vrijdag 9 november 2012

Visafslag

Soms vermoedt Barracuda dat complotters de hele dag niks anders doen dan googelen naar woorden als 'zionisten' of 'NWO' om te kijken wat de vangst die dag weer oplevert. Tien tegen een dat je een of andere lijpe site tegenkomt, ergens in een donker krocht van het interweb, waarvan de inhoud compleet met grammatica- en spelfouten, kromme zinnen en Tante Betjes wordt overgenomen. Een beetje Volendammer visser sorteert zijn vangst ten minste nog, maar niet een complotter, die alles meteen op zijn eigen site plempt.

Onder de kop Nazi-Nederland lezen we bij Argusoog - ook al zo'n stofzuiger - dat de Rothshilds, Koningin Wilhelmina van Nederland en de Belgische socialist Henri Spaak de Benelux 'kaapten', waarna in 1957 met het verdrag van Rome de fundering voor de New World Order alsnog werd gelegd. De ontspoorde zinnen ertussen heeft Barracuda maar genegeerd, maar even verderop lezen we dat 'WWII nooit (is) beëindigd, Zionisten (Rothschilds) zetten Nazi regime geruisloos voort via Nederlands grondgebied en Bilderbergconferenties om fascistische wereldorde via een ondemocratisch gekaapt Europa en Amerika alsnog te implementeren.'

Wat volgt is een stuk geschiedenis dat nog warriger is dan een bord Chili con carne, een hutspot van halve waarheden en volstrekte lariekoek die zo lang is dat de vermoeide Argusoog-redactie al na enkele alinea's koppiepeesten de moed opgaf en linkte naar het origineel, een site van de No Cancer Foundation. Wie? 'Het doel van No Cancer Foundation is een brug te bouwen tussen veroorzakers en benadeelden, om gezamenlijk begripvol en vergevingsvol gedupeerde burgers verantwoord maar correct te informeren over de oorsprong van huidige kankerexplosie, als ook onderdrukte oplossingen zoals Flaraxin (een niet giftige oplossing van plantaardige oorsprong, antitumoraal phyto-preparaat dat zowel interferongeen, antioxidant als immuun modulator is en tumor weefsel vernietigd)'

Ach ja, logisch dan dat je dan denkt dat het Nazi regime wordt voortgezet via Nederlands grondgebied. Maar alleen al bij de inleiding gaat het weer hopeloos mis. Dat je niet eens weet dat de Benelux en de EEG in eerste instantie waren bedoeld als douane-unie - er kwam één tolvrije regio met gemeenschappelijke buitengrenzen, waaraan Frankrijk aanvankelijk niet mocht deelnemen - getuigt nou niet van historisch inzicht, zoals ook de voorgeschiedenis van de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS) weer wordt vergeten. Allemaal initiatieven die in de naoorlogse jaren van heropbouw volkomen te begrijpen zijn. Maar ach, een beetje domdenker roert liever in zijn eigen feitensoepje.

Voor de tijd van internet werd dit soort bizarre schotschriften op stencil verspreid en meestal lachend terzijde geschoven. Tegenwoordig pleur je het op het wereldwijde web en zijn er altijd wel een stel malloten die het van a tot z beamen en er hun eigen gekte aan toevoegen: 'Tijdens de tweede wereld oorlog werd de Nederlandse politie onderdeel van de SS [zie westenberg kazerne] en kregen een opleiding van een SS officier [zie Zwarte Tulpen] ,richting het eind van de oorlog begonnen overal langs de Nederlandse kust VAKANTIE KOLONIES.'

81 opmerkingen:

 1. "Wat volgt is een stuk geschiedenis dat nog warriger is dan een bord chili con carNe, een hutspot van halve waarheden en volstrekte lariekoek die zo lang is dat de vermoeide Argusoog-redactie al na enkele alinea's koppiepeesten de moed opgaf..."

  Volgens mij is het Chili con Carne (vlees i/h Español), dus wat dat warrige verhaal betreft kan je het inderdaad maar beter bij het echte onderzoekswerk houden. Bovendien is het 'zionisme' slechts een "samenwerkingsverband" van de oorspronkelijke sefarden met hun geadopteerde chazaren uit de Kaukasus, waarbij de semitische joden de ingelijfde sloofjes uit Chazarië vanwege hun parasitaire bloeddorst als fallanx hebben misbruikt voor een laatste geslepen poging een natgedroomde JWO over de gehele mensheid uit te kunnen rollen... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar hebben we papi weer met zijn minderwaardige gereutel. Waarom ga je nu zulk soort dingen roepen terwijl je in een ander draadje een discussie over holocaustontkenning vermijdt? Je bent dus niet alleen gestoord, maar ook nog eens een laffe hond.

