vrijdag 14 december 2012

The Illuminati: Dec 21,2012 The Mayan Calendar Conspiracy

5 opmerkingen:

 1. TJA;

  You may have heard of the fake Navy SEALs, or the fake rape victims, or fake anti-Semitism. A reader of my site sent me an article about a fake 9/11 victim. Most liars do it for their personal benefit, but why was Tania Head lying? Our tolerance of liars makes it difficult for us to trust one another. Lees verder...

  That's real shit moderator!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Want? Jouw bedreiging van de kinderen van @geen was ook een fake bedreiging? Wat wil je eigenlijk zeggen met je oninteressante reutellinkjes?

  Overigens nogal bizar om een Spaans gekkie met pseudologica fantastica maar meteen als Mossad agent neer te zetten; niet waarschijnlijk, want dan zou haar cover story echt wel beter in elkaar gezeten hebben.

  het feit dat je daarnaar linkt laat al zien dat je een vele malen gestoordere randmongool bent dan zo'n ingebeeld 9/11 slachtoffer. Jij beeldt je dan weer in dat het slachtoffer van Joden bent. Ook delusional, maar dan met een vleugje kwaadaardigheid erbij. Terwijl het die vrouw alleen om de aandacht ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wuim: 63 cm
  Jeroen: 63 cm

  Maar er kan nog van alles gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Theo

  "Als ik met die winterpeen van mijn op het moment supriem voor het open raam zou gaan staan en ik zou richten… dan spuit ik een volwassen vent zo van z'n brommer. Echt waar. En dat dan acht keer achtermekaar! Kwestie van goed kauwen, dat het eten gelijkmatig in je bloed komp."

  BeantwoordenVerwijderen