zaterdag 8 december 2012

A-typisch

In het dierenrijk is het zo geregeld dat grote roofdieren altijd als eerste een gnoe mogen opeten, waarna de kleinere de restanten mogen opruimen. Zo werkt het ook bij plotters. De eerste opmerkingen komen meestal van een clubje vermeende materiedeskundigen, vaak complotters die iets langer dan vijf minuten een onderwerp hebben bestudeerd (hoewel inmiddels aardig van het padje geraakt), maar daarna is de weg vrij voor de tweede garnituur. Veelal lieden die heel dringend psychiatrische hulp behoeven, filosofen van de koude grond of zomaar roeptoeters.

In de zaak Vaatstra kwam Barracuda ze weer met bosjes tegen. De Nico de Geiten wier verhandelingen vaak even boeiend zijn als een reeds ingevulde kruiswoordpuzzel. Nico heeft de neiging om een reeks gortdroge feiten op te sommen, waarna plotsklaps - zonder zelfs maar naar een conclusie toe te werken - stelling wordt genomen: Jasper S. 100 PROCENT NIET SCHULDIG!

Toegegeven: aan zijn advocaat Jan Vlug hebben de plotters een makkelijke prooi. Die vergat bij Nieuwsuur te vermelden dat hij met zijn cliënt had afgesproken om alles openhartig op te biechten, zodat het leek alsof hij zijn beroepsgeheim schond. Zelfs enkele vakgenoten plaatsen daar hun vraagtekens bij. Maar bij een a-typische dader hoort wellicht een a-typische aanpak, zeker in het licht van de bewezenverklaring. 'Je kunt het alleen begrijpen als je deze man kent. In deze zaak. Hij heeft dertien jaar gezwegen en op ons advies nog ruim twee weken na zijn aanhouding, hij kon niet meer.'

Daarbij duiden de eerste berichten op een Dr Jekyll en Mr Hyde-geval. Jasper S. sloeg door nadat hij op Koninginnedag 1999 de 'huiselijke stress' ontvluchtte (details wilde Vlug nog niet geven), mogelijk dezelfde stress die leidde tot een nachtelijke joyriding waarvoor hij in 2009 werd beboet. Ook een geval dat niet bij zijn ogenschijnlijk gemoedelijke karakter lijkt te passen. 'Dat hij het heeft gedaan, wil niet zeggen dat hij schuldig is' (Vlug) hoeft dus niet eens zo'n vreemde oxymoron te zijn.

UPDATE Inmiddels weten de aluhoedjes het zeker: Jan is vrijmetselaar. Vanwege - ja, hoor - de handjes.
52 opmerkingen:

 1. De hollandse Lee Harvey Oswald.

  Ik voorspel, dat er de komende 50 jaar nog vaak genoeg lieden zullen opstaan, die nieuw bewijs hebben gevonden, dat hij het niet geweest kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Telkens wanneer ik denk "nu moet het kwartje toch echt gaan vallen bij de plotters", weten ze er weer zo'n draai aan te geven door met allerhande, op leugens berustte *feiten* aan te komen.

  Vergeet vooral niet dat de *privé-speurnuezen* van de familie, Hilly V. en Klaske K., als eerste met de complottheorie van de Ali's, Feik, de Caravan-Duitser en snuff-movies op de proppen zijn gekomen en dat juist zei het waren die kort op de moord het vuurtje hebben aangewakkerd dat aan de basis staat van de hersenspinsels van de plotters van nu.

  Omdat niemand hun idiote verhaal wilde geloven zijn beiden een aantal jaar geleden hiermee naar Kat gegaan en was dit de aanleiding voor Willempie om –al dan niet tijdelijk– met Kat samen te werken. In een ontluisterend onsamenhangend praatgesprek met Kat, Willempie, Hilly en Klaske werd hun theorie aan de man gebracht en is het balletje gaan rollen.

  Beide dames hebben Maaike, de moeder van Marianne, zo op hun hand gekregen dat dit onder andere leidde tot een scheiding met Bauke en een (bijna) breuk met de broers en zussen van Marianne.

  Vreemd genoeg zijn het *woordvoerders* Hilly V. en Klaske F. die na de arrestatie van Jasper S. nog geen enkele reactie hebben gegeven. Alhoewel zo lijkt het, ware het niet dat Hilly in 2010 al is ontmaskerd als "Cobra" en Klaske als "Michel" en "Janis/Jannie". Met name deze Cobra gooit op diverse blogs, nu nog steeds, liters olie op het vuur. Hilly is al eens veroordeeld vanwege racistische uitspraken en weigert te geloven dat een Fries de dader kan zijn. Als het aan iemand te danken is dat de uiteindelijke oplossing ruim 13 jaar op zich heeft laten wachten, dan zijn het wel deze 2 racistische *privé-speurders*.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Micha Kat is nu echt heel snel heel erg gek aan het worden: de Bijbel, 21 december, je weet niet wat je leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vlug heeft gezegd, dat hij verder geen mededelingen wil doen over deze zaak.

