woensdag 5 december 2012

Cordon Sanitaire

Eindelijk hadden de Wilders-blogjes weer eens wat te schrijven. Het viel ook niet mee de laatste tijd. Zelfs Martien Pennings kwam niet verder dan aanvallen op de zelfbewuste snorsigaar Johan Derksen, die weer eens niet gezien had dat 'de islam op alle essentiële punten precies parallel loopt met het nazisme: expansieve oorlogszucht inclusief Blut-und-Boden, Jodenhaat, verplichte navolging van Führer Mohammed, die net als Hitler een massamoordenaar, sluipmoordenaar en slavenhaler was'. Het universum van Pennings, weten we inmiddels, is niet veel groter dan de geblindeerde huiskamer waarin hij dagelijks op de televisie kaffert. Dat wordt een hartaanval voor zijn zeventigste.

Maar gelukkig, met het doodschoppen van Richard Nieuwenhuizen, de grensrechter van Buitenboys te Almere, hadden zwarte laarzen-bloggen reden om onmiddellijk in de touwen te klimmen. Want zij wisten natuurlijk meteen - de Blonde Kamper had het immers zelf getwitterd - dat het om Marokkanen moest gaan. 'Want als de daders blijkbaar uit (noord) afrikaanse kringen komen, zoals nu weer lijkt te zijn met deze Marokkaanse doodschoppers van Voetbalclub Nieuw Sloten uit Amsterdam, dan zwijgt het Cordon Sanitaire van de politiek correcte Media eensgezind over de identiteit, en worden we als burgers dus weer systematisch afgehouden van ons recht om de waarheid te horen.'

We kennen onze pappenheimers inmiddels een beetje. Het liefst leggen ze een relatie tussen de koran en slopende Marokkaantjes, ook al hebben die het Boek der Boeken nog nooit ingekeken. Maar het simpele feit dat dagen na het incident nog niet echt duidelijk is om welke nationaliteiten het gaat, geeft aan dat de media het ook niet kunnen hebben geweten, simpelweg omdat het hen niet is verteld (backgrounds). Voeg daarbij dat Nieuw Sloten B een tamelijk gemengd gezelschap is met blanke en Turkse spelers en de twee hoofdaders volgens geruchten Macro en Antilliaan zijn, dan klopt er weinig van het clichébeeld dat Marokkanen zich per definitie in groepen op hun prooi storten.

Barracuda heeft trouwens uit nieuwsgierigheid eens 'kopstoot' en 'scheidsrechter ingetikt bij Google en een bonte stoet Brazilianen, Argentijnen, Mexicanen, blonde Hollanders en niet te vergeten Fransen (de Zidane-kopstoot is nog altijd niet geëvenaard) trok aan hem voorbij. In Colombia schieten ze scheidsrechters gewoon dood. In Zuid-Afrika heeft een scheidsrechter op zijn beurt een coach neergeknald. Verder daalt er bij iedere wedstrijd een heel arsenaal wapens op het veld neer, soms met dodelijke afloop. En dan hadden we natuurlijk nog de Slag bij Beverwijk, waarbij meer blanke adolescenten gewond raakten dan in de hele tachtigjarige oorlog. Het enige dat je kunt zeggen is dat een simpel spelletje met een bal bij mannen van alle leeftijden en van alle nationaliteit enorme agressie opwekt.

46 opmerkingen:

 1. Derksen ging gisteren BTW op rtl7 helemaal los op die andere onhoog-gevallen/gehouden grijze narcist. Het twittergedrag waarmee die eikel alweder over het lijk van een medemens zijn onovertrefbaarheid probeerde te slijten deed Johan van de misselijkheid tijdens zijn uitzending van VI werkelijk ontoepasselijk worden hahaha. Ik geloof dat de uitzending er later wel opgezet zal worden. Anders maar even verder zoeken als het geduld daarvoor ontbreekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ÁHÀ! Nu weet ik waar die ontoepasselijkheid van Derksen vandaan komt...

