donderdag 29 november 2012

Plotters

Dinsdag zat het complotterteam - Peppie & Kokkie Micha Kat en André Vergeer - bij Argusoog klaar om die oliedomme Friezen aan hun verstand te brengen dat Vaatstra-verdachte Jasper S. toch echt onschuldig was. Maar al wie er reageerden, geen boze Friezen, doch louter parochianen van Kat en Vergeer zelf. Van wie een enkeling nog maar eens wilde benadrukken dat 'justitie niet te vertrouwen is'. Om die reden werden essentiële vragen in de dik drie uur weer niet beantwoord - zoals de vele tegenstrijdigheden en verkeerde interpretaties van vermeende getuigen van het 'Vaatstra team' - en durfde Kat het Friso complot ook wel weer aan te snijden. De eeuwige kers op zijn complottaart.

De volgende dag werd het er niet veel beter op toen Klokkenluideronline de Friezen een lesje geschiedenis meende moeten te leren aan de hand van een ronduit debielerig stuk waarin Satan en Lucifer je weer eens om de oren vlogen. Voor zover er al Friezen op andere gedachten waren gebracht, moeten ze de volgende dag alsnog zijn afgehaakt. Een wig drijven in de familie Vaatstra is ook al niet erg verstandig.

Ook elders was het weer feest. In tal van reactiepanelen riepen de afgelopen dagen weer tientallen plotters uit pure recalcitrantie dat Jasper honderd procent onschuldig was, zonder daarvoor zelfs maar rationele argumenten te verzinnen. Ook heeft Barracuda de afgelopen dagen nog nooit zoveel pseudo DNA-deskundigen zien voorbij zien komen, die na twee minuten googelen denken dat ze daar ook al verstand van hebben. Maar wat ze ook naar boven googleden - over DNA profielen die niet betrouwbaar zouden zijn - hun eigen criteria kunnen toch echt niet leiden tot de onwrikbare conclusie dat Jasper onschuldig is. Dat zou kunnen, maar volgens hun eigen logica evengoed niet.

Het waren vooral frustrerende dagen voor Wim Dankbaar, die stond te popelen om weer te verder te schrijven over de zaak Vaatstra, maar dat nog steeds niet mag van zijn vrouw. 'Ik wil ook helemaal niet stoppen, mijn vrouw wil dat ik stop vanwege de druk op haar gezin', mopperde Dankbaar tegen zijn achterban. 'Ik ben nu éénmaal (...) geen Peter R. de Vries die alles mag van zijn vrouw.' Per mail (!) vroeg Wim zijn wederhelft dinsdag nogmaals om toestemming aangezien de 'stemming de verkeerde kant opging'. Je zoekt maar een vervanger, antwoordde zij bits. Volgens Wims eigen logica moet zij wel voor justitie werken.

Wim stuurde ondanks het schrijfverbod nog wel een boze mail naar psychiater Bram Bakker, die voor de camera's van Pownews alle Vaatstra-complotters over een kam scheerde. Dat kon Wim, die een heel hoge dunk van zichzelf heeft, niet uitstaan. Waarop Bakker geduldig antwoordde dat hij diverse emails had ontvangen met daarin 'heel extreme uitingen' aan zijn adres. 'Vergelijkingen met Mengele, doodsbedreigingen, etc. Op de dag dat algemeen erkend wordt dat u gelijk heeft met uw theorie zal ik als eerste toegeven dat ik er naast zat met mijn veronderstelling dat u een complottheorie aanhangt. Tot die tijd houd ik me stil.' De ironie zal Wim wel weer volledig ontgaan zijn.

Update: Dankbaar zet huwelijk op het spel.

128 opmerkingen:

 1. @Barracuda

  Dat was een bizarre uitzending ja. Ze probeerden de valse indruk te wekken open te staan voor commentaar van buitenaf, terwijl alleen de "usual suspects" aan het woord kwamen. Met die "verklaring" vooraf van Arend was de uitzending ook helemaal dichtgetimmerd. Een werkelijk kritische dialoog was niet mogelijk tijdens die uitzending.

  Maar ehh.. Bakker is psychiater, geen psycholoog. Ik correspondeerde trouwens ook met hem, want hij stelde geen aangifte te zullen doen omdat dit teveel gedoe zou geven, terwijl Micha natuurlijk met een "high profile" aangifte wegens laster en smaad direct weer achter slot en grendel kan verdwijnen. Lijkt me niet dat het OM zo'n kans zou laten liggen als ze eerder bakzeil moesten halen om hem weer vast te krijgen. Daar is niet alleen een persoonlijk belang mee gediend, maar ook een maatschappelijk, qua "accident waiting to happen".

  Dat was nieuwe informatie voor Bram.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Vrije Scholier kwakt echt alles wat hij op internet vindt op die site. Volgens mij leest hij het niet eens. En dat Kat dat allemaal laat gebeuren en niet ingrijpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een off-topic terzijde hoor. Reaguurder "Stout" kan er al sinds ik een keertje de Psychopath's Bible -for the extreme individual adverteerde geen genoeg van krijgen om alle complotten die in zijn koppie plaatsvinden te relateren aan psychopaten.

  Maar het gaat echt nergens over, want hij koppelt allemaal verschijnselen die te maken hebben met compleet andere ziektebeelden aan wat volgens hem een "psychopaat" is. Een voorbeeld hiervan is de alien mindset waarnaar hij verwijst, die te maken heeft met autisme. Ook wordt gesteld dat het "zoeken van kicks" heel specifiek is voor psychopaten, terwijl dat eerder gerelateerd is aan ADHD, maar er ligt een ruimer verband met niet zozeer psychopate, maar wel creatieve persoonlijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mij vooral opvalt is dat Dankbaar wijselijk de naam en het emailadres van zijn vrouw weglaat. Kennelijk wil hij voorkomen dat zijn vrouw een mailbox vol met gekkie's terugvindt. Logisch natuurlijk wanneer je niet op een echtscheiding zit te wachten, maar wél weer het zoveelste signaal dat Dankbaar een onbeschofte en doortrapte mafketel is, want hij plaatst bewust wel de emailadressen van zijn 'tegenstanders' in hetzelfde stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als Dankbaar zijn vrouw wil paaien gaat hij naar de bokkedoorns een 2 sterrenrestaurant in de buurt. Misschien zal hij daar wel tot het meubilair behoren, je weet ´t niet.

  Als ik Dankbaar was, zou ik maar gauw gaan werken aan het repareren van zijn huwelijk. Ik kan me voorstellen dat mevr. Dankbaar ´not amused´is als zij haar mail terugvindt op haar man´s website.

  Grovel Wim en veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'Wat mij vooral opvalt is dat Dankbaar wijselijk de naam en het emailadres van zijn vrouw weglaat.'

  Nou, die stonden er eerst wel. Dus Wim heeft twee keer op zijn kop gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Merkwaardig trouwens dat in huize Dankbaar de hele communicatie via email lijkt te verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die stonden er eerst wel..

  hahaha, wat koddig naïef. Dat zal idd een fijn extra gesprek zijn geweest met mevrouw Dankbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wim zal nu wel alle sites afschuimen waar e-cards staan met veel hartjes en gedichtjes. Als hij slim is duikt hij zijn wijnkelder in, doet de gordijnen dicht en steekt de kaarsen aan.

  Misschien dat mevr. Dankbaar dan wat ontdooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. grappig dat zo'n spam-comment van "Tariq" toch nog een stuk meer zinnige woorden bevat dan het gemiddelde gebrabbel van zo'n
  Adamas/papiwhatever ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het ene complot na het andere weet Barracuda uit zijn toetsenbord te rammen... en vooral beweren niks met dom-denker's te hebben! Haha, wie horen wil die horen wie ziet hoeft nog niet te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En weg is de spammerd, gelijk ook bij Google geklaagd.

  Dit is hem trouwens: https://plus.google.com/111378579072994614864#111378579072994614864/posts

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeroen: Ik bestrijd complotten, kan ze dus moeilijk uit mijn toetsenbord rammen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ziva


  het zoveelste signaal dat Dankbaar een onbeschofte en doortrapte mafketel is

  Inderdaad. Dankbaar, Kat én Vergeer zijn smeerlappen. Voor Kat geldt dan nog het excuus dat zijn bovenkamer niet helemaal in orde is, maar Vergeer en Dankbaar zijn laffe, achterbakse stalkers. Alleen al voor zijn gestalk van Stephanie verdient Dankbaar een bad in de Kuikhornstervaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De jongste bediende van Klokkenluider mag Jan Vugt bellen. Ene Ramon. Klinkt niet erg snugger, om niet te zeggen gewoon dom.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De ´zombie´advocaat was nog alleraardigst en gaf tekst en uitleg.

  Ik zie bij de commentaren dat Theo Hiddema als echte Fries de opvolger moet worden. Nu dat zou leuk zijn,ik denk dat bij de complotters dan wel stil wordt. Ik denk niet dat daar een paranoïde discussie mee valt te voeren.

  BeantwoordenVerwijderen

 17. "Ene Ramon."

