maandag 10 december 2012

Bedelmonnik

Arend Zeevat zou zomaar weer eens bedelmonnik in India kunnen worden. Het boegbeeld van Argusoog dreigt zijn strijd met de deurwaarders namelijk te verliezen. Die hebben alsnog loonbeslag weten te leggen naar aanleiding van een gerechtelijk vonnis waaraan Arend maar geen gehoor wenste te geven. En Zeevat had toch al dikke pech omdat hij bij een andere werkgever net op staande voet was ontslagen wegens te lastig: 'De kinderen rovende en seksueel misbruikende maffia en haar uitzuigende werktuig, het incassobureau, hebben hun eerste criminele cheque kunnen verzilveren ter waarde van € 945,66'

Daar zal het vermoedelijk niet bij blijven. Het te vorderen bedrag kruipt namelijk langzaam richting de twee ton. Zeevat sloeg de afgelopen maanden hooghartig alle waarschuwingen in de wind met betrekking tot de exploten die op zijn deurmat waren beland. Zelfs bevriende juristen adviseerden Arend om nou toch maar eens een advocaat in de armen te nemen.

Aanleiding is het domste besluit dat Zeevat in zijn loopbaan als verlichte goeroe heeft genomen: Ben van de B. - zelfverklaard pedojager, met aardig wat strafrechtelijke veroordelingen op zijn naam - een podium geven met alle privileges van dien. De voogden van de kinderen van Ben die voortdurend  werden beschuldigd van pedoseksuele activiteiten stapten naar de rechter wegens laster. Niet alleen weigerde Zeevat de proceskosten te betalen, ook greep hij weer (tijdig) niet in toen er opnieuw loze beschuldigingen aan het adres van de voogden van de kinderen van Ben op zijn site verschenen.

Vergeefs maakte Arend de afgelopen weken alsnog een rondje langs advocatenkantoren die allemaal tot dezelfde conclusie kwamen: kansloos. 'Goed, daar sta je dan met een ogenschijnlijk onafwendbaar zwaard van Damocles boven je hoofd, dat ieder moment als een quillotine (...) naar beneden kan vallen, om het door een ‘onafhankelijke’ rechter uitgesproken doodsvonnis te voltrekken. Het is weliswaar geen direct lichamelijk geëxecuteerd doodsvonnis, maar wel een sociaal-maatschappelijk voltrokken executie.'

Als het goed is, schopt zijn werkgever GGNet Arend vandaag via een gerechtelijke procedure formeel op straat. Kan best zijn dat Zeevat dan alweer met proceskosten wordt opgezadeld. 'Ik ben helemaal ziek van dit achterlijke poldermodellerende-alles-is-goed-zolang-ik-maar-mijn-natjes-en-droogjes-hebbende-t.v.-kijkende-en-Oranje-minnende morele-moerasland,' foeterde Arend, die weer terugverlangt naar de tijd dat hij bedelmonnik in India was. Onder de groene hemel, in de blauwe zon.

Het is alleen te hopen dat hij daar niet weer zelfverklaarde pedojagers tegenkomt. De aanstichter van al het kwaad - Ben van de B. - mocht onlangs weer eens voor de rechter verschijnen voor vermeende bedreigingen. Barracuda begrijpt dat Ben gezondheidsproblemen voorwendde en zijn toegewezen advocaat niet erkende, waardoor de zaak weer eens is aangehouden.

Toch zouden zijn bewonderaars zich zo langzamerhand eens achter de oren moeten krabben nu Ben in een van zijn vele nauwelijks te ontcijferen brabbelcommentaren, die sowieso al weinig intelligentie verraden, alweer een gevangenisstraf uit zijn verleden heeft opgebiecht: eentje van vijf maanden in Engeland wegens 'mishandeling' na een wedstrijd van Leeds United. Maar ja, die voetballers waren waarschijnlijk ook weer pedo's.

40 opmerkingen:

 1. @....terwijl ik niks gedaan had

  Het is wel opvallend hoe vaak die Ben van B. met jusitie in aanraking komt omdat hij niks gedaan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barracuda, wie zijn die bevriende juristen? Je merkt dat wel op maar is dat wel zo? Volgens mij heb je zoiets gelezen in de comments maar is daar helemaal geen sprake van...

