vrijdag 24 augustus 2012

Vonnis

De Klokkenluideronline-complotter die onder de noemer Vlunk op Twitter Beatrix bedreigde heeft vrijdag zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf met aftrek van voorarrest gekregen. Hij moet ook meewerken aan een ambulante behandeling van een geconstateerde (Asperger) stoornis, een alcoholverbod, en het verbod om tussen 00.00 uur en 08.00 uur gebruik te maken van internet en sociale media voor: 1. bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht (bedreiging van de Koningin) 2. opzettelijke belediging van de Koning.

Vlunk is de auteur van volzinnen als 'bea, al heb je "misbruik" gemaakt van psychopatische pedofielen zoals [persoon] welten e.v.a.', 'jij over het nazi-paard getilde sataniste'. 'jouw soort is de kanker van de mensheid' en 'met instemming van die neo-nazi-bilderberger bea, die wat mij betreft ook zsm onthoofd mag worden heeft dat ondertekend'. De Chef van het Militaire huis van Hare Majesteit de Koningin vond dat behoorlijk bedreigend. Uit het vonnis blijkt dat Twitter heeft meegewerkt aan een rechtshulpverzoek om achter de identiteit van de man te komen.

Uit het vonnis: 'De kiem voor de gebeurtenissen van 16 september 2011 werd gelegd door problemen in de relationele sfeer, waardoor verdachte uit het veld werd geslagen en terugviel in oude gedragspatronen (excessief drinken) met alle bijkomende gevolgen (ontremming) van dien. Verdachte beschikt, zo blijkt hieruit, (nog steeds) over onvoldoende copingvaardigheden. Daarom achten zowel de deskundige als de reclassering een voortzetting van de thans lopende (ambulante) behandeling van verdachte bij het Centrum voor Autisme van GGzE aangewezen.'

21 opmerkingen:

 1. Ter info: De domeinnaam Klokkenonline.nl wordt geveild door een boze Yehudi Moscovitch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. correctie

  de eigendommen van de Stichting Klokkenluideronline (dus ook al de gedoneerde gelden en goederen) worden geveild, plus wellicht alle eigendommen van de prive persoon Micha Kat.

  Dat krijg je ervan als je geen gehoor geeft aan een bevel van de rechtbank. Eigen schuld, dikke klepel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles is voor Bassie, KLOL in de doofpot, grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaat 0,0 opbrengen , backups all over the place.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Naast het feit dat de intrinsieke waarde zonder medewerking van de man die zich "Kat" laat noemen, inmiddels goud waard is voor datastokers en juristen, die via jurusprudentie hun praktijken willen spekken. Waarvan akte. Wat een amateuristisch platvloers ict kleuterzooitje zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het introverte ict wereldje weer eens plat op zijn bek. En dat in het mondiale openbaar! NL zero poimts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ziva
  Waarom het mooie Israelische volk jou het land uit wenst , dat snapt inmiddels iedere olifant met liefhebbers, wereldwijd. Stiff lips are boring, get a life.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ziva
  "Correctie" (jouw woorden)

  Hilarisch figuur die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @papi gigantisch

  Vraag:

  Wanneer laat je weten wanneer je mijn strot laat doorsnijden?

  Doe jouw lezers een lol, en vertel. Of ben je gewoon bang? Domme bloggers ,fuck you and mind you!! Slechte raadgever is angst, dat snap jij ook, of niet dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die Zeevat kun je ook alles wijs maken. http://www.argusoog.org/bizarre-website-met-aftellende-illuminati-klok/

  Toevallig ken ik de maker van deze site Dikke vette humor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze ervaren heer Meeremmer weet drommelsgoed hoe hij zijn gekkies in zijn val moet lokken. Met niks nieuws onder de zon informatie paniek zaaien om ggz klanten te werven. De emmer is halfvol of halfleeg, het is maar hoe je er naar kijkt. Over mondsnoerende logica gesproken dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zou eerst wel eens een betrouwbare bron willen zien, waaruit blijkt, dat de domeinnaam klokkenluideronline.nl in de verkoop gaat.
  De enige bron, die ik tot zover heb kunnen vinden, is M.K. te Z.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De domeinnamen klokkenluideronline.nl en nrc-ombudsman.nl gaan op 17 september om 14:30 onder de hamer. Dit zal plaatsvinden bij Hotel Mitland, Ariënslaan 1 3573 PT te Utrecht. Please, listen:

  http://www.klokkenluideronline.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Arminius,

  precies, dat zeg ik. Dat is de enige bron.
  Ik geloof die man niet zonder meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het enige wat ik kan vinden is dat Hotel Mitland inderdaad vaker gebruikt wordt voor executieveilingen, met name van vastgoed.

  Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat Kat's hele hebben en houden wordt geveild, en een webdomein met kijkertjes is nu eenmaal geld waard (althans in theorie). Overigens staat klokkenluideronline.net ook op naam van Micha, dus mocht de site overgaan op dat domein dan zal dat ook een tijdelijke oplossing zijn.

  Hoe dan ook, als het een executieveiling is moet ie ergens aangekondigd gaan worden. We zien wel of dat in de komende weken gaat gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Humor

  Wim Dankbaar is de weg kwijt:

  http://www.blogger.com/comment.g?blogID=8213077118135105026&postID=3166235802005708002

  onderaan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. > door een boze Yehudi Moscovitch

  Moszkowicz is de naam. Onaanvaardbare slordigheid! Ik deed
  het ook steeds fout.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ziva, 24 augustus 2012 21:23

  Hoe veilt men geld??

  (Maar ik snap wel wat je bedoelt.)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik las het woord 'executieveiling' als een soort variant van 'excentriekeling' en 'alternatieveling'. Raar is dat, want dat staat er natuurlijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo slecht heeft die Kast het nog niet in de bajes
  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/16440/berichten-uit-de-bajes-7#more-16440

  BeantwoordenVerwijderen