  Kan je niet fijn met je soortgenootjes over ufo's gaan praten, of psychofarmaca met elkaar ruilen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En één van die malloten... ach, iemand moet een tegengeluid laten horen! En dan begeef je je ineens in de zelfde vaarwateren waar argusoog in vaart!
  Ik vind het zo gek deze aandacht... Een voorbeeld; Neem een moslim en zijn 'oprechte' haat jegens homo's.
  Welke argumenten je als homohater er ook tegenaan gooit, je bent er wel mee bezig. Waarom? Waarom aandacht geschenken aan iets wat je tegenstaat en waar je niks aan kan veranderen? Waarvoor al die energie inzetten? Heb je wel een punt wanneer je jezelf als betere afschildert dan een ander?
  Die fucking dualiteit ook, maar gelukkig hebben we geweld als antwoord op alles wat we niet zelf kunnen bedenken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Commandeer je teef ziva lekker zelf en hijg, blaf of kruip daarna glibberig met de tong op je schoenen achter haar aan? Het 'debateren' met jouw soort over de lacunes betreft jullie vele scams, is als het zonder kondoom je leuter is een bijenkorf vol hongerige bijtjes willen steken. Zowel met als zonder bescherming blijft de uitkomst voor jouw soort altijd sarcastisch van een vaststaad gehersenspoeld en gelijkhebbend niveau. Ik lul je met de onderzoeksresultaten van mijn 1e link op deze draad feitelijk zo de zijuitgang uit kruipende flapdrol! Het is daarom dan ook aan jou en ziva's herhaaldelijk gepiep hier bij Barracuda steeds beter te horen/lezen waarom het woord jood met de seconde aan het uitgroeien is tot de meest smerige benaming of scheldwoord waarmee je een waardig MENS hier op deze planeet nog kan beledigen dan wel uitsluiten. En volkomen terecht volgens mijn observeringen van de über-psychopaat zelf...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat komt maar steeds met beschuldigingen van lafheid aangekropen, terwijl het toch echt je eigen voorman is die al vanaf 2001 als een machtsgeile baviaan zijn pittbulls van de NAVO loopt op te hitsen om nog meer bloedoffers tbv de uitverkorenheid van moloch te moeten plengen, zodat hij zijn nazionistische rijk van de Tigris tot aan de Nijl kan laten aanvangen. Ga toch weg onbenullige onderkruipsel! Jij durft nog niet eens bij die pooier van je op het cidi met mijn holohoax-erkenningen als aanklacht onder je steen vandaan te kruipen. Je bent hierbij vooralsnog van harte uitgedaagd. Nogmaals kom maar op. Zodat je tenminste uit de eerste hand kan ervaren waaruit mijn volgens jouw uitgedachte lafheid zal bestaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @papi

  Ik vind het juist niet de moeite om me over je te beklagen bij het CIDI, want het is me nooit helemaal duidelijk wat je nou wil zeggen. Jouzelf ook niet, naar het zich laat aanzien. In de laatste instantie kan ik je natuurlijk ook niks verwijten als ik niet eens weet wat je nou bedoelt. Het zal in jouw wereldje wel iets betekenen. Ofzo.

  Je hebt iets akelig antisemitisch, vunzigs, geforceerd poëtisch en onsamenhangends. Raak je helemaal de weg kwijt in je eigen metaforen, ik vind het vooral hilarisch. Maar niet echt iets waarvan mijn hasbara hart nou sneller gaat kloppen, daarvoor is het iets te potsierlijk en schadeloos.

  Als jij niet zou bestaan, zou ik het CIDI adviseren je in het leven te roepen. Dus wat dat aangaat....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @papi

  Je bent een soort Mariska Orban- de Haas voor de antisemitische zaak, maar dan psychotischer. Mij hoor je niet klagen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dus wat dat aangaat....

  Kruiperige MO inderdaad al langere tijd wereldberoemd! Dus 'hilarisch' of niet ik weet dat er al geruime tijd niet zo hard met en om jullie geslepsn jodenstreken meer gelachen wordt. Dus laat mij lekker nog maar eventjes wachten. Echter mijn geduld reikt niet zo lang als jullie erover hebben gedaan om deze gecabaliseerde statusquo allover naar jullie smaak geimplementeerd te kunnen krijgen. Dus lach jij ondertussen nog maar even in dat vuistende knuistje van je sukkeltje, want jouw soort voelt heel goed aan dat het speelkwartier van en met julie pooier moloch hier op deze planeet zijn langste tijd heeft gahad. Ben blij dat ik mij niet in je omgeving bevind, want die odor van lucifer kan inderdaad alleen maar binnen judeo kringen op zijn waarde worden ingeschat...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Off topic, maar erg interessant om te volgen.

  Geachte heer Dankbaar,

  Tot mij wendde zich mevrouw Christine Bangert (hierna: mevrouw Bangert), die aangeslagen beklag deed over uw handelen jegens haar en haar vader, de heer Frits Bangert (hierna: de heer Bangert). Mevrouw heeft de afgelopen avond niet kunnen slapen van de uitlatingen uwerzijds en wenst dat u in het vervolg geen contact meer opneemt met haar en andere leden van de familie. Mevrouw Bangert is niet bekend met u of met het door u gedreven opsporingsbureau en kiest er voor geen gehoor te geven aan uw verzoek. Mocht de heer Bangert worden verdacht van het plegen van enig stafbaar feit, dan is de familie vanzelfsprekend bereid volledige medewerking te verlenen bij het politieonderzoek.