  Dankbaar vindt, dat hij zelf toch wel een bijzonder uitzonderingsgeval is.

  Hij is bereid, om zijn excuses aan te bieden, maar wel
  als Vlug eerst deze vragen even wil beantwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aan het geraaskal van Micha kan ik altijd goed ruiken waaraan hij denkt voordat hij zich overmorgen voor het hekje weer eens moet verantwoorden. Micha je hebt gelijk! Ze zullen zoals met de proleten vanouds ook gebeurde jou eveneens in de leeuwenkuil werpen! Ga niet en vlieg desnoods via Warschau of Tyranna morgen nog naar Laos. Pak iig je plunje en ga zonder buidel of male de wereld in, want hier in dit holle-land is er geen ruimte meer voor verlichte klokkenluiders die ook nog eens vermoend zijn naar de grote zieners van weleer.

  "Ik Micha Kat wil ook de boodschap verkondigen van een nieuw koninkrijk, het koninkrijk van God mijn herder in deze moeilijke tijden komende is! Door bekering en geloof in Jezus Christus kunnen mensen individueel binnengaan in dat Koninkrijk van mijn Vader, maar tijdens deze bange dagen wanneer ik met mijn waarheids theorietjes de mensheid kom verlichten, wordt ik op aarde nog slechts als een dwangbuisneuroot besmuikt en bespuugd? Is dit dan werkelijk mijn loon voor zoveel arbeid? Pas op mensen! want ik zeg het mae alle energie die ik nog te delen heb voordat ik morgen weer het cachot in moet... Het eindoordeel waarbij de duisternis van het licht gescheiden zal worden komt. En in een nieuwe hemel plus nieuwe aarde waarin vrede, liefde en harmonie zal heersen zal geen plaats meer voor lasteraars zoals de debunkers van Barracuda gevonden worden. Voordat deze eeuwige zijns toestand tot stand komt is er nog een tussenfase van het duizendjarig rijk. In deze periode gaan mensen anders om met God en elkaar en zal Jezus een bijzondere positie hebben op aarde. De mensen krijgen in deze periode een unieke kans om geestelijk door te groeien. Aan het eind van deze periode komt er nog een grote test.

  Daarna komt de volmaakte eenwording met God voor hen die God liefhebben. Dit alles is mogelijke gemaakt door de weg die Jezus als Christus 2000 jaar geleden doorlopen heeft op aarde. Steeds meer voel ik mij ook zo’n proleet aldus Micha die sinds 2004 door een corrupte rechter werd meegesleurd in een proces dat hem de ogen opende voor wat er werkelijk allemaal aan de hand is in Vernederland en voor de onvoorstelbare wantoestanden die thans hebben geleid tot de commissie-Samson en de affaire-Jorus-Demmink. Dat Micha Kat ook in de bijbel optrad als proleet kan niet anders zijn dan een signaal. Althans, zo denkt de moderne uitgestotene er vooralsnog wel eens over na. Ik heb vier maanden in de gevangenis gezeten, maar voor de zweep en dwangbuizen ben ik in het geheel niet meer bang. Ook de proleten uit het Palestina van toen werden er voortdurend mee geconfronteerd. Steeds meer tekenen bevestigen de juistheid van het Armageddon-scenario. Tijdens het wachten op de big bonus moeten we proberen terug te dalen in onze eigen kracht en steun zoeken bij het goede, het oprechte en de liefde. Ik raaad dan ook een ieder aan om zich bij mijn piramidespel aan te sluiten nu het nog kan! Met deze wapens kunnen we de evil powers van de NWO namelijk niet alleen financieel verslaan, maar heb ik zo meteen tijdens mijn volgende opsluiting tevens de middelen voor een fatsoenlijke maaltijd te investeren bij de gevangenis super..."


  Bronnen;
  *,-Micha Kat: wie is hij? Wat drijft hem?
  *,-Het zal ze niet lukken!!!Wat ze ook proberen!!!Wij zullen overwinnen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Saai Papi

  Wat een heerlijk stukje! Kleine correctie: Kat's zitting werd wegens "ziekte" van zijn advocaat vier tot zes weken uitgesteld en dat "proleet" grapje weet je na twee keer ook wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen

 7. @Papi.
  Kat meldde op KLOL dat de zitting "waarschijnlijk vier tot zes weken" is uitgesteld wegens ziekte van zijn advocaat.

