzelf werkt. Zero defect is een streven, niet een wet.
  De feiten liegen er niet om.
  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoe kan je achter de identiteit van iemand komen die een tor browser of vpn gebruikt? Leg het me uit.

  Je kan inderdaad een TOR gebruiker identificeren door het ip adres (of de TCP stream) te bekijken als hij zo dom is gebruik te maken van een onveilige applicatie. Maar dat vergt redelijk wat mankracht en om daar prioriteit aan te geven moet de verdenking heel sterk zijn, of het vergrijp heel ernstig.

  Maar zelfs dan kan je de tor browser nog helemaal anoniem maken, door gebruik te maken van twee virtuele machines: eentje voor je interne netwerkverkeer en eentje voor je TOR relay.

  Damn.. ik zou zelf voor de pliesie moeten gaan werken. Jammer dat hun salaris niet interessant is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt flauw, maar je geeft zelf het antwoord.

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Point_of_Access_for_Providers_of_Information

  Naast imei nummer emailadressen digidcodes, dynamisch of een vast ip adres, gestapelde ip adressen, spelen er vandaag de dag ook andere zaken. Forensisch, juridisch, technisch, is internet uit de stiefbeen en zoon fase. Tor problematiek richt zich momenteel op auteursrechterlijke zaken. Identiteit is next. Verder zal het geheim van de smid altijd bij de eigenaar blijven. De technische club bij de overheden zou ik maar niet onderschatten, ze zullen echt niet nalaten om the best of the best in te lijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Klinkt flauw, maar je geeft zelf het antwoord.

  Ja, maar ook hoe je dat dan weer kan omzeilen. En je kan natuurlijk ook zo goochem zijn om dus wel veilige applicaties te gebruiken, terwijl je je paranoïde/ illegale dingetje doet. Het is een wedloop.

  "Naast imei nummer emailadressen digidcodes, dynamisch of een vast ip adres, gestapelde ip adressen, spelen er vandaag de dag ook andere zaken. Forensisch, juridisch, technisch, is internet uit de stiefbeen en zoon fase."

  dat geldt zeker voor de private sector, maar ik denk echt dat het beter moet vanuit de overheids/ opsporingshoek. Zo kreeg ik dus recentelijk nog te maken met een vordering van de politie, die gegevens over een reaguurder op mijn blog wilde krijgen die een webmaster helemaal niet beschikbaar kan hebben. NAW gegevens zeg maar, alsof ik die in mijn admin zo heb staan en iedereen zijn eerlijke email adres invult.. euhh.. facepalm?

  Dan blijkt zo'n rechercheur ook nog eens onbekend te zijn met zijn eigen richtlijnen, want laster of smaadschrift (waarvan trouwens geen sprake is) zijn nog onvoldoende grond om mij met zo'n vordering lastig te vallen; zoiets moet daarom eerst langs de rechter. Dus daar ging forensisch, juridisch en ook kwa "common sense wel iets mis bij de politie.

  Ander voorbeeld: tijdens de politie-inval bij de transformantensekte werd er ook een verdachte laptop in belag genomen, die helemaal "encrypted" was. Het redelijke vermoeden is dat daar dus voorbereidingsactiviteiten voor een moordaanslag op te vinden zijn. Ze namen die laptop in 2009 in beslag. Toen schreef ik daarover:

  Ook frustreert Peter de gang van het onderzoek, door het wachtwoord van zijn hermetisch beveiligde computer niet te geven. Het openbaar ministerie heeft zelfs speciale Russische software aan moeten schaffen om de inhoud van die computer toch nog eens te bekijken.

  Het is nu 2012. Die laptop is nog steeds niet gekraakt.


  Tor problematiek richt zich momenteel op auteursrechterlijke zaken. Identiteit is next.

  I beg to differ: wat dacht je van pedofielennetwerken, credit card fraudeurs, of terroristen?


  "Verder zal het geheim van de smid altijd bij de eigenaar blijven. De technische club bij de overheden zou ik maar niet onderschatten, ze zullen echt niet nalaten om the best of the best in te lijven."

