dinsdag 13 november 2012

JackpotEnige vindingrijkheid kan Micha Kat, uitbater van Klokkenluideronline, niet ontzegd worden. Tot voor kort leefde Kat van aalmoezen van zijn steuntrekkende lezers en maandelijkse douceurtjes van de oude heer Poot (Chipshol), maar als we de berichten juist hebben begrepen, heeft de laatste de subsidiekraan alweer enige tijd terug dichtgedraaid, en zit Kat dagelijks in Schiedam duimen te draaien. Daar is blijkbaar ook het idee ontstaan van de Micha claim, een ingenieus piramidespel waar de AFM met gefronste wenkbrauwen naar zal kijken.

Het OM eiste vorige week namelijk een voorwaardelijke celstraf van vier maanden tegen de oud-rechter Hans Westenberg en twee maanden tegen collega Kalbfleisch met een proeftijd van twee jaar, plus een maximale werkstraf van 240 uur. Beiden worden verdacht van meineed in de langlopende Chipsholzaak.

Kat ziet Westenberg als degene die zijn leven ten gronde heeft gericht. In 2004 werd Kat voor de rechter gedaagd door Westenberg, nadat diens integriteit in zijn boek Topadvocatuur en op zijn weblog in twijfel was getrokken. De rechtbank oordeelde eind 2005 dat Kat met zijn publicaties niet onrechtmatig had gehandeld, en ook in hoger beroep ving de toenmalige vicepresident van de Haagse rechtbank bot. Sindsdien heeft Kat vergeefs geprobeerd de schade op Westenberg te verhalen, wat resulteerde in het afhaken van nogal wat advocaten en een knallende ruzie met het kantoor Yehudi Moszkowicz.

Na de eis van het OM denkt Kat zijn schadeclaim nu in de pocket te hebben. En daar kunnen zijn lezertjes alvast op intekenen. Als zij nu geld storten krijgen ze dat bedrag driedubbel terug. Kat gaat een jackpot van 1 miljoen leegtrekken bij Westenberg; de meest kansrijke investering ooit, belooft hij. Een contractje tekenen hoeft niet, storten kan nu al via Paypal.

Barracuda vreest alleen dat deze investering evenveel gaat opleveren als beleggen in Palm Invest. Ten eerste heeft de rechter de schuld van Westenberg nog niet eens vastgesteld, ten tweede moet de beste man de directe proceskosten van de verloren rechtszaken allang hebben betaald, en ten derde kan Kat zijn ontspoorde loopbaan toch echt niet geheel en al toeschrijven aan Westenberg. Daaraan liggen toch eerder mogelijk strafbare feiten en langlopende krankzinnigheid ten grondslag. Zelfs in het hypothetische geval dat de rechter schade zou toewijzen, hoeft Kat toch echt niet op een miljoen te rekenen. Anders dan bedelen bij zijn lezers, kan Kat daarom beter een marktconform baantje in zijn directe omgeving zoeken.

UPDATE: OM wil Kat weer achter de tralies.

106 opmerkingen:

 1. Leuk en noodzakelijk stukje. Je moet er toch niet aan denken dat mensen hier instinken?

  De functie van kassamedewerker is helaas al vergeven qua passende functie voor Micha, maar volgens mij zou dat 'm ook niet worden. Gaat hij stennis maken met de bedrijfsleider omdat hij claimt dat criminele pedofielen zijn kassaverschil veroorzaakten......

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Overigens zit de UWV/ Sociale Dienst in hetzelfde blok als café 't Centrum en daar tegenover aan hetzelfde plein zit nog wat psychische hulpverlening. Dus meer dan twee stappen uit zijn bed hoeft Micha niet te zetten om alle hulp te krijgen die hij nodig heeft en het is ook nog eens stukken minder ingewikkeld dan zo'n pyramidespel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Trouwens, koekwaus Arend Zeevat is zijn grip op de werkelijkheid al helemaal aan het verliezen. Blijkbaar denkt hij dat hij boven het Nederlands rechtsstelsel staat. Hij schrijft:

  "Door de bewustzijnsontwikkeling die ik tot nu toe met vallen en opstaan gegaan ben, weet ik mijzelf gedragen door morele wetten die de aardse wetten overstijgen."

  En dan komt hij met een aantal volledig onsamenhangende, lachwekkende en pseudospirituele "morele wetten" aanzetten.

  Wel geeft hij nog even aan dat zijn "morele wetten" ook tegen pyramidespelen zijn. Dus die kan Micha in zijn zak steken:

  "Dit piramidespel is moreel gezien wel zo verderfelijk, dat het daarom nu ten einde moet komen. Het onwetenden in een verdekt opgestelde commerciële en machtsmisbruikende val te laten lopen, om vervolgens een kafkaiaans aandoend kat en muisspel met hen te spelen, is vanuit moreel standpunt bezien één van de ergste overtredingen van de morele wetten."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Barracuda vreest alleen dat deze investering gaat evenveel gaat opleveren als beleggen in Palm Invest."

  Ik wil hier niet weer als een jota-fetisjist mijn plasje komen doen hoor moderator, maar volgens mij ben je van al die 'complottertjes' de laatste tijd literair echt aan het aftakelen en doe je het er daarom om. OID...

  Verder moet ik toch ook stellen dat Micha's natte droom van de overkant alleen al vanwege een grotere vooraad stort-rijpe sukkeltjes hier in het Nederlandse taalgebied nooit evenaard zal kunnen worden. Alleen al dus vanwege deze humorvolle strapatsen van Kat om als de AJ van de Benelux (plus de taalgelieerde aanhangsels in Zuid-Afrika en Amerika!) via hetzelfde kunstje eveneens binnen te kunnen lopen is het observeren om te kunnen leren de moeite van mijn 'verspilde' energie meer dan waard hahaha! De suikeroompjes annex desinformatiemaffia waarmee Alex zich als infowhore daar aan de overkant in leven houdt, zullen daarentegen Micha vanwege zijn joodsch zijn (hier door een liefje van me zeer scherp opgemerkt btw!) dan wel in het verleden heulen met de vijand waardoor hij voor de verkeerde Poot ingeschreven stond en zich voor een schamele judaspenning als hoernalist heeft 'moeten' verhuren, hier in Europa alweder terecht laten vallen als een snel zinkende marmeren baksteen. Ik denk helaas (want persoonlijk lach ik mij altijd werkelijk helemaal krom van zijn clowneske toeren hahaha!) voor Kat dus dat zijn enige optie een badr-harrietje zal moeten zijn. En met Micha's financiele fundament van tegenwoordig heb ik al heel wat klokkenluiders achter de bouten op deze wijze de ring zien verlaten. Echter; Micha kennende zal ook hij niet snel van opgeven weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hersteld, in elk geval schrijf ik nog coherent Nederlands, dat kan van jou toch echt niet gezegd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin een beetje alergisch voor Katten te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb ik je hier zonder enige trots overigens al meer dan eens uitgelegd Moderator. Nog een keer dan... Volgens mij (al zeg in dat inderdaad zelf want ik ben wars van welke veren van vooral kruipende serpents in mijn reet dan ook!) doe ik het al svhrijvende toch echt wel dankszij mijn ontbrekende conditionering aan de hersenspoelfabrieken waarmee 99,9% der zwoegende schaapjes hier op deze kloot van de wieg tot het graf tussen de lijntjes in verplicht is te kruipen/renderen dan toch nog wel redeLIJK tot goed. En dat kan van die 101% ingekapselde debunkersgilde ondanks hun erin gestamptheid hier absoluut niet (en nooit!) nagedaan worden. Daar heb je niet van terug he?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @papi

  Ben je bekend met het Private Language Argument? Ik zou je willen aanmoedigen dat eens te bestuderen in het licht van je taaltje:

  The private language argument is a philosophical argument introduced by Ludwig Wittgenstein in his later work, especially in the Philosophical Investigations. The argument was central to philosophical discussion in the second half of the 20th century, and continues to arouse interest. The argument is supposed to show that the idea of a language understandable by only a single individual is incoherent.