  @Opsekop
  Verschrikkelijk hoe de Vaatstra's door allerlei zogenaamde raadgevers en deskundigen zijn bewerkt en voor het eigen karretje gespannen. En daarna door anderen neergezet als racist. Wat een triest lot.
  Dit zei Bauke Vaatstra in De Vijfde Dag zei (uitzending 22 november, 13:50):

  Het gebeurde op een kleine kilometer afstand van het asielzoekerscentrum. En wat denk je dan? Medici, en kenners van dit soort moorden zeggen: dit is niet westers. Dan is je kind nog maar net vermoord. Dan komen die mensen aan het woord - dat zeggen dan de kenners en de medici. Wie zijn wij dan om anders te denken?

  Hilly Veenstra komt ook kort voor in die uitzending (onherkenbaar gemaakt), rond 8:00.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maakt niet uit Schiedamse 'meester/leraar'. Blogger liet mij het te veel aan gecopiëerde content niet plaatsen, waardoor ik na blind wat letters gedeleted te hebben gefrustreerd en zonder verdere nakijk op submit heb 'moeten' rammen. En van deze Ko kan je veel zeggen, maar wanneer je aan Kat zijn bankzaakjes gaat twijfelen en dat dan ook nog eens op zijn draadjes gaat propageren, is het moment van een permaban uit eigen ondervinding opgedaan zekers niet lang meer uit te sluiten hahaha. Ko heeft namelijk helemaal gelijk met dat er door Micha zeer doorzichtig aan bedelarij via angst, slachtofferschap en het 'bovennatuurlijke' wordt gedaan. Nogmaals deze markt is in het Nederlandse taalgebied alleen al door de verzuiling (al de potentieel nog te melken schaapjes zijn al wel bij een proleet binnen een relignome boerderij onder de pannen!) nooit meer volgens de Alex Jones methode bedrijfseconomisch rendabel te maken. Ik raad Micha dan ook aan om bij deze charlatan zijn beklag te doen. Hij heeft in zijn achtertuin namelijk een camping ingericht waar hij lieden als Assange en Micha zonder risico op uitlevering van hun binnengeharkte bedelarij tegen een kleine vergoeding laat uitbuiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het kost Wim toch moeite om sorry te zeggen. Nu moet Jan Vlug er aan geloven. Ik heb medelijden met Vlug, eerst de complotgekkies en dan nog zijn collega´s.

  Nou ja Wim zal toch een keer goed moeten slikken, diep ademhalen tot 3 tellen en dan maar het S woord typen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Rechtiskrom van episch complotcentrum
  naar epi complotcentrum . De enorme waslijst met vragen van Wim Draaibaar blijft onbeantwoord.
  http://m.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&client=mv-google&v=qocLoxkYvw0

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Link-tip voor wie de schoen past...

  PS: "Wat is er voorgevallen tussen jou en Ziva geen? Ze keurt je namelijk geen letter meer waardig!?"

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Brekend;

  Uitbraak poging van Jasper S mbv medeplichtige familieleden naar buiten gelekt. Neef van jasper buiten het complex als medeplichtige in hechtenis genomen! Nader bericht volgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Preek van de week! Mensen stort nu het nog kan voor de wereld op 21 December vergaat, stort zoveel mogelijk geld op stichting kerken voor Kat. http://www.youtube.com/watch?v=jUigKHv02iE

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het wordt steeds hallucinanter mensen! Kom er dus maar in 'debunkersgilde'! Nu is het jullie beurt om met zijn allen tegen de 'debunkers' muur aan te gaan staan hahaha...


  "Vlug zit op een bepaald nievau in de machtspiramide, met boven hem de hem aansturende lagen. Dit blijkt tevens uit de foto die de Volkskrant bij het artikel plaatste, waarop een oplettende bezoeker van Argusoog waarnam dat Vlug een Vrijmetselaars handgebaar maakte. De onderstaande foto, met de daaraan gekoppelde afbeeldingen, laat de aard van dit gebaar zien. Onze dank aan die oplettende bezoeker.

  Het commentaar van deze bezoeker:
  “Ik zag vandaag een foto van Jan Vlug, dit is een nieuwe foto gemaakt door het ANP. Het rare van die foto is dat hij op een brug staat met twee snelwegen onder hem. Maar nog vreemder -als je goed kijkt- is dat Jan Vlug het gebaar van de “Lion’s Paw” maakt. Dit is een signaal teken van de vrijmetselaars. Probeer dit handgebaar maar eens na te doen, het is totaal onnatuurlijk omdat je je vingers moet krommen in de vorm van een leeuwen poot. Iets wat je niet zomaar even spontaan doet.”
  Source

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Meanwhile, bij RechtIsKrom (een toepasselijk titel!):

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/12/08/liegt-jan-vlug/#comment-8415

  >8 december 2012 om 20:59 | #95
  >
  >Ruud, onzinnige reacties spoel ik door. Daar vul je je eigen WC maar mee.

