maandag 27 augustus 2012

Debat

Wat deed Geurt eigenlijk nog bij het premiersdebat gisteren bij RTL? Als iemand geen premier wordt, is hij het wel. De PVV zakt steeds verder weg in de peilingen, met dank aan de Catshuisbreuk. Geurt wordt geofferd voor de strijd tussen de 'socialisten' en de 'liberalen', dat helpt geen moederlief meer aan, zelfs niet als hij alsnog een douceurtje van 1000 gulden voor Henk & Ingrid uit zijn hoed zou toveren.

Ongeveer wat Geurt roept, interesseert de kiezer niet meer. Er is niemand zich nog druk lijkt te maken over de multiculti- en islamdiscussie en de Weg uit Europa en terug naar de gulden-retoriek wordt als onrealistisch gezien. Geurt zou gisteren zijn opponenten wel even de maat nemen, maar het leek eerder Koefnoen. Vol ingestudeerde oneliners die met verbeten gezicht naar buiten werden geslingerd: 'U laat Nederland bloeden om de Grieken te helpen. U gelooft vermoedelijk ook nog in de tandenfee.' Europa was weer eens een roofinstituut dat de grenzen openzet voor migranten. Leidinggevenden in de zorg waren 'zorgbobo's'. En Wilders wilde best de Turkse premier ontvangen, als hij maar mag zeggen dat die een 'islamitische dictator' is. Geurt, het waren mooie jaren, en die blauwe das van je stond je best wel aardig, maar het is nu echt aju paraplu, gegroet & vaarwel.

Het andere slachtoffer van de Catshuis-debacle leek de afgelopen dagen in paniek: waarschuwen voor de socialistische Goelag, de rode toendra, de terugkeer van Joop den Uyl en de mantra 'geen gezeik, straks iedereen weer rijk'. Ten minste voor wie dan een baan heeft. Leg dat maar eens uit aan die half miljoen werklozen.

Thomas von der Dunk wees gisteren op een klassieker van Hans Wiegel, die tijdens een debat met in de jaren zeventig Den Uyl riep 'Sinterklaas bestaat, en hij zit daar.' Maar als Sinterklaas inderdaad bestaat, dan leidt hij inmiddels de VVD. 'Zelfs met een gat van miljarden in de begroting deelt de VVD nog cadeautjes uit.'

Rutte sprak zijn opponent Roemer telkens aan alsof hij reeds op het pluche zat. Maar volgens de debatpeilingen wordt Diederik Samsom en niet de lispelende Roemer premier. Die had pas echt voor de spiegel geoefend.

25 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry, er viel tekst weg. Ik zij dus: Miss. is het je niet opgevallen, maar de PVV heeft het al lang niet meer over Moslims. Het nieuwe stokpaardje is nu Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kwam anders weer veel ter sprake gisteren (en ik heb het niet eens uitgekeken).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We zullen 'm missen die Geert ahem Geurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Tim

  Mijn uitslag:

  Uw vrienden en buren hadden deze uitslag niet verwacht. U was weliswaar in uzelf gekeerd, veel computerspelletjes spelen maar verder gewoon beleefd. Nee, dit hadden ze nooit achter u gezocht.

  Lol!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waar Geurt zijn grappen jat:

  http://dismalpoliticaleconomist.blogspot.nl/2011/08/conservatives-to-require-tooth-fairy-to.html

  BeantwoordenVerwijderen

 7. Clublied van Greet

  http://m.youtube.com/watch?gl=GB&hl=nl&client=mv-rim&v=ze7c0nOPlsM

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOL

  Welke rol moet de overheid spelen in het tegengaan van mindcontrol door de Bilderberggroep, bijvoorbeeld in de vorm van chemtrails?

  Uitslag:

  U bent de BOB. Maximaal twee biertjes, maar als je er twee aan het begin van de avond drinkt, kun je ook best nog iets aan het eind nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjemig @Papi

  Probeerde ik je in dat oudere draadje nog een beetje te 'beschermen' door luchtig te doen over de over-emotionele beledigen/beledigd zijn reactie's en daarmee je anti-Joodse praatjes in een 'dat deert me niet en los ik zelf wel op'-kader te plaatsen, maar je bent wel verrekte hardleers.