  "Peter R.de Vries mag niet aanschuiven in het tv-programma Voetbal International. Volgens de crimewatcher zou hij niet welkom zijn, omdat hij in het verleden gezegd heeft dat Johan Derksen aan ‘verbaal voetbalvandalisme’ doet. Derksen zou sindsdien een hekel hebben aan De Vries." BRON...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over boeken die gekkies nog nooit gelezen hebben gesproken: op Argusoog weten ze dan weer dat de Talmoed een ziek en pervers boek is. Vandaar dat alles wat Joden in overkwam hun eigen schuld is. Behalve dat het geen boek maar een reeks boeken is, die in principe bekend staat als "mondelinge overlevering".

  "U kunt zien hoe het karma van de Joden en hun lijden door de geschiedenis heen, direct voortkomt uit het geweld waar zij zelf in geloven en over spreken. U kunt geen slavernij over andere mensen promoten zonder er vanuit te gaan dat die andere mensen zullen reageren."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Breedveld schreef er ook een stukje over, maar blunderde wel een beetje. Hij stelt dat hij niet kan begrijpen dat de jongens van dat elftal kickbokslessen kregen, terwijl ze zegge en schrijven een keer hebben meegedaan aan zo'n training in het winterseizoen, omdat het veld onbegaanbaar was (zo vertelde iemand van de club in P&W).

  Ligt het nou weer aan het kickboksen? Wel vreemd, want mijn zoontje kickboxt al jaren, maar sloeg nog nooit iemand op zijn muil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De slag van Beverwijk weet ik nog goed. Het leek wel een slagveld. En iedere auto in de buurt van het slagveld werd gecontroleerd.

  Toen ik ooit eens les kreeg van iemand die gespecialiseerd was in communicatie hadden we het over het toenemende geweld. Hij vergeleek voetbal met een stammenstrijd. En ik vind dat hij daar nog steeds gelijk in heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed stuk Barracuda. Eén van de beste, zo niet het beste, dat ik over dit onderwerp heb gelezen. Complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als ex Hooligan heb ik mij de laatse jaren regelmatig afgevraagd wat mij tooen dreef.

  Volgens het onderzoek van L.L. Van der Vliet, die hij deed aan de universiteit van Enschede, zijn er vier grote invloedsvormen van hooligans onder te verdelen: demografische invloeden, psychologische invloeden, sociologische invloeden en invloeden van de sport op zich.

  http://sport.infonu.nl/voetbal/32232-de-oorzaken-van-voetbalvandalisme-en-hooliganisme.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Arminius

  Volgens mij wordt elke menselijke drijfveer op de een of andere manier wel beinvloed door die factoren. Ik vind het allemaal veel te breed en ook niet kloppen. Zo hebben veel hooligans doordeweeks een keurige baan en wordt in dat stuk van jou gesteld dat hooliganisme met uitzichtloosheid te maken heeft. Niets van waar.

  Dit stuk benoemt wat andere oorzaken, die zich niet perse in die vier aandachtsvelden laten vangen:

  Ervaren hooligans opereren calculerend; zij schatten in wanneer zij zich beter gedeisd kunnen houden en hoe zij aanhouding kunnen voorkomen. Zij proberen de politie te ontlopen door alternatieve tactieken en onverwachte manoeuvres. Een voorbeeld hiervan is de hit-and-run-tactiek: gerichte, kortstondige confrontaties waarna hooligans zich snel uit de voeten maken. Hooliganisme is tevens verweven met uitgaansgeweld, lokale jeugdproblematiek en soms zelfs met georganiseerde criminaliteit. Het uit zich bij sommige clubs in hevig onderling geweld, waar het bestaande beleid meestal geen antwoord op heeft. Onderling geweld, in de vorm van geweld tussen supporters van dezelfde club, doet zich bij verscheidene clubs in binnen- en buitenland in zekere mate voor.
  Daarnaast variëren de omvang en houding van hooligangroepen sterk, afhankelijk van de verwachte tegenstand en relkansen. De omvang van de groep en de bereidheid tot geweldgebruik zijn rond bepaalde wedstrijden en -evenementen beduidend groter dan bij wedstrijden die op hooligangebied minder interessant zijn of die zijn omgeven met grootschalig politietoezicht en allerhande veiligheidsmaatregelen. Hooligans anticiperen op hiaten in het beleid en slaan vooral ook toe op die momenten waarop de formele controle relatief beperkt is."


