woensdag 22 augustus 2012

Amateurspeurders

Ze is altijd op haar hoede. Stephanie (27) uit Kollum wordt door amateurspeurders gezien als ‘kroongetuige’ in de zaak-Vaatstra. Ze heeft er genoeg van om telkens lastiggevallen te worden en gaat weg uit haar woonplaats Kollum, zegt ze in de Leeuwarder Courant (pdf). Stephanie heeft 'absoluut niks' met de zaak-Vaatstra te maken, vult leider Cor Reijenga van het rechercheteam aan. Hij noemt het heel vervelend dat een aantal complotdenkers het op haar gemunt heeft. Reijenga:  'Onvoorstelbaar dat het gebeurt. Het is niet gebaseerd op de feiten. Er klopt niks van die verhalen.'

Met de 'amateurspeurders' wordt behalve onze nationale speurhond André Vergeer vooral Wim Dankbaar bedoeld, die vers terug van zijn vakantie in Thailand natuurlijk weer moest reageren. We kennen Wim zo langzamerhand. Een dikke plaat voor de kop en wenst niet tegengesproken te worden. Zodra kranten weer iets schrijven wat Dankbaar niet wil lezen, zijn deze 'propagandakanalen voor het Openbaar Ministerie, met name als er iets recht geschreven moet worden wat krom is.'

Tenendkrommend is het artikel van onze rentenierende Dankbaar weer. Kan de heer Reijenga soms niet bewijzen dat zijn stellingen onzin zijn? Dat Stephanie absoluut niks met de zaak te maken heeft? Je kant het ook omdraaien: Heeft Dankbaar overtuigende bewijzen in plaats van luie interpretaties?

Nee, natuurlijk. Wim blijft maar geloven in het sprookje dat hij zelf de wereld in heeft geholpen: dat van het bestaan van een dubbelganger van de vermeende dader Ali Hassan. En dus vergelijkt Wim twee foto's waarop toch duidelijk dezelfde man is te zien - de ene wat slanker dan de ander, de ene met en de andere zonder baard - om te concluderen dat 'neus en lippen van de gearresteerde Ali een centimeter lager (zijn) dan de neus en lippen van de vriend van Feik. In vier maanden tijd heeft Ali niet alleen zijn snor en baardje afgeschoren, maar ook plastische chrirurgie ondergaan om de botstructuur van zijn schedel te verlengen!'

Nee Wim, de verdachte is op verschillende afstanden gefotografeerd, dan krijg je dit soort verschillen.

'U begrijpt dus hoe monstrueus groot de belangen zijn om deze Hassan doofpot gesloten te houden,' schrijft Dankbaar ook nog. Wie helpt die Dankbaar in godsnaam aan een andere obsessie hobby? 

86 opmerkingen:

 1. Geen leuk artikel om te lezen. Wat hebben sommige mensen toch een borden voor hun kop "het staat op internet dus het is waar". Maar verder dan die ene link op internet lezen of luisteren ze dan weer niet. Zo worden mensen, zoals deze Stephanie maar ook mensen die "ooit ergens van werden verdacht", letterlijk kapot gemaakt tot ver nadat het onderzoek is afgerond. Gewoon vanwege die korte neuzen.

  Overigens zie je hier ook het nadeel van mensen die zaken steeds weer oprakelen: Het gebeurde krijgt nooit rust bij een slachtoffer door steeds weer die confrontatie.

  BAH!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind best dat je strafzaken op je blog mag volgen. Zo volg ik de zaak tegen de transformantensekte al een tijdje en ga daar fijn mee door. Maar goed, dat is een andere zaak, die sekte heeft los van die aanslag veel mensen schade berokkend, er is meer bewijs en bovendien dient die in hoger beroep, dus het OM deelt mijn mening dat ze achter die aanslag zitten.

  Denkt Dankbaar niet dat prins Johan Friso en de illuminati achter die moord zitten ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, Dankbaar is dan weer nuchter genoeg voor die flauwekul, maar voor de rest kan hij beter wat anders gaan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Men zegt dat bij Wankelbaar iedereen tussen 9 en 5 verplicht op friese klompen loopt. In de avonduren stuurt hij mailtjes naar Obama. Zijn naasten hebben er totaal geen problemen mee, en juichen hem toe. In het weekend bekijkt hij gezellig keer op keer , samen met zijn geduldige naasten, eindeloos een open auto met hele spannende gebeurtenissen in the USA Kan gewoon niet op met deze geweldige toponderzoeker.Met een uitgekiende zelfbeheersing en een diagonale kijk, is zijn fixatie een geschenk uit de hemel, voor iedereen die iets te verbergen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Andre Klol zou samen met wankelbaar, het ultieme dream on team in blogmisdaadland kunnen vormen.
  Never ending story telling on line, binnenkort in het webtheater.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De sociale bekrompenheid van het Friese platteland, de lokale aversie tegen vreemdelingen in het algemeen, het latente racisme, en niet te vergeten de ongezonde complexe verhoudingen tussen de nabestaanden leveren een onweerstaanbare aantrekkingskracht en ideale voedingsbodem voor parasieten zoals Dankbaar, Vergeer, en Kat.

  De catalysator is in zo'n geval niet eens zo heel belangrijk, maar verhoogt de vruchtbaarheid natuurlijk enorm wanneer het een (vooralsnog) onopgeloste moord op een mooi jong meisje betreft.

  En gelijk aan een parasiet, die zijn host op den duur, geheel tegen zijn eigen belang in, zoveel schade berokkent dat de host onbruikbaar wordt, of zelfs sterft, zie je ook door de activiteiten van Dankbaar c.s. (onherstelbare) schade ontstaan, en zal voor Dankbaar op enig moment de zaak in elkaar zakken. Enerzijds omdat de 'zaak' letterlijk en figuurlijk door hen is leeggezogen, en anderzijds omdat de 'slachtoffers' resistent worden, zoals je nu bij Stephanie ziet gebeuren.

  Voor parasieten blijft dan niets anders over dan naar de volgende host te springen: The next JFK.

  Het trieste is dat an sich de parasiet niet kwaadaardig is, en de intentie's oprecht, maar de schade die het toebrengt weegt zo zwaar dat de aanwezigheid erg ongewenst is, en alleen daarom al nooit tot een gezonde oplossing zal leiden.

  Wim Dankbaar zou zich daar eens meer van bewust moeten zijn, want ik wil best geloven dat het een man met de beste bedoelingen is. Maar zijn bemoeienis is nu louter destructief in vrijwel alle facetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moordonderzoek via een blog gaat voorbij aan iedere vorm van de totale waanzin. Dus er moet dus in mijn ogen, iets of iemand zijn, die dit wil aantonen. In het andere geval zou de totale gekte in Nederland vrij spel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. In het andere geval zou de totale gekte in Nederland vrij spel hebben

  Die 'totale gekte' heeft eigenlijk altijd al vrij spel gehad, maar werd in de distributie beperkt tot de lokale dorpspomp, kroeg of besloten verjaardag.

  Dat is nu wel anders en zowel de effecten als het vermogen van het hedendaagse digitale open distributie netwerk worden door vrijwel alle partijen in de samenleving nog heel slecht begrepen.

  Of het nu het krampachtige 'paal en perk'-stellen van het OM is aan 'dronken' tweets, hufterige laster en domme leugens, of de 'copyright' cq waardebepaling nachtmerrie's van publicisten en uitgevers dan wel de commerciële hoofdpijn van merken in geen van de gevallen is 'men' op dit moment in staat er adequaat op te reageren of anticiperen.

  Dat heeft tijd nodig. Tijd om ons als samenleving te organiseren rond deze nieuwe parameters. Dat zal deels komen omdat we minder reactief gaan reageren, en een gezonde scepsis ontwikkelen, en helaas deels door 'nieuwe regeltjes'.