  Ramon Walter, die een carrière in de journalistiek ambieert en schijnt te denken dat schrijven voor KLOL (onder de naam Moderator) een goed opstapje is.

  Advocaat Vlug (wat een redelijke man, bijna té redelijk) zegt in het gesprek een paar dingen die Kat, Dankbaar en Vergeer goed in hun oren zouden moeten knopen. Maar het is boter aan de galg gesmeerd, daar zal hij spoedig achter komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gewoon te ranzig om te lezen. Lijkt me een verwrongen sex fantasie. Wat een vreemde obsessie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Is het door betrouwbaardere bronnen dan KLOL al bevestigd dat Vlug ermee ophoudt?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze advocaat heet toch niet voor niks Jan Vlug , logisch toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Jan Vlug bewijst in het telefoongesprek dat hij een sympathieke man is, die alles zal doen wat een advocaat hoort te doen, namelijk zijn client zo goed mogelijk te dienen. Dat zal niet meevallen met zoveel complotgekkies, die hem lastig vallen.

  Wat ik misschien over het hoofd heb gezien maar wat me erg bezig houdt, is waarom Jasper S. niet in het eerdere DNA onderzoek is voorgekomen. Heeft hij toen geen DNA afgestaan of hebben justitie en/of politie een cruciale fout gemaakt? Tot nu toe heb ik deze vraag niemand zien stellen, terwijl het toch voer is voor de complotgekkies.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Merie

  Op mij maakte Vlug ook een integere indruk. Ik vond dat hij het verhaal ook naar een heel menselijk niveau terug wist te brengen. Kan een gemiddelde persrechter die zijn/haar formele verhaaltje opdreunt een puntje aan zuigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jan Vlug, potverdorie. Is deze man nu ook al het onderwerp van een lugubere moord met alle lompe kenmerken van boerenslimheid? Laat justitie, politie, OM, hun werk doen, wacht gewoon af. Readonly get very lonely zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen

 24. @Merie
  Kort na de moord is er DNA-materiaal afgenomen bij mensen uit Mariannes (sociale) omgeving. Voor een breder onderzoek, zoals dit jaar gehouden, ontbraken toen nog de wettelijke mogelijkheden. En S. leek toen nog een boer als alle andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ooit afgenomen DNA is nu ook DNA, dus is het een extra bewijs van vakbekwaamheid van het NFI!!!! Hoe leg je zoiets uit aan journalistieke onderknuppels?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zie onderaan artikel:
  "Update: Dankbaar zet huwelijk op het spel"

  Er kan weinig misverstand meer over bestaan dat het kansloze gezin Dankbaar gebukt gaat onder de narcistische persoonlijkheidsstoornis van Willempie, nu we kunnen constateren dat -terwijl de spreekwoordelijke inkt van Dankbaar's mededeling 'zijn strijd' te moeten staken amper droog is- en na aanvankelijke huilebalkerige na(plaag)stootjes richting zijn vrouw, Willempie gewoon vrolijk door gaat met zijn obsessieve gedram, gefleem en gezuig.
  Mevrouw Dankbaar weet wat haar te doen staat wil ze in ieder geval nog wat van de rest van haar eigen leven en dat van haar kinderen maken. Wat een enorm geobsedeerde ziekelijke hufter en verschrikkelijk naar mannetje is die gast zeg. Dit is toch werkelijk waar weer te gek voor woorden?

  Dankbaar mag wel bidden dat de Friezen -wanneer ze kans zien deze sicko op een verfrissend nat pak in de Strobosser Trekfaert te trakteren- ze hem van te voren geen betonnen schoenen van 100 kilo de stuk aanmeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik denk dat Dankbaar ........
  Pleur toch op loena kip.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Loena

  Dat Dankbaar over lijken gaat om zijn obsessieve fantasieën te botvieren is duidelijk. Maar hij gaat dus ook over de lijken van zijn eigen gezin. Wat een totaalegoïst.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @Loena

  WTF.. is dat stuk stront van een Dankbaar nu van plan om de familie van boer Jasper te gaan stalken? Kan justitie daar niet op ingrijpen wegens stalking, of ordehandhaving?

  Dus morgen kan Bauke naar ze toegaan om ze te vragen wat voor een Beest hun vader is. misschien vinden jullie me wel een drammer, maar ik vind het belangrijk dat deze families elkaar leren kennen. Dat dient twee doelen. Dat de familie Steringa zich gesterkt weet en dat de familie Vaatstra stopt met modder gooien.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wim Dankbaar stapt nu idd buiten alle perken van fatsoen. Wat een wanstaltige vertoning geeft deze man weg.

  Misschien moeten er wat flyers gericht aan mevrouw Dankbaar in Overveen worden verspreid. Bij de plaatselijke AH, het schoolplein van de kids, de tennisvereniging, etc, etc.

  Wellicht kunnen de Dankbaar's als gezin tijdens de middagthee dan bespreken hoe het toch komt dat hun sociale leven volledig ontwricht raakt, nadat ze eerst zo gewaardeerd werden in hun fraaie dorp.


  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dankbaar snoert weer een ieder de mond die iets te kritische vragen stelt, natuurlijk allemaal weer onder het mom van trol.

  'Sorry Johan, maar je bent het schoolvoorbeeld van een trol. Voor jou geldt ook, zolang je niet wilt vertellen wie je bent, verwijder ik je posts. En al helemaal als je het smerige excuus gebruikt dat je bang bent om gestalkt te worden. Als je zo al over de gastheer denkt, waarom wil je hier dan zo nodig te gast zijn?'

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ook wil hij dan altijd weer weten wie die critici zijn, terwijl hij die vraag nou nooit eens stelt aan degenen die het met hem eens zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ook leuk. Ben "alles is nep" van den Brink merkt tijdens zijn zitting gistermiddag dat zijn plan verkeerd uitpakt en doet vervolgens alsof hij acute gezondheidsproblemen krijgt, waardoor de zitting terstond wordt opgeschort.

  En zet dat vervolgens lachend in de comments van zijn stamkroeg Argusoog.

  Wat een wonderbaarlijke strategie volgt die man toch om zijn kinderen terug in huis te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Lezer
  Inderdaad was er eerder een DNA onderzoek waarbij 900 mannen uit de (sociale) omgeving DNA hebben afgestaan. Ik kan alleen nergens terugvinden wat de criteria waren van dit onderzoek. Het lijkt mij dat Jasper ook opgeroepen is omdat hij uit de buurt kwam, maar dat is slechts gissen. De vraag blijft of hij toen is opgeroepen en zo ja, of hij DNA heeft afgestaan. Naar mijn mening zou het OM daar openheid van zaken over kunnen geven, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd.

  De complottheorie van Wim Dankbaar is gebaseerd op de stelling dat de in Turkije opgepakte Ali niet dezelfde Ali is uit het asielzoekerscentrum, maar er is allang aangetoond dat het wel degelijk om dezelfde Ali gaat.

  http://www.om.nl/actueel-0/strafzaken/@154893/onderzoek_ali_h/

  Deze complottheorie had dus allang afgesloten kunnen worden, maar dan moeten de complotgekkies hun ongelijk toegeven en dat zullen ze nooit doen.

  Liever blijven Wim Dankbaar, Micha Kat, Andre Vergeer, Ronald Beetz, Arend Zeevat en al die andere complotgekkies beweren dat Joris Demmink en Harm Brouwer een gangrape van asielzoekers in de doofpot wil stoppen, want dat sluit goed aan bij hun andere complottheorieen. Daarbij gaan ze over lijken.

  Wat zou er gebeurd zijn met de bewaakster van het Grenshospitium Amsterdam, van wie Wim Dankbaar een vertrouwelijk gesprek op Internet heeft gezet? Zij kan hierdoor ontslagen worden. Als dat is gebeurd, gaat Wim Dankbaar dan haar uitkering aanvullen?

  Ik hoop dat één of meerdere gedupeerden een kort geding of een bodemprocedure aanspannen tegen Wim Dankbaar om een schadevergoeding, een rectificatie en dwangsommen af te dwingen. Dat is de enige manier om Wim Dankbaar te stoppen, zoals de betrokken agenten in de Deventer Moordzaak hebben aangetoond. Wie helpt hen aan een goede advocaat om Wim Dankbaar kaal te plukken?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nadat hij (20:57, twee commentaren verder) zijn advocaat (Van der Meer? of juist een andere?) voor rotte vis (bijna letterlijk "door en door verrot") heeft uitgemaakt.

  Diezelfde Gerard van der Meer die ook de strafrechtadvocaat van Micha Kat is en waar die altijd lyrisch over is.

  Betekent dit dat Ben van de Brink zonder advocaat in die strafzaak zit? Dat lijkt me bij iemand van zijn intelligentie en juridisch inzicht toch niet echt verantwoord.

  Zoiets heb ik daar ook gepost; werd door Zeevat of andere redactie niet doorgelaten. Maar toen ik een flauwigheidje over die spatie voor een komma zei, denkend dat het toch niet geplaatst werd, werd het dat wel! Puur een poging om mij neer te zetten als een zeikerd die nooit iets inhoudelijks post.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Merie
  "De vraag blijft of hij toen is opgeroepen en zo ja, of hij DNA heeft afgestaan."

