donderdag 27 december 2012

Jawel, het onvermijdelijke jaaroverzicht!

Gekker dan gek kon bijna niet in 2012. Een vol jaar werden wij aardlingen door verlichte geesten voorbereid op het einde der tijden of - naarmate het moment suprême dichterbij kwam - de ascentie, en uiteindelijk ging de wereld ten onder in een verpletterende anticlimax. Zonder aardbeving, chemtrail, poolkanteling of UFO's uit de berg van Bugarach. Of die enorme zonnevlek die 2012-goeroe Patrick Geryl ons had beloofd. Dezelfde figuren die zich enkele jaren geleden nog enorm opwonden over de bangmakerij rond de Mexicaanse varkensgriep begingen exact dezelfde fout, maar vanuit hun eigen zweverige perspectief.

En dat gebeurde niet alleen maar met de Maya-profetieën. Deze zomer voorspelde de gekkiesite voor dagschuwe reptozombies Olympic Zion - nota bene betaald door Micha Kat - een valse vlag alien-invasie of compete alienoorlogen tijdens de Londense Olympiade. Na de vlekkeloos verlopen slotceremonie wist de site doodleuk te melden dat men met de publicaties deze aanvallen toch maar mooi had voorkomen.

En het ging toch al niet best met de zweefsites dit jaar. 2012 was nog niet half onderweg of de spirituele constellatie rond Niburu en getrouwen spatte uiteen. Eerst was er de splitsing van Niburu. De dissidenten verklaarden de site van Anton Teuben cs illegaal, waardoor er als een tweekoppig monster twee op elkaar gelijkende Niburu sites verschenen. Daarna werd Anton ook nog uit zijn eigen politieke partij Soevereine Onafhankelijke Pioniers Nederland (SOPN) gezet, om vervolgens op wonderlijke wijze terug te keren. Met een nieuw boegbeeld ook nog: drs. Johan Oldenkamp. De partij voor de zwevende kiezer kon rekenen op 76 zetels. Minstens.

En het was toch al een bijzonder jaar voor Johan, die van de openbare verkoop van de boedel van zijn woning een heel spektakel wist te maken, en gans alternatief Nederland in zijn tuin verzamelde om uit te leggen dat het weigeren van ziekteverzekering toch vooral een principiële zaak was. Oldenkamp presteerde het zelfs om zijn belagers te melden dat hij niet langer 'eigendom' was van de Staat der Nederlanden en 'mijn rechtspersoon juridische soevereiniteit geniet'. Daar konden de heren het mee doen.

Beter verging het Johan tijdens de zomerse SPON-verkiezingscampagne. In fris zomers tenue genoot Johan wekenlang van alle mediaaandacht. Johan stond de dagbladpers te woord, droomde zich reeds premier, photoshopte zich bij Pauw & Witteman en belegde een heuse persconferentie in Nieuwspoort, nadat zijn discipelen eerst onder begeleiding van de hypernerveuze Hermandad met emmers en bezems Den Haag waren binnengetrokken. Behalve Powned was geen echter persvertegenwoordiger komen opdagen.

Uiteindelijk werd SOPN dan toch nog geslachtofferd in de nivellerende verkiezingsstrijd tussen VVD en PvdA. Slechts 13.000 kiesgerechtigde Nederlanders gaven de partij hun steun en Oldenkamp ontwaakte met een stevige kater. Een oproep om Piratenpartij, de Partij voor Mens en Spirit (MenS) en de SOPN samen te voegen tot Voluntas Populi bleef onbeantwoord, waarna de onttakeling van SOPN definitief een aanvang nam.

De politieke aardverschuivingen van 2012 hadden sowieso vergaande consequenties voor de alternatieve bloggen. Na de Catshuisbreuk nam het virtuele gemopper op Geurt zienderogen toe. Maar al eerder zorgde het levensgrote ego van Martien Pennings voor een splijtzwam binnen de gelederen.

Pennings kreeg bij Amsterdam Post slaande ruzie met de vredig bezadigde beleefheids-kwezels en kluitje holier-than-thou-ers, die allemaal braaf pijpje rokend, in een leunstoel, met zo’n patriarchale blik van eindeloze bezadigdheid en als Opa Colijn met de duim achter het vest, commentaar op hem durfde te leveren. Daarna vertrokken de aangesproken deftige krabbelaars Filantroop en D.G. Neree alias Dégénéré naar hun eigen webstek vol 'elfjes, vlindertjes en bloemetjes', en werd ook Pennings aan de kant gezet. Vervolgens zakte de burcht van Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten als een plumpudding in elkaar. Ook financieel trouwens. Eerst werden de Google Ads al weggejorist,daarna werd er weer volop gebedeld, vooral om het noodlijdende webbedrijfje van de professor op de been te kunnen houden.