  Tot die tijd zullen we deels moeten accepteren dat er een afgrijselijke hoeveelheid vervelende mensen bestaan die op een hinderlijke manier telkens weer in staat blijken je dag te verzieken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ken je geschiedenis op desinformatie 'debunkende' zuigster...;

  “The blood of the parasite is not the same as the blood of his host.” – Rabbi Yitzhak Ginsburg

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @papi
  Kan ik niet uit haar tekst opmaken, gewoon klare taal. Ooit een blauwtje gelopen of zoiets, en zitten daar de vermeende overeenkomsten en frustraties of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geez @papi, heb je een luie dag vandaag?

  Los van je maar aanhoudende dommigheid om je zaak te bepleiten via die rabiaat anti-semitische site subverted nation met van gefrustreerde zelfgenoegzaamheid overlopende giftige teksten van de eigenaar, verlies je jezelf ook nog eens in het kinderachtig en ongefundeerd ombuigen van reeds volledig uit hun context gerukte quotes.

  Door de quote "The blood of a Jew is not the same as the blood of a Goy" te verbasteren op de manier zoals jij hierboven doet laat je niet alleen merken niets te hebben begrepen van wat ik stelde, maar ook dat je gewoon een ordinaire Jodenhater bent, en je verhaaltjes over het oprecht willen ontmaskeren van de aardse slavendrijvers slechts een maskertje is om je haat te verbloemen.

  Grow up..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zeur je nou geen! Het ene moment is mevrouw nog verbolgen over de met zelfsrandige autonomie verkregen onderzoeks resultaten van Wuillempie (die met zijn tot vervelends toe achter zijn staart aan hollen mijn verblijf hier op aarde ook niet altijd kan bekoren daar niet van), terwijl ze nog geen comment later alweer over de regulatie v/h internet zogenaamd loopt te klagen wegens de volgens haar 'totale gekte' waarmee zaken aan het licht worden blootgesteld die haar zo gezegd niet zouden bevallen!? Give me a break zeg... Hoezo blauwtje! Wat heeft die totale geschiftheid waarmee jij het hier bij moderator voor haar opneemt nu weer te betekenen? Als je haar zuigende stijl van redeneren bevalt dan moet je vooral een aanzoek doen kerel. Zij is dus vanaf nu helemaal de jouwe. Het is maar dat je het weet OK? (3xWuink)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @jeroen
  Dat bedoelde ik gisteren dus, voorspelbaar als het plot van sesamstraat.
  Maar de idiotie dat 1 volk , 1 natie, 1 geloof, 1 sekse, 1 spion , 1 taal, zich vertalen naar 1 link en bijbehorende ellende van hele wereld, geven juiste de echte criminelen weer wat lucht. Die schijten in hun boxershort vanwege het internet. Dat is vaak makkelijk uit te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Stel je niet zo aan @Papi.

  Ik ben niet verbolgen over Dankbaar's 'onderzoekresultaten'. Ik ken ze niet eens.

  Ik stel twijfels bij het effect en het nut van Dankbaar's speurwerk. En heb kritiek op hem omdat hij blind is voor de schade die hij aanricht.

  Daarnaast ben ik een groot voorstander van de regulatie van het Internet zolang het zelfregulatie is. Echter zie ik juist door die zogenaamde 'strijders van het vrije woord' en hun onvermogen om fatsoenlijk en met enige zelfdiscipline te handelen steeds meer (overheids-)bemoeienis het web op marcheren.

  Daar ben ik niet verbolgen over, maar het irriteert me wel.

  En nou hup, nog een mp3-tje van Eric Hufschmid over die vermaledijde joden 'linken' en je hebt je quotum voor vandaag weer gehaald. Hebben we dat ook weer gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Na ruim 25 jaar zelregulatie , staat het huidige web stokstil, met een herhaling van zetten en voortschrijdende niet ter zake doende techniek. Rip term van toen, had technische beperkingen, t.o.v. Eplorer en de apps van nu, maar de ellende schaalt daarnaast sneller op. Bandbreedte is er niet meer, en het verdienmodel gaat totaal op zijn kop, let maar op. Gaat effe anders lopen dan de meesten dachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat nou haat Ziva. Mijn houding naar bepaalde mensachtigen is echt niet vanwege haatdragende lust gemotiveerd of zo. Net zo min als ik wakker van Dankbaars 'onderzoeks'gegevens kan liggen. Problemen met jouw redenatie krijg ik pas wanneer jij via zogenaamde regulering je tegenstand monddood probeert te verklaren. En dan probeer jij dat naar censuur hunkerende despotisme hier ook nog eens doodleuk te verbloemen met dooddoeners alsof het slechts om misselijkmakende vormen van totale gekte dan wel haatzaaierij zou gaan!? Hahaha de zelfgenoegzame arrogantie alleen al! Mijn afkeer van de maffia wordt toch ook niet gevoed wegens het Italiaanschap van degenen die die organisatie vorm geven dan wel als DE meerderheid uitbaten? Ik ken overigens totaal andere verhalen over de zogenaamde cosa-nostra, maar dat vergt voor het moment te veel ongerelateerdheid met de voor vandaag geplaatste topic. Nee mijn houding jegens hen (jouw tribe) wordt slechts wegens hun parasitaire karakter gemotiveerd waarmee ik het beest nu eenmaal bij de naam heb te noemen! Zo ook de lieden die via hun genetische afkomst een beleidsbepalende rol binnen de pornoindustrie, woekerende bancaire sector en de hitsende oorlogsindustrie met de daar aan gerelateerde zaken hebben uit te vreten mevrouw. Niets meer of minder. Geen X-jes maar wel veel minnetjes dus voor het moment door-whore...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dan is het des te opmerkelijker @Papi dat je zo veelvuldig naar sites als subverted nation verwijst. In je laatste link staat geen woord Spaans als het gaat over jodenhaat in zijn algemeen tot en met de droom om alle Joden van de Aarde te verbannen.

  Dat is niet het bestuderen van dubieuze (commerciële) clusters om je vervolgens af te vragen waarom een bepaalde ethnische groep sterk vertegenwoordigd is, maar dat is het zoeken naar corrupte omgevingen met als doel die aan een specifieke ethnische groep te koppelen om de haat jegens die groep te rechtvaardigen.

  Wanneer jij beweert je niet van dit subtiele handigheidje te bedienen die oh zo kenmerkend is voor de moderne anti-semiet of racist in het algemeen, dan vraag ik me toch af waarom je doorlopend naar sites verwijst die het tegendeel aangeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ziva @papi