  Dat je incoherent bent heeft verder niets met wat voor conditionering dan ook te maken. Sociopaat gedrag staat daar helemaal los van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet niet of er wat is, maar ik kan je web niet meer op. Ik krijg steeds van google te zien, dat er malware is. enz, enz. Barracuda under attack?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bingo kak aan je schoen! Alleen hetgeen je vanochtend weer met je aangehaalde quote onkundig poneert geldt absoluut niet voor dat wat ik persoonlijk mede via Barracuda inderdaad op globaal niveau al vanaf het begin met veel sucses operatief goed werkend in de lucht houd! (klein tipje dan?) Voor over het paard getilde dwangbuisneuroten als jij zullen deze vormen van communicatie wel nooit meer te bevatten zijn, en daarom dus dan ook echt to-taal verspilde moeite om nog enige jota's aan/mee te willen/mogen verspillen. Met het doorzichtige 'gezuig' van jouw soort komen overigens alleen nog maar wanhopige soortgenoten klaar. Geef mijn portie daarom maar aan je hijgende teefje... Gaat er al een lampie branden? Wat een op valse trots gefundeerde uitverkorenheid zeg! Waar halen jullie die op valse gronden natgedroomde arrogantie toch altijd maar weer vandaan? Deuhhh!?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat komt omdat als je zonder afdoende malwareprotection je pornoverslaving ondanks je hier braaf opgehouden fascade van 'onschuldigheid' blijft volhouden, de geimplementeerde bascillen die met dat soort van sites automatoisch op je systeem worden mee ingebed je altijd direct zullen blijfen afstraffen voor je hier opgevoerde hypocrisie! Mw. Parker...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Parker. Nergens last van hier. Oorzaak is meestal een bericht in de Blog Roll. Tip: bookmark Barracuda in je browser, ipv via Google binnen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @papi

  Als niemand je feliciteert met je wartaal moet je het zelf maar doen? Zoiets? Het is volstrekt talentloze en onsamenhangende bagger die alleen in je eigen gestoorde universumpje betekenisvol is, papi. Maar ga vooral door. Vanuit het infinite monkey theorema bekeken zou je ooit iets zinnigs moeten schrijven:

  The infinite monkey theorem states that a monkey hitting keys at random on a typewriter keyboard for an infinite amount of time will almost surely type a given text, such as the complete works of William Shakespeare.

  Persoonlijk denk ik trouwens dat je beter kan experimenteren met de cut-up techniek, als je met behulp van taal je antisemitische conditioneringen zou willen doorbreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Dorothy

  Vanuit je Adblocker kan je het elementje "BlogList1" blokkeren. Dan zou het opgelost moeten zijn en anders moet je je browser herinstalleren of je cache legen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Maadr,dat jij nou graag dagelijks je afrukt bij de beelden van plastic bimbo´s, moet jij weten. Misschien vandaar die tic in je gezicht.

  Meestal zijn mannen die zo ontzettende anti-Semitische taal bezigen, erg impotent. Voor de rest heren bedankt voor de tips. Ik had al een malware scan er tegenaan gegooid, maar ik zal jullie raad opvolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik identificeer hier bij moderator overigens steeds meer antidemonisme piepende ratten vandaag de dag. Zeer hoopvol teken gelukkig. En over die vermeende impoteitie van je mw. Parker kan ik hierbij niet zonder enige trots je alleen nog maar via deze foto met mijn in volle ornaat getoooide voorgeslacht kennis laten maken. Dus in het vervolg een beetje dimmen he? Want anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Haardr: Not interested.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als Kat een horecaverbod had gekregen, hadden we dit allemaal moeten missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Jeroen
  @Papi

  jullie worden onderhand strontvervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hà die theavansloom;

  Micha kan daar in dat cafètjé van hem dan wel via 'inschrijvingen' zitten bedelen om met zijn eringebakken verneukerij een pot goud aan zijn gullible aanhang over te kunnen houden, het ontwakende bewustzijn (en dit is nog maar de welbekende top liefjes van me!) van de nietjodenwereld in zijn algemeenheid doet het dan toch net iets beter/slimmer! Die beginnen namelijk almas in het groot van deze gouwedieven het tegenovergestelde te eisen dan wat Micha met zijn gullible 'aanhang' vooralsnog van plan lijkt te zijn!? Heeft niets maar dan ook niets met anti-semi/demon-isme te maken. Dus als je niet even snel een toontje lager gaat zingen dan zal ik eens even in mijn alreeds aangelegde dossier van je duiken. Heb je dat heel goed begrepen dan wel verßtzëhn!? Ga eerst maar eens behoorlijk leren linken slome duikelaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een andere argument om vooral niet te investeren in Kat is dat hem ook nog het e.e.a. boven het hoofd hangt. Ik geloof dat dat 10 december op de rol staat? Het is zomaar mogelijk dat de vriendjespolitiek-machine Micha Kat alsnog gaat opsluiten waardoor 'Micha-Invest' een fiasco zal worden! En uiteraard is dat dan weer de schuld van in ieder geval iemand anders...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

 23. Oeps.. zou KLOL nu definitief verdwenen zijn?

  Bronnen melden dat duizenden aspirant-intekenaars op de Mich-Claim wanhopig op zoek zijn naar het rekeningnummer van Laotiaanse Fietsvriendin, bang om deze once in a lifetime opportunity mis te lopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zou J.D. te Den Haag,de plug uit de site hebben gehaald? Zou kicken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De naargeestigheid waarmee sommige lieden hier toch altijd met een foute vorm van leedvermaak over de ellende van hun 'tegenstanders' denken te kunnen klaarkomen, reikt bijna tot aan het psychopatisch gestoorde. Zoals jullie hier dan eveneens met de ellende van Arend denken om te gaan is met name in deze tijden van stille en heilige nachtjes van hetzelfde laken een pak en dus volledig af te keuren. Er zijn uiteindelijk nog maar 2 juiste woorden voor deze vormen van goedkope leedvermaak te vinden. Namelijk; abject/infaam! En vooral maar hypocriet/schijnheilig over mijn vermeende antisemitisme blijven vallen he? Mochten jullie dus willen... Dat Kat er met de ingelegde poet van tussen is gegaan. Njet dus hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Maadr. Ik ben tenminste nog opgevoed dat men zich gedraagt. Als iemand zich in mijn buurt zich zo als Kat had gedragen zou die ten orde zijn geroepen. Eerst met een waarschuwing, en daarna volgens het adagium: wie niet horen wil, moet maar voelen.

  VOor de rest vind ik dat de ´tegenstanders´zich op een uitermate laffe manier hebben gedragen. Maar ja, dat is al sinds jaren bon ton. De grootste schreeuwers en lafbekken krijgen alle aandacht. Terwijl beschaving, manieren, goed nadenken en eerst de zaken goed onderzoeken voor je wat zegt, allang in de minderheid zijn.