Maar dat was allemaal niets vergeleken met de tachtigjarige complotbloggenoorlog, met als luidruchtige spil Francis Capelle. Hoewel zelf zo gek als een deur wist Capelle de vinger op heel wat zere vingers te leggen. Zo was er het verwijt dat Arend Zeevat (Argusoog) de zogenoemde Krikke affaire (regio Arnhem) niet serieus wil oppakken omdat zijn vrouw toevallig in de gemeente zit. Zeevat kondigde vervolgens aan dat hij niet langer als prooi voor energetische vampiers wilde fungeren. Die had al eerder bij Argusoogradio vrijman René Vissers zijn radioshow ontnomen, waarna Vissers Zeevat nog maandenlang op zijn eigen site het bloed onder zijn nagels vandaan treiterde.

Van één affaire kwam Arend niet meer af. Die rond zelfverklaard pedojager Ben van de B., die heel Argusoog volkalkte met onbewezen beschuldigingen richting de voogden van zijn kinderen. En dus ploften er steeds meer exploten op de deurmat van Arend. Met loonbeslag op de koop toe.

Bondgenoot Micha Kat bracht een groot deel van het jaar door in de petoet na een groeiend aantal aangiften van smaad, onder meer van Elsevier misdaadverslaggever Gerlof Leistra die tot zijn verbijstering op Klokkenluideronline las dat hij aanwezig zou zijn geweest bij een rituele lustmoord op Marianne Vaatstra. En dan waren er nog de bizarre fantasieën over de holofraud en de Diepfriso affaire.

Tijdens zijn detentie werd Klokkenluideronline gekaapt door verknipte aluhoedjes die geen zin zonder David Icke, NWO en illuminatie kunnen formuleren, met veroordeelde Aspergers en een toenemend aantal halvegaren als reaguurders. Kort voor kerst barstte weer tussen de diverse bloggen een heus pedo-oorlogje los.

In het jaar van zijn pensioen moest de Demmink-doofpot natuurlijk nog even goed vlammen. Begin 2012 werd bekend dat er geen nader onderzoek zou komen naar de hoogste man van justitie omdat de verklaringen van Turkse getuigen niet spoorden. In oktober trok de Joris Dee Demo door de straten van Den Haag, inclusief een schaterdelachende Pinkypaint, die zelf een veroordeelde pedoseksueel bleek te zijn. Ook was er nog wat gesputter vanuit de VS, vooral aangezet door advocate Adèle van der Plas, maar dat mocht eigenlijk geen naam hebben. Journalist Henk Rijkers schreef intussen het Katholieke Nieuwsblad vol over Demmink, maar bagatelliseerde wel weer het aangetoonde kindermisbruik in eigen katholieke kring.

De grote klapper van 2012 moest toen nog komen. De 100 procent DNA-match met de vermeende dader van de moord op Marianne Vaatstra die via zijn ronduit openhartige advocaat Jan Vugt een volledige bekentenis aflegde, was natuurlijk een regelrechte belediging voor de complottertjes, die hun achterban hadden wijsgemaakt dat Marianne om het leven was gebracht via een door Demmink toegedekte rituele moord. En dus werd de tegenaanval ingezet via flyers en radio-uitzendingen, met kokende Friezen als resultaat. Uiteindelijk bezweek Wim Dankbaar dan toch: voor vrouw en kinderen, en in ander verband voor zijn eigen moeder.

En dat terwijl het raadsel over het ijsmonster van Lagarfljót op IJsland onopgelost bleef.

22 opmerkingen:

 1. Gaat weer lekker bij Klokkenluideronline. Stuk vol zelfbeklag door Kat offline gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd naar je moedertje luisteren dan komt het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Omdat het nu de tijd is van vrede op aarde en in de mensen een welbehagen, kortom the season to be jolly, merk ik op dat Wim Dankbaar ook grappig kan zijn.

  Uit de comments op Recht is Krom:

  willem50: Tjonge, tjonge. Eerst je vrouw en je kinderen en nu je moeder die zich zorgen om je maakt.

  wdankbaar: Tja, ik kan er ook niets aan doen. Als ik wees en vrijgezel zou zijn, dan wist ik het wel!