  Mijn reactie (ook maar gemaild, want geplaatst zal het wel niet worden:
  ==
  Wat een schandelige, beledigende opmerking weer. Je bent nog geen steek veranderd. Niet open voor kritiek, niet op zoek naar de waarheid, alleen naar eigen bevestiging.

  Ik heb nota bene geen onvertogen woord geplaatst. Alleen maar uitgelegd hoe ik de dingen zie. Dat mag dus ook al niet meer.
  ==

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tja, in dat geval kan je met dat soort van streken zelfs lieden als Jasper S om je dochtertjes heen briezend uitlokken. Wist je dat al geen? Wat een ongecontroleerde stomapatient is het eigenlijk toch ook hé Ziva? Gelijk heb je hoor lekker in zijn eigen uitwerpselen laten wegrotten hahaha. Ik zal eens kijken wat ik nog tegen de spinazieacademie klant binnen mijn milleu netwerken kan doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @papi
  Mocht je nog lef hebben:

  http://m.youtube.com/watch?gl=GB&hl=nl&client=mv-rim&v=Bkyyp6eBqUQ

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Micha denkt dat hij nog vier weekjes langer buiten de gevangenis en/of de psychiatrie kan blijven door zijn advocaat ziekte te laten veinzen, maar volgens mij zit hij weer sneller vast dan hij denkt. Nu stalkt hij Jan Vlug weer:

  De eeste keer gooide hij de hoorn op de haak toen we zeiden “met Micha Kat van KLOL”. Vier telefoontjes later nam hij weer op.

  Toen zei hij: “Ik ga aangifte tegen je doen wegens stalking en zal er ook voor zorgen dat jij je schorsingsvoorwaarden zult hebben overtreden.” Die laatste opmerking laat zien dat Vlug geheel op de hoogte is van de strafzaak tegen Micha en samenspant met het OM. Zie ook weblog Wim Dankbaar.


  "Samenspant"? WFT. Micha ziet alles andersom: het zijn criminele en gestoorde plottertjes die samenspannen en het zijn bezorgde burgers en het OM die samenwerken om eerdergenoemde samenspannende criminele elementen aan te pakken.

  Die samenwerking werd bij wet geregeld. Zo kunnen burgers er aangifte van doen als ze belasterd of gestalkt werden, of kunnen ze opgeroepen worden om ergens van getuigen. Dat zijn vormen van samenwerking.

  Volgens mij meent een advocaat als Vlug het als hij zoiets zegt en het is zeker in het belang van boer Jasper als Micha in ieder geval tot het eind van het proces in een cel de bijbel gaat lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat
  micha kat micha kat micha kat micha kat

  en oh ja; micha kat

  geobserdeerd??

  nee joh, micha kat

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Update van Barracuda

  Inderdaad weer een bizar vrijmetselaarsstukje op Argusoog, waarin "signs" en "grips" met elkaar verward worden. Er wordt verwezen naar de Strong Grip of the Master Mason, maar die wordt helemaal niet gegeven als "sign". Zo'n handgreep geef je alleen aan een broeder-vrijmetselaar, na zorgvuldig getest te hebben of je te maken hebt met een broeder van een bepaalde graad, terwijl een "sign" iets is wat je in zijn algemeenheid geeft (maar dus echt niet in de krant of op televisie). Bijvoorbeeld het hailing sign of distress. Dat is het teken dat gemaakt zou worden.

  Het uitwisselen van words, steps, grips & signs verloopt volgens een vast protocol en is niet iets om mee te communiceren via de nationale televisie. In de OTO is dat niet veel anders dan in de vrijmetselarij. Hieronder de context van de manier waarop steps, grips, words en signs met elkaar uitgewisseld worden in de "Master Magician" graad. Dat is met een heel protocol omgeven (Secret Rituals of the OTO, pp 71-72):

  It is in this position that the Secrets of this Degree are communicated.

  They consist of a Sign, a Grip and a Word. As in the First Degree, the sign was single, in the Second double, so in the Third Degree it is triple.

  FIRST, is the Sign of Mystery. Clenching the fingers of the right hand, touch with the thumb, the forehead, the right breast, the left breast and finally the throat. This is in commemoration of the wounds of the Ancient Master, and by their position they form a
  triangle with a point in the focus thereof, which is called CENTRUM IN TRIGONO CENTRI.