  Nou, dat vind ik dus een beetje tegenvallen, sprekend uit mijn persoonlijke ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goed verhaal, maar een onderzoeker zoekt wel vaker naar de bekende weg om moverende redenen. Naw gegevens halen ze niet , die hebben ze al. Een provider moet tegenwoordig aan wettelijke voorwaarden voldoen, alvorens hij kan exploiteren. De overige fraudevoorbeelden hebben tevens betrekking op identiteitszaken die buiten internet vallen. Er spelen dus wel meer zaken dan alleen techniek,dus een complex van factoren en specialistische aspecten. Anonimiteit is momenteel technisch
  niet meer het grootste probleem, buiten de benodigde implementatietijd die daarvoor nog nodig is. Juridisch en forensisch moest deze Rechercheur gewoon even jouw gezicht zien, meer niet, zo werkt dat nu eenmaal, wees blij.

  Nb
  We hadden het over technische anonimiteit, ik ben ook al geen criminoloog. Hooguit pragmatisch in dat opzicht, zwetsen is niet mijn sterkste kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. moverende redenen

  Niet goed genoeg voor zo'n vordering. In dit geval weegt het opsporingsbelang niet op tegen het belang van vrije nieuwsgaring. Die afweging had die opsporingsmeneer dan ook beter moeten maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Onzin , na vaststelling was het toch gedaan met de actie? Of begrijp ik het niet?Prettig is anders, maar mensen zijn vaak slimmer dan je denkt, de bekende gevleugelde woorden.
  Beperking op Vrije nieuwsgaring, kom op zeg , waaruit blijkt dat? Nogmaals, advocaatje spelen vereist de juiste opleiding. Win anders ergens advies in, voordat jejezelf ongeloofwaardig maakt,succes. (Lees:Laat moordzaken aan de politie over)  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het is te hopen dat ik verder niet meer met zulk soort nonsens lastiggevallen word, want ik ontving verder geen berichtje meer terug. Het betreft ook geen moordzaak, maar een tegenklacht wegens smaad en laster van een groep mensen die beschuldigd wordt van het plegen van een mislukte moordaanslag.

  Wauten kunnen zich goedverdoeme niet genoeg bewust zijn van de rechten van burgers. Dus mensen die filmen op de openbare weg sla je niet in elkaar en een klacht van ene gestoorde sekte wegens smaad en laster is niet goed genoeg om mij te stalken met zo'n vordering. Klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooi k#t dus. Maar kijk ook eens naar de licentievoorwaarden van de applicatie die je gebruikt. Het is niet ondenkbaar dat "alles is voor Bassie" jouw mogelijke succes in de weg gaat staan.


  BeantwoordenVerwijderen
 23. het begint er op te lijken dat ik hier meer welkom ben dan op argusoog en klol bij elkaar. hebben jullie nog een plekje voor een zwaar verslaafde verrader in dienst van demmink?

  http://www.argusoog.org/micha-kat-spreekt-uitspraak-kort-geding
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/08/helaas-troffen-we-een-nogal.html

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @jdtv
  Jammer van de gechargeerde en gekunstelde boodschappen in de jdtv filmpjes. Moet wel zeggen dat ze gelikt overkomen.Oprechte complimenten dus. Heeft iets weg van de hand van de meester zoals Bromet & Dochters het geval is. Objectiviteit ten top, en verder geen dubbelzinnigheid van "if you cannot beat them , join them".

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @jdtv
  Tip; verkopen aan de politieacademie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @geen

  ja het zou perfect lesmateriaal zijn.
  Bedankt voor het compliment!

  alle begin is moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @JDTV

  Ik snap werkelijk geen hout van die artikelen. Wat is er aan de hand? Zijn ze boos dat jij de primeur had op de gezalfde woorden van st. Micha?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ook voor Mediatrainers etc. Dus doe je best.
  Betrouwbare content,met integriteit in het vaandel is "king" in de nabije toekomst. Geen stickers,petjes ,en imbeciele shirtjes en maskers dus. Naam zuiveren dus, effe uit de klol school klappen alla Ad Bos, over klol. 1 milj. unieke sitebezoekers kunnen niet wachten, en willen weten hoe het zit met de man die zich "micha kat" laat noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @geen

  Maar kijk ook eens naar de licentievoorwaarden van de applicatie die je gebruikt.

