vrijdag 23 november 2012

Loopgraven

De Vaatstra doofpot. Die zit zo stevig tussen de potdichte oren van complotters, dat hij wel nooit zal verdwijnen. Terwijl verdachte Jasper S. nog twee weken vast blijft zitten in beperkingen en Micha Kat bij Powned gisteravond een koekje van eigen deeg kreeg, was Wim 'zinkput' Dankbaar druk een flyer aan het stencilen voor de inwoners van Kollum en Oudwoude, in de ijdele hoop dat ze hem alsnog zouden geloven. Daarbij ontpopte Dankbaar zich nou niet bepaald als een logistiek wonder. Er zijn ongeveer 150 straten, had Wim berekend, en dus had hij 150 vrijwilligers nodig, want zelf even in de auto springen en die flyers door de bus duwen, dat gaat Dankbaar dus niet doen.

Barracuda schreef het al eerder: Dankbaar cs geven geen rats ass om de dode Marianne. Dankbaar kan het domweg niet hebben dat hij wordt tegengesproken en al zijn speurwerk door de DNA-vondst ongeldig wordt verklaard. Zo moet de advocaat van Jasper S. Jan Vlug als de wiedeweerga een afspraak met hem maken, wegens tonnen bewijsmateriaal, maar die serveerde zijn pappenheimers bij Powned gisteren volledig af.

Intussen wond Arend Zeevat zich bij Argusoog op over de vele agressieve reacties op het vele gespeculeer rond Jasper S.: 'Een misschien wel bewust geschapen bijverschijnsel van de zogenaamde ’oplossing’ van de moord op Marianne Vaatstra is de zich sterk intensiverende op onderbuikemoties gebaseerde hetze tegen andersdenkenden, die kritisch zijn ten opzichte van alles dat de staatspropagandamachine via de gecontroleerde media de wereld in braakt. Deze op geconditioneerde sentimenten gefundeerde social engineerings-operatie maakt het aan slaapmiddelen, zoals brood en spelen, drugs, MSM, koningshuis en andere inslapers, verslaafde schapenvolk rijp voor de finale stappen richting de totaal gecontroleerde handelsonderneming B.V. Nederland.'

Andersdenkenden. Dat klinkt als weerloze gehandicapten die door een horde wolven worden aangevallen. Kritisch is bovendien een wel erg brutaal eufemisme voor de regelrechte apekool die Zeevat al jaren verkondigt.

'De Vaatstra-doofpot en alles daar omheen doorbreekt op drastische wijze het repressief tolerante beleid ten aanzien van de illusionaire vrije meningsuiting. Zij stelt daarvoor in de plaats een zwaarder en agressiever wordende repressieve intolerantie', De diagnose is op zich juist, maar Arend zoekt de oorzaak nooit eens bij zichzelf. Geen woord over al die ongefundeerde beschuldigingen in de richting van bijvoorbeeld jeugdvoogden, die minstens even erg waren.

Nee, bij iedere aanval trekken Zeevat en aanhang zich dieper terug in hun loopgraven, terwijl dat niet de bedoeling kan zijn: sites als Argusoog hebben, vinden zij zelf, een evangeliserende functie naar het 'onwetende publiek'. Maar zolang je denkt dat NuJIJ 'een door de overheid gecontroleerde brood en spelen-site' is, waar 'betaalde trollen de sfeer en stemming bepalen', loopt heel Nederland met een grote boog om je heen. Iets dat Zeevat zo langzamerhand eens zou moeten begrijpen.

30 opmerkingen:

 1. Valt die vieze Vergeer de moeder weer lastig. En dan er boven zetten 'Er is niets van waar', terwijl ze duidelijk zegt dat ze het niet weet. Verdraaien en liegen, daar zijn ze erg goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een misschien wel bewust geschapen bijverschijnsel van de zogenaamde ’oplossing’ van de moord op Marianne Vaatstra is de zich sterk intensiverende op onderbuikemoties gebaseerde hetze tegen andersdenkenden, die kritisch zijn ten opzichte van alles dat de staatspropagandamachine via de gecontroleerde media de wereld in braakt. Deze op geconditioneerde sentimenten gefundeerde social engineerings-operatie maakt het aan slaapmiddelen, zoals brood en spelen, drugs, MSM, koningshuis en andere inslapers, verslaafde schapenvolk rijp voor de finale stappen richting de totaal gecontroleerde handelsonderneming B.V. Nederland.'

  Zeevat bedoelt waarschijnlijk dat de terechte verontwaardiging over hem en zijn medecomplottertjes dwars door die plaat voor zijn kop gaat.