  SECOND is the Sign of Resurrection. Clenching the right hand as usual, touch the navel with the thumb. Then draw the hand sharply across the body, and drop it smartly to the
  side; then bring it upwards with a curving motion, slowly, to the navel. This sign demands a word, and this word is AN’EL HAQQ. The other replies: I am the Truth and
  within my Turban is wrapped nothing but God.

  THIRD is the Sign of Brotherhood; which includes the Grip. This is given by approaching with clenched hands, backs upwards, and then reciprocally grasping the
  thumbs. Three distinct pressures are then given. One says:

  ‘I give my hand in sure relation.’

  The other answers:

  ‘As of true brother with true brother.’

  Approach the feet, so that the right foot of each is between the two feet of the other. One
  says:

  ‘I pledge my foot for firm foundation.’

  The other answers:

  ‘Of our straight walking with each other.’

  Touch the right knees and say together:

  ‘My knees bend not in supplication

  Either to you or to another’.

  Advancing the lower part of the torso, say:

  ‘My body doth not do you wrong.’

  The other, advancing the breast, replies:

  ‘My bosom keeps your secrets close.’

  The first, putting his mouth to the other’s ear:

  ‘My mouth speaks to you, truth in song.’

  The second, putting his mouth to the ear of the first, while both throw the left arm over
  the back of the other:

  ‘My arm defends you from your foes.’

  This Sign and Grip combined, demands a Word. It is the Word by which I raised you, the
  Word by which we triumph over death. This word is too sacred to utter on any other occasion; and you will therefore say instead of it, a sentence whose initials are formed from the letters of the Word taken in reverse order: This sentence is ..., which means:

  Now is the blessing of Death at hand.


  Het gaat kortom nergens over om een toevallige handpositie aan de vrijmetselarij te relateren.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @geendank

  Micha vraagt op indringende wijze constant de aandacht, hij krijgt die aandacht en dan is het weer niet goed? Apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kortom ; Vrijmetselaars weten elkaar eerder te vinden via hun mobieltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik weet niet hoe jij gewoonlijk de armen over elkaar legt moderator, maar de linker arm boven langs is weldegelijk het teken waarmee masons elkaar aan hun verbonden buiten de hun tempel om herinneren. Ik maak er persoonlijk dan ook op een hele andere manier gebruik van...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. O ja; en ik heb wel eens voor de 'gein' tijdens een voorgeleiding tegenover een ingewijde 'rechter' (ik had via wat vooronderzoek namelijk al wat fotos van de krom-spreker tijdens een bezoek aan zijn loge gemaakt en het hem in een leuke verpakking toetuurd!) de armen linksboven langes gekruisd, en ondanks dat ik mijn eigen 'verdediging' voerde werd mij toch weldegelijk een flinke som aan smartengelden toegekend! Toeval? 'K dacht het niet he?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @papi

  Wat een gelul. Dat teken bestaat ook inderdaad (hoewel de rechterarm bovenlangs gaat), maar is geen algemeen teken dat je met een breed publiek communiceert, ook al vind je twintig conspiracysites die dat stellen. Je kan het bijvoorbeeld terugvinden in de Golden Dawn en de Argentum Astrum, waar het bekend staat als "The Sign of Osiris Risen" en deel uitmaakt van de LVX tekens gerelateerd met de graad van Adeptus Minor:

  Common title: Osiris Risen. The Pentagram. Attitude of Resurrection.
  Letter of LVX: X
  A.'.A.'. grade: 5°=6#
  Description: Standing upright, cross the arms over the chest, right over left, so that the open hands rest on the shoulders.


  Je zou voor de grap de rite of Memphis & Misraim moeten bekijken. Een systeem van 96 graden, waarin voor elke afzonderlijke graad een set van steps, signs, words & grips te vinden zijn; eigenlijk kan je elke menselijke lichaamshouding op de een of andere manier wel terugvinden. Je hebt geen idee hoe groot het "ministry of silly walks" in de vrijmetselarij is. Hoe houd je die in vredesnaam uit elkaar?

  Neem nou de zeventigste graad, waarmee je te kennen geeft een "Prince of Light" en een "Patriarch of the Planispheres" te zijn:

  Sign: Point with sword to the Orient
  Grip: Place right hand on each other's head
  Password: DOUNNOUN (the abode of the Lord)
  Battery of knocks: 333-4444-22
  Jewel and Symbol: A Star within a Square.