  ook wordt de "masculiene cultuur" en de dynamiek van de club zelf in dat stuk onderbelicht:

  "In dit verband wil ik vooral ook het belang van agressieve masculiene normen en daarmee gepaard gaande, deels leeftijdsgebonden, geweldsopvattingen benadrukken. Deze normen en opvattingen vinden hun weerslag in de collectieve identiteitsvorming van hooligans en in de soms alomvattende wij-zijtegenstellingen en territoriumconflicten die zij creëren en benutten. Deze aspecten van hooliganisme kunnen niet los worden gezien van de dynamiek van club- en supportersculturen. Sterker nog, club- en supportersculturen kunnen een belangrijke rol spelen in het reduceren of ‘verzachten’ van de conflicten en wrijvingen tussen voetbalsupporters."

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Jeroen

  Zeker waar wat er daar wordt verteld. Heeft me wel altijd verbaast waarom het allemaal gebeurt rondom het voetbal, en niet bij andere sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Even iewts anders. Als deze man onschuldig is, waarom gebeuren er dan zo veel rare zaken rondom dit dossier?

  Demmink-stukken uit cel gehaald
  http://www.crimesite.nl/dossier/baybasin/25080-nog-geen-procedure-van-demmink.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik bedoel met 'deze man' natuurlijk meneer Demmink

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarschijnlijk is Joris aan het schaken op meerdere borden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Et voilà!:
  "De verdediging van Joris Demmink zal vanaf nu steen voor steen worden afgebroken. Alleen gebeurt het omzichtig omdat niemand met het puinruimen geassocieerd wil worden." Bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nog een kleine noot bij het mooie artikel van Barra.

  http://www.nrcnext.nl/columnisten/2012/11/29/fightclub/

  Marcel van Roosmalen blijft leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Papi ik heb jouw huis gegoogled op Google Earth en ik zou kunnen zweren, ik zou echt kunnen zweren, dat ik een vent zag die door een andere vent van achteren werd genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De plottertjes van Klokkenluider hebben weer een nieuw slachtoffer op het oog:


  Volgens mij is de vrouw van Jasper ” de gouden tip “.

  Wie houdt die gekken tegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @John

  Ja, dat is het trieste en het onbeschofte aan dit verhaal. Kat en Dankbaar creëren bewust een achterban uit de groep waar het zelfstandig boodschappen doen nog een onverantwoordelijke bezigheid is.

  En vervolgens hitsen ze die groep ook nog eens op om actie te ondernemen, actief betrokken te zijn, kiosken te overvallen, mensen te stalken, of geld te storten.

  Terroristische paria's zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @John,

  maak je niet druk.
  Het is gewoon een average plottertje, die denkt dat hij de oplossing heeft.

  Alsof Kat op JohnBerrevoets zit te wachten, om hem tot stalken te bewegen.

  Hier nog meer meuk van de arme ziel.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @sinterklaasbreker

  kopie van jouw tape gevonden, must see, vooral laatste stuk.

  http://www.youtube.com/watch?v=BHiaD5s9YQc

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @sinterklaasbreker

  Lol, dat kan je helemaal niet, jongen. Bij het derde cijfer van een coördinaat ben je al in de war, en begint de aarde op je scherm spontaan te spinnen.