  Waarom gaan jullie samen niet een keertje gezellig uit eten? Fondue
  "In de Keulsche pot" (0verloon)lekker wat bloedwijn met wat lamsvlees op een prikstokkie. Aanrader, waarbij ik de eigenaar al vele jaren ken, en kan verzoeken om de oliepan aan de tafel vast te lassen, en een brandblusser op de tafel te plaatsen, om de sfeer wat te garanderen. Astrid Gilberto op de achtergrond, toppie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nog eentje dan. De zogenaamde schade dat Dankbaar wegens zijn 'onderzoek' volgens jou aanricht is dus vanwege dezelfde pijn jouwerzijds hier altijd door jou naar mij toe getettert gemotiveerd oude-'dame'! Weet je dat al wel? Jij mag alles over mij schrijven en roeptoeteren Ziva. Als hetgeen jij over mijn persoon naar buiten brengt op waarheid berust ben ik het toch ALLEEN zelf die bepaalt of ik daadoor wordt beschadigd vanwege bewust verzwegen feiten of andere manipulerende streken! Mensen die op welke manier dan ook niet met kritiek of verenstekerij kunnen omgaan hebben daar vaak wegens crimineel verzwegen bijbedoelingen zeer goede redenen voor Ziva. Nogmaals als jij op welke wijze dan ook gehakt van mijn door propaganda zorgvuldig geprepareerde reputatie wenst te maken zal je daar wel de goed of kwaadbedoelende redenen voor hebben. Je kan echter vanwege gepubliceerde uitspraken gefundeerd op de realiteit nooit gaan beweren dat dat schade teweeg brengt bij hen die daar wegens ontmaskerende schijnheiligheid niet van gediend zijn. It's 2012! Deal with it or cry like a hardcore zionist because the truth is unmasking your diabolical intentions hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Opmerkelijk is het tevens dat lieden die zich op hun lange tenen getrapt of betrapt voelen wegens ontmaskerende criminele zaken maar meteen slachtiofferig, theatraal dan wel verongelijkt over het hun aangedane racisme of antisemitisme gaan lopen beklagen. Oplichterij dat te vaak en onterecht misbruikt wordt verlies op een gegeven monent zijn uitwerking Ziva, en dat is waar jullie aanstellerige tribe al geruime tijd wereldwijd mee kampt hahaha! Ik kan je hier al wel een ding verduidelijken Ziva. Een racistische mensenhater wisselt überhaupt geen enkel en zinnig gesprek met iemand van de zogenaamd 'semitische' stam der judassen! Wanneer je namelijk verstand van supremacistische gestoorden had gehad dan had je ook meteen geweten dat er op deze wereld geen supremasistischere mensachtigen rondkruipen als binnen de stam waar jij hier jezelf altijd zo trots mee identificeert! Ook dat is geen racisme of haatzaaiende antisemitisme mijnerzijds. Deze wijsheden zijn alleen op de werkelijkheid gefundeerd dmv zelf opgedane ervaringen uitgewisseld met hen die daar wegens insiderskennis wel verstand van behoren te hebben! Bovendien weet jij net zo goed als ik dat de semitische volkeren in meerderheid uit nietjoden bestaan dan hen die zich nog wel als jood durven voor te stellen. 'Antisemitisme' is dus slechts een dooddoener van geadopteerd chazarische nepjoden die dat truucje nog maar slechts misbruiken om een ieder met kritiek op hun rattenstreken via medelijwekkende toneelstukjes 'legaal' te mogen demoniseren. Ik val daarbij ook nog eens op mysterieus gesluierde moslimas met van die alles verhullende kledij. Geeft lekker veel te fantaseren over toch? Kan ik daardoor tevens tot pro-semeit gepromoveerd worden? Natuurlijk mijn on-lieve meid. Houdt dat dan meteen in dat ik daardoor mijn mond maar behoor te houden over hen die als nepjoden (en zich in hun rol binnen de tribe vreselijk thuisvoelen btw!) vanwege gerechtvaardige kritiek theatraal om medelijwekkende aandacht zich vals mdienen op te stellen? In your wet and outcoming dreams. NEVER!-AGAIN? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je draait de boel om @Papi. En je begint wel heel verdacht te sputteren.

  Het gaat niet om mijn 'gevoelens' tov jouw veelvuldige zorgvuldig geconstrueerde beledigingen naar mij en mijn tribe die je hier zo vaak dumpt.

  Het gaat om mijn vraag aan jou waarom je je zo vaak bedient van verwijzingen naar sites als Subverted Nation en Eric Hufschmid die louter uit en van pure haat tegen Joden in het algemeen bestaan.

  Je kan dan wel mooie verhaaltjes gaan vertellen over wie wel of niet tot het semitische ras behoort, en zelfs je voorkeuren voor gesluierde moslima's blootgeven, maar dat verandert de vraagstelling niet.

  Dus nogmaals: Waarom refereer je zo veelvuldig naar expliciete anti-Joodse haatsites wanneer je zo stellig beweert zelf geen haat tegen Joden te koesteren?  BeantwoordenVerwijderen
 23. *,-Antwoord op je laatste vraag;

  Geef mij een voorbeeld waarmee Adam Austin dan wel Eric Hufschmid met verzonnen of ongefundeerde jodenstreken aan rascisme dan wel 'antisemitisme' doen! En met leugens bedoel ik dus weldegelijk aangetoonde onjuistheden die niet al vanuit het jodenDOM (of door joden die afstand van hun joodenschap nemend zich tot nietjood hebben bekeerd/verklaard!) zelf in de loop der tijd naar buiten zijn gebracht. Werkelijk ALLES wat beide heren dmv gedegen onderzoek over jahve's uitverkorenen naar buiten brengen is op wetenschappelijk gefundeerde feiten terug te voeren en dus daarom alleen al uiterst verantwoord om tot je te nemen. Dus mijn terugvallen op de informatie die beide bronnen over het wereldwijd opererende joods-criminele-netwerk publiceren is absoluut vanuit liefdevolle bezorgdheid mijnerzijds naar jou als een voor eeuwig verloren (mits je niet naar mij luistert en je ogenblikkelijk bekeert van je demonenstreken) jewess toe geinitieerd. Zie mijn liefdevolle raadgevingen dus maar als die van een zendeling die uit mededogen er slechts op uit is om jou van je lidmaatschap der tribe afstand te doen nemen! En jij durft mij hier nog wel als een supremascistische jodenhater neer te zetten? Ga je mond spoelen... Het is dat ik jodenwijs ontwaakt van jullie geslepen intenties meer dan op de hoogte ben, maar met je ongefundeerde beschuldigingen steek je mijn intens gevoelige ziel werkelijk diep waardoor ik van de ondraagelijk en mensonwaardige pijn op het punt van instorten sta. Weet je dat al? Dan weet je dat nu weldegelijk hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Papi

  Ja, je bent een schatje. Ik weet het.

  Maar die Neanderthaler-pagina's van Hufschmid die je meermaals uit je bookmarks tovert kan zelfs jij niet als wetenschappelijk verdedigen toch? Dat is puur racisme, amigo.

  En vwb Adam Austin. Tja, klik een beetje rond zonder het beeld van een buikdansende moslima op je netvlies, en je raakt verstrikt in het slijm van opportunistische ("buy my book") rassenhaat. Ik gaf je al een verwijzing uit je laatste linkje naar dit heerschap waar hij alle Joden van de Aarde wenste. Daarnaast geeft hij openlijk de ruimte aan volstrekt racistische idioten zoals Aart van Wijngaarden die wat minder verfijnd openlijk op zijn site aangeven te wensen dat alle Joden worden uitgeroeid. Herinner je je deze nog? Aart/Papi!?

  Dus waar je dat:

  Werkelijk ALLES wat beide heren dmv gedegen onderzoek over jahve's uitverkorenen naar buiten brengen is op wetenschappelijk gefundeerde feiten terug te voeren en dus daarom alleen al uiterst verantwoord om tot je te nemen.

  vandaan tovert is me echt een raadsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @papi

  Om maar eens ergens te beginnen. zie adres hieronder , nog meer bewijs van bovenkamercorrosie Eric nodig? En niet meer schelden jochie, het gaat al iets de goede kant op.

  nb
  De americaanse blaftelefoontjes heb ik overigens zelf ook wel eens ervaren, terugblaffen en ze storten jankende op de vloer.


  http://erichufschmid.net/TFC/FromOthers/Paul-McCartney-Italian.html

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @papi

  Het is toch zo simpel

  http://erichufschmid.net/Reptilians.html

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @papi

  Inclusief de gejatte sieraden van zijn oma. De rest zoek je zelf maar uit, shuffle jij maar lekker achter die gek aan.