  Enfin, ik ben benieuwd wie die bevriende juristen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jeroen P

  Ik weet niet of die juristen "bevriend" waren met Arend, maar ik heb in de comments op Argusoog toch echt verschillende welgemeende commentaren van zo te lezen ervaren juristen voorbij zien komen, die meteen uitgescholden werden door de andere reaguurders en waar Arend negatief of arrogant op reageerde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arend Zeevat en ook Micha Kat zijn twee onwaarschijnlijk domme eikels die hun ego erg belangrijk vinden en hun overigens terechte strijd daardoor op een verkeerde manier voeren. Arend Zeevat en Micha Kat hebben hun problemen volledig aan henzelf te danken. Er is geen land te bezeilen met deze mannen. Zij laten zich niet adviseren en denken bij alles dat zij gelijk hebben. Zij voeren steeds het hoogste woord terwijl zij moeten leren de bek te houden. Arend Zeevat en Micha Kat staan zelf de oplossing van hun problemen in de weg en daarmee helpen zij voorts niemand.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zal wel een mooie zitting worden. Arend die de rechtbank niet erkent en zijn verhaal houdt. Micha zo schreef Arend, had zijn klauwen ook al uit.

  Op de sites wordt steeds opgeroepen voor steun aangezien de zitting(en) openbaar zijn. Mij lijkt het een wan vertoning, maar een ander kan er heel hard om lachen. In ieder geval Arend weet al op voorhand, dat het een staande voetje wordt en natuurlijk is iedereen corrupt.

  Alleen vraag ik me nog steeds af, wat Arend nu bedoelt met intrinsiek moreel en zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de andere "bevriende jurist" is die Frides Laméris. Maar ik kan me niet precies herinneren wat die wel en niet geadviseerd heeft aan Arend in dezen.

  "zijn twee onwaarschijnlijk domme eikels die hun ego erg belangrijk vinden en hun overigens terechte strijd daardoor op een verkeerde manier voeren"

  LOLOL! Nee, dan Jeroen de Kreek. Onze aankomende minister-president. Dit trekt volle zalen. :)
  Maar goed, vecht elkaar maar lekker de tent uit.
  Jullie zijn er immers voor ons vermaak! :) squeal piggies squeal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HetZuur is anders uit de lucht. Ook geadviseerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Jeroen de Kreek

  Het is niet mijn bedoeling om je belachelijk te maken, maar wel om je te begrijpen. Een paar jaar geleden was je alleen nog maar bezig met Nederlandse politici en hun aandeel in Irak, daar kon ik nog wel om lachen. Maar toen kreeg je een omslagmomentje en begon je extreem agressief op Joden in te beuken: de holocaust, hun identiteit, het zionisme, het Judaisme, noem maar op.

  Wat dreef je daarin? En dan bedoel ik niet dat bredere politieke verhaal, maar hoe die "verontwaardiging" over Joden zich bij je ontwikkelde. Wanneer vernam je voor het eerst iets dat je echt een boos gevoel kreeg over Joden? Hoe ontwikkelde je obsessie zich daaruit? Was jij trouwens degene die Micha tot holocaustontkenning inspireerde? Hoe kwam die er ineens bij?

  Op mij kwam het over als een uit de hand gelopen anti Wilders strategie: je ging de dingen die Greet over Marokkanen riep over Joden beweren en probeerde mensen op die manier een spiegel voor te houden. Maar je sloeg daarin
  op hol en streefde je doel mijlenver voorbij. Klopt dat beeld?

  Vond je het achteraf bezien echt de moeite waard, die holocaustontkenning en de constante agressie waarmee je je "standpunt" uitdroeg? Zie je het als winst dat je totaal geïsoleerd staat? In hoeverre heeft je ADHD te maken met de manier waarop je je uitdrukte en zou je dat achteraf bezien anders aangepakt hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Rogier

  Site is weer eens kapot gehackt.

  @Jeroen

  Ben niet boos op de Joden. Ben een grote fan van de Joden. Mijn aversie is in verband met de Zionisten en het eenvoudige feit dat zij al sinds 1897 de Jodenvervolging in Europa willen. Het onderwijs daarover is extreem corrupt. Er is overigens geen sprake van ADHD. En de Holocaust is niet geweest hoewel er gruwelijk veel Joden en andere mensen vermoord zijn, gewild en gefinancierd door de Zionisten. Joden zijn tegen Israël, dat weet je toch wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blijf ik zitten met de vraag wat je in eerste aanvang nou zo boos maakte.