  Craft masons uit de blauwe graden kennen het bestaan van die tekens niet eens, laat staan dat het zin zou hebben zo'n teken in de krant te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Toegegeven: aan zijn advocaat Jan Vlug hebben de plotters een makkelijke prooi. Die vergat bij Nieuwsuur te vermelden dat hij met zijn cliënt had afgesproken om alles openhartig op te biechten, zodat het leek alsof hij zijn beroepsgeheim schond. Zelfs enkele vakgenoten plaatsen daar hun vraagtekens bij. Maar bij een a-typische dader hoort wellicht een a-typische aanpak, zeker in het licht van de bewezenverklaring.

  "Natuurlijk zijn er mensen die roepen: Vlug schendt z'n beroepsgeheim. Maar mijn cliënt heeft toestemming gegeven. Hij doet wat z'n advocaat zegt. Natuurlijk heb ik hem aangeraden om dit te doen. Ik heb gezegd: het is goed om de andere kant van het verhaal te laten zien. Hij kijkt weinig tv, de keuze voor Nieuwsuur heeft hij aan ons overgelaten."

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11845/Moo...er-S.dhtml


  Mmmm. Hij heeft het zijn cliënt zelf aangeraden, en zijn cliënt doet wat zijn advocaat hem verteld. En dat noemt Vlug toestemming geven?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Arminius,

  om jou een plezier te doen:
  Okee, Ali Hassan is de dader en hij is weggesluisd door Joris Demmink en Harm Brouwer, en Jasper is onschuldig.
  Nou je zin?

  Wat ben je toch een vreselijke zeurpiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. In dit filmpje van Kenneth Anger ("muziek" van Mick Jagger) zou het weer wel terecht zijn om allerlei geheime tekens terug te vinden. Met Bobby Beausoleil (van de Manson moorden) in de rol van Lucifer.

  Heerlijk zondagochtend filmpje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. According to Kenneth Anger, the film was assembled from scraps of the first version of Lucifer Rising. It includes clips of the cast smoking out of a skull, and the publicly-filmed Satanic funeral ceremony for a pet cat.

  Ik bedoel maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Eigenlijk is het triest dat Jan Vlug zo belaagd wordt en ook daarmee misschien zijn werkwijze heeft aangepast. Teveel plottertjes die te hard schreeuwen, stalken en anderen lastig vallen.

  Alleen vrees ik dat als Kat voor 2 jaar verdwijnt dat er anderen het stokje wel overnemen. Alleen Demmink zal wel een zucht van verlichting slaken denk ik, als Kat voor 2 jaar voor zijn voordeur is verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Theo

  Voor mij is hij ook gewoon schuldig hoor. Ik verbaas mij [en ik niet alleen] over het optreden van de advocaat van Jasper in de media.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Profiel van advocaat Jan Vlug

  http://www.misdaadjournalist.nl/2008/10/profiel-van-a-2/

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @papi leipo en @Jeroen

  Interessante kost. Al die houdingen en 'grips'. Benieuwd of ik er mijn swing mee kan verbeteren. Uitsluitsel volgt van het voorjaar (mooi weer golfer ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Het lijkt wel alsof Micha mijn 1e comment op deze draad goed tot zich heeft genomen. Wat ik dan weer niet zo goed wil begrijpen is de selectief verontwaardigde toon van het stukje waarin hij zich afvraagt waar hij toch al deze onheilspellende scenarios aan te danken heeft! Ik bedoel als je ergens op de wijze zoals hij dat doet ten strijde tegen trekt, dan kan je toch niet tegelijkertijd op het momènt-suprême met het dun langs de broekspijpen een odor van 'angst' naar je achterban toe doen uitgaan? Als je de hitte van hetgeen er aan het front wordt bereidt niet aankan, dan moet je toch ook niet alle aandacht op je vestigend in de keuken vooraan bij het fornuis willen gaan staan?

  LEES:
  "Ik ben bang, mensen. Het voelt niet goed. Het is een beetje begonnen na de ‘aanval’ van Powned met Peter R. de Vries en Bram Bakker. Dat ik een raar gevoel kreeg. Dat ze me kapot gaan maken, so wie so en coute que coute. Dat ik word fijngemalen door de Justitie-Gestapo. Het uitstel van de zitting van morgen kwam daar nog eens bovenop. Gaan ze me weer arresteren? Worden hier spelletjes gespeeld? Heeft het uitstel te maken met de zaak-Vaatstra? Wie is nog te vertrouwen? Mensen, in het licht van dit alles vraag ik jullie hulp en steun datgene te doen wat onder 'normale' omstandigheden het werk zou zijn geweest van de politiek en de media, among others. Schrijf brieven over de wijze waarop ik kapot wordt gemaakt want als dat allemaal niet gebeurd, ben ik bang dat ik de Goelag in ga. Dank, mensen! Er is nog hoop! De druk op Pedoland Nederland neemt toe met de week!" BRON

  En als je dan ook dat lijstje bekijkt waar hij zijn hoop via zijn schrijvende achterban op heeft gezet, dan ruikt zijn actie meer naar deze gespeelde poppenkast van een gecontrolleerde clown waar zijn achterban echt wel van achter de oren moet gaan krabben dunkt mij!