  Volgens mij werden destijds geen mensen opgeroepen (dat is juist wat PRdV wilde, maar waar justitie niet aan wilde), maar moesten mensen zich zelf aanmelden. Pas bij dit onderzoek kregen mensen een persoonlijke oproepbrief in de bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Ruud

  Tja, pure en opzettelijke misleiding van de Rechtbank en rechters die zich door de geveinsde medische problemen genoodzaakt zagen de zitting op te schorten. Lijkt me een zeer onverstandige beslissing, en een heel goed voorbeeld dat Ben van den Brink niet zonder advocaat zou mogen optreden.

  Puur een poging om mij neer te zetten als een zeikerd die nooit iets inhoudelijks post.

  Ach, let's see wat onze succesmonsters hebben bereikt dit jaar:

  - Arend Zeevat: Bracht zichzelf en zijn partner een immense schade toe door inadequaat op een dwangbevel van ca 30,000 euro te reageren, waardoor het nu een onoverzichtelijke 165,000 euro plus loonbeslag is geworden. Niet echt managementmateriaal dus.

  - Micha Kat: Laat vooruitlopend op zijn zware strafzaak op geen enkele wijze blijken ook maar iets van zijn 'fouten' te hebben geleerd. Sterker, hij laat alleen maar zien dat voortdurend in recidive gedrag vervalt, hetgeen zijn uitgangspositie bij zijn komende strafzaak niet zal bevorderen. Ook al niet raadzaam om als leider te volgen.

  - Wim Dankbaar: Zet door zijn blinde drang om gelijk te krijgen en beroemd te worden het geluk en de harmonie van zijn eigen gezin op het spel, en beschadigt rücksichtlos de levens van onschuldige mensen. Niet het type hopman waar je naartoe stapt voor een goed advies.

  - Ben van den Brink: De waslijst aan problemen die deze man voor zichzelf heeft opgestapeld is zo schrijnend en enorm dat de man echt tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. Een puinhoopgenerator eerste klas. Wil je niet eens in je team hebben.

  Kortom, leuk om iemand neer te willen zetten als 'zeikerd', maar dan moet je wel eerst je eigen CV op orde hebben.


  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Jeroen:

  Het maffe is dat Kat met zijn 'artikel' over Bakker precies datgene doet dat Bram al had voorspeld in pownews.

  @Barracuda: is de spammer definitief weg? Kreeg vandaag nmlk een mail dat hij ergens op een topic uit het verre verleden had gereageerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ Ziva, in de praktijk zijn dat juiste voorbeelden. Maar Kat,Dankbaar, van den Brink en Zeevat zien alleen maar de ´corrupte staat´.

  En alles wat daarbij komt aan dwangsommen of de gang naar het cachot,daarin zien zij alleen maar hun gelijk bevestigd.

  Als ik lees wat van den Brink schrijft en waar hij zijn kinderen en zijn vrouw laat lijden onder zijn manie, dan is het niet vreemd dat hij zijn kinderen niet mag zien en waarschijnlijk ook nooit meer.

  In een van de commentaren gaf een van zijn maten hem nog een verstandig advies. Van den Brink had een advocate weggestuurd omdat de ´make-up´ hem niet aanstond. Ze leek wel een heks, zo had hij getagd.

  Tsja dan is het niet vreemd, dat hij dan voorgoed wordt weggezet als een ouder die niet voor zijn kinderen kan zorgen en gevaarlijk is.

  Die meisjes zijn nooit veilig ook als zij meerderjarig zijn, want dan kan hij, Zeevat en anderen hun terroriseren omdat ze gehersenspoeld zijn. Dat het je reinste kindermishandeling is, dat zien zij niet zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Dorothy:
  precies, in een geval van uithuisplaatsing van kinderen zijn er nooit winnaars; het is altijd een hoop leed. Maar het is inderdaad een volkomen onwenselijke situatie als de ouders stug blijven volhouden dat hun dochters 1) op de meest gruwelijke manieren zijn misbruikt en 2) ze zo gehersenspoeld zijn dat ze zich dit niet meer herinneren. Doordat de ouders (volgens mij Leonie net zo erg als Ben) kost wat kost willen dat hun dochters het "toe gaan geven" leidt tot ongetwijfeld tot enorme, en waarschijnlijk blijvende, emotionele schade.

  In één van de artsenonderzoeken werd vastgesteld dat er mogelijk sprake was van seksueel misbruik, maar daar werd al gelijk bij vermeld dat dit hoogstwaarschijnlijk te maken had met dat de ouders dit hun kinderen probeerden wijs te maken.

  En er is echt niemand, helemaal niemand, op Argusoog die zich hier druk om maakt. Niemand daar die beseft dat ALLE verhalen over misbruik vanuit de ouders komen, en nul komma nul vanuit de kinderen.

  O, o, o, wat zijn ze toch begaan met die kinderen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Bij Klokkenluideronline:

  'Mijheer Rutte,

  wij weten dat u hier meekijkt. Luister naar een ouder en wijzer iemand en leer er wat van'

  Manmanmanman

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Het loopt allemaal ook zo verschrikkelijk chaotisch door elkaar bij Ben van den Brink.

  Op spoor 1 vecht hij tegen 'nep-zittingen'. En graaft hij ieder archief uit op zoek naar signalen dat er een mega complot tegen hem wordt gesmeed. Nou wil ik best geloven dat er in het enge wereldje van rechtbanken soms slordig en arrogant met de administratie wordt omgegaan, en zelfs dat betrokkenen achter de schermen over het geval van den Brink overleggen, maar een georganiseerd complot met een veel breder en duivels doel? Nou nee, daar slaat van den Brink op hol.

  Op spoor 2 linkt hij dat duivelse complot aan een satanisch netwerk dat gebruikmaakt van trauma based mind control om jonge kinderen tot willige sex kittens te vormen. Achter iedere boom, en in iedere kale politieman ziet hij vervolgens een operator van dit programma die allemaal worden gedekt, ondersteunt, en zelfs aangestuurd door de betrokkenen uit spoor 1.

  Op spoor 3 brengt hij spoor 1 en spoor 2 samen via zijn beide dochters die slachtoffer van dit netwerk zouden zijn, en in het opvanghuis zitten waar het trauma based mind control programma op ze wordt losgelaten, waar dan de directrice als een soort Dr. Green fungeert.

  De omvang en complexiteit van alle drie sporen gaan van den Brink zwaar boven de pet, waardoor hij het spoor in zijn geheel is kwijtgeraakt. Wanneer hij, al dan niet terecht, zijn beklag wil doen over een onjuiste administratieve procedure of vormfout begint hij over satanische (pedo-)netwerken en mind control. Moet hij het hebben over zijn vermoedens dat zijn dochters seksueel worden misbruikt, dan gaat hij over nepzittingen oreren.

  Geen touw meer aan vast te knopen. Niet voor hemzelf, en niet voor een ander. En ondertussen cirkelen er allemaal types rond hem heen, die uitsluitend de verkeerde adviezen geven, hem bevestigen in zijn verwarring, of hem om dubieuze motieven zitten op te fokken.

  En inderdaad, er is niemand, maar dan ook niemand in dat cirkeltje dat hem even rustig naast zich neerzet, en evenwichtig met hem overlegt wat er voor nodig is om zijn kinderen zo snel mogelijk weer bij hem thuis te krijgen. Voor zover van den Brink daar überhaupt nog voor open staat.

  Another victim of the interwebs.

  Erg triest allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. In één van de artsenonderzoeken werd vastgesteld dat er mogelijk sprake was van seksueel misbruik

  Heeft iemand al naar Ben vd Brink zelf gekeken in dat verband? Hij maakt verder iedereen verdacht wiens make-up hem maar niet aanstaat, maar is dat misschien geen dwaalspoor om de aandacht van hemzelf af te leiden? Hij is uiteindelijk wel een beroepscrimineel die zich tijdens zijn geweldsexplosies in het verleden ook niet al teveel gelegen liet liggen aan de grenzen van anderen.

  Uit het online plaatsen van hun foto's spreekt ook niet al teveel ouderliefde. Ik vind het eerder een indicatie dat hij die kinderen als objecten ziet. Als een soort trekpoppen voor zijn verhaal.

  Is hij niet gewoon zo bizar bezig omdat hij met die uithuisplaatsing een gevoel van "controleverlies" heeft, of dat hij bang is dat de waarheid echt aan het licht komt? Ik heb constant het gevoel dat hij zich aan het indekken is met al deze evidente onzin, zodat als er een beschuldiging tegen hem naar buiten komt, men door de bomen het bos niet meer kan zien.

  Wat me ook altijd zo verbaasde: hij is toch nog niet eens de biologische vader van die kinderen?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Ziva

  Ik sluit het niet uit dat die "chaos" bewust is. Creëert hij niet expres zoveel "wind om zich heen" om de oorsprong van een ander windje dat zijn kant uitwaait te verdoezelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Althans, als ik een IQ van 80 had, een rugzakje aan persoonlijkheidsproblematiek en ik zou iets willen verdoezelen, zou ik dat ook zo aanpakken. Ik geloof er niets van dat hij zijn bullshit allemaal zelf gelooft en als dat zo is, wat zou hem drijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @Jeroen

  Ik weet het niet. Volgens mij is hij daar niet intelligent genoeg voor.