  (..)

  Allereerst heeft u geen enkel bewijs van het door u gesuggereerde. Mevrouw Bangert verklaart dat – naar haar weten – haar vader nooit het door u aangehaalde autotype in zijn bezit heeft gehad. Dat de heer Bangert dan maar zou moeten bewijzen dat hij een dergelijke auto niet tot zijn beschikking heeft gehad, is een apert onjuiste premisse.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha die papi... Hier nog wat leuk leesvoer, voor als je de discussie niet volgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dankbaar:

  Ik stel slechts dat als hij dat bewijs zou leveren of in elk geval zou willen leveren, er direct geen grond meer is om hem al dan niet terecht in verband te brengen met het onderhavige misdrijf (de verdwijning van Cheryl Morriën). Tot nu toe ontbreekt zelfs de intentie van de heer Bangert om dat bewijs te willen leveren of medewerking te verlenen. Terwijl het toch vrij eenvoudig is. Ik zeg het maar zo: Dit geeft te denken.

  Eigenlijk zegt hij: guilty as hell.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Brekend;

  Om 20:00 uur plaatselijke tijd zal een uit mijn persoonlijke zak betaalde jurist op de chat bij Argusoog-radio een aanbod gaan doen die de geplaagde klokkenluider gewoonweg niet kan afslaan. Er zal namelijk met feiten aangetoond worden dat het theater waarin de Man triest genoeg wordt gehouden van alle juridische rechtsgeldigheid gespeend is en daarom alleen al noodzakelijk aanvechtbaar behoort te zijn. De aansprakelijkheid die Arend dan ook naar Jeugdzorg kan doen uitgaan loopt inmiddels al in de ettelijke tonnen van Euros...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @papi

  Laat me raden... Jeroen de Kreek komt nog wat nieuwe vormen van automutilatie aanprijzen....

  Vat je het hier even samen als je ernaar luisterde? Dan ben je tenminste nog ergens goed voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jij lacht mij net iets te hard en vaak gluiperd van een haakgok. Wedden dat je daar in de chat als een of andere cryptofiel nog rondhangt ook? Fuck you...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Rechtiskrom

  Een waarschijnlijk geheel onschuldige oude man belasteren van betrokkenheid bij een moord en dan gewoon de bewijslast omdraaien.

  Als je niet wil bewijzen, dat je in 1986 geen Fiat had, dan maak ik je gewoon kapot.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. rtsp://v1.cache4.c.youtube.com/CjMLENy73wIaKgllnH1sY7V4AhMYJCAkFEIGbXYtcmltSARSBXdhdGNoYJOnkYiW3_mqUAw=/0/0/0/video.3gp

  BeantwoordenVerwijderen

 18. @theovanloon

  Het gedrag van Dankbaar is inderdaad stuitend.

  FB tegen Dankbaar: Waarom neem je geen contact op met de politie in Overveen en Bloemendaal dan? Die die kan je zo vertellen wat er allemaal wel en wat er niet gebeurd is.

  Commentaar Dankbaar: Dat kan de politie nu juist niet: Vertellen wat er wel en niet gebeurd is. De politie heeft in elk geval nooit de door FB dichtgestorte zinkputten onderzocht. Sterker nog, de politie heeft het verboden. Er is een aanvraag voor gedaan, maar dit verzoek werd afgewezen! Verwijst FB daarom misschien zo graag naar de politie? Omdat hij weet dat die weg toch doodloopt?

  Had FB gezegd: hou de politie er maar buiten, dan was Dankbaar er als de kippen bij geweest om dat te beschouwen als aanwijzing voor 's mans schuld. Bij Dankbaar staat de conclusie altijd al vast, en iemand als FB kan het eenvoudig niet goed doen, want wat hij ook zegt, het wordt in zijn nadeel uitgelegd.

  "Frits verwijst mij naar de politie, dus hij zal de dader wel zijn." Wat een schertsfiguur.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gossie, heeft Wim Dankbaar weer eens een moord opgelost. JFK, de Deventer Moordzaak, Marianne Vaatstra, en nu is dit lugubere verhaal weer van zijn mysterie ontdaan. Het kan niet op.

  De success rate van Wim Dankbaar is zo opzienbarend dat hij haast wel als de Sherlock Holmes van de 21e eeuw in de boeken bijgeschreven zal moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het valt me op met die narcistische klokkenluidertjes, dat zij bij voorbaat al er van uit gaan dat deze man dus schuldig is. Ik vind het nog erg aardig van de ´verdachte´dat hij er nog tijd in steek om zijn inquisiteur te woord te staan.

  Dat Wim Dankbaar daarna nog de dochter de stuipen op het lijf jaagt zegt veel over deze ´kunstenaar´.