  http://bloedschirm.net/wp-content/uploads/2011/09/hufschmidinmilitaryshirt12-1.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat van die Neanderthaler materiaal is puur van uit Eric zijn eigen persoonlijke visie gemotiveerd weergegeven Ziva. En weet jij als jodin zelf toch ook wel hoe er in de talmud over de nietjodenwereld besmuikend wordt gefilosofeerd!? Daar lusten de honden resoluut geen brood meer van. Waarbij bovendien een ieder die dat aan de kaak stelt (ook hier weer door jou supremasistich arrogante opstelling! vanwaar toch dat meten met meerdere maten!!!) voor antidemoon dan wel jodenhater wordt weggezet. De ongekende arrogantie dat die houding met zich meebrengt kan je dan wel met snapshots voor je goyimhatende partners in crime in je archief opslaan, dat doet aan die selectieve verontwaardiging waarmee jou soort zich als onaanraakbaar boven een iedere nietjood opstelt niets af. Deze vorm van antimenselijke supremascisme heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt! OMFY! Ook heeft die opstelling tot gevolg dat er steeds meer mensen zich terecht af gaan vragen waar het jodendom in de loop der menselijke geschiedenid telkens toch maar weer die hardnekkig terugkerende afwijzing van haar nietjoden vervolgers aan te danken heeft! Je hoeft maar een seconde naar al die oorlogshitsende politici die met de buidel van hun gekosjerde suikeroompjes op het punt staan om hun laatste slag te slaan, om te kunnen weten dat juist deze laatste stap voor het gehele jodendom door de machtsgeile lafbekken ZELF als FUNEST voor hun JWO zal blijken uit te pakken Ziva. De mensheid is deze zich telkens weer herhalende mensenhitserij ten bate van zogenaamde slachtofferisten meer dan beu, maar dat kan je alleen als buitenstaander pas goed op zijn merites en waarde aanvoelen. En jij als nepjodin zogenaamd niet weten waarom de grootste propagandisten v/d 'vrede' achter de schermen tegelijkertijd als grootste belanghebbers van het nodeloos bloedvergieten hun zakken het meest schaamteloos kruiperig liggen te vullen? Dat is het fundament waaraan het jodendom zijn over zichzelf afgeroepen haat en afgunst door de eeuwen heen aan te danken heeft. Over platen voor het hoofd hebben gesproken zeg! Ik heb je hierbij als een hopeloos geval van niet meer te redden proporties opgegeven 'lieverd'. Chaitos en jij met je achterbakse lafbekken van het wereldwijd opererende JDL gaan het absoluut ALWEER meemaken. Hoe is het mogelijk he? No Quarter Ziva we'll see...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @Geen

  Hahahaha, ja die Reptilians pagina van Hufschmid is echt een pareltje als voorbeeld van mega wetenschappelijk onderzoek.

  Daarnaast heeft Hufschmid natuurlijk gelijk. Als een terrorist mijn land binnendringt met de intentie ons te doden, dan schiet ik 'm neer. Zonder emotie inderdaad. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @papigaai : Hij lult maar wat, desnoods er overheen, maar dat wisten we al.

  Papies gevleugelde nekpraat:

  Werkelijk ALLES wat beide heren dmv gedegen onderzoek over jahve's uitverkorenen naar buiten brengen is op wetenschappelijk gefundeerde feiten terug te voeren en dus daarom alleen al uiterst verantwoord om tot je te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Succes en de daaruit voortvloeiende (vermeende) macht is altijd de reden tot vervolging geweest @papi. Of je nu professor, kunstenaar, Jood of een simpele verzamelaar van boeken was/bent, zodra het dogma zegeviert ben je je leven niet meer zeker.

  De organisatiegraad van jouw 'groep' speelt daarbij een levensgevaarlijke rol. Des te beter je bent georganiseerd, des te sneller je belandt op de brandstapel.

  Succes en mate van organisatie is de:

  Dat is het fundament waaraan het jodendom zijn over zichzelf afgeroepen haat en afgunst door de eeuwen heen aan te danken heeft.

  reden van vervolging. Niet het zijn van "Jood". Door de eeuwen heen is er meer kennis en zijn er meer bibliotheken uitgeroeid dan Joden. Maar dat zie jij niet. Jij hoort slechts de opruier die roept: Kill that Jew, want ook hij weet dat "kill that person that reads a book" zelfs bij jou niet gaat werken.

  Jij bent de offspring van de puppet, amigo, en je laat je als een hond voor het wagentje spannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wanneer gaan jullie trouwen? Snik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind het opvallend dat papi alleen maar stellingen heeft, die hij op geen enkele manier weet te onderbouwen. Eigenlijk zit hij alleen maar dom te schelden, ik vind het de discussie niet eens waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Jeroen

  You get used to it. En dan wordt het wel grappig..

  Maar het duurt even.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Je hebt wetenschappelijk gefundeerde feiten en het op humoristische wijze op de hak nemen van over het paard getilde arrogante klootzakken geen. En als je dat verschil net zoals je Ziva niet weet te maken, hebben wij dus onmogelijk meer een gesprek van enig niveau met elkaar. Niet dan? Kijk van die aangenomen chazarische kan ik dat soort van gekonkel wel verwachten. Hun hele parasitaire bestaan is daarop gebaseerd! Jij echter als meeheulende en van de slijm glibberende filosemiet zou volgens mij beter behoren te weten. Maar goed. Als jij zometeen tijdens het no-quarter zo nodig het lot van die kaalgeschoren moffenhoeren van na '45 eveneens bereid bent mee te maken, je staat iig al wel ter berechting via wat snapshots geregistreerd om als fout tijdens de oprichting v/h JWO (althand de poging daartoe!) de kerkers der laatste zuivering in te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Papi

  Ahh, dat is het; throw in some facts, add some humor, mix it with a lot of nonsense, make some money and here we are; edutainment by Hufschmid.

  Zeg dat dan! Man, ik nam je serieus, maar had nooit gedacht dat je gewoon een onbetaalde clown bent van een commercieel productiebedrijf.

  Proest.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Nog een snapshot maken Ziva? Of wordt je daar ontoepasselijk naar een van mijn vele vrindinnen binnen mijn ongekend grote harem van!? Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hehe ze zijn er uiteindelijk uit. Begon bijna te denken aan 12 ambachten en 13 ongelukken, waarbij hij als autohandelaar bekvechtende eindigde. De vondst van wat Robin de Ruiter boekjes in de achterklep van een zigeunerbak, internet en je bent behebt voordat je er erg in hebt. Gaat vanzelf over, over een paar jaar is hij gewoon weer kelner.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Inderdaad Ziva. Eric is als co-producent in Californië betrokken geweest bij een groot aantal software producties. Aan zijn werk dat hij via zijn sites publiceert wordt echter met geen penning verdient, noch laat hij anderen daarvoor via al dan niet betaalde linking financieel wijzer van worden. Hij verdient zijn dagelijkse brood dus niet met zijn politiek geinspireerde producties. Zou jij ook moeten doen joh! Aan je afgunstige uitstraling hier bij moderator te merken moet je volgens mij er zelfs geld op toeleggen al die op ranzige leugens gefundeerde propaganda van herzl's snipers te mogen/kunnen maken. Het is nog niet te laat dus kom tot inkeer nu het nog kan, mag dan wel tot de mogelijkheden behoort hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Papi

  Hmm, nee, niet bepaald. Ik dacht eigenlijk; "Ik hoop dat hij dronken was toen hij dat neerpende, anders is het wel een enorme sukkel."

  Maar goed, dat hele gedoe hier bij Barracuda waar je je als volleerd Latin-Womanizer voordoet is dus ook al een fabeltje.

  Draai nog een zwaar shaggie en neem een slok Otrivin. Je komt er wel Papi. Don't worry. Bij je volgende vakantie naar Turkije is er vast wel een ezel die vriendelijk naar je grinnikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik heb Eric Hufschmid al zeker 3 keer irl ontmoet @papi En nee, niet om hem met zijn wartaal te confronteren.

  Maar fantaseer verder rustig verder. Je bent duidelijk weer zo'n niet in conditie verkerende luie man. Be happy daarmee, maar daar krijg je mij niet mee in een buikdanspakje.

  Dan zie ik liever Mind Fever. Een hopeloze romanticus, maar wel een mooie jongen en een eigen stijl.

  Veel interessanter dan jouw display. Geiler ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. She's jalous ♪♫♩♬♮♯. Heerlijk ga vooral zo door en jij geen moet je er vooral even niet mee bemoeien ok? Voor hamburger spelen doe je maar in je zeeën van werkeloos afgekeurde 'vrije' tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @popo

  Die shabby ogende huffsites, internationale uitrol? ICT kleuterprietpraat,haha vooral die vlaggetjes doen het leuk. Vlaggetjes dag, boemerangdag zal je bedoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dan zie ik liever Mind Fever. Een hopeloze romanticus, maar wel een mooie jongen en een eigen stijl.

  Veel interessanter dan jouw display. Geiler ook.