  Fijne dagen iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij mag van geluk spreken, dat zijn familie zijn DNA niet kan ontkennen. Anders hadden ze hem allang als asielzoeker bij het oudvuil gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Lezer als ik het commentaar van Wim lees kan ik alleen maar denken:Oh, mother keep your daughters in
  There's a full, clear moon shinin' on lovers
  Woah, mother keep your daughters home
  They'll be done much too soon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De hertenbiefstuk indigestie slaat behoorlijk toe in reaguurdersland. Ze lijken behoorlijk voor pampus te liggen. Zelfs @papie slijmjurk kan de bodem niet te raken, terwijl zijn RVS toiletje voor hem klaar staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vol verwachting klopt mijn hart voor 2013! Ik ben reuze benieuwd in welk tempo onze regering haar burgers gaat uitkleden!
  Maar vooral, wat heeft de alternatieve media voor ons in petto? Nog meer... euh, openbaring? Of nog meer van dezelfde bullshit als 2012. Al was 2012 op vele fronten al openbarend, ik bedoel, hoe zuiver sommige intentie's blijken bij de goeroe's van de alto-wereld... Maar goed, met het intrede van het internet kwam ook een kompleet nieuw soort oplichting aan het licht... Men noemt het spiritueel, en voor een flinke bom duiten kan iedereen z'n spiritualiteit kopen. Enfin, 2013 zal ook vast wel weer een enerverend jaar worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Jeroen P

  Een ergere verzameling menselijk puin dan die goeroes en hun volgelingen is inderdaad niet te vinden, met als triest dieptepunt de charlatan Marcel Messing die met zijn pseudospiritualiteit dan weer de complottertjes inspireert tot nog grotere waanzin

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op de valreep heeft Gekke Willempie één van de weinigen met logic sense op z'n site (Xara) gewoon even ontmaskerd door haar voor- en achternaam neer te plempen. Wat een hufter is het ook.

  Nu wil hij de discussie verplaatsen naar Facebook zodat geen enkel normaal denkend wezen de behoefte zal hebben om tegen Gekke Willempie en Kornuiten in te gaan. Misschien wel goed ook. Ben benieuwd waar het stelletje lunatics eindigt als ze 0,0 tegengas gaan krijgen. Mits ze het volhouden op Facebook dan. Volgens mij heeft FB wel ergens een policy liggen tegen naming en shaming van personen.

  Goed uiteinde allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat laatste, begrijp ik, slaat dus op Rechtiskrom van Wim Dankbaar. Niet te cryptisch svp.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik begrijp dat het voor Wim moeilijk is om je ongelijk toe te geven. Maar ik vraag me af: is het nou omdat hij het moeilijk vindt omdat het door boer Jasper een dorpeling is gedaan, of omdat het door racistische motivering is ingegeven?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WD is de zoveelste die inhaakt op het debiliseren van de gevestigde systemen. Laat Dankbaar "Mister name dropper", gewoon even openbaar zijn recherchevergunning aantonen, die hij kennelijk niet nodig heeft, of op zak heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Jeroen

  Je hebt groot gelijk!

  Ik hoop dan ook dat 'alto- Nederland' gaat inzien dat er een heleboel bullshit is verkondigd omtrent 21-12-2012. Dat al die goeroe's, die er maar wat graag over vertelde alsof ze het allemaal al een keer hadden meegemaakt, oplichters zijn! Ik bedoel, het populisme is niet van de lucht in alto-land wat dat betreft!
  Maar nu, na de 21ste, ik heb er nog niks over gelezen, het uitblijven van die vreselijk alles vernietigende golf die ons zou overspoelen, wie gaat er het allereerste eerlijk over vertellen dat die het helemaal verkeerd had? Vast niemand en zal er vandaag of morgen wel weer een uitleg komen van de nibiru-clan, hoe de galactische federatie de vernietiging heeft weten te voorkomen... zoiets.

  Ik zou zeggen exposen die teringzooi! Nu vertel ik zelf al een verhaal die voor velen fantasie is. Maar eens één glimp opgevangen van iets dat niet mag bestaan, dat geeft toch een erg bijzonder inkijkje. Dan zie je een groot verschil!
  En dan bekijk ik gasten als Oldenkamp en Messing en Teuben en zie ze bezig met al die anderen oplichters, en dan kan ik alleen maar zeggen dat het onechte mensen zijn. Slechte diep-trieste, verbitterde mensen die verlicht proberen te doen maar opjacht zijn naar roem en rijkdom!
  In ontkenning leven ze voor de realiteit, en die ontkenning, het lijkt wel alsof ze die zien als iets spiritueels maar in feite is het na mijn idee een gemis aan eerlijkheid, openheid en transparantie...

  Hoe dan ook, exposen die tumor!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Eh, i.i.g. thanx voor menig uur leesgenot [ook voor de meeste "vaste" posters]!

  "Niet te cryptisch" @ Opsekop ?
  Er zijn er hier die cryptischer zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ...Deze zomer voorspelde de gekkiesite voor dagschuwe reptozombies

  He? Wat is dat nu weer vreemd taalgebruik. Ben je soms half Marokkaans ofzo. Nee. Dat siert je allerminst Barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Opsekop

  Wat is die Willempie Dankbaar toch een raar geval. Hij kickt er gewoon op om NAW gegevens van critici (Willempie noemt ze trollen) openbaar te maken.