  In het artikel wordt er gerept over een pedofiel die in Ijmuiden zou wonen. Welnu, ik kom uit hetzelfde dorp en ik kan je wel vertellen dat deze pedofiel geen leven zou hebben gehad als hij maar even de verkeerde kant uitgekeken zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je zal maar miljonair zijn en de hele dag verveeld thuiszitten. Maar ik ken heel wat betere amateurspitters dan deze Dankbaar, die ook nooit eens zijn huis uit komt en denkt dat je met een paar emails een zaak oplost.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ach ja, amateurspitters... Dat 'amateur' klopt, maar dat 'spitters' is wel een overwaardering.

  Zo komt 'onderzoeksjournalist' Micha Kat in zijn nieuwste stukkie tot:

  Diepgaand onderzoek van Micha Kat naar de uitvoering van de opgelegde taakstraffen aan Partick Kluivert (240 uur; 1995) en Marco Bakker (1997; ook 240 uur) leverde op dat beide BN’ners hun taakstraffen niet hebben uitgevoerd.

  Terwijl je binnen 30 sec. het tegenovergestelde antwoord opvist. Uit een interview in het Parool met het slachtoffer van Kluivert:

  Acht maanden na het ongeluk, op 1 mei 1996, volgde de strafzaak. Kluivert werd wegens ‘dood door schuld’ veroordeeld tot achttien maanden ontzegging van de rijbevoegdheid en 240 uur taakstraf, die hij voldeed door klussen uit te voeren bij bejaarden in de Watergraafsmeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Bovendien blijkt ook nog eens uit een stuk uit de Trouw dat beide heren geen taakstraf opgelegd hebben gekregen, maar een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van 6 maanden.

  Echter, kon iedere gevangenisstraf tot 6 maanden in die tijd kennelijk worden omgezet in een taakstraf van, in deze gevallen, 240 uur.

  Wat een vermoeiende bagger produceert die Micha Kat toch...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het zal je maar overkomen.
  Hij gaat maar door.

  Dankbaar aan het woord:
  Het gaat er niet om al je auto’s op te noemen, het gaat erom dat je een bepaalde auto nooit hebt gehad. Als je bijvoorbeeld zegt dat je geen groene Fiat 124 hebt gehad, dan kun je dat aantonen aan de hand van getuigen. Net zoal je kunt aantonen dat je in die periode een andere auto reed. B*** kiest ervoor om in plaats van dit aan te tonen, deze publicatie over zich te laten komen.

  Welke hij eenvoudig had kunnen vermijden door het aan te tonen. En ondanks dreiging met aangifte, ben ik nog door geen advocaat of politie benaderd. Er is blijkbaar toch iets wat hij vreest dat aan het licht kan komen als hij actie onderneemt.

  Voor wie zich niet heeft ingelezen, de heer B. is in deze nachtmerrie terecht gekomen, omdat een obsessieve haarlemmer, die zich al 20 jaar in deze zaak vast bijt, meende, dat hij hem jaren later herkende van een compositietekening in Opsporing Verzocht. Hij is geen aantoonbare pedofiel of wat ook.Tenminste, als ik het goed begrijp.

  Maar Dankbaar ziet wel een link. De man was fysiotherapeut. Dus. Orgaanhandel!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. OMG.... Micha is nu aan het proberen de reaguurdertjes op KLOL op te lichten en financieel uit te kleden. Wat is het toch een smerige confidence trickster, hij probeert gewoon een 419 scam uit.

  Hij doet net of hij een claim van een miljoen op Westenberg al zo'n beetje op zijn rekening heeft staan, zwaait vaag met een papiertje als "bewijs" en dan komt hij met het idee dat iedereen alvast in mag schrijven op zijn claim en op die manier achteraf aanspraak kan maken op een deel ervan.

  Net zoals je in een Nigeriaanse scam brief eerst wat geld over moet maken en dan in ruil daarvoor miljoenen kan krijgen van Prince de Lignac oid.

  Echt smerig om een groep bijstandstrekkers die al hun geld al kwijt zijn aan otrivin en Aldi bier op zo'n manier op te lichten.

  Is oplichting niet ook een schending van de voorwaarden van de schorsing van zijn hechtenis? Of mag hij tot en met december gewoon doorgaan met het plegen van dit soort van misdrijven?

  Kan iemand die arme KLOL mensen vertellen dat hij dat bedrag never gaat krijgen en dat ze iedere cent die ze naar hem overmaken gewoon kwijt zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Aan de achtergrond te zien zit hij trouwens inmiddels in het Westerpaviljoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik ben echt verbijsterd dat hij zo openlijk zit op te lichten. Volgens mij is dit nogal overduidelijk een overtreding van artikel 326 van het wetboek van strafrecht:

  Hij die, met het oogmerk om zich of een ander wederrechtelijk te bevoordelen, hetzij door het aannemen van een valse naam of van een valse hoedanigheid, hetzij door listige kunstgrepen, hetzij door een samenweefsel van verdichtsels, iemand beweegt tot de afgifte van enig goed, tot het ter beschikking stellen van gegevens met geldswaarde in het handelsverkeer, tot het aangaan van een schuld of tot het teniet doen van een inschuld, wordt, als schuldig aan oplichting, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vier jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Als je mensen geld af gaat troggelen op basis van een schadevergoeding die helemaal niet toegekend werd (en dat waarschijnlijk ook niet gaat worden), heet dat oplichting. Pure advance fee fraude.