  Maar je "vertoog" was natuurlijk wel tegen Joden. Inderdaad plaats je antizionistische stukjes en zet je een rare spin op de holocaust (blaming the victim etc), maar je had het ook over de afkomst van Joden (khazaren), matigt je allerlei oordelen aan over wat wel en niet correct Judaisme zou zijn (lol @ naturei karta) etc etc.

  Al die "standpunten" bij elkaar opgeteld heten natuurlijk wel jodenhaat.

  en nog even terugkomend op je ADHD: toen je veroordeeld werd voor de bedreiging van Balkenende werd die diagnose toch bij je gesteld? Waarom ontken je dat nou?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Jeroen

  Toen ik veroordeeld werd voor de bedreiging van Balkenende is daaraan voorafgaande de diagnose ADHD gesteld. Ben in verband daarmee Ritalin gaan slikken. Dat heeft m'n fysiologie dermate verstoord dat ik mezelf niet meer was. De forensisch psychiatrische dienst heeft toen ik in het Oranje Hotel zat vastgesteld dat de diagnose ADHD onjuist was.

  Dat je al mijn standpunten bij elkaar opgesteld Jodenhaat noemt, kwalificeer ik als Jodenhaat. Je weet overduidelijk onvoldoende wat Joden zijn en je kan door het Zionisme geen goed onderscheid maken tussen Joden en Nazi's. Mijn standpunten over Israël en Zionisten zijn gelijk aan het fundament van het Jodendom. Leer het eens want je opmerkingen hierover stinken naar antisemitisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @jeroen

  "Oranjehotel"? Zat je vast in Scheveningen? En met welke stoornis diagnosticeerde de forensisch psychiatrische dienst je wel toen je geen ADHD bleek te hebben? Asperger? Je hebt in idee geval wel het gedragen taalgebruik en de overtuigdheid van je "gelijk" die daarbij hoort.

  Hoeveel denk je dat de kwalificaties van iemand die zichzelf al volledig diskwalificeerde waard zijn? Precies, helemaal niets. Net als je mening over Arend en Micha verder niemand wat interesseert. Ik weet uitstekend wat Joden zijn, heb verder ook geen last van zelfhaat en vind het nogal bizar om door een goj van antisemitisme beschuldigd te worden.

  Vind je dat slim van jezelf, zulke omkeringen? Denk je da je daarmee overtuigt, of dicussies wint?

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als het me vergund is, om ook off topic te reageren,
  Dankbaar weer in de bocht, in een mail aan Jan Vlug:
  Beste Jan, als je een vent bent die in het belang van Jasper Steringa handelt, dan laat je mij met hem praten, nu hij van zijn beperkingen af is.
  Mag jij gewoon bij zijn. Dan kan hij aan mij in detail bevestigen hoe hij de moord op Marianne heeft gepleegd, alsmede waarom hij dat aan jou in het eerste gesprek bevestigd heeft.
  Als hij dat doet, dan maak ik publiekelijk excuses aan jou. Akkoord? Durf je dat?


  Jan Vlug hoeft nog net niet door een brandende hoepel te springen, om in aanmerking te komen voor de felbegeerde excuse van Wimpie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Jeroen

  Als dit jouw portret is heb je de typische kop van een Nazi die liegt dat het Jood is, dus fuck jezelf kloot: http://3.bp.blogspot.com/-0Hny1NVG3cQ/UL5Wxa89YbI/AAAAAAAAAE8/M46baQ4jZd8/s220-h/jeroen2.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo kennen we je weer, de Kreek. En nu weer braaf onder de steen kruipen waar je vandaan kwam. Misschien kan er in je groepstherapie wel wat meer aandacht besteed worden aan je meningen en hoe en met je eigen "gelijk" omgaat. Verschilt dat zoveel van Micha en Arend?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe zit dat eigenlijk @Jeroen de kreek nu je meerdere keren bent veroordeeld en je taakstraffen kreeg opgelegd. Mag je die dan bij hetzelfde bejaardentehuis of in hetzelfde park doen? Het lijkt me nl dat je toch een band opbouwt met die oudjes, of die andere gekkie's tijdens het schoffelen.