  Ik lease de server en draai het op een open source Ruby on Rails applicatie (Mephisto) die ik volledig verbouwde. Dat dan weer wel.

  Binnenkort ga ik het maar eens migreren naar het CMS dat ik zelf ontwikkelde (spamhoeralert). Kan ik de pliesie vertellen welk merk ondergoed de reaguurders dragen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mocht je ooit substantieel verkeer genereren, ga eens met de KPN partners praten over kick back. Rest is peanuts, succes. Wees overigens klantvriendelijk, ook de politie kan je beste klant worden. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @jdtv
  "Een dag uit het leven van Johan Oldenkamp", en je maakt naam en faam onder een nieuwe naam.(Rijmt ook nog)
  Je kan het!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @jdtv
  "Een dag uit het leven van Johan Oldenkamp", en je maakt naam en faam onder een nieuwe naam.(Rijmt ook nog)
  Je kan het!!! :-)

  Ps

  Even heel tactisch geen ufos filmen dus. Ook geen botje door de neus, objeectief blijven. Bromet kan je vertellen hoe je daarmee kans maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @jdtv
  Justin Debiel, Televisie Vermaak?
  Je bent inmiddels hard op weg, met je Youtube reputatie. Lutsers online.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hier weer een mooi onzinargument van Vergeer (reagerend op dit stuk bij Klokkenluideronline, hier durft hij dat kennelijk niet):

  'Sterker, een advocate beweerde in een lange opname van rond vier uur en in een schriftelijke verklaring dat er een niet bij name te noemen journalist van Elsevier aanwezig was bij rituele verkrachting en MOORD op kinderen, dus niet Kat!'

  Ja, zo weet ik er nog wel een paar, André. Linksom of rechtsom is het laster, dan kun je je niet verschuilen achter de al dan niet brede rug van een gestoorde ex-advocate. Maar ik meen mij te herinneren dat je haar verklaring nog 'geloofwaardig' vond ook.

  'En nee alweer fout, Kat zit op dit moment in de cel op beschuldiging van het zich onttrekken aan de voorwaarden van de schorsing van zijn voorarrest.'

  Leuk gevonden, maar wat was de aanleiding ook maar weer? Of zijn we dat alweer vergeten?

  'En anders dan Barracuda nu doet voorkomen, heeft Kat al zijn feiten en argumenten onderbouwd, tot en met de rol van rechter mr. R.J. Paris in het KG die betrokken is geweest bij diverse onverkwikkelijke zaken rond Chipshol, De Kroes en andere, waar Kat inmiddels over heeft geschreven.'

  Vergeer vindt alles dat Kat uitkraamt 'onderbouwd' en zelfs 'geniaal'. Maar blijkbaar is Vergeer de enige die dat zo ziet, anders had hij niet de oproep hoeven doen aan 'journalisten' om zich eens met deze zaak bezig te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Het mooiste is natuurlijk dat Vergeer zijn stukjes maar blijft publiceren temidden van David Icke nonsens, reptielencomplotten, vrijmetelaarskul enz en dan denkt dat hij nog serieus genomen wordt ook.

  Las trouwens ook zijn stukje over fraude bij de Olympische Spelen, waarin volstrekt willekeurige uit hun verband gerukte citaten weer iets moeten 'aantonen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @John

  Het mooiste stukje vond ik tot dusverre die waarin "aangetoond" wordt dat de Olympische spelen eigenlijk over kontneuken gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Dat Olympische stuk is nou een mooi voorbeeld van hoe Vergeer cs te werk gaan: eerst is er het vermoeden dat er iets speelt, dan ga je allerlei slappe citaten bij elkaar zoeken om dat te 'bewijzen'. Zodra er commentaar op komt, trek je weer een blik dooddoeners open, zoals het slaafs ‘overpennen’ van de aangereikte ‘feiten’ door de gevestigde macht.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @John

  Oorzaak en gevolg lijken niet echt aan ze besteed te zijn. Doorgaans worden verbanden gelegd door twee volkomen ongerelateerde gegevens op te pakken en te kijken of daar op een symbolisch niveau gelijkenissen tussen te ontdekken zijn. Vervolgens wordt zo'n nogal dunne gelijkenis gepresenteerd als een concrete overeenkomst.