  Van den Brink komt op mij eerder over als een dolle hond. Zo'n type dat zonder blikken of blozen in zijn eentje een kudde Hell's Angels aanvliegt. Maar ook het type dat zonder hele korte aansturing binnen no time take-off gaat en niet in staat is zonder begeleiding zonder brokken de aarde weer te bereiken.

  Deze man stopt nooit en laat zich door niets en niemand tegenhouden. Is over-protectief, heeft een klein en zwart-wit denkraam, en is trots, dominant en explosief. In een normale maatschappij functioneert hij niet of heel slecht waardoor hij doorlopend in de problemen komt.

  Anyway, dat is de indruk die ik van hem krijg. Wat niet uitsluit dat hij zelf de misbruiker is van zijn kinderen, maar dat ligt voor mij niet voor de hand. Dat zou eerder passen in een ander profiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. @jeroen

  Ik geloof er niets van dat hij zijn bullshit allemaal zelf gelooft en als dat zo is, wat zou hem drijven?

  Wat hem drijft is zijn doel; "die kinderen terug". Dat lukt hem niet, en hij stelt zijn missie of theater dus steeds bij, en die wordt iedere dag meer absurd. Dat laatste omdat hij niet wordt aangestuurd. Hij kan niet zonder leiderschap functioneren. Hij boetseert een steeds groter vijandbeeld anders blaast hij zichzelf op.

  En al die onzin over trauma based mind control, pedo-netwerken, corrupt justitie apparaat etc. Dat heeft hij allemaal van de interwebs, en wordt door zijn gebrekkige intelligentie vervormd en toegeschreven aan de vijand.

  Als het web vol had gestaan over kaboutertjes dan hadden de kaboutertjes het nu gedaan. Het maakt voor dit soort mensen niet uit wie de vijand is, zolang ze die maar kunnen bevechten, en ze het in hun typische moraal kunnen verenigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Kat (tegen een redacteur van de Leeuwarder Courant, die hem een plotterje vindt):

  "Hebt u wel eens gehoord van Galileo Galilei?"

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Er komt echt niks zinnigs meer uit bij Kat, al zullen die vijf gekken die hem steunen daar ongetwijfeld anders over denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Zowel Jan Vlug als deze journalist zijn heel netjes gebleven.

  Gallileo Gallilei tssssssssssssss.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @ziva

  Okee, hij wil de kinderen terug. Maar waarom dan? Want hij komt niet over als het toonbeeld van empathie of zorgzaamheid. Blijft over "controleverlies", maar waarover is hij bang de controle te verliezen? Zijn vrouw ramde hij al in het gareel, maar wat is het belang bij die kinderen, die nog niet eens van hem zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @ Jeroen, ik denk eerder dat hij in het gareel loopt van zijn vrouw. Zij is begonnen met het verhaal dat ze misbruikt is. En de meeste mannen die een vrouw hebben die inderdaad misbruikt is, gaan daar heel erg in mee.

  Als een soort oer beschermer tegen alle kwaad en bij alles wat er gebeurt moet rekening gehouden worden met het misbruik.

  Dat hij niet de natuurlijke vader is, is niet van belang. Er zijn wel meerdere vaders die van hun stiefkinderen houden en behandelen als hun eigen kinderen.

  Wat ik hier wel vreemd in vind is dat de biologische vader buiten schot is gebleven.Want het lijkt me wel dat die in dit geval de kinderen krijgt toegewezen,tenzij de biologische vader een lapzwans is.

  Ben is nu de alfa man die voor zijn gezin opkomt. Jammer genoeg gat hij door roeien en ruiten heen en heeft vervolginswaanzin.

  BeantwoordenVerwijderen

 53. Kat parasiteert voortdurend op de bekendheid en reputatie van anderen. Hij zou een algemeen verbod op het zonder toestemming publiceren van telefoongesprekken moeten krijgen. Dit heeft helemaal niets met journalistiek te maken. Het is pathologische zelfpromotie van een aan de buitenkant misschien aardig lijkende, maar in wezen buitengewoon nare man.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. En Wim Dankbaar godwint over het O.M.:

  Het is de propaganda techniek die Hitler in Mein Kampf beschreef:
  (volgt een citaat, waaruit overigens blijkt, dat Hitler, evenals Schopenhauer, vloeiend engels sprak)


  BeantwoordenVerwijderen
 55. @Dorothy

  Als ik Barracuda in dit stuk goed belees, lag dat anders:

  maar ook de mishandeling van zijn eigen partner, die hij 'één of meermalen in/tegen het gezicht en/of haar hand en/of (elders) op/tegen het lichaam heeft geslagen en/of heeft gestompt.'

  Op 2 september 2009 heeft een medewerker van de Raad voor de Kinderbescherming te Alkmaar een gesprek gehad met Van de B. en diens partner. Hierbij werd geconstateerd dat' mevrouw diverse bloeduitstortingen had in haar gezicht ter hoogte van ogen en neus'. 'Desgevraagd gaf verdachte aan dat hij haar geslagen had. [medewerker] heeft hiervan melding gedaan bij de politie.'
  1

  Op deze site lees ik dat de vrouw van Ben pas melding deed van haar misbruik nadat hij het bij haar kinderen "ontdekte".

  Maar dat hij de "white knight" uithangt is duidelijk. De vraag is waarom.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @bezemwagentje 30 november 2012 11:25

  "Volgens mij werden destijds geen mensen opgeroepen (dat is juist wat PRdV wilde, maar waar justitie niet aan wilde), maar moesten mensen zich zelf aanmelden. Pas bij dit onderzoek kregen mensen een persoonlijke oproepbrief in de bus."

  Bedankt voor je verhelderende bericht. De kans is dus groot dat Jasper toen geen DNA heeft afgestaan. We weten het alleen niet zeker dus het zou fijn zijn als het OM daar duidelijkheid over zou verschaffen.

  Wim Dankbaar probeert ondertussen Spencer te stalken. Dat gaat alleen moeilijk omdat Spencer niet te vinden is op de social media. Volgens de gedachtegang van Wim Dankbaar is dat verdacht. Als Wim een klein beetje inlevingsvermogen zou hebben, zou hij weten dat het door zijn eigen stalking praktijken komt. Waarschijnlijk is Spencer, net als Stephanie, Jano Hassan, psychiater Bram Bakker, advocaat Jan Vlug, klusjesman Michael, zijn vriendin Meike en vele anderen bedreigd, geïntimideerd, gestalkt en belaagd door de fanatieke aanhang van Wim Dankbaar en Micha Kat. Ik geef Spencer groot gelijk.

  Wim Dankbaar brengt zelfs zijn eigen familie in gevaar met zijn strafbare praktijken. Als ik één van de gedupeerden van Wim Dankbaar was, dan zou een kort geding of een bodemprocedure tegen hem aanspannen inclusief schadevergoeding, rectificatie en dwangsommen. Dat is het enige dat Wim Dankbaar begrijpt, zoals duidelijk geworden is in de Deventer Moordzaak.

  http://www.destentor.nl/regio/deventer/6768927/Activist-moet-politie-met-rust-laten.ece

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Theo van Loon
  Bedankt voor de linktip. Grappig dat de NOS het heeft over 150 mannen die DNA moeten afstaan en Wikipedia (mijn bron) spreekt van 900 mannen.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Marianne_Vaatstra

  Wat zal de tennisvereniging van kleine dikke Ali blij zijn me al die nieuwe leden.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @Merie,

  ik heb de link maar weggehaald.
  Zijn twee kleine kinderen stonden er namelijk ook bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @ziva

  Niet voor hemzelf, niet voor de kinderen, maar voor Leonie. Leonie is zijn 'commandant'.

  Daar heb ik dus twijfels aan. Tijdens uitzendingen op Argusoog hoor ik haar commentaren leveren op de achtergrond, terwijl Ben op Skype zit. Dat bevestigt jouw beeld een beetje, van Ben die zijn bijenkoningin dient. Maar ik heb de indruk dat dit beeld wat kunstmatig is, net als die foto die je een tijdje aan de rechterkant van de argusoog site zag, met het gezin vd Brink als harmonieus en gezellig gezinnetje op het strand. Over momentopnames gesproken.

  Het beeld van een "dienstbare" Ben wordt in mijn beleving compleet teniet gedaan door het feit dat hij haar zwaar mishandelde. Niet zomaar een beetje, maar doelbewust in het gezicht stompte met bloeduitstortingen tot gevolg. Ik snap er trouwens niets van dat Zeevat dat helemaal niet lijkt te verdisconteren in zijn mening over Ben.

  Ook kan je merken aan de manier waarop hij gesprekken voert, dat hij geen enkele tegenspraak duldt. Zelfs zijn mede complottertjes hebben daar vaak moeite mee. Dat zou bij zijn vrouw anders liggen? Ich don't think so... Hij identificeert zich overigens ook met Engelse cockneys (kopieert hun jargon zelfs) en die zijn veel te misogyn om hun vrouw als "commandant" te zien.