  Hmmm... ziva. :-) Ik denk dat ik maar het vliegtuig naar Tel Aviv ga pakken ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hahaha, daar ben je.. ;-)

  Tja wat vind ik ervan? Ik was afgelopen week in TA en daar was weinig opwinding over dit hele verhaal. Iedereen weet dat vroeg of laat het gaat gebeuren, en niemand maakt zich een illusie, dus gaat het leven in de bubbel gewoon door.

  Er worden wel buitengewone maatregelen genomen, en voorbereidingen getroffen. Politiek is het ook een rommeltje waarbij oorlog wel degelijk de onderliggende agenda vormt.

  Het raadplegen van R' Ovadia Yosef is misschien wel het belangrijkste signaal.

  Sharon ontmoette hem vlak voor Gush Katif, maar kreeg geen steun.
  Rabin ging 3 keer bij hem op bezoek voor Oslo.
  En Olmert ging bij hem op bezoek de avond voor de strike op de Syrische kerncentrale.

  Maar goed, no body knows. War will come, dat is zeker. Wanneer? God knows.

  Verontrustend is wel Khatami's (de plaatsvervangende ayatollah van Iran) uitspraak over de vernietiging van Tel Aviv.

  Ik bedoel, het Iraanse regime spreekt nu al open over de vernietiging van een metropool vol onschuldige burgers. Wanneer heeft Israel ooit gedreigd om Teheran of Isfahan te vernietigen? Nooit! Een dreiging om een stad vol onschuldige burgers te vernietigen maakt de wil om te denken met een verantwoordelijk regime te onderhandelen wel heel erg naief.

  So tell me, hier is een regime dat ons wil vernietigen en daar openlijk voor uitkomt. Wat wil je dat we doen? Wachten, en maar zien of ze het menen, of de vlucht naar voren nemen, en ons eigen lot bepalen?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ach Zieva jij van de interresant doende opgeblaasdheid. Meidje Eric heeft op zoveel bijeenkomsten zijn op veel fronten gewaardeerde woordje mogen doen. Dat jij als een voor de aankomende nattigheid bibberende agente van de binshit zelf je entreegeld voor een van die spreekbeurten hebt moeten voorschieten (leer mij jou van de gierigheid harkende soort kennen), wil nog niet zeggen dat je als een van zijn duizenden spionerende laffards tussen het publiek in jullie op slagzij staande fregat nog van de haaien hebt mogen redden? Niet dan? Ook ik heb geregeld met van de racekak intimiderende sukkels uit judeostan te maken heurrr. Wil dat dan meteen zeggen dat ik aan chantabele dikdoenerij van goyim voor hun laten vechtende laffards heb moeten toegeven? Hoogmoed komt voor de val. Lees het stukje propagandistische bagger van TH maar eens even goed. Die relignoom afgerichte dombo's van trouw zijn echt te goedgelovig afgericht zeg! Wat een kruipende propaganda voor alleszeggende bloedhonden...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hahaha, Papi, je weet het weer mooi te brengen, maar je weet toch dat wij 'true bloods' enkel het veld in worden gestuurd na dat we onze bescheidenheid hebben afgeleerd voor de dichtgeslagen ogen van een afgemartelde goy?

  Daarnaast hebben we een credit card van de zaak die maandelijks wordt volgestort met het spaargeld van nietsvermoedende 'entrepreneurs' zoals Aart van Wijngaarden die hun pensioentje via een TA-bank in dubieuze scams proberen te steken. Kip ik heb je, zegt de ringtone op mijn smartphone als er weer is bijgestort.

  Dus kaartjes kopen kost me niets, en Hufschmid zal nooit merken wanneer hij getagged is voor een hotelkamer feestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik bedoel, het Iraanse regime spreekt nu al open over de vernietiging van een metropool vol onschuldige burgers. Wanneer heeft Israel ooit gedreigd om Teheran of Isfahan te vernietigen? Nooit! Een dreiging om een stad vol onschuldige burgers te vernietigen maakt de wil om te denken met een verantwoordelijk regime te onderhandelen wel heel erg naief.

  Hm.. het (israel) heeft in het verleden wel zulke handelingen uitgevoerd, met veel burgerslachtoffers als gevolg, maar goed. Israel is niet echt van het dreigen volgens mij. Staat ook niet erg netjes in de boeken :-).

  So tell me, hier is een regime dat ons wil vernietigen en daar openlijk voor uitkomt. Wat wil je dat we doen? Wachten, en maar zien of ze het menen, of de vlucht naar voren nemen, en ons eigen lot bepalen?

  Nee ik geef toe. Het is een lastige situatie.
  Nog lastiger waarschijnlijk is de VS haar onwelwillendheid om mee te werken dit keer. Misschien ook wel goed, want een minder gewelddadige oplossing dan oorlog is altijd een betere weg vind ik.
  Bij Iran heb ik toch altijd het idee dat het vooral stoere praat is. Het is (lijkt mij) voor hen niet verstandig dan wel winstgevend om oorlog met een machtig land als Israël te beginnen. Ik vraag me zelfs af of ze überhaupt capabel zijn om zoiets uit te voeren. Maar goed, dan zeg jij "nog niet en daarom moeten we nu ingrijpen etc."

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Israel is geen lieverdje, maar luistert - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - wel degelijk naar internationale meningen/druk. De laatste ellende in Gaza en Lebanon zijn daar een goed voorbeeld van. De burgerslachtoffers die daar gevallen zijn, zijn helaas gevallen door Israelisch vuur, maar met lede ogen veroorzaakt door de lafhartige verschuiling van terroristen achter burgers. Het was de internationale druk op Israel om burgers te ontzien dat het verloop van die actie's heeft bepaald. Bij een volgend conflict, vrees ik, zal Israel minder met die internationale druk rekening houden. Gaza en Hizbollah zullen zich niet meer veilig kunnen wanen achter scholen of ziekenhuizen.

  Vwb Iran en de VS. De VS is eigenlijk alleen maar een politieke garantie, en een beperkte militaire noodzakelijkheid. Het wordt makkelijker met de steun en operationele support van de Amerikanen, maar niet onuitvoerbaar zonder hen. Daarnaast zijn de Amerikanen altijd minder bereid om offers te brengen, dus wordt een operatie alleen al daarom meer risicovol.

  Het grootste vraagstuk nu is denk ik de situatie in Syrie. Valt Syrie uit de macht van Teheran, dan kan Israel niet alleen door het midden richting Iran, maar hoeft ze ook minder te vrezen voor een aanval vanuit Syrie in opdracht van Iran tijdens of na een aanval.

  Iran heeft Syrie, Hizbollah en haar Gaza gecontroleerde fracties nodig om terug te slaan. Israel's electronic warfare capabilities zijn voldoende om Iran maanden in het donker te zetten.

  Maar goed, Obama denkt dat de Moslim Brotherhood een geschenk is voor het Midden-Oosten, dus het zal wel met een mooie speech aflopen, en prefelen we volgend jaar allemaal verplicht 'eid' tijdens de verjaardag van Khamenei