  Dat die nu uiteindelijk op hun beurt worden afgezeken, hebben ze aan hun zelf te danken. Wijlen mijn oma zou er wel raad mee hebben geweten, die kon je al met 1 blik doen zwijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste mw. Parker;

  Wat ik maar wil zeggen is dat wie dan ook met een gerechtvaardigde vorm van straf voor zijn begane daden getroffen wordt, dat dan wel volldeig aan zijn eigen handelen te danken zal hebben? Nee dus... Het je bijvoorbaat (zoals jij dat op 19:44 uiterst laf/huigelachtig doet!) verheugen over de problemen waarmee klokkenluiders (hoe emotioneel amateuristisch dan ook) in hun strijd tegen rechtsongelijkheid op hun bek gaan vind ik dan ook van een gluiperig sarcastische persoonlijkheid getuigen. Omdat ik bovendien weet hoe moeilijk het is je gevoelens in bevatbare taal om te kunnen zetten zal ik maar niet over de volstrekte onbegrijpelijkheid van je laatste mededeling alhier gaan vallen. Schrijven is een kunst en zoals mij altijd is geleerd mag je dan pas ergens belerend over doen als de kennis over het desbetreffende onderwerp van een hoogstaand niveau blijkt te zijn. Bij mij dus nog lang niet het gaval... Mijn gekrabbel mag dan voor verbetering varbaar zijn, met mijn begrijpend lezen is vooralsnog niets mis. En dat spijt mij niet DP...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ Maadr, voor de oprechte amateur die met zinnige dingen aankomt, heb ik respect.

  Echter ik kan geen respect hebben voor een zielige amateur, die gewoon gestoord is. Laten we wel wezen nadat ik de video´s over Micha zijn *kuch* geweldige optreden heb gezien, vond ik diep treurig.

  Je beklad niemand zijn huis, je gaat niet hysterisch de buren bellen.Dat is gewoon ´not done´.

  Maar goed, Micha en de zijnen vallen bij mij onder de categorie leipjes. Net als die aanhangers van Wilders, die vinden dat elke moslim een terrorist en een verkrachter is. En dat welliswaar iets anders vertellen, maar wat op hetzelfde neerkomt. Het gezond verstand is bijna verdwenen.

  Trouwens, ik heb begrepen dat er nu 3 maanden cel voor je is. Tsja had je de horeca maar rust moeten laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Brekend;

  Belgen hebben een valide instrument om de Nederlandse bevolking vanwege ongrondwettelijk gevolgde procedures dit circus nog eens te laten opvoeren!? Ben benieuwd hoe die 'peilende' hond zijn hazen nu weer 'voorspellend' achter hun eigen staart gaat aan laten hollen...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @papi

  Hilarisch onzin natuurlijk. Hooguit was er sprake van een met zijn domicilie frauderende kandidaat bij SOPN, een partij die verder geen enkel kamerlid heeft. Daarnaast kunnen Belgische rechtbanken helemaal geen beslissingen nemen over Nederlandse wetgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dan weet jij nog niet welke grondwettelijke 'bevoegdheden' er zich sinds 2009 in Brusselse justitiele handen bevinden. Schoenmaker houd je dus in het vervolg aub bij de eigen leest?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @papi

  in hun strijd tegen rechtsongelijkheid op hun bek gaan vind ik dan ook van een gluiperig sarcastische persoonlijkheid getuigen.

  wat zou je zien als een strijd tegen rechtsongelijkheid? Volgens mij zijn complottertjes daar helemaal niet mee bezig, ook al praten ze dat zichzelf aan zodat ze een fijn "geuzengevoel" over zichzelf kunnen hebben.

  Als je met heel rare en feitelijk onjuiste zaken aan komt zetten die al duizenden keren weerlegd werden en je gaat de samenleving daar op een vervelende en dom-agressieve manier mee bestoken, kan je er natuurlijk op wachten dat mensen je uitlachen, of iemand je zo af en toe de rotschop geeft die je verdient.

  Heeft geen fuk te maken met rechtsongelijkheid. Dat Badr opgepakt werd en Micha nog op vrije voeten rondloopt, dat getuigt pas van rechtsongelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @papi

  Wedden dat de verkiezingen niet ongeldig verklaard gaan worden, ook al ga je op je hoofd staan met die pseudojuridische gedachtenkronkels?

  Heeft wederom niets met rechtsongelijkheid te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Tango down. Maar de site doet het weer!

  Op maandag 19 november om 09:30 uur dien ik mij te melden voor een ‘Raadkamerzitting’ (rechtbank Den Haag) waarin het OM gaat eisen dat ik weer achter de tralies beland. Het is vooralsnog een raadsel op welke wijze ik de ‘schorsingsvoorwaarden’ zou hebben overtreden. Echter, mijn advocaat meldde reeds eerder dat de arrestatie bij de afscheidsreceptie van Joris Demmink het OM munitie zou kunnen geven mij opnieuw achter de tralies te plaatsen. Een van de schorsingsvoorwaarden is immers dat ik geen delicten mag plegen of in aanraking mag komen met politie/justitie.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Echt lullig voor Micha, stond hij bij die receptie omdat hij zo boos was dat Demmink binnen een lintje zou krijgen, bleek het niet eens te kloppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Theo

  Wel een goede comment eigenlijk, met uitstekende voorbeelden erbij. Zou zomaar een reactie van een reaguurder hier kunnen zijn (ikzelf heb helaas een ban).

  Eigenlijk vind ik de comments daaronder veel bizarder. Wat een stel afgestompte mongolen zijn het ook op KLOL:

  Koala: @wakkervrak; ?
  dat is mijn antwoord. Misschien eens naar je hart luisteren…


  Johan Bosman: @Wakkervrak: waar woon je, waar werk je en wie betaald (sic) jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Op baggercuda draait de wereld om Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. "EigenLIJK vind ik de comments daaronder veel bizarder."

  Met name van Gretha die zo af en toe ook nog wel eens wil begrijpen in welk perspectief wij al deze mensenverlakkerij moeten bezien! En dus ook welke onmensen er zich aan alle kanten van deze zogenaamde 'scheidslijnen' geslepen actief met hun mennerij van verborgen agandas nog denken te mogen bezighouden!? Wist je trouwens al dat badr er ook zo eentje is? (net zijn stamboom van een medewerker uit noord Afrique via de PM binnen!) Zijn hernieuwde insluiting heeft volgens een van mijn bronnen dan ook alles te maken met dat verhulde dreigement waarbij er op een kickboxgala als vooraankondiging voor hetgeen hari zelf nog staat te wachten een paar gastjes met een loden straal werden besproeid. OID Kortom een opgeblazen lafbek waarvan ik alreeds weet waar de sukkel zijn lafheid genetisch vandaan heeft hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. theovanloon zei...,
  13 november 2012 23:34:
  "bizar comment op KLOL"

  Niet bizar. Wakkervrak is een ex-medestander die later beter is gaan nadenken, en nu erg scherp waarneemt.

  Ik had hem (of haar? geen idee wie het echt is) al eerder in het vizier.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Gelukkig dat we Olympiczion nog hebben als Micha achter slot en grendel zit en zijn site opgedoekt werd. Die zijn daar in alle bescheidenheid met baan-bre-kend onderzoek bezig:

  Hier is dus iets anders aan de hand. Dit bracht mij op het idee een voor de pendel meetbare figuur (grafiek) te maken over de verschillende dimensies en te vragen in welke dimensie de 1e persoon zich bevond tijdens de 1e meting toen het supplement nog zeer goed voor deze persoon zou zijn. Dit gaf aan eind 3e dimensie en dit was op 28 oktober 2012. De 2e meting na ontvangst van het middel was op zaterdag 3 november aan gaf aan dat deze persoon een cellulaire transformatie had doorgemaakt en nu correspondeerde met het begin van de 6e dimensie. Opgemerkt dient hierbij duidelijk te worden aangegeven, dat deze persoon fysiek of psychisch niets heeft gemerkt van dit proces. Bij verdere metingen blijkt, dat de tot dan toe te gebruikte medicijnen en vitamines bij meting geen invloed meer uitoefenden op het lichaam.