  Komt omdat de samenleving het een beetje gehad heeft met gestoorde stalkers en hun nog gestoordere en vooral onware theorietjes, die ze dus ook blijven volhouden als het tegendeel aangetoond werd. De reacties die volgen op hun acties zijn wat symmetrischer met hun eigen agressie dan vroeger. Zeevat zou als *kuch* ""spiritueel"" mens moeten begrijpen: what goes around comes around.

  Bizar ook hoe hij maar blijft doen alsof het om "andersdenkendheid" gaat, terwijl de samenleving vooral genoeg begint te krijgen van het gestalk, de haat, de laster en de agressie van de complottertjes. Het is agressief om met je "gelijk" te folderen in Kollum en Oudwoude, het is agressief om huizen te bekladden, het is agressief om Bauke Vaatstra te stalken.

  Paranoïde fantasieën (zoals Bram Bakker het gisteren betitelde) zijn geen vorm van andersdenkendheid, maar van waanzin.

  Ah well.... binnenkort wordt Argusoog Radio verzorgd vanuit het Leger des Heils.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ik niet kan begrijpen: de 100% DNA match is misschien nog niet voldoende om tot een veroordeling te komen, maar wel om alle complottertheorietjes voor eens en voor altijd van tafel te vegen. Dan ga je toch eerst je eigen hypotheses bijstellen?

  Zo dacht ik een tijdje geleden dat er wellicht een verband bestond tussen een bepaalde sekte en sommige redacteuren en reaguurders op de KLOL site. Bleek niets van te kloppen, I was full of shit. Dan laat ik die theorie vallen en ga op zoek naar een andere leuke. Wat geeft dat nou? Waar gehakt worden vallen spaanders zeg ik altijd maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It's breaking my heart to watch you run around

  'Cause I know that you're living a lie

  That's okay baby 'cause in time you will find

  What goes around, goes around, goes around Comes all the way back around

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vergeer weer: 'Dus Peter R. en Dominique Weesie, kies je eigen arena, je eigen locatie en je eigen cameraman, doen wij dat ook. Wim, Micha en ik zijn graag bereid om jullie te woord te staan onder gelijkwaardige omstandigheden, zelfs bij P&W en DWDD. En zodra je daar niet aan mee wilt werken, laad je alleen maar nog meer de verdenking op je dat je wat te verbergen hebt. Mee eens?'

  Dat arrogante toontje weer.

  Vanavond gaan de plottertjes weer uithuilen bij Argusoog Radio.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En ja hoor: de subliminal Demminks:

  SUBLIMINAL MESSAGES VLIEGEN ONS OM DE OREN, JORIS DEMMINK MAAKT ZICH KENBAAR IN ENKEL HONDERSTEN VAN EEN SECONDE

  Whahahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Rogier

  Ze zaten echt in de Pownews uitzending van gisteren, ik vond het hilarisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op zich wel jammer, want Mind over Matter's reactie van de dag is nu ook weg:

  Mind over Matter
  23 november, 2012 at 9:38


  Zij geloven in deze techniek, maar als je het ontdekt zullen ze zeggen dat het een grapje is. Het is ziek, want grapje of niet, Jasper en familie gaan op dit moment door een hel, en de Vaatstra’s en omgeving worden blij gemaakt met een “dooie mus”, en de MSM staan “grapjes” te maken.

  Deze zieke tot op het bot verrotte MSM psychopaten hebben geen medeleven, dat blijkt keer op keer, en je weet als je deze kankergezwellen aan de macht laat, veranderen ze de aarde in een levende hel. De massa moet wakker worden, en wel snel, we mogen dit niet toestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, Micha schrijft:

  INFOWAR BEREIKT CLIMAX IN STRIJD OP LEVEN EN DOOD MET POWNED OM DE WAARHEID EN DE FEITEN

  Want zo ziet hij dat, als hem op de man af gevraagd wordt of hij wel helemaal frisch und fröhlich in de bovenkamer is.

  POWNED AFGEZEKEN OP DE EIGEN SITE:

  Nu begint het toch wel heel genant te worden. dat zijn dus allemaal vaste reaguurders van KLOL die niet eens de moeite nemen om onder een andere nick te reaguren en wat stalkende zwitsaltjes die je zo'n beetje op hun spelvauten kan identificeren.

  Wat zijn het toch een meesters in het bespelen van de beeldvorming -NOT-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik word hier zo moe van. Wanneer gaan sommige mensen nou eens begrijpen dat je je publiek moet AANSPREKEN in plaats van verachten en hooghartig doen? Waarom leren ze nou niet een keer van hun vijand?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wimpie Dankbaar citeert een heel stuk over stalking, en is even vergeten dat hij zelf van de rechter een stalkverbod heeft gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. off topic, min of meer

  Kalbfleisch en Westenberg zijn vrijgesproken.