  Je verdwijnt als sneeuw voor de zon op dat draadje, om hier weer als typische stormfront adept zijn anti-judeo praatjes te verkondigen.

  Bovendien, wat zeur jij nou? Je beweert al jaren dat je in de 'grijze economie' je geld verdient. En dan heb jij problemen met het 'koffertje van Wilders'? Hoe hypocriet kan je zijn?!

  Ik heb het al eerder gezegd. Grow the fuck up man. Je valt nl heel hinderlijk in heel saaie herhalingen. Gelijk aan Wilders btw.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Met jou als een voor de jdl door-bitchende jewess-serpent converseer ik dus lekker niet meer. (jij van die comment op 15:52) Bovendien heb je jezelf al meerdere keren via yair, poep aan zijn schoen e.a partners in crime van een dusdanig laag allooi tegen mijn waardigheid in ontplooit, dat ik je beter een neksteuntje tegen al dat schichtig pijnlijke om je heen gekijk zou willen aanraden. Dus laat al dat zogenaamd voor mij opkomende toneel in het vervolg OK? Slecht betaalde (voor zover dat n. al het geval is want ik zou je nog geen verbrande matze vergunnen hahaha...) raamprostituee...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe ik mijn zaken inricht is bovendien voor jou een vraag en mijzelf een weet bemoeial! Ik val als mensverradende hoerliticus daar een heel volk via landverraad toch verder niet mee lastig? Of wel soms? Fuck dus maar lekker zelf terug onder die steen waar jou soort zich zo thuis voelt. Nogmaals door-bitchende snuff-queen dit waren mijn laatste letters aan jou zuigende onzin verspild. Dus zuig maar lekker verder aan je reeetlikkende TH, mij krijg je iig niet meer achter je diabolische karretjes gespant hohoho...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Papi:

  "Hoe ik mijn zaken inricht is bovendien voor jou een vraag en mijzelf een weet bemoeial!"

  Nou, je hebt al eerder aangegeven geen opleiding te hebben genoten (and it shows, vrijwel geen van je argumentatielijnen zijn te volgen, te warrig en ongestructureerd) en geen baan te hebben (and it shows, je sociale vermogens zijn... vrijwel non-existent). Natuurlijk vertelde je dit met veel blahblah-bullcrap over dat je niet gehersenspoeld, en anti-systeem bent en geen slaaf enzo...

  Bottom line: werkloze zonder opleiding die de hele dag een beetje internet afsurft om wazige websites te lezen over het Grote Zionistische Complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog een paar verspilde letters dan. Moest vanwege wat onlifebezigheden een paar dagen een bepaald gebied afleggen mag dat? Die zogenaamde draad waarin ik mij volgens jou dus zogenaamd laf ervan af maakte heb ik vanochtend weldegelijk van repliek voorzien hoor snuffliefhebster. Degene tot ik wie mij daar richt weet zelf ook heel goed wat ik met geslepen juridische valletjes bedoel. En als je de link in DIE LAATSTE COMMENT goed bestudeert, weet je gewoonweg hoe ik over de MO van DEZE lafhartige ratten denk waarvoor jij eveneens zegt te werken! Niet veel goeds meer kan ik je alvast wel verklappen. Het bevestigt namelijk alweer voor de zoveelste keer dat die nergens op slaande riedel v/h 'antisemitisme' of welke andere gekosjerde slachtofferschapstoneel dan ook van jou hier alweer tegen mij gebezigd, zijn langste tijd dat tegen zichzelf aan het keren is vanwege de te vaak misbruikte sleetsheid absoluut heeft gehad. Capiche? En jij TD hebt maar met je eigen sublimiteit klaar te komen strontium-junk hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Op internet wanen er ook wel een paar

  Bron: Telegraaf

  In de Filipijnen zijn twee mannen opgedoken, die zeggen dat ze Japanse soldaten zijn die zich sinds de Tweede Wereldoorlog hebben verscholen in de bergen op het zuidelijke eiland Mindanao. De twee kwamen vrijdag niet opdagen in een hotel op Mindanao, waar ze hadden afgesproken met Japanse diplomaten.