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hm.. erg interessant allemaal en bedankt voor je uitgebreide antwoordt. Je bent erg intelligent dat is zeker. (de perfecte vrouw, niet?:-)) Maar ik vrees, en daarvoor mijn excuses, dat ik aan deze discussie momenteel niets meer toe te voegen heb. Dit onderwerp ligt mij momenteel toch minder aan het hart dan ik dacht. Het punt is nu bereikt waarbij ik enkel nog kan denken "het zal allemaal wel" en "ga ik nu verder met Stokers Dracula, of zal ik die Hawaiaanse truffels, die al een week in de koelkast liggen, eens gaan verorberen. Dan hebben we ook een aantal Lysergeenzuurdiethylamide verrijkte blotters, wat ook altijd leuk is. Of toch maar een Italiaanse maaltijd dan? Zeg, help deze simpele ziel eens uit zijn problemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Linksgedraaide yoghurt, glaasje ranja met een rietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Tja Geen dat bewijst natuurlijk wat ik allang vermoede betreffende jouw persoon. Boring.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Rustig maar Ziva; heb mijn info. over de divisies van het jdl waarbinnen jij als sayanim onbetaald/'vrijwillig' hebt te bluffen als een blaffende hond vandaag ruimschoots in veiligheid weten te stellen. BRON Jij bent typisch zo'n product van wat we in het groot met netanyaHO ook dageLIJKS te zien krijgen. Al jaren van de lafhartigheid als een diknekkige 'baasje' zijn attackdogs van de NAVO aan het ophitsen om het bloedzuigende werk in de Arabische wereld tegen Iran af te sluiten, maar omdat de pitbull jodenwijs ontwaakt van het aan de zijlijn op lemen voeten brallende gecommandeer van zijn baasje zo langzamerhand spuugzat is, ga jij maar hier lopen te desinformeren dat de jodenlegers vanwege die paar relimalloten het groene licht van jahve om zelfstandig en zonder goyim kanonnenvoer aan te vallen nog niet blijken te hebben ontvangen? Ik hoop echt dat je door die kruipende likkers als geen of TH binnen zeer korte tijd wordt besprongen. Wat zijn dat jodennaief uitgepoepte sukkels zeg! Nog nooit van een uit de beerput overlevende HOLo-faustende propagandiste gehoord? Deuhhh useful idiots van een judeofielen. Wakker worden! Tjonge jonge jonge...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @pipa
  Ooit kwam iemand van jouw soort met steeksleutel 27 op mij af, en wilde daarmee mijn hersens inslaan. Sindsdien moet hij leven met een ondersteboven gemonteerde neus. Op feestjes is hij nu een graag geziene gast. Wat is er hier te winnen voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Dat soort van vragen dien je weldegelijk ook hier aan je via desinformatie misleidende Ziva te stellen geen. Wanneer jij mij voor je zou zien opdoemen met de intenties wat aan die walgelijke praatjes van je te willen doen, kan je er gerust vanuit gaan dat je dat niet meer zou kunnen navertellen. Maar waarom je Ziva verder onbeperkt haar zuigende bagger van propagandistische gehits wel laat ventileren, leert mij dus vanaf nu dat ook jij binnen haar invloedssfeer van vieze spelletjes en bedrog meehelpt om propaganda te verspreiden. Hier laat je hersenen voor zover je die bezit maar eens kraken..;

  "I challange anyone anywhere to show me anything Netanyahu or Israel has done FOR the American people! And don’t hold your breath in waiting. It is the U.S. taxpayers money sent to Israel in the form of aid and grants and military hardware, and not even as much as a hint of gratitude from the hopelessly vain psychopathic Benjamin Netanyahu, or his partner in crime, Ehud Barak. You are a burdon and a drain on America, and a liability and threat to America, Israel. Every American in the know must spread this fact. Develope the ability to talk to strangers. In line at the store, or on public transportation, or public institutions and meeting places.

  Bring up the subject of another looming war in the Middle East. Talk about who is pushing it on an unwilling and strapped America. Talk about the economic disaster it will bring on our country. The culprit is AIPAC. Talk to everyone you know about the power of AIPAC and their powerful corrupt pull on American politics and foreign affairs. The Congress and Senate and Oval Office are coerced, bribed, blackmailed, and pressured to act against American interests for Israel. It is as wrong as wrong can be. We owe Israel nothing. We owe Israel nothing. We owe Israel nothing!"
  Source

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @aipa
  Neem eerst melisana, besef vervolgens dat gemeende of ongemeende jodenhaat, in nederland onacceptabel is voor de gemiddelde nederlander(met dank aan het mediagestuntel van gretha). Met jouw retoriek ben je overigens kansloos , al is het maar vanwege het wartaalalarm bij de gemiddelde blogger. Overigens kan ik prima met angst leven, neem meestal gecalculeerde risicos, opgedaan uit praktijkervaring met het crimizooitje, ging een paar keer bijna fout, maar het recht zegevierde. No kidding.
  Maar hebben jullie dezelfde baas of zo? Die communicatie papi/ziva lijkt er wel op. Ik zou andere nicks nemen, en de plannen bijstellen. Dit lijkt meer op een soort Jom Kippoer klucht in wording.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ziva schreef:
  "Voor parasieten blijft dan niets anders over dan naar de volgende host te springen: The next JFK."

  Ja. Zo heb ik me nu op de banksters gestort. Je moet toch wát met je leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wim Dankbaar nog bedankt voor het online zetten van deze vaatstraprdv
  uitzending. De KLOL bezoekers zullen jou voor altijd dankbaar zijn. Tot
  nu toe heb ik nog niet gereageerd op deze uitzending, simpelweg omdat
  ik dat ding nog niet op m'n harde schijf had staan. En daar zit hem
  ook de kneep met het grootschalige DNA onderzoek in Friesland ter
  ondersteuning van het 3D team (Wat is er trouwens met het Cold-Case
  team gebeurd? Verloren geraakt ergens in een diepvries pakhuis?). Een
  DNA onderzoek heeft alleen zin als alle partijen, vriend, vijand en
  asiel-zoeker ieder afzonderlijk een stukje authentiek autosomaal DNA
  mogen vasthouden (opslaan op hun harde schijf), en niet alleen bij het NFI
  en het FLDO Leiden. Wanneer een cover-up door de autoriteiten in volle
  gang is, gebeurt in bijna alle gevallen het volgende : Al het bewijs
  materiaal wordt door de Openbaar Aanklager (Officier van Justitie)
  opgeeist en op een centrale plek opgeslagen, zodat alleen bepaalde
  personen erbij kunnen [1] p.221 :

  "You've done your homework," Gardella said. "You've
  caught some things no one else in the media did. There are
  some unanswered questions about the shooting; we won't deny
  that. But sometimes, like it or not, those questions are never
  answered."
  Kelly added: "All we know is that we had probable cause to
  arrest Berkowitz. Once the arrest went down, the files were out
  of here. Everything was turned over to the DA. It's his case
  now. We have nothing more to do with it."

  Gedurende de TV uitending van Peter R. de Vries zat er schijnbaar ten
  leatste ure (N.B. meer dan 12 jaar na de moord) nog een extra haartje
  van de dader in de playboy aansteker, wat een compleet Autosomaal DNA
  profiel opleverde wat overeenkomt met het Y-chromosomaal DNA van het
  sperma van de Dader. Een gigantische doorbraak want voor het eerst
  sinds 13 jaar kan het OM een uniek dader DNA profiel presenteren wat
  het 3D team in staat stelt om de echte dader zonder maar een grijntje
  twijfel te kunnen identificeren. Gezien de historie van zowel het OM
  als Peter R. de Vries die al meerdere keren een nieuwe wending hebben
  gepubliceerd in de zaak Marianne Vaatstra duiken er echter toch
  vraagtekens op. Op het moment dat er geen onafhankelijke controle meer
  plaats kan vinden van authentiek bewijs materiaal wat door de Officier
  voor meer dan 12 jaar achter gesloten deuren heeft opgeslagen gelegen,
  en vervolgens wordt gepresenteerd in een Peter R. de Vries uitzending,
  is hetzelfde als tegen een dood paard schoppen om te kijken of er nog
  leven is in de zaak : Het geeft een smerige smaak in de mond.

  Robert
  PS.
  [1] The Ultimate Evil
  by Maury Terry
  Paperback: 640 pages
  Publisher: Bantam Books; Reprint edition (1989)
  Language: English
  ISBN-10: 0553276018
  ISBN-13: 978-0553276015
  http://www2.crashrecovery.org/pidcock/The%20Ultimate%20Evil.pdf
  --
  Robert M. Stockmann - RHCE
  Network Engineer - UNIX/Linux Specialist
  crashrecovery.org stock@stokkie.net

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Stockmans: wat moeten we weer met dit warrige commentaar van je? En wat kan mij het schelen of je UNIX specialist bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Even een vraagje over het modereerbeleid van Barracuda:

  Waarom mag André Vergeer hier geen verweer voeren tegen een artikel waarin hij zelf wordt aangevallen (zie: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/16378/waarom-komen-trollen-altijd-met-ongefundeerde-kritiek-domheid ) (gesteld dat dit niet een technisch inlogprobleem is of zo), terwijl de meest abjecte antisemitische bagger en ander gezeik hier wel ongestoord geplaatst mag worden en blijft staan?