  Dat wordt weer weer-zin-wek-kend schuimbekken.
  De uitbater van Het Centrum kan fluiten naar zijn aandeel in de Misha Claim.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Jeroen ik hoor het net op het nieuws. De Pootjes zijn heel veel geld kwijtgeraakt met hun levensgrote advertenties.

  Niet alleen de uitbater (al denk ik dat die zijn klanten wel kent), maar ook de vrijwillige sponsoortjes van de micha claim, zijn hun centjes kwijt. Maar dat hadden ze van te voren kunnen weten.

  Maar goed, voer voor de complottertjes de wereld is slecht, en nu naar de volgende zaak.

  Alleen kan ik enig leedvermaak niet onderdrukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ geen. De Misser claim. En pardon ik bedoelde Theo i.p.v. Jeroen.

  BeantwoordenVerwijderen

 15. Ook met een schuldig verklaarde Westenberg was de claim minder waard geweest dan het papier waarop hij staat afgedrukt. Want de claim luidt dat Westenberg, en Justitie in het algemeen, de journalistieke carrière van Kat hebben geruïneerd. En dat is natuurlijk daverende onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oud-rechters vrijgesproken van meineed in Chipshol-zaak

  Old Boys network. Wat een corrupte koelere bende is het toch in dit land.

  BeantwoordenVerwijderen

 17. Met de waardeloze claim bedoel ik uiteraard de Michaclaim. De kansen van de Pootclaim, waar het hier over ging, waren groter dan nul. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Lezer, ik kan geen medelijden met de Pootjes hebben. Vooral voor hen geldt;wat je zaait zul je oogsten.

  Dat ze een zaak hadden is terecht. Maar de manier waarop ze hun gelijk wilden halen, is heel verkeerd.

  Omdat ze hun geloof zo vaak aanhalen en the hour of power sponsoren, vind ik hun gedrag voor christenen verfoeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Dorothy
  Ik heb me er altijd over verbaasd hoeveel energie en geld Poot in het (in zijn beleving) terugpakken van Justitie heeft gestoken. Hij stelde De Demmink Doofpot niet samen uit oprechte verontwaardiging over kindermisbruik, maar streefde met dat pak kattenbakvulling een totaal ander doel na. Dat hij jarenlang het broodbeleg van Micha Kat heeft betaald maakt hem niet sympathieker, en ook niet geloofwaardiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Lezer, de Pootjes zijn ook niet sympathiek, wat ik over ze lees zijn vader en zonen op geld beluste mannen, die niet vies zijn op de man te spelen.

  Waarom Demmink hierin is opgedoken in hun onvrede is mij een raadsel. Waarschijnlijk wordt hij harder aangepakt, omdat ik denk dat Demmink een andere tegenspeler is dan ze verwachtten.

  Maar goed, de Pootjes kunnen weer verder, ze hebben in hun ogen weer alle reden om levensgrote advertenties te zetten. Te klagen dat Nederland rot is, en lekker in Zwitserland wonen. Ach ja, de duivel is in vele gedaanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dorothy
  "Ach ja, de duivel is in vele gedaanten."

  Wel nee, dat zijn jouw woorden , meer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. LOL

  Wat is die Kat toch een hysterische dramaqueen en een pathetische 'werkelijkheidsverkrachter' met zijn willekeurige 'knip en plak' broddelwerk in de veronderstelling er zijn voordeel mee te kunnen doen, ik citeer;

  "POWNED AFGEZEKEN OP DE EIGEN SITE: Dat die Danny een speciale behandeling/opleiding heeft gehad is duidelijk te zien op de film van Micha Kat. Die gozert wordt duidelijk bezeten en is helemaal de weg kwijt. Het knulletje is overduidelijk in zijn domme hoogmoed in iets gestapt wat hem ver boven de pet gaat [Loena Tik | 23-11-12 | 02:12 | niet ok!] "


  Wederom mispoes dus want de volledige reactie luidt namelijk;

  "In geval het comment op argusoog wordt verwijderd, hier in ieder geval de txt:
  "René zegt:
  22 november 2012 om 23:34
  Dat die Danny een speciale behandeling/opleiding heeft gehad is duidelijk te zien op de film van Michas Kat. Die gozert wordt duidelijk bezeten en is helemaal de weg kwijt. Het knulletje is overduidelijk in zijn domme hoogmoed in iets gestapt wat hem ver boven de pet gaat namelijk de gewiekste satanische magie van de mason straatmagiers.
  Arme Danny een verloren zieltje doch een uitermate agressief vampiertje en ik nodig hem dan ook uit om mijn bloed eens te komen proeven !!
  come to daddy"
  Loena Tik | 23-11-12 | 02:12 | niet ok!"  'GeenStijl'er' Loena Tik citeert hier dus René Vissers, de opperdorpsgek van dorpsgekken blog argusoog.
  Maar goed, Kat heeft patent op zaken uit zijn verband rukken dan wel onvolledig en/of onjuist weergeven. Kat presenteert zijn verknipte werkelijkheid als feit hetgeen heeft geresulteerd in het gegeven dat hij ongeschikt is bevonden voor het vak van journalist en afhankelijk is geworden van de aalmoezen van uitkeringstrekkers. En dan is hij ook nog eens zo noodlijdend en schaamteloos zo optimaal mogelijk hiervan trachten te blijven profiteren. De micha-claim staat nog keihard overeind hoor, beste mensen, weetjewel...en de klol sheeple worden genaaid met de broek dicht.