  Hou jij je nu maar bij het 'leechen' van GLP, het tegen jezelf praten op je blog, en het stuiterballen op een paar complotterblogjes, dan overleeft je maagprobleem 21 december and beyond wellicht nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Beste nieuwsbraker;

  Ten eerste ben ik al te diep in the rabbithole (foto onder mij) gedoken om mijn maagdelijkheid voor zoiets vulgairs als homosexualiteit nog te willen/kunnen prijsgeven. Bovendien ben ik te druk met mijn ondergronds-militaire training bezig om mij nog bezig te willen houden met die puberale apenstreken waar jij 'helaas' voor je omgeving maar niet uit lijkt te willen geraken!? Dus schei maar uit want de hete winter die eraan zit te komen zal je nog voor moeilijk te nemen hordes weten te plaatsen. 'Kereltje'-nieuwsdrunk...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Antisemiet @papi,gigante,loepzuivere, keelsnijder, kopschot en hagelschieter en wat er nog komen gaat
  Is er nog iets wat je wel kan, buiten het gooien van wat puberale digitale stinkbommen?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Antisemieten zijn racisten pur sang, ongeacht hun afkomst, mind you @papi en de rest van je kamikaze schizofreunden. De beestachtige afschuwwelijke dood van een Marianne, een argeloze grensrechter, de vele duizenden slachtoffers van misdaad, het zal je werkelijk een laffe worst zijn. Manifesteeer jouw dierenliefde in een duivenclub, gok je rijk, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Kortom @papi werkt voor een kutkleine digisoepletter producent, die zelf de soep niet lust. Astrosurfer met het gewin van een of andere readers digest wisdom. Sukkel met een levenslange IP stamp, en de illusie van anonimiteit.
  Nog wat te melden @papi?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Kijk en dit is nou precies waarover ik me zo'n zorgen maak bij die complottertjes:

  Man Shoots Girlfriend in the Back for Not Taking the Possibility of a Zombie Apocalypse Seriously

  An argument over the likelihood of a zombie apocalypse becoming a reality ended with a woman getting shot in the back by her boyfriend.

  According to Nassau County Detective Lt. Raymond Cote, 26-year-old Jared Gurman of Long Island had an "ongoing debate" with his girlfriend Jessica Gelderman, 27, about whether AMC's The Walking Dead could play out in real life.

  "He feels strongly about the possibility that some military mishap could occur. She thinks it's ridiculous," Cote told reporters. "She was not taking him seriously or taking the show as seriously as he does."

  In the early hours of Monday morning, a text exchange between the two became heated, and Gelderman went to Gurman's apartment to calm him down.

  However, Gurman, who greeted her with a .22 caliber assault rifle, refused her efforts to defuse the situation, and as soon as she entered the apartment, Gurman shot her in the back.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Ziva

  Wat ik zie gebeuren is dat de toon van Micha agressiever wordt en dat zijn "stoottroepen" die namens hem andere sites stalken en mensen belagen met hem mee moduleren:

  Fruitarier:Vandaag hoorde ik een collega zeggen: “Die Peter r. de Vries mogen ze ook afschieten!”

  Hoewel ik me normaal stil houdt, kon ik een welgemeend ‘Amen!’ niet onderdrukken


  Dennisthemenace:EXCUUS EVEN UITING GEVEN AAN MIJN GEVOEL OVER DE GANG VAN ZAKEN TAV JASPER S EN DIENS DUIVELSE ADVOCAAT VLUG

  *PIEP* GODVERDOMME DE FIK ERIN DAAR OP DAT TERING ADVOCATEN KANTOOR EN HET HELE STINKENDE OM ERBIJ *PIEP*


  We hebben het hier dus over een oproep tot moord en eentje tot brandstichting. Werd fruitarier trouwens in het verleden niet al veroordeeld wegens bedreigingen, of was dat een ander gekkie?

