zaterdag 11 augustus 2012

Vlunk

Gisteren stond voor de rechtbank in Den Bosch een 48-jarige man uit Valkenswaard terecht voor majesteitsschennis via Twitter-berichten vorig jaar september. De officier van justitie sprak over een 'ongekende grofheid'. Via Twitter roeptoeterde hij onder meer: 'Ik zal niet rusten totdat jij herenigd bent met je nazi-vader en ss-man' en 'Ik zal niet rusten tot je dood bent, en dat zal niet lang meer duren, trust me'. Ook een fijnzinnige: 'Jouw soort is de kanker voor de mensheid'.

Omdat de man al vaker in de fout ging, eiste de officier van justitie zes maanden cel waarvan twee voorwaardelijk en toezicht door Reclassering en behandeling bij de GgzE. In 2011 werd de Valkenswaarder namelijk al eens veroordeeld voor bedreiging (per email) van Balkenende en van de fractievoorzitter van de PvdA. 'Fuck alle corrupte klootzakken als Balkenenende, Bos, er Dorst, Hirsch-Balin etc. zij zijn slechts aangesteld door ons opperhoofd beatricks. Ik kan haast niet wachten tot ik persoonlijk een paar van die onwaarschijnlijk doorgeslagen psychopathen persoonlijk de nek om mag draaien.'

Een bekende? Yep, een van Micha Kats notoire aanhangers. Bij Klokkenluideronline reaguurt hij onder de naam Vlunk, alias Rebel with a cause. In 2009 kon Vlunk zich al niet inhouden op forums over Bea: 'Het wordt tijd dat de hele familie tegen de muur wordt gezet en afgeschoten.' Motief: 'Zij is via de Bilderberggroep één van de belangrijkste veroorzakers van de huidige crisis, via de Club van Rome één van de bedenkers van de huidige man-made-global-warming hoax, ze int rechtstreeks belasting via de benzineprijs en haar aandeel in De Nederlandsche Bank (ok, dat doet die achterlijke hufter van een zoon nu) en krijgt bovendien nog een zakcentje dat dit jaar met 35 mille verhoogd is.'

De rechtbankverslagen bieden weer een verbijsterend inkijkje in de psyche van een deel van de aanhang van Klokkenluideronline. De werkeloze ICT-medewerker was ook al eens opgepakt wegens een 'poging tot zware mishandeling'.

De man lijdt aan ziekte van Asperger en staat onder begeleiding bij het Centrum voor Autisme in Eindhoven. 'Betrokkene heeft een autistiforme stoomis die het hem moeilijk maakt om adequaat om te gaan met veranderingen en tegenslag en om spanning adequaat te laten afvloeien. Frustratie van zijn wensen en strevingen leidt snel tot opwinding, agitatie en uiteindelijk ook tot agressie, en tot een gevoel dat hij het onverdiende slachtoffer is van onheuse bejegening door anderen.'

'Voorts heeft betrokkene een slepend juridisch conflict met het UWV, leeft hij financieel boven zijn stand, heeft hij geen dagbesteding en leeft hij in een sociaal isolement. Betrokkene gebruikt hij dagelijks Otrivin neusdruppels, die het gevoel van opwinding kunnen versterken. Alle genoemde factoren en condities werken versterkend op elkaar in.'

Sinds de Twitterberichten over Beatrix is met hem afgesproken dat hij op bepaalde tijden geen drank of cannabis gebruikt en ook 's avonds en 's nachts niet internet.

Uitspraak 24 augustus

22 opmerkingen:

 1. Op klol is nu te zien hoe Kat via zijn ruziemaatje van JDTV, zijn 1 miljoen unieke sitebezoekers via een handycam bedankt, dit na afloop van dat maffe korte geding. Daarbij vergat hij gemakshalve maar even het bijzaaltje, met o.a. een handjevol zeldzame en kennelijke voor Kat beangstigende aanhang, om vervolgens met zijn inmiddels marbella gebruinde knar, weer berichten te gaan verzinnen vanuit zijn "bajes" , De vraag: hoe kan iemand zo lijkbleek uit Thailand terugkomen? En dat na een jaar verblijf? De NWO was kennelijk vergeten om de hete Thaise zon aan te zetten.Smink vergeten?
  Bipolaire stress, hoe speel je dat?
  Vragen,vragen mensen, ach ach , het is toch allemaal zo erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. “De meerderheid van gedeconditioneerd Nederland verlangt steeds sterker naar Bea's ongezuiverd en koudbloedige reptielenbloed”, aldus de momenteel nog gevangen gehouden oppositieleider Micha Kat in zijn jongste telepreek vanuit de Penitentiaire (dat naar zijn vrees binnenkort gaat worden ingeruild voor Vucht!) Inrichting Sweet-Lake City. Deze werd uitgezonden op de steeds meer uit de grond gestampte verzetskanalen die onze naar vrijheid hunkerende Neder-Ghazanen rijk worden. “Ik reis over de gehele wereld en ontmoet steeds meer aanhangers van de de heer Kat, ondersteuners van de politieke strafgevangenen die door Bea's dictatoriale angsten steeds meer onrechtmatig gedetineerd en dus letterLIJK kaltgesteld komen vast te zitten! De mensen willen als gevolg van dit machtsmisbruik steeds meer regenten bloed zien vloeien, ze streven naar de totale oorlog tegen deze monarchistische zonen en dochters van Zions sloofjes-adel, totdat de Benelux voor eens en altijd aan de crimineel geholocauste slachtoffers van Bea's gerechtvaardigde angsten om haar koninklijke macht te verliezen zal zijn teruggegeven...”