  De opkomende vraag was: heeft dit te maken met de mogelijk ophanden zijnde transformatie van de planeet aarde ?


  Enerzijds vind ik dat mensen die pendelen weer niet bezig zijn met Joris Demmink, satanische samenzweringen en de moord op Marianne Vaatstra, dus dat is positief.

  Anderzijds zou het natuurlijk ook aan het meetinstrument kunnen liggen, of degene die de metingen verricht.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Kijk, het is al zo ver:
  ==
  wakkervrak
  13 november, 2012 at 23:11

  -WeggeDemminkt-
  ==

  De waarheid mag niet gehoord worden in complotterkringen. Stel je voor dat iemand op drogredenen wijst! Dat kunnen we niet hebben!

  Je zou verwachten en hopen dat mensen blij zijn met zo'n commentaar en ervan willen leren. Maar nee, zo zitten scoringsaapjes in de jungle genetisch niet in elkaar! Dus dat kunnen ze ook niet, al zouden ze willen. Zie cracked.

  Het wordt de eerste 1000 jaar echt nog niks met de mensheid. Verkeerde genen. Dwingende constitutie.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @Ruud

  IMO verwacht je teveel van een zuiver pedagogische en inhoudelijke insteek. Tijdens mijn Boeddhistische klasjes leerde ik over de three defects of the pot, die zijn hier geloof ik van toepassing. Hoe zuiver en juist je betoog ook is, als je toehoorders last hebben van een of meer van deze defecten, is er geen beginnen aan.

  “Three defects comparable with those of a pot are: not to listen is the defect of a pot turned upside down; not to bear in mind what one has heard is the defect of a pot with a leaky bottom; to be affected by emotional instabilities is the defect of a poisonous pot.

  “The first simile means: When one listens to the explanation of the Dharma one must listen to the voice of him who explains the Dharma, without allowing the ear to stray to some other sound. When one does not listen in such a way, what happens is like juice being poured on a pot with its opening turned down, and though one’s body is present in the teaching room, one actually does not hear a single word of the Dharma.

  “The second simile means: When one does not bear in mind the Dharma which one is going to hear, though the words have reached our ears, what happens is like juice being poured into a pot with a leaky bottom—however much one may pour into it, nothing will remain there; and however much of the Dharma one may have heard, one does not know how to instil it into one’s mind and how to take it to heart.

  “The third simile means: When one hears the explanation of the Dharma, but listens to it while one is concerned with thoughts about a worldly life and the desire for fame or with thoughts tainted by the five poisons of indolence, frivolity, distrust, lassitude, and sluggishness, due to the three emotionally disturbing factors of addictedness, aversion, and dullness. Not only will the Dharma not become beneficial to oneself, it will even turn into its opposite, and this is like healthy and nourishing juice being poured into a poisonous pot.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "De waarheid mag niet gehoord worden in complotterkringen"

  Kinderen mogen gewoon misbruikt worden door hooggeplaatsten in 'anti-complotterkringen'.

  Hoewel de 'anti-complotters' in de zaak demmink plots geloven in een groot complot tegen demmink, het is maar hoe de wind waait in de 'anti-complotterkringen'. Het zijn écht een stelletje hypocriete volksverlakkers en vreemde snuiters die 'anti-complotters'.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/3347207/2012/11/13/Het-gevaar-van-de-publieke-schandpaal.dhtml


  Lezenswaardig, maar naar de film zal ik niet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @ geen dank, elk mens met gezond verstand, die gewoon leest, wat de leipjes schrijven, vraagt zich allang af, waar het naar toe gaat met dit land.

  Leipjes die al sinds jaar en dag netjes hun pilletjes horen te slikken, en voorlopig maar gewoon naar de bieb moeten gaan om een goed boek te lezen. Of aandacht aan hun gezin besteden b.v.

  Ik geloof niet in een complot tegen Demmink, ik geloof wel dat de man weet wat hij wel en niet kon doen. En ik geloof van harte dat er geen departement er blij mee zou zijn geweest als hun secretaris-generaal pedofiel is.Die wordt er dan echt wel uitgegooid, op staande voet onstlag en niet eervol.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik noemde het comment van Wakkervrak bizar, omdat het niet direct is weggejorist.
  Kennelijk heeft het er toch de hele nacht gestaan.

  Als ik WD was, is hiermee overduidelijk bewezen, dat cafe 't Centrum in Schiedam 's avonds on 23.00u sluit, en 's ochtends om 10.00u weer open gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Inderdaad geendank;

  Zoals ze hier gullible in een onfeilbare regentenclub geloven en daarom 'debunkend' van het leedvermaak een ieder die daar tegen in gaat met hun voorgeschreven recepten het riet weer insturen, zo verblijven de meeste 'complottheoristen' in een geëscaleerde staat van paranoide realiteitszin waardoor ze beiden als blinde clowns tegenover elkaar zich tot in het belachelijke staan te spiegelen. Gebalanceerdheid is in beide kampen noodzakelijk zodat de houtsnijdende punten van beide kampen dmv egoregulerende inzichten met elkaar verbonden kunnen worden. Wat de een als te veel van het 'goede' in de ander besmuikend veroordeeld, wordt door die kokervisie bij henzelf daardoor vanwege een arrogante betweterigheid maar al te gemakkelijk terzijde gelegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @papi

  Net als Theo gisteren deed toen hij de discussie tussen ons becommentarieerde, creëer je de valse indruk dat er sprake is van gelijkwaardigheid tussen die twee standpunten. Dat is niet het geval. Het is enerzijds een volstrekte stropop om "debunkers" van een geloof in een onfeilbare regentenclub betichten, maar het is anderzijds wel zo dat de complotters een bende criminele gestoorden zijn, waarop harde repressie het enige juiste antwoord is.

  Er zijn in het geheel geen "houtsnijdende argumenten" aanwezig in het "andere kamp". In het standpunt van verkrachters, moordenaars en dieven heb ik geen enkele interesse en in die categorie vallen complottertjes evengoed.

  Jij ben de dialoog ook niet waard als je antisemitisch uit je bek zit te schijten en datzelfde geldt voor de complottertjes.

  Helder zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Op hoeveel eeuwen zou je uitkomen als je het strafblad van alle complottertjes bij elkaar optelt, papi?

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @ geen dank. Leuk dat het verstand, complot is geworden in die tussentijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Jeroen, 14 november 2012 10:27

  Ja, je hebt gelijk, ik weet ook dat uitleggen zinloos is. Maar toch blijf ik het doen, want de waarheid (en het zelf zoeken daarnaar) blijft mijn enige uitgangspunt. En scoringsdrang heb ik natuurlijk ook, maar die probeer ik opzij te zetten waar ik aantoonbaar ongelijk had. Dan rectificeer ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @geendank

  Natuurlijk denken "wij" niet dat er sprake is van een complot tegen Demmink, want daarvoor zijn jullie gangen te makkelijk na te trekken. Die hilarische mediacampagne in de VS, die onderlinge afstemming tussen blogs die binnenkort verdwenen zijn, ik vind het geen complot. Wel iets dat niet in deze samenleving thuishoort.

  Echte grotemensencomplotten ruik je niet op drie kilometer afstand aankomen, amateurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @ geen dank.Het leest als een slechte thriller en zijn tegenstanders daar valt ook wel het een en ander aan op te merken.

  In het artikel van de Trouw wat trouwens op de complotters site wordt afgedrukt, staat waarom Demmink moest zwijgen, vanwege zijn functie.


  Wel hij is nu gepensioneerd en ik denk dat hij ter zijner tijd wel van zich laat horen.