  Of laten ze je nooit bij hetzelfde groepje terugkomen, omdat je iedere keer weer iedereen tegen je in het harnas jaagt door ze een Nazi-kop toe te delen?

  Bij je trouwens tijdens de Kerst vrij, of heb je nog wat uurtjes taakstraf open staan? Telt de Kerst dan als dubbele uren?

  Mijmer je wel eens? Bijvoorbeeld over die veroordeling van precies een jaar geleden tot 40 uur taakstraf omdat de wereld weer eens niet begreep wat je nou precies beoogde te zeggen met je beledigingen naar Joden.

  Zomaar wat vragen. Gewoon om de mens achter Jeroen de Kreek een beetje te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ziva

  Ja verdomt, precies een jaar plus twee dagen geleden: FEEST!!!! Dat gaat snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een jaartje gaat inderdaad snel. Ik heb zelfs mijn facebook account versierd met de kerstgedachte.

  Ik zou alle barracuda mensen graag willen uitnodigen voor een virtuele borrel en dan samen maar met sjon Lennon meezingen.

  Even vergeten dat er dagelijks over het scherm wordt gerold met complottertjes, en alles wat op naar gescheld lijkt. Jeroen Kreek, jammer van alles. Je lijkt me best een aardige vent, normaliter. Maar ik heb een bloedhekel aan alles wat enigszins naar haat riekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Dorothy Parker

  Wat een suffe kut opmerking maak je toch. Je bent zo onnozel en onwetend. Had je beter geweten dan was je vast in pure paniek ondergedoken ergens in een donkerhol om nooit meer te voorschijn te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @HetZuur

  Hoe kan je nou feest vieren als je duidelijk meervoudig gefaald hebt in je missie?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ Jeroen minder onnozel en onwetend dan je denkt. Het is donker dear en koud........Dus wat zwets je.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. OMG! Leeft Jeroen de Kreek nog? Ik dacht dat hij was bezweken aan een schoonmaakbeurt met Zyklon B. Kan deze dorpsgek snel op transport gesteld worden voor een gedwongen opname in een psychiatrisch centrum in Polen?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Ziva

  A) de missie is nog niet voorbij;
  B) je hebt geen benul van de stand van zaken;
  C) Uw Koninkrijk kome; Uw wil
  geschiede.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De (buurt)supergetuigen van Kat, versus het aankomende strijdlied van Jeroen de K. Iemand een teiltje?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ geen, ze zeggen dat als de blaadjes vallen, er bepaalde mensen zijn depressiever en gekker worden.

  Alleen kan men zich afvragen of bij Kat en Jeroen de K de blaadjes het hele godganse jaar blijven vallen.

  Neem een Martini om de bittere smaak weg te spoelen, altijd beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Dorothy Parker
  Een depressieve crimineel bestaat niet. Was het maar waar. De gepikeerde oplichter wel, daar moeten we van af. Kat , Kreek, Zeevat, Dankbaar, ordinaire oplichters en volksverlakkers met dubbele agenda's. Bewijs? Gewoon Opstelten op af sturen, komt het helemaal goed.

  BeantwoordenVerwijderen

 27. O jee, nu gaat Kat er toch nog met de Vaatstra Bokaal vandoor.

  Kat schrijft: "Waarom deed de familie [...] aangifte tegen Micha Kat wegens smaad?"

  Dat is dus een keiharde overtreding van de schorsingsvoorwaarden.

  En boerenslimmerd Kat denkt misschien binnen de voorwaarden te blijven door niet zelf het onzinverhaal over de broers (en over de Oranjes) te bespreken, maar het relaas van de Betuwse advocate nog eens op zijn site te zetten. Maar het is moeilijk om in het plaatsen van dat filmpje iets anders zien dan commentaar op een zaak die tegen hem, Micha Kat, loopt. Nou ja, commentaar... Een dikke middelvinger naar Justitie.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @Lezer,

  Kat doet een Jasper S-je.
  Hij wil onbewust maar al te graag de bak weer in.

  Beetje voetballen, beetje de bijbel lezen, niks geen twee keer per dag iets brekends moeten bedenken om op dat vermaledijde KLOL te zetten, en dat alleen maar voor een stelletje randdebielen voor wie een tientje gireren nog te veel moeite is.

  Vandaag, 10 december zou de Dag van de Verlossing zijn, en nu gaan er weer weken voorbij.