  Overigens zijn op argusoog berichten van ene Gait verwijderd i.v.m. het overtreden van de huisregels. Lees: Gait uitte kritische commentaren. Als er 1 de spelregels overtreedt is het de in wartaal continu hel en verdoemenis 'evangeliserende' René. Maar ja, die huilt met de rest van de wanhopige 'rugzakjes' mee. Dat schept dan in ieder geval nog een band zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Loena Tik

  Aha, het was koekwaus René. Kon me al niet voorstellen dat die reactie van jou zou zijn. Dus niet alleen zijn de "afzeikreacties" afkomstig van het vaste groepje losers rond Micha die vaak onder dezelfde nick reageerden (ik zag bijvoorbeeld John Coffrey langskomen die eens in de zoveel tijd heel langdradig komt bewijzen dat hij helemaal niets weet van maçonnieke geschiedenis), ook worden reacties willens en wetens uit hun verband getrokken.

  Wat de complottertjes vooral aantonen met dit gedrag is dat ze te leugenachtig zijn om serieus te nemen. Als het alleen maar om rare theorietjes of meningen gaat zou het me minder uitmaken, maar dit gaat dus ook over integriteit.

  Met eerlijke domoren heb ik geen enkel probleem. Met liegende domoren wel.

  Death to superstition, swear!
  ....Death to tyranny, respond!
  By the martyred Master, dare
  ....Death, and what may lie beyond!

  Heel on crucifix, deny!
  ....Mouth to dagger-blade, affirm!
  Point to throat, we stab the spy;
  ....Hand on knee, we crush the worm.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heheheheh.... "info-war"...


  Every knight unbare the brand!
  ....Fling aloft the gonfalon!
  By the oath and ordeal, stand!
  ....By the bitter cup, set on!

  Is Beauséant forward flung?
  ....Is Vexillum Belli set?
  Onward, Templars, old and young,
  ....In the name of Baphomet!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ geen, zelfs de duivel waart rond bij brave christenen. Vader Poot laat zich voorstaan als een standvastige christen.

  Nou heb ik juist de meest standvastige christenen zien veranderen in een bende hyena´s die niets te dol was, toen er een kerk moest worden gesloten.

  Poot sr, is daar geen uitzondering op. Braaf in de kerk, den Bijbel en gauw vergetend wat Christus zei over vijanden:Vergeeft u vijanden.

  Wel dat had de Pootjes een hoop geld gescheeld en ongetwijfeld was het beter voor hun gezondheid geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De blamage wordt nog groter voor Wimpie Dankbaar. Het Algemeen Dagblad heeft het blunder-artikel van 5 oktober 2012 over zijn complottheorie van de website verwijderd. Ik zou me ook doodschamen als 'kwaliteitskrant' met zulke artikelen op mijn website.

  Bij NuJij is de verwijzing naar het artikel nog te vinden, maar de weblink naar het AD bij NuJij doet het niet meer.

  http://www.nujij.nl/algemeen/marianne-vaatstra-vermoord-door-irakese.19364563.lynkx

  Koekoek, koekoek, de onzinartikelen raken zoek. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. O ja, wellicht ten overvloede:

  De complottheorie van Micha Kat, Wim Dankbaar, André Vergeer en al die andere complotgekkies die ik vergeten ben, is gebaseerd op drijfzand.

  Ze beweren dat de Ali, die in Turkije is opgepakt en van wie het DNA niet overeenkwam met het DNA dat was gevonden, niet de juiste Ali is. Weblog Beerput heeft in 2010 al aangetoond dat het wel degelijk de juiste Ali is.

  http://beerput.weblog.nl/marianne-vaatstra-2/juiste-ali-aangehouden-in-zaak-vaatstra/

  Uiteraard is dit onzin volgens de aluhoedjes, maar zij vinden zelfs een 100% DNA-match onzin. Dat heet "tunnelvisie".

  Elton John wist het prima te verwoorden: "Sorry seems to be the hardest word."

  BeantwoordenVerwijderen