  En ik sluit me bij Jeroen aan. Ik weet dat zelf als je beveiliger wilt worden, je handel en wandel wordt onderzocht. En juist Demmink zijn handel en wandel zal op dat nivo veel grondiger zijn onderzocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Op zoveel millenia. Waarmee de joden dus niet meer weg kunnen komen met hun altijd nog zo geslepen en huichelachtig gepropageerde 'slachtofferschap'. Begin je maar een af te vragen waarom hetzelfde ritueel vanwege dezelfde streken door jouw soort begaan de GEHELE mensheid wereldwijd telkens maar weer tot dezelfde pogroms aanzet. Deze mensonvriendelijke gezeik dat telkens maar weer herhaald schijnt te 'moeten' worden kan ook ik als kiespijn missen hoor!? En deze eeuwigdurende cirkelgang van overlevingsnoodzakelijke overwegingen staat als vanzelf weer op uitbarsten...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @ geen dank. Ik denk dat ik toch wel duidelijk ben geweest. Het is complete kolder wat ik lees. Elke homo die een goede functie is per defenitie al een pedo. Daar win je echt vrienden mee hoor, zelfs baby´s wordt er nog hysterisch bijgeroepen.

  Goed laten we for arguments sake nou maar aannemen dat het waar is.

  Dat bij Joris elke dag kinderen werden gebracht om verkracht te worden, hij geheel gratis jongens misbruikte in jeugd detentie.

  Maar zelfs John van de Heuvel die toch ook niet te beroerd is om zoiets hijgerig als eerste naar buiten te brengen, geeft toe dat er niets is.

  Sterker de grap rond Joris is heel grof. Er is geen spoor van stront en sperma. Nou ja als dat rond je gezegd wordt, dan kun je wel aannemen dat het grondig is onderzocht.

  De aangiftes, op wiens loonlijst staan ze?

  Ik geloof best dat Joris van mooie jongens houdt, zoals ongetwijfeld veel mannen van middelbare leeftijd van mooie meisjes.
  En zolang dat binnen het kader van de wet bevindt, hebben jij enik daar heel weinig van te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @ geen dank, het grootste gedeelte staat wel op conto van de Pootjes niet? Daarmee maken ze het zelf toch ongeloofwaardig. De aangiften zijn onderzocht, en niet gehonoreerd. Klaar!

  En ik denk dat ik toch helder en duidelijk heb aangegeven waarom ik ze niet geloof.

  Baybasin is ook geen lieverdje, ook al huilt het politiek correcte gedeelte braaf mee. Een drugshandelaar en moordenaar tjonge, wauw, die moet je op zijn bruine ogen geloven.

  Geen complot maar wel lezen na de bewijslast veel scepsis.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ik weet niet hoe dik of gevuld deze 'debunkende' hamburger vandaag is, maar ze ontwijkt telkens maar weer laf/geslepen je hier terecht geponeerde stelling geendank! Bovendien mag je van iemand die zonder enige babage van 'criminelen' durft te spreken die tegelijkertijd op deze gronden zijn kaltgesteld toch niets zinnigs meer verwachten geendank!? Tjonge jonge....wat een zooitje toch weer...en die Ricardo is dat nog wat voor ijzeren DP?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @geendank

  Je wordt niet gestigmatiseerd, maar beoordeeld op basis van je gedrag op deze site bijvoorbeeld.
  Het is ook geen stigmatiseren om te constateren dat er aardig wat pedo's en mensen met een strafblad van het een of ander onder de demminkgekkies zitten. De kleine groep die overbijft zonder strafblad heeft dan weer veel psychosociale/ financiële / substance abuse problemen. Kortom: menselijk puin.

  Geen stigmatisering dus, maar een nogal voor de hand liggende observatie.

  Maar goed. Je wilde dat ik op deze stelling van je inging:

  'Als alle aangiften en verklaringen tegen demmink los staan van elkaar dan is zijn verklaring onschuldig te zijn wel zéér ongeloofwaardig en verdient dan zeer zeker een groot en onafhankelijk onderzoek'.

  Beantwoordde Dorothy al. De meeste aangiftes werden door een of andere poot ingediend, bovendien is de hoeveelheid keren dat er aangifte gedaan werd in zichzelf nog geen bewijs of zelfs maar een indicatie van schuld. 150 * 0 is nog steeds helemaal niets

  Het werd niettemin onderzocht, bleek niets van te kloppen, einde verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @ geen dank, ik lees toch anders. Ze zijn afgewezen, maar ze proberen het toch weer. Maar goed, jij hebt een mening en ik heb die van mij. Laten we het daarop houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. @geendank

  Leg jij eerst maar eens uit over welke los van elkaar staande aangiften en verklaringen tegen demmink jij het 'allemaal' hebt.
  En leg ook meteen even uit wat er precies niet aan onderzocht is.

  Overigens is er natuurlijk geen sprake van een complot tegen Demmink. Er is hier slechts sprake van een stelletje warrig, zwaar overspannen, paranoïde en elkaar onsamenhangend en hersenloos na kakelende roddeltantes die een even hysterische als hilarische smaad en laster campagne voeren uit motieven die hoofdzakelijk met persoonlijk financieel gewin te maken hebben.
  Niks complotterigs aan. Wel verwerpelijk, wat met passende sancties de maatschappij uit gebannen dient te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @geendank

  Uitgerekend klokkenluiders moeten uitkijken met zulk soort nonsens. Kijk nou bijvoorbeeld naar het geval Lucia de Berk, die op basis van die drogredenering achter slot en grendel verdween:

  I...de kans dat een verpleegkundige, werkzaam op de drie ziekenhuisafdelingen, bij toeval bij zoveel van de onverklaarbare overlijdensgevallen en reanimaties op élk van de drie afdelingen aanwezig was, één op 342 miljoen zou zijn. De relevantie van dit getal was zeer omstreden. De econometrist Aart de Vos was de eerste die de conclusie van Elffers aanvocht in een uitgebreid artikel in de wetenschapsbijlage van de NRC van 13 maart 2004 en die met Bayesiaanse statistische argumenten tot een geheel andere conclusie kwam. Men leek er bij voorbaat van uit te gaan dat er door een verpleegkundige moorden werden gepleegd

  De logica die het OM toepaste op Lucia, pas jij toe op Demmink, want dat er zoveel aangiftes zijn toont in zichzelf niets aan, dergelijke statistieken zijn in een beschaafde rechtsstaat geen bewijs van schuld.

  Ik kan er dus ook geen aanleiding in vinden om onderzoeken die al uitgevoerd werden nog eens over te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @ geen: logic is the beginning of wisdom, not the end. Oh, ik vind het niet erg om mensen van mening te verschillen, zo lang het nog ergens op slaat.

  Maar zodra het in laster, halve waarheden,hysterie, onschuldige mensen lastigvallen en stalken eindigt. Dan ben ik allang afgehaakt en kan dan en wens niet te begrijpen dat het warm onthaal vind.

  Alles bestaat tegenwoordig uit complotten. Ik heb toch liever een potje schaak, daar is geen complot, hoogstens het verstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @geendank

  Maar je mening is het punt ook niet, althans niet voor mij. Maar degenen die een andere mening dan jou/jullie hebben die worden voor complottertjes uitgemaakt, en dan vind ik het vreemd als jij/jullie zelf een complot verkondigen.

  Er werd net door verschillende mensen uitgelegd dat de optelsom van demminkgekkies niet als een "complot" gezien wordt. Ondanks het feit dat het tegengesproken werd, herhaal je dat punt dan gewoon.

  Deze hele discussie zou niet zo moeilijk verlopen als je niet zo krampachtig deed over de mogelijkheid dat er een complot tegen demmink gaande is, waarom doe je daar zo krampachtig over, wat is het probleem met een complot tegen demmink??

  Kan je die uitleggen?

