dinsdag 7 augustus 2012

Fluitketels

Het verzonnen bericht van BOINNK!!! over zijn vervroegde vrijlating mocht niet baten. Vandaag dient alsnog het kort geding dat vliegende kiep Micha Kat tegen de Nederlandse staat heeft aangespannen. Kat eist opheffing van zijn voorarrest in afwachting van zijn berechting over enkele weken. Dat voorarrest had Kat te danken aan het feit dat hij stiekem toch bleef publiceren, terwijl een radiostilte was afgesproken.

En ook nu weer kan Kat niet stilzitten. Zelfs vanuit de P.I. Zoetermeer moesten er weer verontwaardigde brieven geschreven worden, en toen die niet arriveerden, werden het telefonische updates, waarin Kat het zelfs voor elkaar kreeg om frontaal de aanval op officier van justitie te openen. Maar in een van zijn laatste telefonische updates klonk Kat al heel wat minder zeker. Er zouden te weinig mensen zijn die hem steunen, klonk het somber.

Zou dat misschien komen omdat Klokkenluideronline inmiddels aan gort is geholpen door twee moderators, die van gekkigheid niet weten wat ze nu weer aan oude complotmeuk op de site moeten pleuren? Sinds de opsluiting van Kat is Klokkenluideronline verworden tot een hyperactieve stortplaats voor bizarre JoeToeb-filmpjes, vooral over de illusionatie, UFOs, samenzwerende vrijmetselaars, shapeshiftende elites en aliens, en soms jaren oude stukken van Anarchiel, Wij Worden Wakker en andere verstofte uithoeken van het interweb. God mag weten wat die twee geitenbreiders met deze overkill willen bereiken.

De ene na de andere reaguurder die commentaar leverde op de doorgeschoten nieuwsselectie lijkt een ban te hebben gekregen, maar zelfs het handjevol overgebleven diehards reaguurt opvallend minder vaak. Ongetwijfeld muwrgebeukt door de stortvloed aan onzinberichten.

In al zijn megalomanie ('We spraken ook over de overeenkomsten tussen mijn zaak en die van Julian Assange en die Russische meiden-popgroep Pussy Riot'), ) denkt Kat nog steeds dat heel Nederland in zijn zaak is geïnteresseerd, in werkelijkheid is zijn achterban zo te zien uitgedund tot de Flip Fluitketel Show.

UPDATE: Uitspraak rechter 14 augustus.

25 opmerkingen:

 1. Haha, alleen al de vergelijkingen met Assagne en Pussy Riot, het is toch een lachertje dat hij zich daarmee vergelijkt! Micha Kat is een schreeuwende bommelder, toch geen vrijheidstrijder? Ja, hij strijdt wel voor z'n vrijheid maar echt door eigen schuld hoor! Haha, en Kat, die is nog steeds bezig met z'n eigen belevingswereld die nu al helemaal niet meer overeenkomt met de werkelijkheid... Kat gaat down, en keihard ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine kindjes bang maken , met spookverhalen, wat zou daar achter zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'De ene na de andere reaguurder die commentaar leverde op de doorgeschoten nieuwsselectie lijkt een ban te hebben gekregen"

  Jaja, net zo iets als wat baggercuda flikt, die haalt ook alle reacties weg waar hij zich geen raad mee weet.'


  Nee hoor, dat flik ik alleen met jou vanwege de hysterische agressieve toon. Dit blog is duidelijk niet aan jou besteed, wat je hier elke keer weer komt doen is mij een raadsel.

  Het was je allerlaatste bericht hier. Ik haal voortaan alles per definitie weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @pipa en groep
  Kan iemand van hier mij trouwens in contact met deze dame (Liesbeth) brengen?

  Jawel,

  Cafe "De blauwe neus" Roommolenstr. Adam. Vragen naar "Herr Flick", 2x staubrau bestellen, code 1234 , hoedje van.. Ik herhaal : code 1234 hoedje van...