  Ik probeer het een beetje te reconstrueren:

  Op de een of andere manier kwam in 2009 het onderwerp "kindermisbruik" ter sprake in huize vd Brink. Zo kan ik me voorstellen dat een van de dochters met het verhaal naar haar moeder ging, dat ze misbruikt werd door Ben. De moeder confronteerde hem met dit verhaal.

  Paniek bij Ben, want als bajesklant weet hij dat misbruikers het laagste van het laagste zijn (impulscontrole is best een probleempje van Ben), dus er moest een cover verhaal komen. Hij had toch al een pleurishekel aan zijn schoonouders, zijn vrouw staat waarschijnlijk bol van de verlatingsangst nadat de biologische vader van haar kinderen haar compleet liet zitten en zo gek... toen kwam er ineens een herinnering over haar eigen "misbruik" bovendrijven. Maar die herinneringen kreeg ze dus ineens nadat Ben haar in elkaar sloeg.

  Dit gaat volgens mij over iemand die zijn gezin terroriseert en zijn eigen gedrag achter een serie van dwaalsporen probeert te verhullen.

  Hij heeft het vaak over zaken als "trauma based mind control". Is dat misschien niet een extreme versie van wat hijzelf doet met zijn gezin? Vaak zie je dat mensen hun eigen gedrag in een extremere vorm op hun omgeving projecteren.

  Want als "zij" het op zo'n grootschalige en gewetenloze manier doen, is hij daarmee vergeleken een kleine jongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @jeroen

  Het beeld van een "dienstbare" Ben wordt in mijn beleving compleet teniet gedaan door het feit dat hij haar zwaar mishandelde.

  Ja, bij mij ook, vandaar dat ik die comment ook verwijderde.

  Daarnaast zie ik Ben in de comments bij Argusoog er links en rechts ook lustig zijn 'bevelen' uitdelen. En passen zijn overige mededelingen niet bij een dienstbare persoonlijkheid. Eerder bij een dominant agressieve, die idd problemen heeft met zijn impulscontrole. Als je wat zorgvuldiger kijkt naar zijn comments, en de opbouw van zijn reactie's zie je dat probleem zelfs in de comments terug.

  Dat hij klaarblijkelijk zijn vrouw zwaar mishandeld heeft past ook niet bij het dienstbare. Eerder bij iemand die zijn vrouw (in dit geval) ziet als een object en instrument voor het vormgeven van zijn eigen identiteit.

  En dat zou betekenen dat er wat meer mis is met Ben van den Brink, en zou verklaren waarom een observatie in het PBC werd bevolen.

  Zijn doorlopende referentie aan Trauma Based Mind Control verbaast mij ook. Hij gebruikt als argument dat door deze technieken zijn kinderen 'vergeten' dat ze seksueel misbruikt zijn/worden. Dat is een kul-argument, want dat zou betekenen dat bij beide dochters tijdens het korte verblijf in het opvanghuis met succes de persoonlijkheden gesplitst zijn. Dat kan niet in dergelijke omstandigheden.

  Eerder zou ik dan denken dat die kinderen helemaal niet seksueel misbruikt zijn, en dat ze het 'vergeten' zijn, omdat het niet plaatsgevonden heeft.

  Dat zou ook verklaren waarom Ben van den Brink iedere keer wel schermt met legio bewijs, maar iedere keer of faalt die ook te tonen, of aankomt met volstrekte nonsens.

  Maar goed, met het argument dat je kinderen misbruikt worden mobiliseer je sneller en meer sympathie, dan met de argumenten dat je een crimineel bent die zijn vrouw slaat, en gericht schiet met een vuurwapen.

  En inderdaad, door voor te stellen dat je kinderen in een satanisch netwerk gevangen zitten, en bloot staan aan misbruik, en Trauma Based Mind Control, maak je van je eigen problematische thuissituatie een paradijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. @Theo 30 november 2012 23:59

  "ik heb de link maar weggehaald.
  Zijn twee kleine kinderen stonden er namelijk ook bij."


  Helemaal gelijk Theo. Anders verlaag je je tot hetzelfde niveau. Ik dacht dat iedereen in kon loggen maar het was alleen voor leden.

  Wat een knullige beveiliging trouwens op de tennisvereniging inclusief handige tips. Wim Dankbaar kan beter per direct zijn wachtwoord veranderen, want anders weet iedereen straks zijn KNLTB bondsnummer.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Eerder zou ik dan denken dat die kinderen helemaal niet seksueel misbruikt zijn, en dat ze het 'vergeten' zijn, omdat het niet plaatsgevonden heeft.

  Ware het niet, dat er een verklaring van een dokter ligt die mogelijk misbruik bevestigt. Voor zover ik weet staat daar geen ontkenning van die kinderen tegenover.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Over de identificatie van Ben met Britse onderwereldfiguren schrijft hij net ook nog wat verhelderends:

  info die leidt na de aanhouding van de personen die het horrorhuis in Zoetermeer runnen ,deze komt volgend weekend op flyers te staan en word uitgeloofd door B.TOBIN uit Londen ook een goede vriend uit mij verleden die gewoon zegt THIS HAS TO GET SORTED ,ONE WAY OR ANOTHER .Deze man en zijn groep gaan een volle week hieraan besteden ,als de politie geen aangiftes wil opnemen en andere instanties verzuimen dit ook dan moet je andere middelen inzetten zoals mijn vriend KING BILLY EN ZIJN GROEP UIT LONDEN .Deze tijd volgende week zullen de headlines weer zijn B v d Brink zet London gansters in ,i dont give a fuck alles zet ik in om Demi en Nirvana uit deze hel te bevrijden !!!!!!!!!!!

  Me verplaatsend in zijn motieven denk ik dat hij niet alleen een probleem met justitie heeft als hijzelf vooral de keijendermisbrieker blijkt te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Wim Dankbaar heeft inmiddels op zijn weblog toegegeven dat zijn vrouw en kinderen niet belangrijk voor hem zijn. Hij vergelijkt zichzelf met een luipaard. Ik zou hem eerder met een luiaard vergelijken. Nadat hij het flyeren heeft uitbesteed, doet hij dat nu met het uitschrijven van een interview van Micha Kat met Bauke Vaatstra.

  sanseez 1 december 2012 om 13:21

  Hallo Wim, ik heb een vraag, je wilde je werkzaamheden met betrekking tot de Vaatstra zaak stilleggen, ben je van gedachte veranderd? Dapper dat je door gaat maar ik vind het wel verwarrend. Lieve groet, Sanseez….

  wdankbaar 1 december 2012 om 13:35

  Nee, mijn vrouw wilde dat ik de werkzaamheden stillegde vanwege de negatieve publiciteit, nachtelijke telefoontjes en bedreigingen die ik kreeg. Maar dat valt in het niet bij wat bijvoorbeeld de vrouw en kinderen van Steringa overkomt, en ze ziet ook wel dat een luipaard nu eenmaal niet zijn vlekken kan veranderen. Het is David vragen zijn slinger neer te leggen op het moment dat Goliath het meest kwetsbaar is.


  Fok heeft overigens een geweldige column over Wim Dankbaar en zijn 'Gestapo' geplaatst.

  http://frontpage.fok.nl/column/573520/1/1/50/wim-dankbaar-en-zijn-gestapo.html

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Jeroen wees op een interview met Hans Teeuwen. Daar kan ik heel boos om worden. Hij probeert namelijk mij daar belachelijk te maken. Terwijl ik dat NIET ben. Want ik ben heel serieus en Belangrijk.

  Arantxa Rus, Qaddhafi, Srebrenica en nog wel meer van zulke Hele Erge Dingen. Zelfs het stukje waar ik currently aan bezig ben gaat over een vergelijkbaar probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. "column over Wim Dankbaar en zijn 'Gestapo' "

  Slecht stuk, hoewel er een paar goeie dingen in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Jeroen, 1 december 2012 13:11:

  Kennelijk werd dat commentaar Arend (of Ben zelf?) toch ook wat te gortig, want ik vind het niet terug. Of staat het bij een andere draad dan deze?

  Verstandig om het weg te halen, want zoiets is m.i. rechtstreeks dwangsomplichtig, voor hen allebei, gezien het woord "horrorhuis".

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hier weer een tenenkrommend commentaar van Arend Zeevat.