  Dat lijkt me nogal inconsequent.

  (Ik geef daarmee geen mening over de stellingen van André Vergeer, het gaat me om het principe.)

  Graag een verduidelijking van de blogmaster.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Vergeer heeft hier niets geplaatst, ik weet niet of hij heeft zitten worstelen met die CATCHPA van Google, of dat hij het al meteen heeft opgegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Professor Vergeer is de authoriteit op het gebied van irakese Y-chromosomale sub-haplotypes.
  Het lijkt me sterk, dat een man van zijn statuur niet zou begrijpen, hoe een CATCHPA werkt.

  Oh, wacht....

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hilarisch wel. Vanaf een blog waar los van een paar gekkies niemand kan reageren net doen of je gecensureerd wordt. Dan heb je eigenlijk al aangetoond niet te sporen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Volgens mij durft Vergeer de discussie gewoon niet aan omdat hij zelf ook wel weet dat hij niet zo'n goed verhaal heeft en doet daarom net of hij gecensureerd wordt hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @ Jeroen,

  Vergeer is rotsvast overtuigd van de juistheid van zijn theorie.
  Wat dat betreft is het jammer, dat er geen mogelijkheid op het net bestaat, om met hem te communiceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Kan ik hier ook reageren?

  Wie is Barracuda? Waarom geen artikelen onder je eigen naam?

  Wim Dankbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 67. @wimdankbaar

  Kan ik hier ook reageren? Wie is Barracuda?

  Antw. Ja je kan hier reageren, dat snapt een blind paard.

  2de zoveelste identiteitsgeile vraag geeft weer eens aan hoe beperkt jouw internationaal ongeprezen onderzoeksgokkel is.

  Verder zou ik maar eens accepteren, dat geen hond in nederland ook maar enigszins verplichtingen heeft jegens wimdankbaar . Liegen tegen dankbaar is zelfs ook niet verboden, zelfs de achterdocht en het negeren van "wimdankbaar" moet je mee leren leven.
  Heb je mooi aan jezelf te danken.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik denk niet dat dit Dankbaar zelf is.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. @john
  Mijn antwoord is gericht aan degene die onder het adres van @wimdankbaar de webwereld onderspuugt met allerlei zelfbevindingen. Het drammerig door de strot duwen tot de ander als van vanzelf iets op zijn lever zou moeten krijgen. Die lafaard bedoel ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Waarde "geen",

  Je website is zo slecht nog niet. Op vele punten ben ik het met je eens, zoals chemtrails, 9/11 was an inside job, the WTC towers were brought down with controlled demolition, no Boeing hit the Pentagon, enzovoort.

  Uiteraard ben je niet verplicht tot antwoorden, maar daarom kan ik nog wel de vragen stellen.

  Nogmaals: Waarom ben je zo bezorgd om je identiteit kenbaar te maken? Je verkondigt (net als ik) nogal sterke meningen, maar waarom moet dat op een anonieme basis?

  Het lijkt mij relevant om te weten wie je bent om vast te stellen of je werkelijk onafhankelijk en objectief in dit verhaal staat. Je verhalen zijn er immers duidelijk op gericht om mijn stellingen te ontkrachten en waar mogelijk belachelijk te maken. Ik vind dat nooit zo erg, ten eerste ben ik het gewend, ten tweede vestig je de aandacht op mijn laatste artikel, waarvan ik meen dat het voor zich spreekt, ondanks je pogingen tot ridiculisering.

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/08/08/het-zware-leven-van-stephanie/

  Als je het voor Stephanie wilt opnemen, waarom bewijs je dan niet eerst dat ik ongelijk heb? De crux van je stelling is dat de in Istanbul gearresteerde Ali Hassan , dezelfde Ali Hassan is als de vriend van Feik. Is inderdaad cruciaal, omdat daar de hele doofpot mee staat of valt, en dus ook jouw verhaal. Mijn stelling is dat het niet dezelfde man is, en ik heb daar tal van bewijzen voor. Stephanie is bij lange na niet de enige die kan bevestigen (en heeft bevestigd) dat dit niet dezelfde personen zijn.

  Allereerst kun je dit gewoon aan Stephanie vragen: Beste Stephanie, klopt het dat de in Turkije gearresteerde Ali Hassan niet de juiste verdachte was, die jij kende als de vriend van Feik?

  Waarom doe je dat niet? Ze zal je graag te woord staan als je haar wilt helpen om haar te verlossen van mijn "lasterlijke onzin". Een bevestiging van haar kant, bewijst je punt. Waarom neem je de moeite om een tegenverhaal te schrijven zonder mij eerst te contacten en/of de bewijzen te leveren voor wat je schrijft? Je kunt zeggen wat je wilt over mij, maar ik geef de personen over wie ik schrijf ALTIJD eerst de gelegenheid om te reageren VOORDAT ik publiceer. Zo heb ik dat ook met Stephanie en Jano Hassan gedaan.  Je stelt het volgende:

  "Nee Wim, de verdachte is op verschillende afstanden gefotografeerd, dan krijg je dit soort verschillen."

  Kun je dat nader uitleggen? Beide fotos zijn vanuit dezelfde hoek recht van voren genomen. Als de ogen op gelijke hoogte zijn, maar de neuspunt, lippen en kin ongeveer een centimeter lager, hoe kunnen dit dan dezelfde personen zijn? Wil je werkelijk volhouden dat die neuzen tot één en dezelfde persoon behoren?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Verder zou je om je stelling kracht bij te zetten, ook de volgende vragen kunnen behandelen:


  - Stephanie, klopt het dat je met je vriendin Tineke in Kollum was op de avond van die Koninginnedag?
  - Stephanie, klopt het dat je de dag na de moord en jouw beweerde verkrachting je haar donker hebt laten verven bij Tineke? Zo ja, waarom deed je dat?
  - Stephanie, klopt het dat je door de voetbaltrainer van Feik gewaarschuwd was om niet met Feik om te gaan vanwege zijn respectloze behandeling jegens vrouwen?
  - Stephanie, klopt het dat je nooit uit eigen beweging aangifte hebt gedaan tegen Feik wegens zijn vermeende verkrachting? Klopt het dat je dit pas deed op 14 mei 1999 nadat je door de politie was uitgenodigd voor een verhoor over de moord op Marianne? Waarom mocht je vader niet bij dat verhoor aanwezig zijn?
  - Stephanie, je stelt dat je niet met Feik in snackbar het Filtsje was en Marianne die avond niet hebt gezien. Je was wel met Feik, anders kon je ook niet door hem verkracht worden. Kollum is klein. Kun je precies vertellen waar je dan wel die avond met Feik bent geweest?
  - Stephanie, het OM stelt in een rapport dat Feik zich niet kon herinneren met wie hij was in de nacht van de moord op Marianne: “Hij kan zich niet herinneren met wie hij precies op Koninginnedag in Kollum was.” Wat is je mening hierover in het licht van het feit dat hij in elk geval met jou in Kollum was en je die avond een verkrachtingstrauma heeft bezorgd?
  - Stephanie, klopt het dat het OM kort na je aangifte tegen Feik, via onze krant liet weten dat je de aangifte had ingetrokken? Was dat waar? Zo nee, heb je enig idee hoe dit verhaal de wereld in kwam?
  - Stephanie, je stelt dat je Marianne niet kende. In 1999 publiceerde onze krant dit artikel, waarin het volgende staat:
  “Lieve Marianne. Ik denk nog elke dag aan jou en je familie. Veel liefs. Ene Stephanie heeft dit in oktober 1999 op een kaartje geschreven bij een witte roos. De bloem hangt aan het fietsbordpaaltje naast de Keningswei in Veenklooster.”
  Heb je enig idee wie deze Stephanie was? Klopt het dat je moeder destijds een bloemenzaak had?
  - Stephanie, klopt het dat je aan je vriend Henk van der Heide hebt verteld dat je je schuldig voelt over de moord op Marianne? En dat je na de moord door Feik bedreigd bent om je mond te houden? En hij altijd een mes bij zich droeg?
  - Stephanie, wat vind je ervan dat jouw verkrachtingszaak tegen Feik is geseponeerd? Je vader vertelde destijds aan Panorama dat je bij de verkrachting gewond was geraakt? Is dat waar? Ben je het eens met het sepot wegens gebrek aan bewijs?
  - Stephanie, je stelt dat je niet Feik’s vriendinnetje was. Waarom beweren toenmalige vrienden en vriendinnen dat je dat wel was? Je hebt tegen ons gezegd dat je Feik alleen maar kende via een vriendin die gecharmeerd van hem was. Wie was deze vriendin?
  - Stephanie, heb jij gezien dat Feik de fietsbanden van Spencer , de boyfriend van Marianne, en zijn maat Wietze liet leeglopen?
  - Stephanie, was jij erbij toen Marianne zag dat de fietsen van Spencer en Wietze lek waren?