  Vaak wordt het idee van synchroniciteit van Jung dan uit de kast getrokken ter rechtvaardiging van deze "manier" van denken, hoewel het daar niets mee te maken heeft. Wel met de signaturenleer uit de middeleeuwen, waarin ervan uitgegaan werd dat bijvoorbeeld de alruinwortel de potentie bevordert, omdat hij doet denken aan de vorm van een penis.

  Wat er misgaat met interpretatie als je gebruikmaakt van de signaturenleer liet Umberto Eco (die een betere semioticus dan een schrijver is) goed zien in zijn Interpretation and overinterpretation.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Voor wie het inmiddels vergeten is,
  onafhankelijke journalistiek volgens gaskamer-ontkenner André Vergeer:

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/04/28/micha-kat-in-politiecel/#comment-1173

  BeantwoordenVerwijderen
 40. "hier durft hij dat kennelijk niet):"

  Als je hier wel reageert en je kan het niet aan dan censureer je, rot toch op met je komedie en je micha obsessie achterlijke stasi.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Kennelijk durft gaskamerscepticus André de discussie hier niet aan en gaat hij zijn reactie (zelfs dubbel) plaatsen op een blog waar andere reaguurders hun mening sowieso niet kwijt kunnen, want er zijn -in tegenstelling tot dit blog- maar een paar mensen die daar kunnen reaguren. Dan ben je wel laf ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Krijgt Micha eens de aandacht, is het weer niet goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Moehaha.... werd Barracuda helemaal kAPoDtgEb10gd zeg (not, hij weerlegde de vrij domme reactie van gaskamersceptica Andrea zelfs al)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Haha mind no matter, andre vergeer klol is down, inspiratie is op , overkilde totale waanzin. Wartaal achterstevoren. Compleet door de mand gevallen, niks nakka nada finito.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Klol, die de lezers attendeert op het bestaan van barracuda.nl.

  Zelfdestructief gedrag begint daar toch een soort handelsmerk te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Morgen staat er weer een reptielenverhaaltje, wedden?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Vraag mij af , of het geshapeshifte buitenaardse garnalen zijn. Hoe kunnen deze toneelspelers anders ooit vrij rond gelopen hebben. Met die attitude koop je nog geen half wit bij de bakker zonder een broodoorlog te ontketenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat moet je toch laag gezonken zijn om van 70 miljoen oorlogslachtoffers een jijbak spelletje te maken. Scum of the earth. Welles nietes , Jip en Janneke on line overkilling the act.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. In plaats van hier gezellig te komen discussiëren is r_vandenberg nu bezig met het in de reacties plaatsen van stukjes die geschreven werden door ene "Arminius". Als ik het goed begrijp zou dat een nick van Barracuda zijn. Daarin wordt een keur aan spirituele onderwerpen behandeld, waaronder de vrijmetselarij. Een redelijk goede historische weergave, behalve dat het waarschijnlijk voortkwam uit de bouwhutten naast kathedralen en de daarmee verbonden gildes en dus een stuk ouder is dan de 18e eeuw.

  Enniewee, daar wordt nu van gemaakt dat Arminius ook een aluhoedje is.

  En moderator heeft de conspiracy theory al helemaal rond.

  Argh.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. André Vergeer is een pedofiel die regelmatig cheques vervalst en oude omaatjes van hun huishoudknip berooft. Dat zeg ik niet - ik kijk wel uit - nee, dat zegt een bron van mij, wiens identiteit ik hier niet kan prijsgeven. Die bron van mij heeft ze niet allemaal op een rijtje (hij houdt er een samenzweringsblogje op na), en ik weet donders goed dat André Vergeer in werkelijkheid helemaal geen pedofiele, omaatjes berovende chequevervalser is, maar ik acht het toch mijn taak als oplettende burger om de beweringen van mijn bron hier openbaar te maken. En ik ga het hier niet bij laten - ik ga dit alles in de toekomst nog tien of twintig keer herhalen, omdat dat nu eenmaal mijn taak is als kritische burger, weetjewel beste mensen. En als André daar boos over wordt, omdat hij immers nooit omaatjes verkracht of peuters berooft - eh... hier klopt iets niet, maar u begrijpt wat ik bedoel - als André zich hier boos over maakt, dan wrijf ik hem fijntjes onder de neus dat hij niet kan lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @Lezer,

  http://www.licht-geluid.nl/huren/megafoon_VGLDIV01.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Zo grappig, de reactie van Diewertje op KLOL, op een reactie die ik dan weer op Barracuda schreef. Die kan ik daar niet plaatsen dus hier maar dan.