  Ik zie het somber voor hem in. Als je zo ver weggezakt bent in een denkwijze die niets meer met de realiteit van doen heeft, ben je niet meer te redden. Hoogstens een langdurige psychotherapie kan zo iemand misschien terugbrengen naar het gewone leven, maar dergelijke mensen weigeren dat meestal.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Dit hield ik eerder de moderator van KLOL voor. Eveneens zonder enig effect. Deze mensen (gelovers in satanisme, en dus ook in de satan!) zijn niet voor rede vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. http://www.argusoog.org/bevrijd-demi-en-nirvana-uit-de-handen-van-de-satanisten/comment-page-12/#comment-86614

  Regelrechte bedreigingen. Hopelijk lezen politie en marechaussee daar mee, zodat gewelddaden tijdig voorkomen kunnen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Dit is waar Jeroen op wees:
  http://www.argusoog.org/bevrijd-demi-en-nirvana-uit-de-handen-van-de-satanisten/comment-page-12/#comment-86728

  Wat is ook weer die site waar je dit soort dreigingen kunt melden? Hier moet ingegrepen worden, dit is gevaarlijk! Dit gaat uit de hand lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik snap absoluut niet waarom mijn vorige kunstwerkje door moderator zo brutaal/despotisch weggehaald moest worden. Ik reageerde toch gewoon op de 'criminele' oprispingen waarmee een werkeloze wannabè hier van haar eigen natte dromen kond deed!? Dat ik mijzelf momenteel nou met de hotdog als liefhebster profileer, mag daarom vandaag de dag toch geen enkele reden meer tot censuur zijn? Zeg dan gewoon dat je haar he-le-maal voor jezelf wenscht zu-haben hahaha... Wat zullen wij nou krijgen! Is er trouwens nog een advocaat in de zaal? Als je deze comment trouwens eveneens delete heb ik je huisregel-signaal perfect begrepen en zal ik mij uit respect daarvoor hier vervolgens nooit meer laten zien. En beloofte maakt schuld dus...

  ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈?????????????
  ┈┈╱▔▔▔▔▔╲┈┈┈??????????
  ┈╱┈┈╱▔╲╲╲▏┈┈┈?????┈
  ╱┈┈╱━╱▔▔▔▔▔╲━╮┈┈
  ▏┈▕┃▕╱▔╲╱▔╲▕╮┃┈┈
  ▏┈▕╰━▏▊▕▕▋▕▕━╯┈┈
  ╲┈┈╲╱▔╭╮▔▔┳╲╲┈┈┈
  ┈╲┈┈▏╭━━━━╯▕▕┈┈┈
  ┈┈╲┈╲▂▂▂▂▂▂╱╱┈┈┈
  ┈┈┈┈▏┊┈┈┈┈┊┈┈┈╲┈
  ┈┈┈┈▏┊┈┈┈┈┊▕╲┈┈╲
  ┈╱▔╲▏┊┈┈┈┈┊▕╱▔╲▕
  ┈▏┈┈┈╰┈┈┈┈╯┈┈┈▕▕
  ┈╲┈┈┈╲┈┈┈┈╱┈┈┈╱┈╲
  ┈┈╲┈┈▕▔▔▔▔▏┈┈╱╲╲╲▏
  ┈╱▔┈┈▕┈┈┈┈▏┈┈▔╲▔▔
  ┈╲▂▂▂╱┈┈┈┈╲▂▂▂╱┈

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Ben van de Brink fantaseert alles bij elkaar, en de duffe Arguusoog zwevertjes geloven het weer allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Nog een kleine opmerking betreft die laatste link onder mijn monkey business. Dat er door bepaalde krachten absoluut hypocriet dan wel klasjustitiëel ten opzichte van ingewijde collaboranten binnen de netwerken ge of veroordeeld moet worden, heeft alles te maken met de dubbele tong waarmee de VARA zijn diensten aan die esther van het cidi dubelslachtig verplicht (een van de velen!) is aan te bieden natuurlijk! Want zoals ook Jasper klasjustitiëel door een corrupte 'advocaat' van de pedo-duivel-ring er van tussen genomen moet worden, zo moet ook de VARA haar rol van gecontrolleerde opposant spelen (en ze zijn er meesters in dus lees je in zou ik zeggen!) die vanwege insiderskennis met wat toegeworpen kruimeltjes aan het steeds luider morrende gepeupel moet laten zien aan welke kant ze mensverradelijk mee volksment...

  “The video is tasteless but the show’s satirical corner spares no one, so this isn’t about agenda,” said Esther Voet, deputy director of the pro-Israel Center for Information and Documentation on Israel. “The problem is that the clip is humorless and technically a good forgery, so many people don’t understand its satirical nature.”

  BeantwoordenVerwijderen
 75. @John

  Iedere zondag brengt Ben van den Brink een soort weekafsluiting, en belooft hij dat de maandag/week volgend koppen gaan rollen. Dat gaat al maanden zo, en er gebeurt nooit wat.

  Zo kon je op dezelfde klompen aanvoelen dat Micha Kat vandaag zijn campagne zou beginnen om het 'volk' te mobiliseren massaal aanwezig te zijn bij zijn monsterachtige strafzaak 10 dec. a.s.

  Of weet je dat @Papi weer zijn anti-Joodse bookmark folder leegt in de barracuda cloud wanneer zijn medicijnen weer eens op zijn.

  Spinning Around


  BeantwoordenVerwijderen
 76. En jij begint een beetje zoals die pjotter r de vies te klinken. Die begint namelijk ook direct wanneer het hem te heet onder de voeten wordt zijn bek vol met losse tandjes te maskeren door alles en iedereen maar doorzichtig verradeLIJK te 'moeten' psychiatriseren. Nee hoor met die kwasie geil ogende jewtube-clipjes ga je daar echt niets meer aan veranderen. Sterker nog, je onmenselijke kant zal daar mondiaal alleen nog maar door geaccentueerd worden. Lafhartige losers hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ik zou je met plezier een keer onder de psychologische scanner leggen @Papi, maar ik vermoed dat dit sinds je jeugd al een aantal keer is gebeurd, dus dat zou alleen maar nodeloos geld kosten.

  Beter voor je is om een abonnementje op dit nieuwe TV-station te nemen. Een stuk goedkoper dan jarenlange therapie, terwijl je zal merken er een stuk gelukkiger, vrolijker, speelser en vriendelijker van te worden.

  Het is wel een Israelisch concept, dus de eerste dagen even de tandjes op elkaar houden.

  Oh ja, het is ook goed voor het welzijn van je hond. Dubbel bonus dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. @papi

  Wat een heerlijke zondagtip van Ziva voor jou en je trouwe viervoeter. Zelf ben ik meer een kattenmens, maar dat houd je toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Net ergens gelezen:

  Waarom herstel je je Facebook account niet? Dan kun je Jasper’s dochter vragen om haar 451 ste Facebook-vriend te worden. Vertel je haar dan ook wat er die avond van A tot Z is gebeurd?

  Drie keer raden..

  BeantwoordenVerwijderen
 80. http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=nl&client=mv-rim&v=4hChr7buPhI

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Die Jeroen is een ex-gabber en pillenjunk die werkeloos zijn paranoide waanzin op het internet neer pleurt. Die gozer is fucking waardeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Als Jeroen zijn scheur opentrekt zetten ze in China de vuilnisbakken buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Nieuwsbreker
  Ga je mond met zeep wassen, voordat anderen het voor je doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. @nieuwsbreker
  Goedkope pissebedmedia gaat je goed af, laffe zak die je bent!!! Kom op reageren , en wwes een vent!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ik heb een fantastisch idee! We gooien Wim Dankbaar van 17 hoog naar beneden en een piano erachteraan voor het geval hij het overleeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. @nieuwsbreker
  "Fantastisch" is jouw handelsmerk. probeer dekbedverkoop eens uit, heb je wellicht als oplichter een toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. @nieuwsbreker
  Zo zielig en kansloos, maakt jouw tot een kansloze hufter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @nieuwsbreker

  We gooien Wim Dankbaar van 17 hoog naar beneden en een piano erachteraan voor het geval hij het overleeft.

  Ik heb een nog zieker idee: we laten Wim leven, zodat hij meemaakt hoe hij vrouw en kinderen verliest en boer Jasper een volledige bekentenis aflegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. en hop,
  weer een absoluut dieptepunt op de site van Wim Dankbaar, onvoorstelbaar.. echt onvoorstelbaar..

  Terwijl Marianne's moeder expliciet verzocht, zelfs gesmeekt heeft om met rust gelaten te worden door Wim Dankbaar meent ie tóch weer een email te moeten schrijven én die natuurlijk weer op z'n site te zetten, in een poging om de moeder 'over te halen' om in zijn kamp te komen.
  En wat schrijft Wimpie dan in zo'n geval:

  "Ze willen het afsluiten, maar toch niet over de rug van een onschuldige boer en zijn gezin?

  En als je daar ook nog maar enigzins aan twijfelt, vraag je dan af hoe Jasper Marianne dubbel kan hebben verkracht in zijn eentje. Anaal en vaginaal. Stel je even voor hoe dat dat gegaan is. Ik kan het niet. Hij was dus nog niet klaargekomen vaginaal, had nog steeds een stijve en besloot toen nog even anaal aan zijn gerief te komen? Sorry hoor Maaike, maar ik moet je even wakker schudden, het is nu meer dan ooit de tijd om te spreken en je kinderen tot de orde te roepen. On your feet, soldier!
  "

  Echt.. wat voor psychopatische ploert ben je om zoiets te schrijven aan een moeder van een verkracht en vermoord 16-jarig kind? Hoe ziek ben je dan in je hoofd? Kan die Dankbaar daar echt niet voor vervolgd worden?