  Gaarne vanavond nog oppakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @Jeroen,

  ach, zie het als een leermomentje voor de KLOL-aanhangers.
  Eens inzien wie er nou eigenlijk de sheeple zijn.

  Ik ben zelf gelukkig nog opgegroeid in speeltuinen zonder rubbertegels.
  Soms flink op je bek gaan kan geen kwaad; het kan zelfs als een blessing in disguise uitpakken.

  BeantwoordenVerwijderen

 30. Maar het tafereel van een hevig schrikkende Westenberg die zijn monumentale voordeur dichtsmijt in het gezicht van belletjetrekker Kat blijft hilarisch, eerlijk is eerlijk.

  Hoe is trouwens de veiling van .net en .info op 5 november verlopen? Komt het einde voor KLOL als een dief in de nacht?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Al is het einde voor KLOL inzicht er zal altijd wel een ander alu-hoedje beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Lezer

  jajaja, dat gezicht van Westenberg als hij nietsvermoedend de deur open doet is te grappig. Zeker voor een rechter.

  Kat's opmerking vervolgens ook: "Kunnen we even afrekenen, meneer Westenberg?"

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zou overigens als ik Yehudi was wachten tot 10 december om de 'kill-switch" van die twee domeinen te activeren. De maximale pain infliction, of reversed pain-drain.

  Wint Kat die dag nl, dan heeft hij niets meer om zijn geluk te kakelen als hij de Rechtbank uitrent, en verliest Kat die dag dan gaat hij terug naar de gevangenis in de wetenschap dat ook zijn 'levenswerk' KLOL weggepoetst is. Beide zijn 'killing'.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Nou Koala is er al achter gekomen, die heeft 100 euro gestort zo meldt hij/zij. Dat is 100 euri verspilling en heel wijs dat hij of zij deze keer overslaat. Boodschappen zijn belangrijker dan Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Dorothy

  Ik vind het eigenlijk een heel schrijnend voorbeeld. Mensen die niet at will 100 euro kunnen storten doen er verstandig aan hun spaargeld niet aan dit soort charlatans te geven. Kat is scraping from the poor and ignorant.

  Niet echt nobel in mijn dansboekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Ziva, ik heb al bij van Frikschoten op zijn belabberde blog gelezen dat een aanhanger van hem, geld jatte van de spaarrekening van zijn vrouw, voor van Frikschoten.

  Op facebook staat deze fotohttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534495_532028273492729_1021033954_n.jpg Ik hoop alleen dat ik deze afbeelding goed heb kunnen kopiëren. Maar het is een waarheid als een koe.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Dorothy

  Jajaja, ik ken het. Of het waar is betwijfel ik, want het zou betekenen dat de invloed van 'van Frikschoten' dermate groot is dat het tot deceptie aanzet, en dat betwijfel ik eerlijk gezegd.

  Bij Micha ligt het anders. Die richt zich tot zijn groep met het argument 'verandering, erkenning' en gebruikt 'slachtofferschap' als leverage om tot die revolutie te komen. Kat stelt zich op als de Che Guevara van de lage landen. Hij die strijdt voor ons aller recht. Visionair dansend door de voor zijn volgelingen zo frustrerende en complexe jungle van Justitie en het daar uitvloeiende gevoel van ongelijk.

  De werkelijkheid is alleen veel mondialer. Kat heeft met zijn stupide gedrag al zijn ramen ingegooid en zit berooid in de kou van een Schiedams appartementje te bibberen.

  Daar zou je niet voor willen storten, als je een beetje nadenkt.

  Ik bedoel dan kan je ook 100 euro op de gevangenisrekening van Samir A. storten. Moreel is er geen verschil, praktisch ook niet.

  Het zijn beide zielepieten die geld nodig hebben om een boterham te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @ Ziva. Eigenlijk bedoelde ik dat zowel Koala als de jatter-van-zijn-vrouw-haar spaargeld, beide dom zijn.

  De 1 omdat hij Micha in zijn waan steunt, want natuurlijk heeft die zijn oren naar de ´doofpotten´hangen.

  De ander wordt op zijn wenken bediend door de racistische babbel van, van Frikschoten. In principe gaat het gelijk op.

  Beiden gaan er van uit dat wij in verrotte staat leven waar of wel de ´linksmensch´of wel de staat de dienst uitmaakt. In het geval van Demmink wordt er gauw het pedofiele netwerk van gemaakt.