  Om dit draadje te volgen moet je werkelijk beide topics bijhouden. Prachtige symbiotiek. Zeg maar een soort ehh... synchroniciteit.

  Wat gebeurt er allemaal!!?? Het is niet te geloven – trollen all over…

  Tiswat, gelukkig maar dat er bij klol alleen maar serieuze onderzoekers te vinden zijn met doordachte en met feiten onderbouwde meningen. Die kudttrollen ook altijd.

  Ook bij “Troebelwater” (What’s in a name?) worden ineens mensen van deze site (klol dus) “verward” met leden van de Transformantensekte (ooit van gehoord???). Het schijnt dat een Transformantenorde met het strafrecht in contact gekomen is door een moordpoging van de een (Eric Smeets?) op de ander (Frits Bebelaar?)."

  Mooi is dat.. enerzijds elke relatie met de transformantensekte ontkennen, maar anderzijds toch even aangeven dat het hier een Orde betreft, geen sekte. Volgens mij vind je zo'n "correctie" alleen maar nodig als je er zelf lid van bent, maar goed.

  "Troebelwater is daar al een tijdje mee bezig; je moet iets, nietwaar? en heeft nu het gore lef om mensen die de site klol voor Micha trachten te behouden in verband te brengen met deze sekte. Wie snapt het nog??"

  Dat verband stel ik niet (ik vermoed het alleen maar), maar twee anonieme bronnen van me. Dus. Bovendien geef ik er bij aan dat het maar een theorie is en maak mezelf ook nog eens een beetje belachelijk door het tot besluit een "conspiracy theory" te noemen. Eentje die "MoM" of "Moderator" overigens zo van tafel kunnen vegen, door bijvoorbeeld hun identiteit bekend te maken.

  Opmerkelijk overigens dat reaguurder Diewertje eerst stelt onbekend te zijn met de transformanten, om vervolgens aan te geven dat ik al een hele tijd bezig ben met die sekte. Hoe kan je dat dan weten?

  Ik zou denken: misschien nog een rechtszaak maar dan in verband met smaad? of laster?

  Heheh.... gaan de transformanten die dan voeren omdat ze in verband gebracht worden met een gestoorde site die problemen heeft met het strafrecht, of gaat klol dat dan doen omdat ze in verband gebracht worden met een sekte die problemen heeft met het strafrecht?

  *confused now*

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hey Barracuda...

  Het is komkommertijd bij Klol en daarom hebben ze een compleet artikeltje aan jou en je site gespendeert! Die aluhoedjes toch. En nog steeds begrijpen ze niet dat Micha Kat een crimineel is. Nog steeds willen ze dat niet inzien. En maar konkelen op anderen die hun visie niet volgen. Het is overal hetzelfde aan het worden! Je bent voor of tegen, een eigen mening zit er helaas ook bij de alternatieve media niet meer in! ook bij mij mag je geen eigen mening hebben trouwens, laat ik maar als eerste die opmerking plaatsen! Maar goed, het levert aandacht op voor jouw zaak Barracuda en da's mooi meegenomen is het niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Het domste wat je kunt doen, lijkt me vanuit hun oogpunt, is reclame maken voor deze site. Om met André Vergeer te spreken: ik word op mijn wenken bediend.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. We blijven vandaag lachen en de dag is nog niet voorbij...

  Drs Poot vertelt: Inmiddels is er een Amerikaanse website getiteld ArrestDemmink.com.

  Maar eens even geklikt op Demmink's crimes, want je wilt toch op de hoogte blijven; misschien heb ik er een gemist.

  Die worden opgesomd in een tenenkrommend soort steenkolenengels, waar zelfs Google Translate zich voor zou schamen.

  Amerikaanse site?
  Mijn neus!


  BeantwoordenVerwijderen