  Naar verbrande tenenkaas stinkende bagger dat 'geinspireerd' werd op filosemitische zeflpijperij...'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inmiddels bij onze Belgische vrijgelaten en daardoor weldegelijk met zijn zoete wraak kunnen publicerende Kat;

  "Justitie, media en politiek, maak jullie kippeborstjes maar alvast nat!"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WTFG! Ik wist niet eens dat lafhartige kruiperigheid een fysiek/genetisch gerelateerde afwijking was! En daarmee bedoel ik dus weldegelijk al die globale oorlogshitserij v/d joodse lobby zonder daarbij zelf onafhankelijk van 'hun' goyim pittbulls ook maar een stap te durven zetten...

  "Kippeborst komt het meest voor bij mannen: vier op de vijf patiënten is mannelijk. Vooral bij Joodse mannen komt het meer voor dan bij andere mannen." Lees bij; De oorzaken!

  Ps; Kom er maar gerust weer in hoor jullie allemaal. Vanwege mijn uitstoting bij HET debunkersgilde-kanaal weet ik ondertussen ook heus wel dat mijn bijdrages hier (eveneens bij de moderator) niet meer gewenst zijn dan wel op hun waarde ingeschat worden. No more feelings because of your disgusting fetishes btw 'ziva'... Boehoehoehoe...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen mens is fysiek perfect, meestal irrelevant bij beoordeling van bekwaamheid. In voorkomende gevallen wijst het psychisch behoorlijk richting al dan niet opgelegde hulpbehoeftes. Je komt ze bijna dagelijks tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De informatieoorlog? Lachwekkende voorstelling van de werkelijkheid. Een handjevol dagelijks uit het ei kruipende verwarde www ontdekkers, die de inzet van een gigantisch leger van democratische internationale tegenspraak onderschatten. Om vooral niet te vergeten welke trieste persoonlijke ellende ze over zichzelf afroepen.
  Proof is inmiddels in de meer dan tasted pudding, met de groeten aan telecom micha die vanuit zijn zeer zonnige bajes het fatsoen van iedere willekeurige rechter wil verkwanselen , via zijn bewezen kansloze klol baggerconcept.
  Zeg @papi, wanneer ga jij jouw belofte waarmaken? @geen de keel door snijden, @ruud in een vuilniszak stoppen,@ziva uitroeien, jouw groep op pad sturen, kippeborsten aan joden toekennen, debunkers zonder proces uitmoorden? Breivik zou het je afraden, weet ik zeker, knulletje , ga hulp zoeken zeg ik maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @paispa gigaverliezer
  @tim dog gaf aan dat je gek bent op martelpraktijken. Kan ik mij in vinden, in die constatering Echter, waarom spring je niet gewoon overboord, tijdens een overtocht Hoek van Holland, Dover? Je verzuipt spotgoedkoop binnen 10 minuten. Een afscheidsbrief aan een van jouw ingebeelde geconditioneerde fantavrienden, mogelijk krijg je eeuwige mediaroem. Je voorkomt tevens dat je de kritische en overlevende medemens meesleept.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. VLUNK
  (Dutch)
  noun & verb
  A conspiracy theory nutcase. Named after a notorious Dutch blog commenter, heavily influenced by Alex Jones, Aaron Russo, David Icke, Loose Change. Characteristics: posting more than 5 uninterupted comments on a weblog (usually totally off-topic) explaining his views on the "New World Order", mostly during the night and dismissing anybody who disagrees with him as stupid, subsequently followed by verbal abuse.

  The noun & verb are used for at least 5 uninterupted comments on weblogs or for explaining a conspiracy theory.
  He has done a vlunk
  He has been vlunking

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En Micha Kat maar met droge ogen bij de rechter volhouden dat zijn 'werk' een groot maatschappelijk belang dient.

  Tot nu toe belandt iedereen die zich door Kat laat beïnvloeden vroeg of laat achter de tralies of in een psychiatrische kliniek; meestal beide, en inclusief Kat zelf.

  Nu weer deze VLUNK. Verslaafd aan de Otrivin - give me a break - drank en wiet en autistisch de beerputjes van het web uitscheppend escaleert er weer een nitwit dankzij de opruiende escapades van Kat en Zeevat c.s.