  Dit is een zeer labiele doelgroep die makkelijk door Micha tot het plegen van geweldsmisdrijven opgefokt kan worden. Alleen al daarom moet hij er tussenuit gehaald worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Jeroen

  Micha Kat gaat altijd verbaal hyperventileren in de periodes dat hij zich bedreigd of ongekend voelt. In deze periode van de strijd om de Vaatstra-bokaal en zijn aankomende proces is dat niet anders.

  Laat onverlet dat zich wederom schuldig maakt aan opruiing cq ophitsing (één van de aanklachten voor maandag a.s. - ophitsen tot het gooien van objecten naar de Gouden Koets), en - hoewel minder expliciet - het bedreigen met geweld van een persoon die vanuit zijn beroep een publieke functie uitoefent, waarvoor hij in het verleden al werd veroordeeld na het uiten van een doodsbedreiging aan Bart Mos.

  Je hebt gelijk, volgens mij, dat de kleine groep rond Micha Kat meebeweegt en steeds radicaler en dreigender wordt. En dat kan puur op het conto van Kat geschreven worden. Wat je ziet is het tribal effect. De groep wordt hechter, en personen krijgen meer zelfvertrouwen en bevestiging in hun gelijk. Wat dat betreft zie je parellellen met het andere stuk van Barracuda over Hooliganism. Wat je daar dan weer van leren is dat pas toen - althans in de UK - 'men' (incl justitie en rechter) voetbalgeweld in de weekeinden niet meer afdeed als 'Come on, they just have a laugh', maar heel zwart-wit repressie ging toepassen incl zware straffen het 'hooliganism' weer enigszins onder controle werd gebracht. Datzelfde zou hier moeten gebeuren wanneer 'men' weer wat gemakkelijk roept; "Vrijheid van meningsuiting", "beetje burgerlijke ongehoorzaamheid mag", etc.

  Dat is vragen om ernstige gevolgen, zoals we al hebben kunnen zien bij 'Fortuijn', 'van Gogh', 'de aanslag op de Koninklijke Familie', en in zekere zin de vreselijke ontsporing van de jongen in Alphen aan de Rijn.

  Dus ik ben het met je eens. Haal Micha Kat er tussenuit. Niet omdat hij eens een keertje emotioneel op de verkeerde Twitter-knop drukt, maar wel omdat hij stelselmatig op een onverantwoordelijke manier de wet overtreedt, en daarmee mensen in gevaar brengt.

  Fruitariër is niet dat gekkie dat eerder werd gearresteerd. Dat was VLUNK, die niet zo goed tegen de combinatie Otrivin, Joints en Bier kan. Fruitariër is nog één van de meer stabiele gekkie's van de Micha Kat-clan, en daarmee wordt zijn uitspraak eigenlijk verontrustender. Fruitariër is ooit eens (vanaf 10:34 Fruitariër) 6 uur vastgehouden toen een groepje KLOL-lers Demmink stonden op te wachten in Amsterdam.

  Daarmee verdiende hij zijn plekje in de 'club'. Daarvoor hengelde hij meermaals naar een schrijversbaantje bij Micha, maar kreeg daar nooit antwoord op. Ook probeerde hij op Youtube de wereld te duiden, maar dat was niet zo'n succes.

  Het is volgens mij wel een redelijke en fatsoenlijke jongen. In tegenstelling tot die Dennisdemenace. dat is een volidioot.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wel de EO laat ook haar tanden zien. Als ik KLOL lees zijn die aardig door de mangel gehaald. Ze zijn het spoor bijster.

  Voor het proces van Micha wordt zelfs Putin aangehaald. Mocht hij willen, als we echt in Rusland leefden dan had Micha in Siberië in een strafkamp gezeten. Niks gezellig sporten in de gevangenis met een aardige bajesklant.

  In het geval van boer Jasper wordt zelf Milosevich van stal gehaald. De oorlogsmisdadiger wilde geen advocaat die hem toegewezen was.