  Verwijt je het de "debunkers" nou dat ze een complot vermoeden, of wil je graag dat ze dat denken? Waarover wordt precies "krampachtig" gedaan? Is het krampachtig dat mensen daar blijkbaar anders instaan dan je dacht?

  Het woord 'complotter' wordt enkel gebruikt om mensen met een mening die niet overeenkomt met die van jullie belachelijk te maken

  Nou, dat ligt een slag anders. Eerder is het zo dat die meningen al belachelijk waren en dat er mensen zijn die dat vaststellen. Don't shoot the messenger!

  met als doel die mensen buitenspel te zetten.

  In eerste instantie wil ik niemand buitenspel zetten hoor, ik vind complottheorieën zelfs erg leuk. Veel vrienden van me geloven in de raarste dingen en ik waardeer ze er niet minder om. Een goede vriend van me bijvoorbeeld is Allen Greenfield, die nota bene twee keer ufoloog van het jaar was.

  Wel is het zo dat er natuurlijk grenzen zijn in een samenleving. Zo moet je geen huizen bekladden, geen heksenjachten houden, laster en smaad vallen vaak slecht en stalken wordt ook al niet gewaardeerd.

  Het gaat dus niet zozeer om de meningen an sich, maar de manier waarop vervolgens met die "meningen" omgegaan wordt. dat gesodemieter moet inderdaad maar eens afgelopen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @geendank

  Trouwens....Schreef jij je al in voor de grote Micha claim?

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Voor het geval dat de sutuatie nog verder uit de hand gaat lopen, heb ik zelfs mijn geliefde naasten tot aan het 'absurde' met 1e klas hardware moeten voorbereiden. Dus nee geendank laat die klojo maar lullen, ik zou namelijk ook nooit ergens voor ingeschreven willen staan als daarmee verplicht verlof moest worden aangevraagd om mijn autonomie tegen de onderdrukker/conman zelf te mogen verdedigen...

  BeantwoordenVerwijderen
 67. p.s. @geendank

  Je spreekt toch in meervoud, dus een complot!!

  Niet iedere samenscholing van meer dan drie man is natuurlijk een complot te noemen. Ik hanteer Assange's definitie van een complot:

  een netwerk van mensen die onderling afstemmen om hun samenwerking voor buitenstaanders te verbergen, een autoriteit die voorkomt dat zijn activiteiten zichtbaar genoeg worden om een tegenreactie te provoceren.

  Wordt er samengewerkt in een hetze tegen Demmink? Absoluut. Maar dat demminkgekkies autoriteiten zouden zijn waag ik te betwisten en het lukte ook niet helemaal om de activiteiten op zo'n manier af te schermen, dat er geen tegenreactie geprovoceerd werd. Niet alleen door overheden die het strafrechtelijke aspect in de gaten houden, maar ook door weldenkende medeburgers die gedreven worden door een zeker NIMBY gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ok, een poging, ongetwijfeld een vergeefse, om het draadje uit de 'geendank'-loop te halen. Het is namelijk niet alleen saai, en met @geendank een weg zonder eind, maar @Papi schiet ook letterlijk en figuurlijk steeds dieper in zijn verzet-bunker. Straks gaat hij nog lispelen over zijn 'laser beam'.

  Dus een passend pauze muziekje: Orphaned Land met The Kiss of Babylon feat de (let op Adamas, niet kwijlen) chants Shlomit Lévi

  Voor de niet kenners van deze heavy metal band:

  "Let me ask you this: If I would have told you 40 years ago that thousands of people would follow an Israeli band and that these people come from Arab countries, [that] they would make tattoos of this band, that some of them would go to jail because they were listening to this band, you would say that I am dreaming," says Orphaned Land lead singer Kobi Farhi.

  Kortom aangenamer dan het rondzingen in de recalcitrantie van @geendank, en een stuk relaxter dan het kijken naar de oma van @Adamas die met een automatisch wapen weliswaar iets in zijn 'toodles' wil schieten, maar op 3 meter afstand niet echt het target board weet te raken. Dus als dit representatief is voor het niveau van al jous geliefde naasten @Adamas/papi Hari dan hoop ik dat je met 1e klas hardware bedoelt dat je nog ergens een Dicke Bertha voor een paar roestige D-mark bij je germaanse mede-oudstrijders hebt kunnen opduikelen. Zo niet, dan vrees ik dat óók dit weer een faal-project van je is.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. @ziva

  Hebben we nou al een bunkerbuster?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @Jeroen

  Well, wij hebben ons aan ons gedeelte van de deal gehouden, dus ik zou zeggen; yes, we've got 'm..

  De Massive Ordnance Penetrator (MOP) GBU-57A/B is a U.S. Air Force precision-guided, 13,000-kg (30,000-pound) bomb that is...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @ Jeroen, Nimby is in het nederlands Nivea. Niet in mijn voor of achtertuin. En idd, je moet ze niet voor je huis/flat willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Over het met de tong op de schoenen hitsig van de oorlogsgeilheid klaar komen zeg! Ik hoorde net nog in het propagandistische en aan de mooszaad onderdanige sayanim hoernaal van 18:00 uur van en door een verlepte jodin in shitraël doorzichtig erkennen dat netanyahoer deze Palestijnse aanval nodig heeft voor zijn volgende 'herverkiezing'. Dat jouw soort dus dmv lijkenpikkerij al millenia lang parasitair op en met de Goyim waardigheid poogt te overleven is mij al langere tijd bekend. Nog even wuachten idiJOOD want de door jullie zelf gevulde gifbeker is nog niet eens in jullie verkankerde gouwedieven klauwtjes doorgegeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @Papi Hari

  Ik zou een intelligente discussie met je kunnen aangaan over Israelische politiek, het indirecte mandaat dat kiezers straks wel of niet geven, de rol van de terroristen in Gaza, de stilte aan de Noord-grens, de ontwikkelingen op de Golan, maar ik weet inmiddels beter; er zijn onvoldoende synaps-jes geäctiveerd in je onder je bivakmutsje gelegerde chemtrails om het niet in een vermoeiende langzame sessie in domlinken van jou te laten ontaarden.

  Dus ik hou het maar bij: Aharai! Kadima!!

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Hoe gaat Micha Kat eigenlijk dat claim proces betalen? Ik neem aan dat dit soort zaken niet even met een KG geregeld worden.

  @Papi Hari @ 20:03

  om het niet in een vermoeiende langzame sessie in domlinken van jou te laten ontaarden

  I rest my case...

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Heh.. nog even on-topic, misschien weet Ruud hoe dit zit? Volgens mij beging Micha een misdrijf, toen hij de volgende zin schreef:

  Hetzefde (sic) geldt voor de omvang van de tranches maar we kunnen in elk geval toezeggen dat het een veelvoud zal zijn van uw inleg!

  Hij is natuurlijk nooit in staat om deze toezegging waar te maken, wat het volgens mij officieel bedrog maakt. Daarvoor zou hij aangeklaagd moeten worden zodat het OM die as maandag nog kan meenemen in hun onderbouwing om micha weer in de cel te zetten.

  Als hij "waarschijnlijk" had geschreven, of "mogelijk" had dat anders gelegen. Maar hij deed dus een toezegging.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Die zin schreef hij trouwens in zijn nieuwe stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. @ Ziva. Op de Klol staat dat er fluks gestort wordt. Bedragen tussen de 50 en 250,- euro. Alleen merkt een reageerder wel op dat het puur gokken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. @Dorothy

  Voor een mega belangrijke site die volgens Kat moeiteloos 90,000 bezoekers per maand trekt, vind ik een conversie van 10 'investeerders' voor zo'n onweerstaanbaar aanbod wat mager eerlijk gezegd.