  En dan meent Kat nog dat de NVJ ten onrechte zijn persaccreditatie heeft ingetrokken en hem heeft geroyeerd. Nou Kat, richt maar een vereniging op om die psychoten-aanhang van je van duiding te voorzien, want een perskaart is niet aan je besteed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kat kreeg van de rechter een meer dan coulante behandeling. Hoewel veel van wat hij zei irrelevant en dus buiten de orde van het kort geding was, mocht hij uitspreken. Hij zal op 10 september waarschijnlijk van een koude kermis thuiskomen, want de rechter zal zich, mogen we aannemen, willen bepalen tot de voorliggende aanklachten betreffende smaad en andere delicten. Langdurige betogen over de New World Order, de totale corruptie van het Nederlandse justitiële apparaat, de voor een betalend publiek gepleegde rituele moord op Marianne Vaatstra, het pedonetwerk van Joris D, de machtige arm van onze Bilderbergvorstin enz. enz. zullen niet geduld worden. Kat zal enig besef moeten worden bijgebracht van de ontoelaatbaarheid van de zaken waarvan hij wordt verdacht. Ik vrees dat dat niet gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat van die coulante behandeling in de reactie hierboven moet ik wat nuanceren. Het was een kort geding, geen strafproces, en de eiser mag dus binnen zeer ruime grenzen zijn verhaal doen, of het nu zinnig is of niet. In september waait er een andere wind.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vraag me af hoe jij aan die vertrouwelijke info komt uit het oude Pro Justitia rapport van 2010. Het huidige is veel anders namelijk.
  Verder heb je quotes letterlijk overgenomen van de site van Omroep Brabant volgens mij en die zijn onjuist. Juist zij zouden beter moeten weten omdat ze tv-opnames gemaakt hebben.

  Enniewees, ik laat het uitzoeken van wie je die info hebt en of je zelf bij justitie werkt.
  Je pogingen mensen die snappen wat er speelt belachelijk te maken helpt niet meer, men krijgt door hoe men bedrogen wordt door een kleine groep en een ambtenarenkliek daaronder die slechts aan hun eigen hachje denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @unknown
  Vraagje:
  Waar zou een ambtenaar niet mogen bloggen? Dit uiterst rare vooroordeel wijst toch lichtelijk op ondergesneeuwde achterdocht. Ja natuurlijk bloggen vele duizenden Duitse , Belgische , Israelische , Arabische , Amerikaanse enz. ambtenaren, agenten, vrolijk mee. Hoe denk je dat tegen te gaan? Te komisch voor woorden. De anti semieten begrijpen zoiets simpels ook al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @unknown
  Dus de burger wil zoiets als blowen legaliseren, en tevens meebloggende ambtenaren verbieden? Tsja...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Geen
  "Waar zou een ambtenaar niet mogen bloggen?"

  Een ambtenaar mag wat mij betreft overal bloggen, maar dat is het punt niet. Een Pro Justitia rapport mag volgens mij niet zomaar openbaar gemaakt worden en ook gedeeltes niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Unknown: staat gewoon op rechtspraak.nl. De link staat nota bene in het artikel.

  Kijk dat is het verschil: ik zoek nog eens wat op, jij gokt meteen weer verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @unknown
  Maar hoe weet jij dan wat er in dat rapport staat? Bestaat het wel? Wie zegt dat?
  Wat mij betreft, of jouw betreft, is op internet van ondergeschikt belang. Alleen de werkelijkheid is belangrijk.
  Voordeel van de ambtenaar is, dat hij precies weet hoever hij kan gaan. Voor de (semi)ambtenaar is het internet momenteel een feestelijke informatie-grabbelton. Geef ze eens ongelijk, gun ze ook eens wat, of wil je ze verplicht een blinddoek voorschrijven? Kromdenken, zoals typeringen als klootjesvolk, geconditioneerdheid de toverwoordjes van de complotter zijn, doen denken alsof er iets mis mee zou zijn. Als je advocaatje wilt spelen, zorg wel dat je over de juiste opleiding beschikt, kan anders ongewenst resultaat opleveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @unknown
  Met de extra info van barracuda moet het toch duidelijk zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Unknown is, neem ik aan, het lijdend voorwerp zelve.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @unknown
  Je lijkt zelf wel op een slecht functionerende ambtenaar, dreigen zonder reden, en bij een wedervraag moet je heel lang op antwoord wachten. Of ben je nu in overleg met jouw kliek, sorry ik bedoel medestanders.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Eens met de bijdrage van Lezer 12 augustus 2012 15:34

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waarom zorgt de psychiatrie niet beter voor die mensen zodat ze niet in handen van Kat vallen?


  KLOL trekt psychiatrische patienten in de val, en die menen dat ze gesteund worden door Kat en het GGZ personeel dat daar undercover reageert.

  Mes in de rug is de taktiek. Een stel undercover GGZ personeel zit daar uit te lokken en dan worden de patienten zonder dagbesteding opgeruid en krijgen gevangenisstraf. Kat in het bakkie.

  BeantwoordenVerwijderen