  Ik denk dat Willempies Facebook avontuur niet lang zal duren als ik de commentaren op zijn website lees. Tot nu toe gebruikt Willempie Facebook enkel als krantenarchief.


  Ik wil Barracuda en de reaguurders een goed uiteinde en een voorspoedig 2013 toewensen. Barracuda, ga in 2013 vooral door met je fantastische weblog, waar ik met volle teugen van genoten heb in 2012. Dan sluit ik het jaar af met deze meezinger.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allemaal de beste wensen 2013 , en blijven volhouden, binnen een jaar zitten alle complotters immers veilig opgeborgen in hun zelfverklaarde FEMA camps. Kan het normale leven weer de tering naar de nering blijven zetten. Barracuda keep on the good work!

  NB
  Dankbaar zal weer iets anders moeten bedenken om zijn natte BMW-droompje waar te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. http://www.youtube.com/watch?v=EffPnse4WQs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Iedereen ook alvast de beste wensen. In de tussentijd worden de artikeltjes op Camilleri een beetje vaag. Waar gaat dit bijvoorbeeld over?

  Een drietal commentaren met een IP adres uit de Oekraïne, is doorgespeelt aan het Openbaar Ministerie (OM). Hierin werd beschreven dat een bepaalde groepering met Joods Radicale Roots de intentie heeft om Micha Kat van het leven te beroven. Micha Kat zou met zijn vermeende holocaust-ontkenning volgens deze mensen de doodstraf verdienen. Normaliter neemt Camilleri geen aanstoot aan dergelijke uitingen op de website, edoch in dit geval gaf men een link met ondubbelzinnig beeldmateriaal waaruit duidelijk bleek dat Micha Kat en zijn naasten daadwerkelijk sinds tijden worden geobserveerd. Mocht Micha Kat daadwerkelijk geliquideerd worden, dan weet het OM nu in welke aannemelijke hoek zij het moeten zoeken.

  dus als hij geobserveerd wordt is dat volgens Camilleri meteen de Mossad, of LikudNL?

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ojee.. Matt Hoorn verklaart Kat de oorlog?
  Vuurwerk verzekerd tot zeker ver in het nieuwe jaar? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit is anders weer heel geinig:

  "Een nogal criminele bron van Camilleri die met Micha Kat in PI Zoetermeer gedetineerd zat, weet te melden dat Micha Kat slecht tegen het gevangenisleven kan: “Deze man probeerde goede maatjes te worden met het personeel en de directie van de instelling. Daar maakte hij geen vrienden mee bij de andere gedetineerden. Om het minst of geringste dacht die Kat dat hij werd bedreigd. Ik heb binnen nog nooit zo’n jankerd meegemaakt. Volgens mij is hij meer rijp voor het Limburgse penitentiair psychiatrisch centrum Overmaze, dan een normale PI.”

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beter laat dan nooit: Matt Hoorn op Camilleri.nl.

  Dit kale netekopventje is niets gewend Wat denkt hij wel niet dat hij boven alles en iedereen staat. Ik ga Micha opwachten voor zijn huis in Schiedam. Of bij zijn holmaat in Lisserbroek. Ik heb al zijn mogelijke verblijfadressen. En dan schop ik hem net zo lang tot dat hij het lekker gaat vinden. Een flink pak slaag die hij zich heel lang zal heugen. Daarna mogen al zijn vriendjes en vriendinnetjes hem zielig vinden dat hij door een slangetje maandenlang te eten krijgt. Als ze deze pisvlek als held willen, kunnen ze hem als nepheld krijgen. En als ik met hem klaar ben, dan komen na mij nog heel wat echte vrienden. Vrienden, zoals Micha niet kent. Erger dan een pedofiele overheid is een klootzak als Micha Kat die de geschiedenis vervalst.

  Als we alle bedreigingen bij elkaar optellen komt het totaal op drie bedreigingen in één artikel. Tot nu toe heeft Mattie Hoorn velen bedreigd, maar hij is nog geen enkele bedreiging nagekomen.

  Matt Hoorn dreigt wel meer. Hij schijnt ook Molukkers bedreigd te hebben, toen ze hun spullen terug kwamen halen. Eén klap was genoeg om Mattie tegen de grond te krijgen. Helaas konden deze Molukkers toen gemiddeld twee jaar de cel in wegens afpersing.

  Het wordt tijd dat Micha Kat eens bij Mattie langs gaat met JDTV. Dan kun je zien hoe laf die Rat Hoorn in werkelijkheid is.

  BeantwoordenVerwijderen