  En dan heb ik het nog niet eens over de volstrekte idiotie van het argument zelf: Wim kan zich niet voorstellen dat één persoon iemand zowel vaginaal als anaal kan penetreren voorda ie klaarkomt?????? Meent ie zoiets nou?? Hoe godvergeten wereldvreemd is die man?
  Arme mevrouw Dankbaar..

  Ziek ziek ziek, misselijkmakend ziek die Dankbaar en al het klapvee wat rond 'm heenhangt. Steeds als je denkt 'het kan niet meer erger' weet ie toch nog met iets lagers te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik kan er gewoon niet over uit, een moeder van een verkracht en vermoord kind expliciet te vragen om "zich voor te stellen" hoe haar dochter anaal is verkracht.
  Ik bedoel, hoe psychopatisch ben je dan als het empathische vermogen ontbreekt wat er gebeurt met die moeder als ze zoiets leest? Dit is niet zomaar een "onhandige opmerking". Dit is kwaadaardig.
  En wat word ik daar verschrikkelijk boos over.

  Heeft iemand dat email adres van zijn vrouw nog ergens? Ik wil wel even zeker weten dat zij op de hoogte is van waar haar 'manlief' toe in staat is.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. @Beez,

  het adres, dat manlief op zijn website plaatste, was

  corine.dankbaar@spigtlitigators.com

  met dank aan
  http://www.metasearchengine.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Hij denkt, dat hij in een film zit.

  3 december 2012 om 15:44 | #40

  “On your feet soldier” uit de film Terminator:

  Kyle Reese: Come with me if you wanna live! I’m here to help you.

  Listen and understand. That terminator is out there. It can’t be bargained with, it can’t be reasoned with. It doesn’t feel pity, or remorse, or fear, and it absolutely will not stop. Until you are dead.

  Sarah, thank you. For your courage through the dark years. I can’t help you with what you must soon face, except to tell you that the future is not set…You must be stronger than you imagine you can be. You must survive, or I will never exist.

  Come on. – Leave me here.

  Sarah Connor: Move it Reese! On your feet soldier! On your feet!

  Get back. Go back.

  Run, Sarah. – No!

  Come on, motherfucker.

  you’re terminated, fucker!
  wdankbaar

  3 december 2012 om 16:52 | #41

  Voor wie het nog niet begrijpt: De Terminator is het OM van Brouwer en Demmink, Sarah is Maaike en ik ben Reese.

  Aanstonds zeggen we : You’re terminated, fucker!


  Einde citaat

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ik betwijfel of mevr. Dankbaar erg blij zal zijn met de mail.Die ziet heus wel dat haar Wim aan het doordraaien is. ALs ze wijs is dan gooit ze gewoon de computer op de schroothoop en sluit Wim op in huis.

  Enige interventie van vrienden en hulpverleners misschien komt het dan wel goed. In Afrika is er ook nog werk voor Wim, waterputten aanleggen voor een dorp of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Stel je even voor hoe dat dat gegaan is. Ik kan het niet. Hij was dus nog niet klaargekomen vaginaal, had nog steeds een stijve en besloot toen nog even anaal aan zijn gerief te komen? Sorry hoor Maaike, maar ik moet je even wakker schudden

  Wat een fucking idioot is het toch en wat moet zijn vrouw seksueel onbevredigd zijn. Van standjes is in ieder geval geen sprake in huize Dankbaar, zo te lezen. Waarom kan je niet eerst vaginaal en daarna anaal gaan, om het af te sluiten met een mooie creampie? Kan Wim zich dat niet voorstellen omdat hijzelf een one minute man is? Volgens mij snap ik wel waarom zijn vrouw bij hem weg wil.

  Hoe haal je het in je hoofd om de moeder van een vermoord kind met zoiets te confronteren. Weerzinwekkend. Stiekem is die Dankbaar een veek ergere gestoorde dan Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Het kan altijd erger.
  Dankbaar tegen de broer van Marianne:

  Jij bent het die te ver gaat! Mij en mijn gezin om twee uur ‘s nachts wakker bellen om me te vertellen dat je de kop van mijn romp wilt rukken! Jezus man, zie je nu echt niet hoe je bedrogen wordt?

  Denk je echt dat Jasper de moordenaar van je zusje is? Zeg het dan!

  Ik zeg je verdorie wie de echte moordenaars zijn, maar jij wilt geloven dat die schat van een koeienboer de dader is? Get real, man! Ga eens praten met de familie Steringa! Met vader Jacob, zoon Jacob en dochter Aafke! Dat wil je vader toch ook? Waarom doen jullie het dan niet? Dan houden jullie eens op met raaskallen!

  Laten we afspreken. Any time, any place! Luister eens naar je verstandige, lieve moeder!

  Houd intussen op met mij te bedreigen, want je maakt jezelf alleen maar belachelijk.

  Wim


  Ik hoop echt, dat Dankbaar vrienden heeft, die hem kunnen helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Mevr. Vaatstra kan denk ik ook wel de haren uit haar hoofd trekken, omdat ze ooit met Dankbaar c.s. in zee is gegaan. Haar dagboeken worden bij Kat openbaar gemaakt en ze wordt ondanks haar dringende verzoek niet met rust gelaten.

  Logisch dat zoonlief Dankbaar de kop van zijn romp wil rukken. Dankbaar is doorgeslagen. En roept zelfs zijn complotters op met ook een tegenstander die zo stom is om zijn telefoonnummer achter te laten, om hem even te bellen.

  Dan ben je nog erger dan een hyena.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Dankbaar is compleet gestoord maar gelukkig voor Wim bevindt hij zich in goed gezelschap.

  Luister eens naar poëet Micha (weet je wel) Kat over zijn psychiatrische aandoening in dit kattenfilmpje. Ik denk alleen dat het hier om een meervoudige persoonlijkheidsstoornis gaat en niet om PTTS.

  Vanaf 4:11

  En wat is nou het voordeel van dat syndroom?
  Is dat je dus gewoon ook gewoon weet je wel?
  Uh, uh, dingen uh kan zeggen als bijvoorbeeld weet je wel?

  Want echt mensen. Het lijkt mij dus zo lekker weet je wel?
  Om zo'n kudtrechter weet je wel?
  Zo'n smerige corrupte pedorechter weet je wel?
  Om die gewoon op een tafel te leggen
  En helemaal aan stukken te zagen
  Z'n corrupte pik er af te hakken
  Met een beitel die tanden één voor één er uit te hakken weet je wel?
  En dan z'n schedel open te splijten en die corrupte pedohersenen weet je wel?
  Er uit...


  Mag ik allemaal zeggen, want ik heb PTTS hè?
  Ik ben post een uh traumatisch patiënt
  Ik heb Post Traumatisch Toga Syndroom
  Dat mag ik allemaal zeggen

  En dan ga ik dus die rechter omdraaien weet je wel?
  En gan ga ik dus z'n rug open snijden weet je wel?
  En allemaal gif en en en en hè en en en en
  Injectienaalden van apostelhout ga ik in z'n reet duwen weet je wel?
  Zo'n smerige rechter!
  Ja, en dan het lijkt me zo lekker die tanden van zo'n rechter ja
  zo'n beiteltje van één voor één die tanden er uit te hakken weet je wel?
  Pats, pats, pats, pats!
  Hè, dan maak ik er een ketting van weet je wel?
  Hè, dat ga ik dan zo dragen weet je wel?
  Dan zeg ik: "Dit zijn tanden van de corrupte pedorechters!" weet je wel?
  De weerzinwekkende verraders van de rechtstaat mensen!


  Dat mag ik allemaal zeggen
  Maar ik zeg het want ik heb PTTS
  Ik heb Post Traumatisch Toga Syndroom weet je wel hè?
  De corrupte rechtstaat heeft mij kapot gemaakt mijn carrière weet je wel?
  Dus ik mag het allemaal zeggen want ik heb een syndroom


  Vanaf 8:33

  Op de dam een groot bonfire ja?
  En dan met vrachtwagens halen we al die toga's op
  En die gooien we allemaal op dat vuur weet je wel?
  En het vuur gaat hoger en hoger en hoger en hoger
  En de toga's branden in het vuur
  En je hoort het gekrijs van de corrupte advocaten
  Hellup hellup hellup!


  Dag mag ik zeggen, want ...
  Ok mensen, dit was Micha Kat Urgent Call, see you later

  BeantwoordenVerwijderen
 100. @Merie

  Je hebt er maar eentje nodig die labiel genoeg is om zoiets letterlijk te nemen. Er is nu al sprake van een groepje mensen dat op zijn commando mensen gaat stalken en blogs terroriseren. Kat zal zich ongetwijfeld beroepen op "satire" als hij voor zulk soort uitspraken ter verantwoording wordt geroepen, maar volgens mij blijkt dat niet uit de volstrekt humorloze, verbeten context.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Niets nieuws eigenlijk, maar Dankbaar geeft het nu ook openlijk toe.