  Vanochtend lag de BBC weer onder vuur dit keer niet vanwege Saville, maar omdat er een foute reportage van een ´pedofiele´politicus, die er dus helemaal niets mee te maken had. Daarom ben ik mordicus tegen zowel van Frikschoten, Zeevat en Micha en hun randdebiele volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ Jeroen.

  Meer dan 20 jaren geleden, had een vriend van mij een collega, die bij een of andere sekte zat.

  De collega en zijn kerkgenoten maakten maandelijks een deel van hun salaris over naar de ´meester´die in Zwitserland huisde.

  Die belde op zijn beurt 1 x per maand op zondag een uurtje naar zijn Nederlandse volgelingen. Volgens mij zat die man te schuddebuiken van het lachen en ontving gierend van de lach elke maand een leuk bedrag.

  Maar Micha staat toch nog op de loonlijst van de pootjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Dorothy

  Maar Micha staat toch nog op de loonlijst van de pootjes?

  Natuurlijk. Micha Kat is de Jester van de Pootjes.

  En als in een moderne spin-off probeert de Jester nu een eigen character-centric show op te tuigen.

  Lukte ook niet met Joey van Friends, remember?!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @ Ziva, dat lukte inderdaad niet. Maar als Micha 2000 euri per maand krijgt als salaris, wat zit hij dan te zeuren dat hij blut is?

  Van 2000 euro kan je heel goed leven, of staan de schuldeisers bij huize Kat aan den deur te bonken?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @Dorothy

  Begin negentiger jaren was ik nog actief in Thee Temple ov Psychick Youth. Daar waren weinig tot geen contributies mee verbonden, maar je moest wel maandelijks een sigil maken waarop je dan je lichaamssappen op doneerde, die je naar een centraal adres moest opsturen. Ook wilden ze graag een naaktfoto van je.

  "On the 23rd hour (11:00pm) of the 23rd day of each month TOPY members were encouraged to make magical sigils. If an individual chose to do so, they were invited to mail their sigils to a central location where the magical energy in them could be used to enhance each other."

  Maar geld overmaken was me te ver gegaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @jeroen

  een sigil maken waarop je dan je lichaamssappen op doneerde, die je naar een centraal adres moest opsturen

  Funny dat je dit nu zegt. Ik luisterde vanmiddag nog naar een bekentenis van een Nigeriaan: Chuku Dalo Onejeku

  En die spreekt over exact dezelfde zaken - als ex-lid van een lid van een 'secret society' -, en gaat nog een paar stapjes verder als het doden van kinderen/mensen in naam van zijn magick, en het succes dat hij daar business-wise mee genereerde.

  Typisch Afrikaans, very black and dark, maar toch, fascinating stuff...

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @ Jeroen,*gnarf* lichaamssappen afgeven is veel goedkoper. Maar heeft het enig gewenst resultaat opgeleverd?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Dorothy: het is een wat seksuelere en ook wel creatievere interpetatie van de aloude Egregore.

  Egregore (also egregor) is an occult concept representing a "thoughtform" or "collective group mind", an autonomous psychic entity made up of, and influencing, the thoughts of a group of people. The symbiotic relationship between an egregore and its group has been compared to the more recent, non-occult concepts of the corporation (as a legal entity) and the meme.

  Werkt wel denk ik. Je hebt nu nog zo hier en daar een Sigil Garden, maar het concept is overal in occultuur terug te vinden. Wat sigils in het algemeen betreft heb ik wel wat kanttekeningen bij de 23-Minute Guide to World Domination by Sigils, maar dat houd je toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @ziva

  Crowley heeft vanelfsprekend een mooie uitleg van The Bloody Sacrifice and Matters Cognate. Je komt het verschijnsel in alle culturen wel tegen:

  "It is necessary for us to consider carefully the problems connected with the bloody sacrifice, for this question is indeed traditionally important in Magick. Nigh all ancient Magick revolves around this matter. In particular all the Osirian religions --- the rites of the Dying God --- refer to this. The slaying of Osiris and Adonis; the mutilation of Attis; the cults of Mexico and Peru; the story of Hercules or Melcarth; the legends of Dionysus and of Mithra, are all connected with this one idea. In the Hebrew religion we find the same thing inculcated. The first ethical lesson in the Bible is that the only sacrifice pleasing to the Lord is the sacrifice of blood; Abel, who made this, finding favour with the Lord, while Cain, who offered cabbages, was rather naturally considered a cheap sport. The idea recurs again and again. We have the sacrifice of the Passover, following on the story of Abraham's being commanded to sacrifice his firstborn son, with the idea of the substitution of animal for human life. The annual ceremony of the two goats carries out this in perpetuity. And we see again the domination of this idea in the romance of Esther, where Haman and Mordecai are the two goats or gods; and ultimately in the presentation of the rite of Purim in Palestine, where Jesus and Barabbas happened to be the Goats in that particular year of which we hear so much, without agreement on the date."