  De Japanners werden vorig jaar september ontdekt door een landgenoot die voor zaken op Mindanao was. De voorzitter van een Japanse veteranenorganisatie, Goichi Ichikawa, zei de regering in februari op het bestaan van de mannen te hebben gewezen. De twee zouden al lang naar Japan hebben willen terugkeren, maar dat niet hebben gedurfd uit angst dat ze voor de krijgsraad gebracht zouden worden. Ze zouden in de Tweede Wereldoorlog na een wandeling in de bergen hun eenheid niet hebben kunnen terugvinden.

  Het Japanse persbureau Kyodo meldde dat de op Mindanao opgedoken mannen mogelijk de 87-jarige Yoshio Yamakawa en de 83-jarige Tsuzuki Nakauchi zijn. Ichikawa zei te hebben begrepen dat er zeker drie Japanse soldaten in de bergen van Mindanao wonen.

  In 1974 werd in de Filipijnse bossen een Japanse soldaat gevonden die dacht dat de oorlog nog bezig was. Zijn voormalige commandant moest eraan te pas komen om hem ervan te overtuigen dat de oorlog was afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Adamas met die TH waar je telkens naar verwijst bedoel je vermoedelijk mij nietwaar? Want Truth Hurts post hier zelden nog en dan niet eens in communicatie met onze prinses.

  Hoe dan ook, ik ben MF flapdrol! Mind Fever aka hersenkoorts kankerleier!

  Kusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Censuur! Wat heb je gedaan Barra? Ging het K-woordje te ver?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @mindfever
  Verwijderd door auteur, paracetemol is ook goed tegen korte lontjeskoorst. Vraag het anders de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. papi, dat jij een volledig gemankeerde, hersenloze idioot bent is tot daar aan toe. Maar je bent ook nog eens sooooo fucking boooooooring...

  Meet jezelf een paar betonnen schoenen aan en spring in de Maas. De mensheid mist werkelijk he-le-maal niets aan jou en jij bent ermee geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nu heb ik alle ongemaskerde slachtofferisten van Barracuda zoals ze daadwerkelijk zijn van de 'antisemitische' verontwaardiging vanonder hun latrine vandaan gekregen? Goed zo adderengebroed kom maar eens lekker zoals jullie vader de satan je al kruipend van de geslepen bloeddorst hier op deze wereld heeft uitgepoept tevoorschijn. Hup kruipen jullie adderengebroed ik wil mijn matteklopper gebruiken waaarvoor hij is bedoeld! Namelijk het verdelgen van menselijke ongedierte! Scheer je weg daar waar mijn om rechtvaardigheid verlichtende licht jullie duistere spelonken komt beschijnen! Het is opmerkelijk bevestigend hoe speenvarkens nog voordat ze ter slacht gaan hun van de labbekakkerigheid aandoende naam zoals van die hieronder weer eens als vanzelf eer aan komen doen hahaha...;

  "Als er 1 laf is ben jij het wel. Nick-ontduikende nep-verzetsheld. Met je eeuwige gekrijs tegen joden. Met je eeuwige en enige gekrijs."

  HIER GILLEN JIJ KRUIPENDE JDL SPEENVARKEN!!!:
  *,-Ruth Pollard reports from Ramallah in the occupied West Bank.

  *,-Shas spiritual leader calls on Jews to pray for annihilation of Iran.

  *,-Israel breaks silence over army abuses.

  Moet ik nog even zo doorgaan? Je zegt het maar heurrr... En inderdaad jij kan, mag en zal mij altijd een jewgle junk mogen noemen omdat ik de desinformant grag met zijn eigen middelen de strop aanhaal! Hier pak nog even lekker mee JIJ kakkerlak van het dun door de broek latende IDF!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nog veel belangrijk en mensvriendelijke arbeid te verzetten yair (aka poep aan je schoen) hahaha... Heerlijk dit zeg. (heb verder niets met het gedachtengoed van de man heurrr daar niet van, dus voor eventueel opgeworpen dan wel verzonnen misverstanden gelieve bij KLOL zelf te reageren...) Hup jij luiwammes van een 33e-graads natnek waar blijven de pro-semitische brigades van Barracuda nou!? Of zijn jullie te laf/kruiperig afgericht?

  BeantwoordenVerwijderen