  Graag gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verwijten aan Barra zijn onterecht. Ik heb maar zelden zo'n tolerante moderatie meegemaakt als op dit blog. Een trol als Teveeldrank was op Frontaal Naakt of Krapuul jaren geleden al tegen een permaban opgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In heb in het verleden al meerdere berichten van hem verwijderd, maar soms ontbreekt het aan tijd om alles te lezen. In al die jaren hebben ik er trouwens maar twee uitgeschopt: Tamso en Lord One Hope.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat trouwens voor een eng onmens die be-heer-ster (met de nadruk op HEER OMG*D!) van BOINNK!? Heeft me daar een wazig en op de bijbel 'geinspireerde' webhonk waarop tegelijkertijd met de meest ranzige cryptosignalen naar haar 'geloofs'genoten wordt ge-mis/des-informeerd? Deze cryptodemoon lacht zich achter de schermen met haar partners in crime he-le-maal ziek van zoveel gestoorde goedgelovigheid onder haar 'commenters'. Aan 'haar' voorkomen te zien is mij inmiddels al wel duidelijk dat deze cryptoheks om het zaad van haar lucifer wegens het te lang droogstaan (en dat weldegelijk over de onwetendheid van haar 'aanhangsel' he?) op een bezetene wijze ligt, zit of komt te 'bidden' zeg! Ik herken dit doorzichtige patroon overigens wel bij meer zogenaamde 'klokkenluiders' der lage landen...

  Watch this;
  Het ZAAD van de satan! HET ZAAD VAN DE TEGENSTANDER DEED EN DOET ER WEER ALLES AAN OM DE UITEINDELIJKE MACHT AAN ZICH TE TREKKEN.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaat er weer lekker aan toe:

  12:45 uur – Micha KAt zegt: ik zit 6 weken vast vanwege “voorwaardelijke opzet tot publicatie”, ongrondwettig en nog erger doordat ik journalist ben.
  12:46 uur- Micha kat zegt: k heb notabene 2 rechters ontmaskerd via mijn site! Hier is sprake van een gestapo organisatie, je wordt kalltgestellt er wordt nooit inhoudelijk gereageerd.
  12;47 uur- Micha Kat wilt doorpraten maar wordt steeds geweigerd door rechter, maar hij blijft doorstrijden. (100 man publiek ongeveer)
  12:49 uur- Demmink kwestie komt aan bod door Micha. Micha zegt ook elzevier nos heeft justitie naar gelekt, justitie heeft klokkenluideronline.nl gehackt.
  12:50 uur- Landsadvocaat Pels Ruckers , Ten broecke in verweer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. JDTV; Miaaaauw!?
  Videler; Snel weer in je hoek jij onbetrouwbare judas!

  Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Harrie Videler handel voor de liefhebbers

  http://moeilijkverkrijgbareboeken.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een vreselijk slecht verslag is dat trouwens, niet woordelijk weergeven wat er gezegd is, maar warrig commentaar leveren op wat er gezegd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. RT @jaypetit: 12:41 uur -Micha Kat vraagt de rechter of hij corrupt is en de rechter zegt dat hij het niet moet omdraaien

  En maar volhouden dat hij een vliegtuig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hier op mijn werk mijn Illuminatie Tarotkaarten niet bij de hand, dus ik voorspel even uit de losse pols:

  - Kat verliest kort geding.
  - Kat dumpt Gerard van der Meer
  - Kat eist miljoen euro van Van der Meer, in kleine coupures, in twee rolkoffers.
  Als voorschot, wel te verstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wie ogen en oren heeft ziet en hoort dat met deze verspreking (link onder) de beheerster van BOINNK!!! zichzelf als een agent-provocateur van het OM heeft ontmaskert. Want zonder uit de zitting verwijderd te worden kunnen alleen zij die beroepshalve bij 'justitie' betrokken zijn of met AIVD prívìlégès zijn behebt zich dit soort strapatsen veroorloven. Nogmaals; ik WEET heel toevallig ook dat mevrouw zich via de zaak Hörchner (arme man) als een parasiet op de huid van gedaagde moest nestelen om ervoor te zorgen dat alle strategisch persoonlijke informatie van de geslachtofferde man zonder beperkingen naar de aanklagers van HAAR broodhertjes bij 'justitie' kon doorvloeien! Echt waar... Tevens heeft ze zichzelf met deze zogenaamde 'lek' (te merken aan haar domweg brutale reacties t.o.v JDTV!) over Micha's dossier als uiterst dubieus opererende van een zeer laakbaar/verdachte niveau ontpopt. Ik hoef nog maar slechts een fractie van een seconde (langer houd ik het gewoonweg niet vol mensen sorry) naar het geval dat tussen haar schouders in rust te kijken om te zien, voelen en ervaren dat wij hier met zijn allen naar een slecht betaald en spionerende opposant van de monsters waar de heer Kat weer eens het slachtoffer van is moeten blijven met argusogen zit te turen. Blijf vooral haar site met wantrouwen bestuderen en geef meteen door waar mevrouw als zogenaamd juridische hulpverlener geheel 'belangeloos' haar 'tips' aan heeft te verspenderen. De nada compañeros...