  Zoiets vreet aan je.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wie is eigenlijk die digitale Micha Kat? Wie schrijft die blijft? Merknaam? Tamelijk sukkelig om deze vraagstelling te ontwijken. Dat zijn vraagstellingen waar rechters niet blij van worden. Complotters, leugenaars, enz., trippende verwarde geesten, geef ze de kost. Rechters willen authenticiteit, geen afgang.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Weet iemand hoeveel aangiftes er tegen Micha gedaan werden en hoe vaak hij veroordeeld werd in de afgelopen vijf jaar? Kom je aan de voor een ISD maatregel benodigde tien aangiftes en drie veroordelingen?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Even off-topic hoor, maar die René op argusoog is me toch een lekkere krotenkoker. Deze vond ik echt een pareltje. Dat maakt het ploegen door al die reguursels van Ben toch weer de moeite waard:

  Je weet waarschijnlijk wel wat gebeurt als je een heks ontmaskert immers vele sprookjes en films handelen over dit onderwerp (en dus is het waar -ed).

  Als je een heks ontmaskert gaat doorgaans hun luciferiaans moordenaarsbloed koken en zullen ze al hun demonen en blauwe engelen incl lucifire op je afsturen.

  En het is spijtig maar dit land is geheel onder controle van de heksen van Isis en ze zijn zo talrijk en hun leger blauwe zombies| dermate groot dat de kans dat je zult worden vernietigd helaas erg groot is.

  En dit is tevens ook het kwaad wat op dit moment de gehele mensheid bedreigt en wat enkel maar zal groeien als de wakkeren zich niet gezamelijk zullen gaan verweren tegen deze heksen(mason)club !!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. 'Dat is dus een keiharde overtreding van de schorsingsvoorwaarden.'

  Dat is het inderdaad, temeer omdat de namen van de Van Korlaars weer vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De Jehova gelovertjes van Kat vinden het natuurlijk weer aannemelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @jeroen

  Er liggen minimaal 12 aangiftes tegen Micha Kat, en hij is minimaal 2-maal veroordeeld voor een soortgelijk strafbaar feit. Zou dus best kunnen dat Kat in aanmerking komt voor een ISD-maatregel.

  Als daar nu nog een aangifte van Jan Vlug, en mogelijk van de shrink, bijkomt, dan heeft hij samen met het schorsen van zijn voorwaarden dmv het weer eens nodeloos oprakelen van de 'supergetuige' volgens mij toch echt een heel groot probleem.

  De vraag bij het OM is volgens mij niet meer "hoe wijzen we Micha Kat erop dat hij bepaalde uitlatingen of gedrag niet moet doen?", maar "hoe stoppen we Micha Kat?". En daar worden de maatregelen niet soepeler van.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. LOL.
  Dankbaar distantieert zich van het verhaal van de Supergetuige.

  1. Dankbaar bouwt een kaartenhuis van leeggelopen ventielen, dronken buurvrouwen, duitse caravanbewoners, voetballende asielzoekers, verdwaalde speurhonden, verwisselde DNA-monsters, weggepromoveerde officieren van justitie, ondergedoken suskes en wiskes, de leeuwarder courant, een stuk of vier ali's en het dagboek van maaike, om helemaal buiten adem uiteindelijk bij Joris Demmink uit te komen.

  2. De Supergetuige zegt: Demmink was bij de moord aanwezig.

  Met Occam's Razor als gereedschapje zou ik zelf zonder meer voor optie 2 gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

 36. Van onze taalkundige medewerker.

  Laat ik nou altijd hebben gedacht dat "boerenslim" betekende: slim-maar-niet-heus, schijnslim. Maar het betekent: behept met gezond verstand. Dus mijn bewering dat Kat een "boerenslimmerd" zou zijn trek ik bij deze in. En excuses aan alle boeren. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Ziva

  Mooi. Zo'n maatregel is dus formeel bekeken een reële mogelijkheid. Nu maar hopen dat het OM voldoende "out of the box" denkt om hem op die manier te stoppen, want hij is natuurlijk wel een a-typisch geval voor zo'n ISD maatregel. Meestal doe je dat met junks, of dakloze psychoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Interessant leesvoer ook op deze website. Naar mijn bescheiden mening dan.

  BeantwoordenVerwijderen