  @Jeroen

  Ja, volgens mij mag hij dit idd niet zomaar stellen. Bovendien, wat gebeurt er met de inleg wanneer de zaak wordt gestopt? Bijv geld voor de advocaat is op. Krijg je als investeerder dan je geld terug omdat er sprake is van contractbreuk, of niet leveren van Micha Kat? Wat gebeurt er als ik onderweg wil uitstappen als investeerder? Waar wordt de investering overigens voor gebruikt? Voor levensonderhoud van Kat zelf, of om de 'zaak' te financieren? Is dit een investering of een donatie? (Handig om te weten voor je belastingaangifte), etc, etc, etc

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Bovendien is het hele aanbod pure misleiding.

  Bijv. eerst allemaal storten en dan vertel ik welke tranche van de eventuele vergoeding-opbrengst ik beschikbaar stel, en welke verdeelsleutel ik hanteer.

  Je kan als 'investeerder' dus nooit een inschatting maken van de mogelijke winst uit die investering. Dat lijkt me niet de juiste manier om een dergelijk fonds te beheren en op te stellen.

  Maar daar denkt @Papi Hari's fiscalist vast anders over.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ik zie allemaal reacties gericht aan- en over @geendank ivm reacties die hij geplaatst zou hebben, ik zie die reacties enkel nergens staan. Ze zien ze behoorlijk vliegen op baggercuda :o))))))

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @ Ziva, ik vind sowieso elke euro die gestort wordt pure geldverspilling. Ze kunnen dan beter loten bij de staatsloterij kopen, krijgen ze toch nog wat terug.

  Bovendien als je zo mesjogge bent om 250,- te storten in deze tijd, kan je het altijd nog aan de voedselbank of het leger des heils geven, dan weet je tenminste dat het welbesteed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. @Dorothy

  Tussen de voedselbank, de opvang vh Leger des Heils, en het leven van Micha Kat zit weinig verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. @ Ziva, nog niet nee. Hoewel de Micha´s van deze wereld altijd wel op hun pootjes terecht komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. @Dorothy

  Nope, dit soort Micha's komen niet zonder professionele hulp weer op hun pootjes terecht.

  Dit soort Micha's volgen allemaal zonder uitzondering het volgende pad: problemen in de privé/relatiesfeer (onherstelbare ruzie met vrienden/partners) - /* opgeschaald naar */ - ernstige problemen in de arbeidsfeer (ontslagen, etc) - /* opgeschaald naar */ ernstige problemen met Justitie. (strafvervolging, faillissementen, etc)

  Micha Kat kan zonder hulp dit pad niet doorbreken. Het zal van kwaad tot erger gaan, en dat erger heeft een heel naar en destructief gezicht. Micha zal altijd en overal weer zijn eigen glazen ingooien. Of dat nu is met het schenden van zijn schorsingsvoorwaarden, het verkloten van een leuke job bij de Telegraaf door eerst in Nieuwspoort tegen een Telegraaf-bobo te staan tieren en schreeuwen om vervolgens in de gang van het pand tegen de muur te pissen, of door de kans te laten liggen in Laos lekker rond te fietsen, en af en toe een leuk reisverhaal verkopen aan Magazine X of Y; types als Micha Kat zijn zelfdestructief.

  Op micro-niveau zie je dat gedrag terug in de manier hoe hij nu weer die Micha-claim in elkaar flanst. Het lekt aan alle kanten, en is het zaadje voor nieuwe problemen. Er hoeft maar 1 investeerder te klagen, en hij hangt stevig.

  Dan kan je wel zoals die Fruitarier een soort van "vergoeilijkt" verhaal ophangen en uit een soort van nobel medelijden toch storten, maar dat is niet de manier om Micha weer op de rit te zetten.


  BeantwoordenVerwijderen
 85. @ziva

  Er hoeft maar 1 investeerder te klagen, en hij hangt stevig.

  Moet je zelf gedupeerde zijn om aangifte te kunnen doen van oplichting? Hoe zit dat precies? Bij huiselijk geweld kan je bijvoorbeeld ook als omstander aangifte doen. Kan dat hier ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 86. En dit soort 'analyses' over de positie van Micha Kat van KLOL-bobo André Vergeer zijn zelfs - in potentie - letterlijk dodelijk.

  Het is een pertinent onjuiste, zelfs leugenachtige, analyse, en schaadt het welzijn van Micha, het faciliteren van de juiste perceptie-kaders van de KLOL donateuren, en is bovenal een brevet van onvermogen voor Vergeer himself, waardoor de 'lezer' Vergeer's voltallige Vaatstra onderzoek, inclusief zijn nieuwe onzin-circus Nulde, in de sloot kan gooien, want de man is of een manipulatieve leugenaar, of een zeer gebrekkig analyticus. Ongeschikt dus.  BeantwoordenVerwijderen
 87. @jeroen

  Mbt 'oplichting' in strafrechtelijke zin weet ik het niet.

  Maar als een financieel (investerings-)fonds, mankementen vertoont dan is daar altijd de AFM die dat graag hoort. Vooral voor dat mensen er in tuinen. Ik zit toevallig morgen in de kroeg met een vriendin die inspecteur is bij de AFM. Ik zal het haar eens vragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Kat:
  In het verleden behaalde resultaten zijn een ABSOLUTE GARANTIE voor de toekomst, mensen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @papi hari

  Het lijkt er op dat je de popcorn uit de kast kan halen Amigo, en je anti-Israel quote-jes vast op stand-by kan zetten.

  De IDF is gisteravond en vannacht begonnen met het verzenden van de Tzav Shmoneh of Tzav-8 (order 8). Dat is de order om alles uit je handen te laten vallen, en je onmiddellijk te melden voor actieve dienst.

  Het is ook significant anders dan de order die tot nu toe is verstuurd; order-9. Order 9 is time-limited. Order 8 is open ended.

  Samen met de raketinslagen bij Rishon Letzion 12km zuid van Tel Aviv, en in Holon 6km van TA is dat een 'very bad sign'.

  Dus zet je bivakmutsje op, zorg dat je voldoende medicijnen in huis hebt, en check je popcorn voorraad.

  Am Yisrael Chai

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @Jeroen

  Ja, 30,000 reservisten staan nu onder Order-8 volgens de Galei Tzahal (IDF radio).

  Ter vergelijking tijdens Cast Lead waren dat er 'slechts' 8500.

  Dit gaat voor zeer veel mensen een erg onprettig weekend worden, ben ik bang.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Mazaltov en Godspeed aan alle IDF reservisten. Gaza is sowieso wel aan een grote schoonmaak toe, met al die salafisten en andere niet-palestijnse jihad gestoorden die daar nu zitten. Al Qaeda zit er zelfs, fer fock sake.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @jeroen

  Ja, van mij mag het nu ook voor eens en altijd opgelost worden met die terroristen in Gaza.

  Wel is het interessant om te zien wie daar nu werkelijk achter de schermen aan de terroristische touwtjes trekt; Egypte of Teheran.

  So far, bezoekt de Egyptische PM as we speak Gaza. Een Egyptisch verzoek voor een tijdelijk staakt-het-vuren voor de periode van het bezoek is door de IDF erkent onder voorwaarde dat er geen raketten op Israel afgevuurd zouden worden.

  De PM was nog niet geland of de terreur-junkies schonden alweer de schorsingsvoorwaarden met het afvuren van een dozijn raketten.

  Dus laten we hopen dat er wat onderlinge onenigheid is tussen de jihadi's en dat het niet één of andere domme stunt is om Egypte hierbij te betrekken.


  BeantwoordenVerwijderen
 93. @ziva

  wie daar nu werkelijk achter de schermen aan de terroristische touwtjes trekt; Egypte of Teheran.