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Sommigen zijn nog dog dommer dan ik al dacht te weten, al zou ik nooit de slimste zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. @jeroen
  Vertel nu ook de wereld eens waarom een zelfmoordoverweging voor veel mensen geen adequate optie kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @geen

  Ik vind je nog steeds lager dan het stukje uitgeharde stront onder mijn schoenzolen als je mensen tot het plegen van zelfmoord aan gaat zetten ja. Dat jij na het hele verhaal met Tim Ribberink van afgelopen week hier nog mee aan durft te komen zetten laat wel zien hoe dom en afgestompt je in dat inteeltkoppie van je bent. Neemt overigens niet weg dat ik zelfmoord ook een recht vind als mensen het (uit zichzelf) echt niet meer zien zitten. Maar dat is een andere discussie.

  Denk je nou werkelijk dat bovenstaande een reclame is voor het brengen van mensen- of dierenoffers? Wat ben je toch een lekkere krotenkoker. Als je de uitleg van Crowley las, kan je constateren dat zelfs de wickedest man in the world er toch niet helemaal achter staat:

  The whole idea of the word Sacrifice, as commonly understood, rests upon an error and superstition, and is unscientific, besides being metaphysically false.

  Niettemin komt het in alle religies voor en het Christendom nog wel het meest van allemaal. Een beetje met elkaar het bloed van Christus drinken en zijn lichaam eten.... Ik vind het ranzig.

  Zelf offer ik overigens alleen lekkere taartjes, kommetjes water en het universum in zijn totaliteit.

  Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @geen

  Mijn Mandala offer van zojuist aan jou. Wishing you spontaneously arising Success & Omniscience :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. @jeroen
  Aan het trieste verhaal van Tim , ging toch een gehaaide treitercampagne vooraf? Waar een collectief met het gestrekte been zijn psyche bewerkten, om zijn onvoorspelbare daad in gang te zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @geen

  Inderdaad. dus de vergelijking met jouw herhaaldelijk rechtstreeks aanzetten van papi tot zelfmoord, iemand die in ieder geval op mij niet al te stabiel overkomt, gaat goed op. Je werd op je wenken bediend met een voorbeeldje in de actualiteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. @jeroen
  IK ben bang dat jij een en ander hebt gemist in dit leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @geen

  Over je angsten hebben we het weer een andere keer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 55. @jeroen
  Maar hoe zie jij jouw op de persoon gerichte medische diagnostiek, versus de mens die de fase van begrijpend lezen voorbij is, en daardoor de handdoek in de ring moet gooien. Of erger, is dat niet de kern van een aanzet tot? Ook nog met het handboek der psychologie in de linker hand, danwel.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @geen

  Ik denk zeker niet dat iedere catharsis, spiritual emergency, of spiegel die mensen voorgehouden wordt meteen maar tot zelfmoord leidt, je vergelijkt appels met peren. Rechtstreeks tot zelfmoord aanzetten is weer iets anders.

  Als je het bovendien serieus deed om een "moreel punt" te maken, ontkrachtte je jezelf door nog veel lager te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @jeroen
  Die denkbeeldige overweging is standaard onderdeel van de narcist, die met een schot hagel tussen de ogen, en een aankondiging van een huisbezoek, als antisemiet hier vrolijk zijn gang kan gaan. Over bipolair nog maar te zwijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Precies, je zette papi helemaal niet tot zelfmoord aan omdat je een punt wilde maken van ziva's of mijn geneigdheid om bizar en/of agressief gedrag gedrag in een DSM kader te bekijken en je bang bent dat mensen door dat *kuch* "plotselinge inzicht" zelfmoord gaan plegen. Je was gewoon boos en bedoelde letterlijk wat je zei. Je hoopte dat hij de hand aan zichzelf zou slaan. Daar zat verder geen diepere intentie of whatever achter.

  Ik heb overigens ook niet de indruk dat dergelijke duidingen door ons als "wapen" gebruikt werden. Eerder waren het pogingen om het te begrijpen.

  Dat gebeurt weer wel op klol en argusoog, als ze het bijvoorbeeld over "adapted psychopaths" hebben. Dat is een voorbeeld van pathologisering als (ineffectief) wapen, zoals je dat narcisten wel vaker ziet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @jeroen
  Recent hier om de hoek, gezinsdrama vrijdag 2 doden. De vraag was hier op zijn plaats geweest.