  Tegen de broer van Marianne:
  Johan, het klinkt misschien hard, maar het gaat mij niet eens om de moordenaars van je zusje. Het gaat mij om de klootzakken van justitie die die moordenaars beschermen en jullie al 13 jaar bedriegen en nu zelfs een collega-Fries ten tonele voeren om de schuld op af te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Nou vooruit, of het sarcasme aankomt is nog maar de vraag (hoe scherpzinnig kan een vrouw die met Dankbaar leeft zijn?), maar ik werd steeds zo pissig als ik iets serieus probeerde te schrijven, dan maar zo:

  Hallo mevrouw Dankbaar, Corine,

  Wat een fijne man heb je toch! Zo enorm scherpzinnig ook! Alleen een genie als Wim heeft door dat een piemel natuurlijk niet twee gaten kan neuken zonder klaar te komen bij het eerste. Dat kan toch helemaal niet?! Wat denkt iedereen wel? Want als Wim niet een gat kan penetreren zonder meteen klaar te komen, dan kunnen anderen dat toch zeker ook niet? Want Wim is immers de allerbeste! In alles!
  En niemand had dat dus door, behalve slimme wimpie natuurlijk.
  http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/12/02/beste-stephanie-bert-jantina-dick-jacqui/ (zie comment #31, maar lees ook vooral de rest!)

  Ook echt heel sociaal en ruimdenkend van 'm om die kennis te delen met de moeder van Marianne. Ze had dan wel gezegd dat ze met rust gelaten wilde worden, maar ja, je weet het he: Wat maakt het uit wat een moeder van een dood kind wenst; Wim weet zoiets altijd veel beter! Dus vraagt ie nog eens fijntjes om zich dat eens precies voor te stellen hoe Jasper arme Marianne zowel vaginaal als anaal verkracht heeft voordat haar keel werd doorgesneden. Alles voor de goede zaak toch? Als dat 'r niet overhaalt!

  En jij mag straks weer lekker tegen 'm aan kruipen in bed. Wat moet jij een gelukkig mens zijn!

  Namens alle moeders: wij zijn zo jaloers op je dat je iedere dag samen mag leven met zulk een sociale en meelevende man. Bofkont!

  groetjes,
  B

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Dat is wel een hele sarcastische mail,B. Misschien is mevr.Dankbaar al discreet naar de advocaat gestapt. OF Wim slaapt nu in de logeerkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Dat Wim Dankbaar de moeder van een beestachtig verkracht en vermoord meisje vraagt zich voor te stellen hoe dat gegaan is is sick. Jezelf in de scene betrekken door te stellen 'ik kan het niet', om vervolgens zijn beeld bij de verkrachting uit te spellen is echt über sick.

  Wim Dankbaar denkt zeker dat een gewelddadige verkrachting een ruwe maar tedere gebeurtenis is met welwillende partners. Wat een ongelofelijke idioot.

  Wanneer je dan óók nog eens jezelf gaat vergelijken met Kyle Reese, en de moeder met Sarah - de geliefde van Kyle in de film - dan ben je echt rijp voor het gesticht of de hooivork van een Friese boer.

  Ik mag hopen dat Corine Dankbaar nu ingrijpt, want als ze dit laat gaan, dan vrees ik dat dit pas het begin is van een jarenlange terreur richting de familie's betrokken bij deze moord.

  BTW @Theo

  Laat die 'pyama' maar niet aan Ben van den Brink zien, want die ziet er meteen Trauma Based Mind Control in. Poppen die 's-nachts tot leven komen om kinderen te misbruiken enzo.

  BeantwoordenVerwijderen

 105. Parasiet Kat parasiteert inmiddels op de bekendheid van Andries Knevel. [In hoofdletters:] De Satan van de EO probeert nu in opdracht van kinderverkrachters en moordenaars een onschuldige Friese boer kapot te maken * Als er iemand kapot moet -Jasper S. of Andries K.- wie kiest u dan? * Bel nu met Andries Knevel op ***-******* en wens hem een snelle aftocht toe naar de krochten van de hel

  Ik vraag me af hoeveel landen er zijn, naast Nederland, waar je, zo langdurig en zo consequent, straffeloos tientallen bekende mensen onverdiend door de stront mag sleuren. De enkeling die zich de stress, het tijdverlies en de kosten van een strafaangifte op de hals haalt moet nog maar afwachten of het tot een veroordeling komt; de velen die hier geen zin in hebben, zijn vogelvrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. @lezer

  Precies dat vroeg ik me inderdaad af naar aanleiding van hetzelfde citaatje. Waarom Badr Hari wel en Kat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Ach, MIcha Kat maakt alleen maar extra aannemelijk dat het recidive risico enorm hoog is.

  Hopelijk ziet de Rechtbank dat ook, en gunt hem een extra tijdje in Zoetermeer, of een verplichte opname in een inrichting.

  Want met een 'voorwaardelijk' vliegt Kat linea recta enkele reis naar Laos, en installeert de Samson-oplossing. Je moet er niet aan denken. Hou hem lekker hier, stop hem vol met Thorazine, en je hebt er na een jaar nooit meer last van.

  Het is bot, ik weet het, maar dit soort idioten levert alleen maar terreur op. Stuk is stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. @ziva

  Ik mag hopen dat we Kat binnen een jaar kwijlend van de medicatie en in zichzelf mompelend door de straten van Schiedam zien schuifelen. Als dat het geval is, is de kans zo ongeveer 80% dat een ex-vriendin van mij zijn extramurale zorg voor haar rekening gaat nemen. Gelukkig maar dat het RIAGG tegenover zijn huis is, qua mogelijke crisisinterventie.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. @Jeroen,

  met een opgerolde ouwe Telegraaf
  als megafoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. En kat gaat voor zijn proces steeds meer los. Nu bedreigt hij op zijn site op Peter R. Het uur der wrake komt.

  Peter heeft dus volkomen gelijk dat Dankbaar en Kat moeten worden afgevoerd met een dwangbuis.

  Andries en Bram zouden aangifte moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. @Dorothy

  Yep, Micha Kat raakt zo vlak voor zijn proces een beetje in paniek, en gaat als een gek om zich heen slaan, blaffen, en dreigen.

  Wat een nare ziekte is het toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. inderdaad, even maar citeren voordat de alcohol weer uitgewerkt is bij Micha en hij het weer offline haalt:

  ANDRIES KNEVEL, PETER R. DE VRIES, FOLKERT JENSMA, DE MENSEN VAN NOS EN ELSEVIER WIENS NAAM IK NIET MAG NOEMEN VAN DE PEDO-RECHTERS, POWNED, GEENSTIJL: IEDEREEN GAAT DOWN! IEDEREEN VERLIEST VAN KLOKKENLUIDERONLINE, MICHA KAT EN DE WAARHEID! DE URE DER WRAKE NAAKT! PETER K.: VERLAAT DIT LAND! GA MET JE BIJVROUWEN NAAR EEN BELASTINGPARADIJS! YOUR TIME IS UP!

  Weer een fraai stukje topjournalistiek, Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Zouden ze bij justitie meekijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Kennelijk loopt het met de Micha-claim ook niet helemaal volgens plan.

  28 november j.l. was de eerste rechtszaak/KG tegen Westenberg, maar Micha blijft ijzig stil. Geen goed teken wanneer je fondsbeheerder zwijgt over de ontwikkelingen mbt je investering.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Jawel hoor Ziva, daar heeft ie wel op gereageerd, en je raadt het al:
  WEER WAARDE-IMPULS VOOR MICHA-CLAIM

  Potverju, wéér een waarde-impuls! Waar houdt het op?! The sky is the limit! Het geluk lacht Micha toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @bezemwagentje

  In dat stuk plakt Micha weer meer geluk en onderbouwing voor zijn claim nav de vrijspraak voor W. en K. Op een overigens nogal opportunistische wijze maar dat zijn we wel van Micha gewend inmiddels.

  In de link die gaf staat een dagvaarding van Micha aan Westenberg om op 28 november j.l. voor een zitting (KG?) te verschijnen waar het recht op schadevergoeding door de rechtbank getoetst zal worden.

  Over die milestone van het investeringsproject hoor ik Micha nergens over.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Ah ok, dat had ik gemist! Het zal wel niet doorgegaan zijn..

  Op 28/11 was igg de laatste 'Micha claim'-post. Daarna ging ie weer op andere manieren om geld vragen: "stort voor de medewerkers van deze site" en "koop mijn boek toch alsjeblieft".

  BeantwoordenVerwijderen
 118. B. Of zamel geld in voor boer Jasper.

  De site van Kat is gelijk aan uurtje in de kerk, waar de collecte schaal aan het einde van de dienst rondwaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Ah leuk, Kat leest Barracuda ook. Plotseling is de Micha-claim weer springlevend, en staat het fonds weer wijd open voor slimme investeerders.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Joehoe, wakker worden.

  Jasper S. heeft de moord op en de verkrachting van Marianne Vaatstra bekend!

  http://www.nu.nl/binnenland/2976256/jasper-s-bekent-moord-marianne-vaatstra.html

  Uiteraard ligt het volgens Micha Kat en Wim Dankbaar aan de martelkamers van het OM. De jacht op Spencer, Wietse en Stephanie is volgens Kat weer geopend. Wie stopt deze gevaarlijke gekken?

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Dankbaar heeft daar op zijn site al een antwoord op gegeven. Als ze hem zo lastig vinden, dan stappen ze maar naar de rechter.

  BeantwoordenVerwijderen