  LEES:
  "Als we weten, dat er talloze verzoeken zijn gericht aan Amnesty Nederland om aan te geven, dat het met de rechtsstaat in dit land een grote puinhoop is. Als we weten dat Amnesty daar vervolgens op heeft gereageerd met de mededeling, dat het hier perfect is geregeld voor de staatsburgers. Als we weten dat de normale rechtsgang willens en wetens kan worden omzeild door een TBS constructie. Als we dus zouden kunnen weten dat iemand zijn recht op een proces doodleuk wordt ONTNOMEN! Wij drukken ons nog netjes uit, als we menen te kunnen zeggen tegen Amnesty Nederland: wegwezen hier! Haal je subsidies maar ergens anders of vraag Shell wat extra donaties, maar val ons niet lastig met geneuzel over hoe we hier de zaakjes hebben geregeld voor asielzoekers c.s.! Het was hier toch goed voor elkaar??" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Dat Micha zijn leven ontwricht heeft hij alleen en alleen aan zichzelf te danken. Als Jan Vlug inderdaad zijn woord nakomt dan weet ik niet of Kat met de feestdagen nog vrij is.

  Ik heb geen medelijden met Micha, het gejammer dat het goelag archipel wel lijkt en dat hij nu bang is na een aantal tweets. Zijn daagse oproepen op KLOL om iedereen die ff anders denkt dan hijzelf te vervolgen daar ligt hij niet wakker van. Dat hij nu een koekje van eigen deeg krijgt, kan hij niet aan.

  BOEHOE. Ik denk dat er heel veel blij zijn als Micha voorlopig van het toneel verdwijnt ergens ver weg om zijn zonden te overdenken. En hopelijk dagelijks geconfronteerd met zijn slachtoffers.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Kat mag dan inmiddels volkomen krankzinnig zijn, hij speelt een briljante -zij het natuurlijk een uiterst verwerpelijke- zet.

  Want ach mensen, nu is hij weer zo zielig en zo angstig gemaakt dat hij 'op breken staat'.

  Hiermee genereert Kat reacties in de trant van 'hou asjeblieft vol' en dergelijke.
  Volgende stap is logischerwijs deze aanmoedigingen te gebruiken om opnieuw om geld te bedelen om zijn 'heilige, nobele en heldhaftige missie' voort te kunnen zetten.
  En zo kan Kat met de feestdagen uitgebreid uit eten en zich vol laten lopen met witte wijn terwijl zijn sociaal en maatschappelijk zwakke 'achterban' zichzelf tijdens de feestdagen hooguit een zelfgemaakte tosti als warme maaltijd kunnen veroorloven. Glaasje gemeentepils en een paar waxinelichtjes erbij...that's it.

  Iemand die zo geestesziek is dat hij niet schroomt anderen zo te manipuleren verdient een enkeltje gesloten inrichting.

  A.s.a.p.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wat me wel onduidelijk is: eerst gaf Micha aan dat zijn advocaat ziek zou zijn en de zitting daarom uitgesteld werd en dan schrijft hij nu weer:

  Het uitstel van de zitting van morgen kwam daar nog eens bovenop. Gaan ze me weer arresteren? Worden hier spelletjes gespeeld?

  als zijn advocaat even "ziek" was als Ben vd Brink tijdens zijn zitting, lijkt het me vooral dat Micha spelletjes speelt. Wel mooi dat de ernst van de situatie tot hem door begint te dringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Zoals hieronder de geweldsmonopolisten (lees: sociale vuilnismannen van de geldwisselaars) zich als zwakzinnige anita's voor volksmennende doeleinden maar eindeloos laten verkrachten, zo wil ik de aanhang van zowel Alex als Kat aanmoedigen om nu eens voor goed op te houden om zich tussen de 'goede' (lees Kat) agent dan wel kwade póòliisíì pooier (lees je allerbeste vriend!) te laten sandwidchen...