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @rechtiskrom @wimdankbaar

  Ik heb geen site, en geen enkele interesse in Vaatsta handelaars.

  Wie is Wim Dankbaar?

  Heeft hij een track record? CV?

  Wat zijn de bevoegdheden?

  Referenties?

  Weet de lezer ook of hij een undercover is zonder enig respect naar de argeloze lezer, ofdat het iemand is die van god los geslagen is.

  Nogmaals Vaatstra kan mij niet boeien via het web, daar zijn de aangewezen instanties voor, die rammelen wel met de pispot als ze je nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @wimdankbaar

  Waarde heer Dankbaar,

  In uw expertgroep zou de nodige kennis aanwezig zijn aangaande sporenonderzoek.

  Gaarne uw reactie m.b.t. "De haar"

  #Welk DNA type bevatte "De haar"?

  #Heeft de gebruikte meet methode op "De haar" alle audits doorlopen?

  #Welke pigmenten bevatte "De haar"?

  #Welke lengte heeft "De haar"?

  #Welke dikte heeft "De haar"?

  #Was "De haar" mogelijk afkomstig uit een pruik?

  #Zaten er shamporesten in "De haar"?

  #Waren er sporen van drugs in "De haar" gevonden?

  #Was "De haar" gebroken, geplukt, getrokken of geknipt?

  #Was "De haar" van hem of van haar?

  #Hoe laat is "De haar" gevonden?

  #Heeft "De haar" ooit in de soep gelegen?

  #Waar is "De haar" nu opgeborgen?

  #Is er nog een haar op uw hoofd die aan "De haar" denkt?

  Gaarne zeer snel uw deskundige en haarfijne reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Beste Wim Dankbaar,

  Barracuda, de eigenaar van dit blog, en Geen, een eenvoudige reaguurder, zijn twee verschillende personen.

  Barracuda is ruim twee meter hoog en heeft een enorme bos blond haar, terwijl Geen een klein, kalend, gebogen ventje is van nog geen 1.55 lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. rechtiskrom:
  > Op vele punten ben ik het met je eens, zoals chemtrails, [...]

  Echt waar, Wim Dankbaar gelooft in chemtrails?
  Dat valt me van je tegen, toch nog. Ik had je verstandiger ingeschat.

  Ik geloof namelijk beslist niet in chemtrails, ook nooit gedaan. Het zijn gewoon condensstrepen en verder niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Beste Ruud,

  Je leest me me verkeerd. De punten die ik noem vind ik ook klinklare onzin, net als "Barracuda".....

  BeantwoordenVerwijderen
 77. "Geen",

  Of je nu Barracuda bent of niet, maakt niet zoveel uit. Beiden komen jullie niet voor je identiteit uit. Beiden propageren jullie hetzelfde gedachtengoed.

  De vragen zijn in elk geval bedoeld voor de auteur van het artikel.

  De "haar" heb ik mij niet in verdiept. Waarom van onderwerp veranderen?  BeantwoordenVerwijderen
 78. @rechtiskrom
  Welk gedachtengoed? Ik weet niet wie Barracuda is, en hij weet niet wie ik ben. Maar als je mijn reactie leest, zou je daaruit op kunnen maken, dat ik jouw onderzoek als onleesbaar kwalificeer. Wat een ander daarmee doet , is aan de ander. Moordonderzoek via het web is krankzinnig. Mocht ik ooit over belangrijke info beschikken, dan is een
  webonderzoeker juist iemand om niet te informeren. Iets van omgekeerde wereld, en de beloning veilig stellen.

  "De haar" heeft betrekking op die zippo, oftewel werkplaatsaansteker vaak door lassers gebruikt. Maar ja Wim kan niet alles weten in dit soort onderzoeken. Objectief haarkloven hoort trouwens bij goed onderzoeks werk. Ik roep ook maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Dankbaar, misschien helpt het als je wat minder agressief opstelt tegen lieden die in jouw ogen niet de waarheid spreken. Ik zal morgen aan de hand van een simpel voorbeeld aantonen dat je zelfs je eigen getuigen verkeerd interpreteert.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. En dan nog dit: In 2006 ben ik een blog begonnen over 9/11 complotten, ongeveer iedere website werd toen gemaakt door mensen met een vreemd pseudoniem. Dus bedacht ik Billy the Kid en dat werd Barracuda bij de overgang naar een nieuw blog. Naderhand ben ik mij gaan realiseren dat die anonimiteit enorme voordelen biedt: ik word ten minste niet lastig gevallen door malloten en dat wil ik graag zo houden. Te meer daar mijn professionele leven niets van doen heeft met de onderwerpen waar ik over schrijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Barracuda,

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikel. Ga je daarin ook mijn vragen beantwoorden?

  Zul je ook wat beter je feiten checken? Ik kwam bijvoorbeeld een ander artikel van je tegen:

  http://barracudanls.blogspot.nl/2012/06/recht-is-krom.html

  Citaat:
  "Om te beginnen blijkt nergens dat Brouwer liegt. Hij gebruikt de woorden 'feitelijk gestopt' en geeft zelf aan niet zeker te weten dat hij zijn overplaatsing op 1 mei te horen kreeg. Dat kan dus nog evengoed de week daarop zijn geweest."

  Als er 3 krantenartikelen zijn waaruit blijkt dat hij tot 12 mei 1999 HOvJ was, dan blijkt toch dat hij liegt?

  Bovendien heeft Ivo Opstelten zojuist in kamerantwoorden bevestigd dat Brouwer de verantwoordelijke HOvJ was, zie antwoord op vraag 10:

  http://jfkmurdersolved.com/vaatstra/antwoordenbrinkman.pdf

  Dan blijkt toch dat Brouwer liegt? Of liegt Opstelten?

  Verder stel je het volgende:

  "Maar Dankbaar heeft nog iets over het hoofd gezien: vreemdelingbeleid valt helemaal niet onder justitie. Alleen de rechtelijke macht bepaalt of een asielzoeker mag blijven of niet."

  Weet je zeker dat vreemdelingenbeleid niet onder justitie valt? Weet je zeker dat het COA (Centraal Orgaan Opvang asielzoekers) niet onder het ministerie van Demmink valt?

  Kun je ons dan vertellen wie in 1999 de Directeur-generaal Politie, Rechtspleging, Internationale en Vreemdelingenzaken bij het Ministerie van Justitie was?

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Joris_Demmink

  Stuur mij anders eerst even je nieuwe artikel, dan kan ik je wellicht behoeden voor verdere foutjes.......tenzij je het niet om de waarheid te doen is uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @wimdankbaar

  Stuur mij anders eerst even je nieuwe artikel, dan kan ik je wellicht behoeden voor verdere foutjes.......tenzij je het niet om de waarheid te doen is uiteraard.


  Deze tekst is alleen uitlegbaar als wim dankbaar zelf voor justitie werkt.
  In elk ander geval komt het arrogant en megalomaan over.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. 'Stuur mij anders eerst even je nieuwe artikel, dan kan ik je wellicht behoeden voor verdere foutjes'

  Hahaha, grappenmaker. Hoe staat het me jouw fouten?

  BeantwoordenVerwijderen