  Mister allegorie himself zou eens moeten duiden of hij werkelijk enig besef heeft van de dood. Hollandse vraag , vraagt een gezonde Hollandse reactie , geen hakenkruis. Overigens beperkt mijn genegenheid zich tot de opsteller van de tekst, a.g.v. een tekst die ik apprecieer.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Jammer dat je uiteindelijk dan toch weer met flarden van gedachten, vrije associaties en wartaal aan komt zetten. Ik ben jou geen verantwoording verschuldigd over mijn opvattingen over de dood omdat jij iemand tot het plegen van zelfmoord aanzette.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. http://1.1.1.5/bmi/salland.casamila.nl/useruploads/images/meten_met_twee_maten.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Dat ik niet met twee maten meet lichtte ik hierboven al uitgebreid toe. Ook dat je appels met peren vergelijkt. Geen van beide wist je te weerleggen, maar je herhaalt je stelling gewoon door te linken naar een dom plaatje? Dat werkt zo niet, @geen.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. jij kan natuurlijk onvergelijkbaarheden tegenover elkaar plaatsen wat je wil, maar dat betekent niet dat ik met twee maten meet. Wel dat het jou aan logische vaardigheden ontbreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @jeroen
  Het virtuele openbare getennis met persoonlijke eigenschappen staat voor mij gelijk aan een al dan niet gekwalificeerde manier van treiteren. Met de benodigde expertise kan dit alleen in een contoleerbare omgeving. Meer zeg ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. @geen

  Wellicht ervaar je het zo vanuit een stukje narcistische krenking? Just a thought...

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @jeroen
  Nee maar is de doodsbedreigende narcist instrumenteel in jouw gevaarlijke rollenspel? Wat wil je bereiken? Een "lintjesaanvulling" op een JD complot , afzeiken van mensen etc. Wat is het verschil? Ik ben trouwens geen narcist, heb ook geen last van zelfmoordneigingen. Er staat trouwens boven dit blog iets met logica, dit is m.i. een manier,zoniet de beste,om pscychedelische vertelsels te debunken.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Er staat trouwens boven dit blog iets met logica, dit is m.i. een manier,zoniet de beste,om pscychedelische vertelsels te debunken.

  LOL

  Vandaar dat je met behulp van de totale afwezigheid van logica in je reacties je "gelijk" probeert te halen? Dat probeer je te bereiken door valse vergelijkingen te trekken, wartaal uit te slaan, de discussie te ontregelen met vrije associaties en wat je nog meer voor dommigheden in je "arsenaal" hebt, maar logica kon ik er niet in ontdekken.

  Wel een zekere domheid gekoppeld aan kwaadwilligheid en een gebrek aan zelfinzicht. Slechte mix.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik kan er niet mee zitten @jeroen veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Overigens is iemand beschuldigen van "narcistische krenking" niet hetzelfde als zeggen dat die persoon narcistisch is. Ook heb ik geen moment verondersteld dat je zelfmoordneigingen zou hebben. Tegelijk zou ik je er ook niet toe aanmoedigen, want je weet maar nooit. Ik wenste je dan ook spontaan verrijzend succes en alwetendheid toe, ondanks het feit dat ik je nog lager dan het hardgeworden stukje stront onder mijn schoenzolen vind. Ook die dragen natuurlijk de Tathagatagharba in zich. :-)

  Every Man and every Woman is a Star.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @jeroen
  Afgezien het feit dat ik bepaalde lieden niet wijzer wil en mag maken, dacht ik mij toch aardig onder je schoenzool uitgedrukt te hebben. Dus wees gerust, vanaf morgen/overmorgen laat ik mijn minderwaardige repliek hier achterwege, laat ze een poepje ruiken, @jeroen je kan het!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. dacht ik mij toch aardig onder je schoenzool uitgedrukt te hebben.

  Dat valt wel tegen eerlijk gezegd. Het vergde een boel welwillendheid om je de hele tijd maar juist te blijven begrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. @jeroen
  Stomme vraag, maar als jij langs een drukke snelweg staat, ben jij dan in staat om ongeluksautos aan te wijzen?
  Ik niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. @jeroen
  Goed onthouden deze stomme vraag. Bevat meer slimheid dan je zou verwachten die vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @geen
  11 november 2012 12:58
  Dus wees gerust, vanaf morgen/overmorgen laat ik mijn minderwaardige repliek hier achterwege

  Oh jee. Wederom de aankondiging van een definitief vertrek. Morgen. Overmorgen. Of juist helemaal niet en blijf je toch regelmatig op Barracuda je hersenschimmen neerplempen.

  Who the fuck cares?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. @geen

  Je domme vraag deed me denken aan een kort verhaal van Borges (spoiler alert): The Rose of Pararacelsus.

  “What I have done is unpardonable. I have lacked belief, which the Lord demands of all the faithful. Let me, then, continue to see ashes. I will come back again when I am stronger, and I will be your disciple, and at the end of the Path I will see the rose.”
  He spoke with genuine passion, but that passion was the pity he felt for the aged master—so venerated, so inveighed against, so renowned, and therefore so hollow. Who was he, Johannes Grisebach, to discover with sacrilegious hand that behind the mask was no one? Leaving the gold coins would be an act of almsgiving to the poor. He picked them up again as he went out. Paracelsus accompanied him to the foot of the staircase and told him he would always be welcome in that house. Both men knew they would never see each other again.
  Paracelsus was then alone. Before putting out the lamp and returning to his weary chair, he poured the delicate fistful of ashes from one hand into the concave other, and he whispered a single word. The rose appeared again.

  BeantwoordenVerwijderen