  "We consider it wrong for men to trick retarded girls into letting them have sex, so why isn't it wrong for these provocateurs to abuse the police? Andrew Meyer, should be arrested. The police should investigate people who cause trouble to determine if they are provocateurs. When the police find evidence that these people are staging events, the provocateurs and their cameramen should be arrested. Instead, the police behave like a retarded girl; specifically, they allow themselves be raped over and over and over." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @Jeroen

  Ach, het is een volmaakt kortsluitende warboel vol paranoïde tegenstrijdigheden in de zieke bovenkamer van Kat.
  Enerzijds stelt hij dat;
  "En het is toch ook wel extreem alarmerend dat niemand maar dan ook niemand vraagtekens plaatst bij de ‘bekentenis’ van Jasper S. en het onderliggende verhaal over de moord die honderd procent zeker honderd procent gelogen zijn."
  om in de 'kop' erboven nog doodleuk te openen dat er een complete chaos wordt verwacht in Nederland en dat de positie van Ivo Opstelten volstrekt onhoudbaar is geworden.

  Wat is het nu, Micha? Make up your mind, dude.

  Iets waar Kat dus duidelijk niet meer toe in staat is en al helemaal niet de publieke opinie juist weet weer te geven. Oppakken, helmpje aanmeten en in een snoezelruimte opbergen.

  BeantwoordenVerwijderen

 40. "Ik ben bang, mensen."

  Het doet me genoegen dat iemand die Bauke Vaatstra er bij herhaling van heeft beschuldigd zich "met flessen drank" door Justitie te hebben laten omkopen, zich nu niet helemaal senang voelt. Kat mag zich gelukkig prijzen dat hij na jarenlang schelden, treiteren, stalken en lasteren nog nooit een stomp op zijn neus heeft gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wij vragen elke Nederlanders met verantwoordelijkheidsbesef zo veel mogelijk geld te storten op de rekening van de Stichting onder vermelding van actie slachting pedofiel Demmink.

  Is dat geld nou alweer op?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ Theo, ik vraag me werkelijk af wanneer er een lichtje gaat branden bij de KLOL aanhangers. Dat hun zuurverdiende geld in een bodemloze put wordt gestort en dat alleen Micha er beter van wordt.


  Joris is niet opgeknoopt, Micha gaat hoogstwaarschijnlijk richting ´Hotel de houten lepel´en er is nergens zicht op hoe het geld is gebruikt.

  Behalve dat ze Joris zijn creditcard hebben zien gebruiken.

  Het zou leuk zijn dat als ze met hetzelfde fanatisme Micha zijn boekhouding maar even nagaan. En dan is het denk ik wel gedaan met broeder Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wel het wordt triester bij KLOL. Jan Vlug heeft aangifte gedaan en is volgens Micha in ´de val getrapt´. En is advocaat Jasper af.

  Werkelijk? Ik denk dat gezien Micha zijn stalk verleden en het feit dat hij met het advocaten wereldje overhoop ligt, het hem geen goed zal doen. Vlug heeft gelijk als hij aangifte doet, alleen Bram Bakker, Andries Knevel en Peter R zouden moeten volgen. Dan is de wereld helemaal tegen Micha. Weet hij gelijk hoe o.a. Bauke Vaatstra en zijn kinderen zich voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Dorothy

  Van een van de drie namen die je noemde vernam ik persoonlijk dat die aangifte gaat doen. De EO zou zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ook moeten nemen en een grens trekken in de richting van Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Miss Parker,

  voorlopig is Kat de enige bron van dat aangifteverhaal, voor zover ik nu kan nagaan.

  Hij heeft Vlug aan de telefoon gehad en in dat gesprek is vast wel iets gezegd van: als je niet ophoudt, doe ik aangifte.
  Vreemdgenoeg krijgt het volk daar deze keer geen geluidsopname van te horen.

  Voorlopig even afwachten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Kan een mens nou ook al niet meer met zijn of haar handen over elkaar staan waarbij de hand tegen de bovenarm leunt? Goed dat ik het weet, dan zal ik nooit op die manier op de foto gaan voor de pers. Anders beland ik nog op de brandstapel.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. KLOL begint steeds meer op een sekte te lijken, met een of andere fanatieke goeroe op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Is het trouwens wel waar dat Micha's zitting van vandaag uitgesteld werd? Ook van die informatie is hij de enige "bron" en hij had er ook nog eens tegenstrijdige berichten over.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik heb nog niemand verontwaardigd zien reageren omdat André Vergeer kinderporno heeft gepubliceerd op Klokkenluideronline.net.

  Ze werken zelfs samen met de veroordeelde kindermisbruiker Marcel Vervloesem


  Ik heb alvast melding gedaan bij het Meldpunt Kinderporno. Wie helpt mee om deze smeerlapppen achter de tralies te krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Yep, heb ook melding gemaakt.
  We zullen zien.

  BeantwoordenVerwijderen