  Is daar een eenduidig antwoord op te geven? De hardware waar het om te doen is komt in elk geval uit Iran, maar tegelijk neemt Hamas meer afstand van Teheran en kan dit gezien worden als een poging van Iran om de Palestijnse Islamitische Jihad wat meer naar voren te schuiven als machtsfactor in Gaza. Ik vond de analayse van Sratfor wel verhelderend, kwa wat er nou weer aan de hand is:

  In Tehran, Iranian officials are likely quite content with these developments. Iran needed a distraction from the conflict in Syria. It now has that, at least temporarily. Iran also needed to revise its relationship with Hamas and demonstrate that it retains leverage through militant groups in the Palestinian territories as part of its deterrence strategy against a potential strike on its nuclear program. Hamas decided in the past year that it was better off aligning itself with its ascendant parent organization, the Muslim Brotherhood, than remaining tethered to an ideological rival like Iran that was being put on the defensive in the region. Iran could still capture Hamas' attention through weapons sales, however, and may have even expected that Israel would detect the Fajr shipments.

  The result is an Israeli military campaign in Gaza that places Hamas' credibility in question and could create more space for a group like the Palestinian Islamic Jihad, which has close ties to Iran. The conflict will also likely create tension in Hamas' relationship with the Muslim Brotherhood in Egypt, Jordan and Syria, since the Brotherhood, particularly in Egypt, is not prepared or willing to confront Israel beyond rhetoric and does not want to face the public backlash for not doing enough to defend the Palestinians from Israel Defense Forces. All in all, this may turn out to be a relatively low-cost, high payoff maneuver by Iran.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Correctie: het is de Fajr 5, niet de Fajr 3 zoals ik hierboven meldde.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. @jeroen

  Ja ik las die analyse van Stratfor in de mail vrijdag. Die Fajr-raketten zijn weliswaar een 'red line' en dat weet Hamas inmiddels want ze hebben er nog maar een paar over na de laatste 72 uur.

  De true target is 'guided missiles' mogelijk in het bezit van Hamas geleverd door Iran. Als Hamas die inzet tegen bijv Dimona of TA (de test-fires waren van de week), dan 'all hell will break lose'

  Dat is waar die 75.000 reservisten voor stand-by staan. Of denk je werkelijk dat de IDF 75.000 reservisten nodig heeft om de Gaza tot de orde te roepen?

  Vannacht wordt dus spannend. Komt er een grond-offensief, verwacht dan een guided missile surprise by Hamas.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. @ziva

  Hopen maar dat het bestand er komt.

  Hoorde iemand hier trouwens de Klokkenluider On Air van gisteren? Ene Klaas heeft de hele uitzending zitten vernaggelen, heb in geen tijden zulke hilarische radio gehoord.

  Klaas: Ik wil een gesprekje met je hebben over je gedragingen, wat je eigenlijk aan het doen bent op het internet.

  Micha: Interessant onderwerp

  Klaas: Jij loopt mensen te beschuldigen van dingen, maar je onderbouwing is niet de werkelijkheid. en dat wil ik van jou weten, hoe je aan die onderbouwing komt....

  Micha: Wacht even, ik wil graag op je vragen ingaan, maar ik vind het wel een zwaktebod dat je niet zegt wie je bent. Dat vind ik je al een stuk minder geloofwaardig.

  Klaas: Wat moet ik zeggen Micha, dat ik Kalbfleisch ben, of dat ik Demmink ben? Maakt het wat uit wie ik ben?

  Micha: Nee, je moet gewoon zeggen wie je bent

  Klaas: Dat maakt toch niet uit? Ik ben Klaas. Klaar. Maar ik vraag aan jou, want jij geeft dat openlijk toe op het internet, dat je allemaal problemen met mensen hebt. In 2009 heb je een gesprekje opgenomen met Yvonne van Hertum, waarin je haar laat verklaren dat Demmink een pedofiel zou zijn. dat heb jij haar laten oplezen. Je doet allemaal beweringen die helemaal niet op feiten gebaseerd zijn.

  Micha: Ik heb te maken met iemand die niet zegt wie hij is, die gaat lopen schreeuwen en mij beschuldigen, maar....

  Klaas: IK ZEG TOCH DAT IK KLAAS BEN!!!!111!!

  Micha: is Demmink dan geen pedofiel? Klopt dat dan niet?

  Klaas: Jij beschuldigt iemand van iets en speelt dan voor eigen rechter, terwijl die persoon nog niet veroordeeld is. Daarom vraag ik aan jou: waarom blijf je maar doorgaan met dat soort gedragingen?

  Micha: Nou, dat kan ik je heel goed uitleggen, ik zeg even "Klaas" tussen aanhalingstekens, omdat een veroordeling in Nederland niets voorstelt en geen enkele relevantie heeft.

  Klaas: Jij hebt al mensen veroordeeld, die niet veroordeeld zijn door een rechter, jij speelt eigen rechter.

  Micha: Dat is een beetje de taak van een journalist Klaas.

  Klaas: Nee, dat is niet de taak van een journalist en dat ben je ook helemaal niet, want je jounalistenstatus is allang ingetrokken, je bent helemaal geen journalist. Dat loop je wel te verkondigen op het internet, dat je een journalist van JDTV bent, maar je status werd allang ingetrokken.

  Micha: Klaas, je snapt er helemaal niets van.


  Opvallend dat Micha geen enkel inhoudelijk weerwoord heeft en elk bezwaar en argument beantwoordt met een dooddoener of verdachtmaking. Het maakt voor de discussie niet uit wie "Klaas" is en zijn eigen site drijft op de mogelijkheid voor anonieme reacties, maar bij Klaas is het ineens een probleem. Ook vermijdt hij stelselmatig de stelling van Klaas, dat hij die Yvonne van Hertum blijkbaar dingen heeft laten voorlezen en dat vervolgens heel leugenachtig als nieuws presenteerde.

  Daarnaast moet opgemerkt worden dat voor eigen rechter spelen zeker niet hoort bij de taak van journalist en dat Micha inderdaad geen journalist meer is, zoals Klaas terecht opmerkt. Hij werd in ieder geval geroyeerd bij de NVJ, ontslagen bij het NRC en bij de Telegraaf ging het ook niet helemaal.

  Micha is degene die het verschil tussen een activist en een journalist niet begrijpt.

  Wel hilarisch dat Klaas zo lang zijn gang kon gaan en niet weggeklikt werd.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ziva, 15 november 2012 20:37

  "André Vergeer [...] want de man is of een manipulatieve leugenaar, of een zeer gebrekkig analyticus."

  Juist, zo is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Jeroen, 18 november 2012 09:02

  Ben aan het luisteren, vanaf ongeveer minuut 15. Heel bekende stem, heel typerend accent. Ik moest even peinzen, maar volgens mij is het gewoon Mart Hauser (of hoe heet hij ook weer), de bekende opponent (en, niet toevallig, telefoonstalker) van Yvonne van Hertum.

  Zo ja: een warrig figuur, net zo min serieus te nemen als Yvonne van Hertum zelf of Micha Kat (hoewel allemaal zeer verschillende persoonlijkheden).

  Qua intelligentie moet Micha met Mart Hauser geen moeite hebben. Toch maar even verder luisteren (hoewel eigenlijk niet interessant).

  BeantwoordenVerwijderen
 99. 15:40 "Loop-ie te geven van"

  Zeer typerend, dit vreemde gebruik van "geven". Nooit iemand anders gehoord en gezien die dat woord zo gebruikte. Voor mij is het 99,9% zeker: dat is Mart Hauser.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. En het accent komt vermoedelijk uit de wijk Klarendal in Arnhem.

  BeantwoordenVerwijderen