  Ja, we weten het. We moeten wakker worden, het is een satanische bende, zelfs de duivel is bij de EO geïnfiltreerd. Alleen vraag ik me af, of het niet andersom moet zijn, wanneer worden zij wakker?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. KLOL

  http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=nl&client=mv-rim&v=2Wph3aDigRk

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Off-topic: Op Facebook
  een onnavolgbaar staaltje zweeftaal van vooral Linda, denk ik (is niet de stijl van Alex), in een ingezonden brief aan het FNV-blad, en in een reactie op ene Koos Assange (die zelf geband is, wegens te veel redelijke opmerkingen; nu kun je dus niet eens zien waar ze op reageren!).

  Echt, deze mensen zijn elke voeling met de realiteit kwijtgeraakt. Inmiddels houden ze ook hun kinderen van school weg (dat vind ik op zich al kindermishandeling), dus dat draait vroeg of laat, zoals ik eerder al verwachtte, uit op toestanden met Jeugdzorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Citaat:
  ===
  Brief naar de Bank Koos Assange: Dit heeft alleen betrekking op
  de betekenis en waarde van het geld vanuit de matrix gedachte. Pure programmering. Wel 'de lusten en niet de lasten' is een typische gedachte die hierbij hoort. Mensen vergoelijken alleen hun eigen gedrag door zoveel mogelijk over anderen te oordelen. Dit geeft hen de kracht om door te gaan zoals ze al hun leven lang doen. Ik ben van mening dat wanneer je alle kaders en alle geïndoctrineerde en klakkeloos aangenomen betekenissen onder de loep neemt, dat je gewoon geld kunt ontvangen van de Staat. Dat geld voor ieder ander mens. Die invloed van de onbewuste omgeving, zoals jij het zegt, is alleen op HEN van invloed. Zij zijn diegenen die zichzelf tekort doen, maar projecteren het (denken ze) op ons. Zij spelen hier op in. Groeten Linda
  ===

  Het is bijna poëzie, zo onsamenhangend en onlogisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @ Ruud er zijn wel meer ouders die een school niet zien zitten en hun kinderen thuis les geven. Een vriendin van mij overwoog het ooit eens om dezelfde reden.

  Wat ik eruit begreep is dat er toch wel een aardig programma is dat wordt samengesteld door en voor ouders, waar praktijk en theorie in zitten.

  Ik heb het artikel op facebook gelezen en hun uitleg gelezen. Wel er zijn genoeg emigranten die naar een ander land gingen en gewoon daar wat opbouwden. Als het de familie Israël niet bevalt hier, dan kunnen ze altijd nog verkassen.

  Alleen in andere landen hebben ze vreemd genoeg wat eisjes als je daar aan komt. Taal leren,niet zeiken en aan het werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Ruud

  Mijn ouders bezitten een vrij uitgebreide bibliotheek, en mijn zus en ik werden erg gestimuleerd vooral veel te lezen. Als klein meisje wilde ik altijd de boeken op de bovenste plank lezen, maar ik mocht alleen die boeken pakken waar ik op de grond staand bij kon.

  Later vertelde ze me dat ze de boeken zo had geordend dat ik nooit die boeken zou kunnen kiezen/pakken waar ik nog niet aan toe was. Lees; niet meteen in de Anti Christ duiken als je 8 jaar bent. Ik heb het altijd verrassend slim bedacht gevonden. Wel vrije keuze, maar óók zo gemanaged dat ik niet boeken zou lezen waarbij ik geestelijk niet in staat zou zijn ze in de juiste context te plaatsen.

  En dat laatste is precies wat gebeurt met talloze 'gekkie's' en types zoals Linda en Alex. Ze lezen van alles op het Internet zonder dat ze het in de juiste context kunnen plaatsen, of er geestelijk aan toe zijn. Het resultaat: mega fried brains, en ultra ellende op vele terreinen.