  DIT IS HAAAR ONTLUISTERENDE VERSPREKING!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @pipo
  Zonder de paranoide anti semitische insteek deze keer? Verdacht, adamas of is er eindelijk enig inzicht ontstaan betreffende het geheel der choatische clowneske vertoningen , evenals die van de niet serieus te nemen figuur die zich Kat laat noemen? Die bewust als semi ongeletterde voor zijn geboeide safe house kiest en door de zijdeur gaat verdwijnen. Volgende project als Leo de Beo?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Choatisch moet zijn kotastrofaal, digital blackberry dyslection in combinatie met big finger dislocation en slecht nederlands.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lachen: Lijsttrekker noemt Beatrix ‘tirannieke topcrimineel’

  http://www.hpdetijd.nl/2012-08-07/lijsttrekker-noemt-beatrix-tirannieke-topcrimineel/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @pipa de nekkensnijder(zijn woorden)
  brrr...

  Dat is inderdaad een ware nachtmerrie. Moet er niet aan denken zeg. Genade snuff-loving jenta!!!

  6 augustus 2012 21:22


  Is jouw opblaaspop inmiddels voorzien van 2 pijpenkrullen? Of gaat jouw kennis op de remmende voorsprong aangaande plaatjeskennis ons ooit nog iets zinnigs vertellen? De groeten aan jouw punnikclubje, caramba! Watje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ziva
  Je vergeet jouw plaaggeest adamas, te vermelden dat de Engelse humor al eeuwelang exlusief is voor de vooruitgaande onstopbare wereld. Foei! Bron: Mc. Beth

  BeantwoordenVerwijderen
 20. harry plaatste eerder ook al het onjuiste bericht dat kat zou zijn neergeschoten. http://anarchiel.com/stortplaats/toon/is_micha_kat_doodgeschoten_door_de_politie_gaarne_info

  De SOPN delegatie die de zitting vandaag zou bijwonen is overigens slechts gedeeltelijk op komen dagen, nadat anton teuben een anoniem telefoontje zou hebben gehad dat de bezoekers weer zouden worden opgepakt.

  Het zijn weer drukke tijden in complotland

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Overigens schiet me trouwens net weer te binnen dat Gepke de Leef beweerd opgelicht te zijn door harry, die voor een behoorlijk bedrag haar boek zou redirigeren.

  Harry heeft een hoop uit te leggen maar ik vrees dat we weinig meer zullen horren voorlopig.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zou 'onze' Harry-nac dan toch een vervent bezoekster van deze draad zijn Moderator? Aan haar goedkope smoesjes om haar zelf geïnitieerd dan wel stokende des-informatie bagger maar niet te hoeven verantwoorden wel zo te lezen! En aan JDTV kan ik met klem mededelen dat dat stukje waarin over de liquidatie van Micha wordt gesproken inderdaad typisch zo'n klassieke demonstratie van intimideringspropaganda van de gevestigde onmacht naar haar volksoppositie toe is! Alweer een bevestiging dat BOINNK!!! maar een slecht betaalde mensverraadster is dat via haar vrouwelijke afdeling van de Nederlandse vrijmetselarij doodsbedreigingen en verwarring onder het gepeupel dient te zaaien. Niets meer of minder. Goede link trouwens...

  "Een goed journalist, reporter of site eigenaar geeft NOOIT never en nooit zijn bronnen prijs, ook al blijken die achteraf fout geweest te zijn. Ik heb daarvoor mijn excuus gemaakt en als je dan nog verder wilt zeiken zoek dan een leuk hoekje op waar oom agent je niet bekeurt voor wildplassen." Source...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Inmiddels heb ik van twee onafhankelijke bronnen bevestigd gekregen dat de psychoten die de klokkenluideronline site overnamen afkomstig zijn van de transformantensekte, die (in hoger beroep) terechtstaan voor het plegen van ene mislukte moordaanslag op een tegenstander.

  Zie http://troebelwater.nl/11/8/2012/wraak-van-transformante-klokkenluiders

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En toen viel KLOL helemaal stil... wat zijn het toch ook een laffe losers.

  BeantwoordenVerwijderen