  Misschien kan @geen een soort van parental code bedenken die websites tagged, en waar je wel of niet toegang tot hebt afhankelijk van je internetpaspoort status. OID. Zou nog weleens heel groot kunnen worden zo'n systeem.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ziva schreef:
  ==
  En dat laatste is precies wat gebeurt met talloze 'gekkie's' en types zoals Linda en Alex. Ze lezen van alles op het Internet zonder dat ze het in de juiste context kunnen plaatsen, of er geestelijk aan toe zijn.
  ==

  Ik heb ze die context er zo snel mogelijk bij gegeven, maar daar stonden ze niet voor open.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Je zou bijna heimwee krijgen naar de goede oude anarchisten.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Ruud

  LoL, nee natuurlijk niet. Ze hebben de doos van Pandorra geopend. No way dat ze terug willen, en for sure it is going to consume them..

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @ziva
  Misschien kan @geen een soort van parental code

  Warm, maar nog betere oplossing is onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen

 38. Brekend.... Boer Jasper bekent.

  En de reactie van de gekken Dankbaar, Vergeer en Kat is honderd procent voorspelbaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ziva
  Wat schreef ik over die aansteker?

  Jasper S. heeft moord op Mariannne Vaatstra bekend
  LEEUWARDEN – De 45-jarige man uit Oudwoude, die verdacht wordt van de verkrachting van en moord op Marianne Vaatstra, heeft een bekennende verklaring afgelegd.

  De verdachte verklaarde donderdag 6 december tijdens een verhoor bij de politie dat hij Marianne Vaatstra in de nacht van 1 mei 1999 in een weiland aan de Keningswei in Veenklooster heeft verkracht en van het leven heeft beroofd.

  Hij verklaarde dat hij Marianne niet kende maar haar toevallig die nacht tegen is gekomen. Hij heeft Marianne onder bedreiging van een mes meegenomen het weiland in.

  De familie van Marianne Vaatstra is inmiddels op de hoogte gebracht van wat de verdachte tijdens het verhoor heeft verklaard.

  Beperkingen

  De officier heeft donderdag opdracht gegeven om de beperkingen op te heffen.  Dit betekent dat de verdachte weer contact mag hebben met anderen dan alleen zijn advocaat.

  Voorarrest

  De raadkamer van de rechtbank Leeuwarden heeft op 5 december 2012 de voorlopige hechtenis van de verdachte  met 90 dagen verlengd. Dit betekent dat de eerste openbare terechtzitting, al dan niet pro forma, in februari 2013 gepland wordt.

  BeantwoordenVerwijderen

 40. Kat: "FRIEZEN: NU MASSAAL OP JACHT NAAR STEFANIE, SPENCER EN WIETSE"

  Onmiddellijk opsluiten, zeg ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mooi, maar hopelijk gaat dit niet betekenen dat er door Kat en Dankbaar een tweede Deventer Moordzaak Circle wordt opgericht, en dit gedoe nog jaren door suddert.

  @Lezer

  Micha Kat zou eens een paar minuten zijn klep moeten houden en zich bedenken wat 'jacht' in de context van Jasper betekent.

  Hij verklaarde dat hij Marianne niet kende maar haar toevallig die nacht tegen is gekomen

  Jasper was aan het jagen die nacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. In principe spreekt Kat zichzelf tegen. Op de KLOL staat een heel verhaal over maakbaar DNA. Zijn aanhangertjes reageren daarmee op diverse fora.

  Dus als in hun logica DNA maakbaar zou zijn, dan zou het DNA van de asielzoekers net zo maakbaar zijn.

  Ik hoop dat Wietse, Stefanie en Spencer in ieder geval ergens veilig onder dak zijn en bescherming van de hermandad krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. DNA is absoluut niet te vervalsen, geld wel, zolang het niet opvalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Demmink's Nieuwe Alibi, ondanks de waterdichte DNA contra-expertise, en de klok van KLOL is weer op gelijk gezet. Tegen deze domheid is geen enkel kruid opgewassen. De bekentenis hineininterpretieren, hoe crimineel kan je zijn?

  BeantwoordenVerwijderen